Reklama

Trestání kluků

Q (Ne, 6. 1. 2013 - 12:01)

Mimoradne uspesne video z youtube, zachycujici skutecnou udalost, ke ktere doslo nedavno kdesi na americkem Jihu:

http://youtu.be/LuCdZodKjvQ

Robert, otcim divky jmenem Chelsea, tresta 27-leteho Jamese, milence Chelsea, za nezakonny sex se zminenou mladistvou.

James se brzy podrizuje vuli Roberta.

Nasleduje kratke vyjednavani mezi obema muzi o podminkach vykonu a prubehu telesneho trestu.

Pote jiz je James neprodlene Robertem potrestan.

Q (Pá, 4. 1. 2013 - 16:01)

Mimoradne kvalitni youtube video zachycujici vyprask, ktery dostava mlady chlapec od sveho trenera v telocvicne - pravdepodobne za nedostatecny sportovni vykon:

http://youtu.be/Aodb5uXopng

Chlapec lezi na zinence, tvari k zemi.

Predlokti ma schovana pod hrudi, aby si nemohl reflexivne chranit svoji tvrde vyplacenou zadnici.

Zachyceno je 15 ostrych ran specialni metlou, administrovanych presne na hyzdni krajinu.

Trestany prijima tyto rany s velkou kazni a pokorou, hlasove projevy bolesti se snazi omezit na minimum.

Tvrdost ran, ktere je dany chlapec nucen prijimat, vsak prozrazuje ostry zvuk narazu metly na hyzde, podobne jako reflexivni pohyby hyzdnich svalu, kterymi se mlade telo trestaneho marne pokousi nalezt ulevu od palcive bolesti.

pan ixík (Út, 25. 12. 2012 - 18:12)

mám 13 let a s tátou mám...Ladíku: dofám že si opravdu trestanej nevymejslíš si to anení tě víc a jen se tě líbí o tom psát. ale já se bavil se 14letým po netu a ten mě psal že dnešní pubertáci už nedostávají a ty to teda popíráš pokud je pravda vše co píšeš. Víš ještě o někom kdo ve 13 nebo dokonce později dostává na zadek, ten 14letej si myslel že na zadek trochu max dostává jen malé dětu před pubertou

pan ixík (Út, 25. 12. 2012 - 18:12)

mám 13 let a s tátou mám...zajímavé když máš dvojky a jedničky tak můžeš jít ven třeba za kamarády? 13let to si asi v 8 nebo 7. třídě záleží jestli si šel do školy v 6 nebo tě už bylo víc. A jak často teda dostaneš průměrně horší známku než dvojku? mě by zajímalo jestli si třeba už přinesl poznámku či dokonce dutku jak by pak trestání probíhalo? Já by sem se tě nejraději zeptal na email ale nevím zda je rozumné aby si psal 13letej s skoro 30letým tak se budem bavit tady

Ládík (Út, 25. 12. 2012 - 00:12)

mám 13 let a s tátou mám domluvu že každý den po příchodu ze školy se musím převléknout a uložit si oblečení do skříneě a slipy s ponoškama dát do špinavého prádla potom si obleču domácí slipy a předložím žákajdu když mám 1.a 2ky tak je to v pohodě ale od trojky dostávám tresty za trojku mám domácí nahé vězení tzn že jsem celé odpoledne nahý a musím se učit pak jdu na večeři a zase se učím pak mě táta vyzkouší a pokud neumím tak tostanu 10 ran rukou za čtyřku dostanu 10 ran přez slipy pravítkem a potom musím slipy sundat poskládat je a uložit do šuplíku a dostanu dalších 10 ran pravítkem na holou pak zase musím učit a když mám 5ku tak dostanu 25 ran přez slipy a potom na holou a pak se učím a večer místo televize jsem v koupelně kde klečím s rukama za hlavou a mezi půlkama zadku musím udržet list papíru a za zlobení a td. dostávám další pokud to někoho zajímá tak mi písněte na mail [email protected]

Lukaš (Čt, 21. 2. 2019 - 00:02)

Slipi už skoro nikdo nenosi

D (St, 19. 12. 2012 - 20:12)

> Nemluvím pochopitelně o žádném týrání, to je snad jasné. Tam by byl efekt určitě nejhorší možný, což už se v historii mnohokrát potvrdilo.

A co je to vlastne tyrani? Spoluzaka pozdejsiho slavneho norskeho matematika Abela ubil jeho ucitel matematiky k smrti jeste na pocatku 19. stoleti.

V tradicni spolecnosti, kde musi lide (a muzi zejmena) tvrde zapolit s prirodou a bojovniky konkurencnich lidskych etnik, je nutno chlapce pripravit na nesmirne tvrde vyzvy muzneho veku.

Ba co vice, jiz v ranych letech je v takovychto pomerech nutno chlapce brat jako male dospele, a klast na ne bremena tezkeho boje rodin a komunit o hole preziti.

Spolecnost si v takove situaci nemuze dovolit s chlapci ani dospelymi muzi zadne cavyky. Tresty museji byt fyzicke, ostre a exemplarni, aby kazen a pokora byly zachovany.

I dnes musi byt tvrdy a ostry napriklad vycvik kadetu v ozbrojenych silach, u nichz je pravdepodobne, ze budou nasazeny do boje. Americke ci britske pozemni jednotky v Afganistanu jsou neustale v obrovskem ohrozeni, a muzi jsou nuceni plne spolehat jeden na druheho. Kazda chyba muze mit fatalni dusledky - proto ji je nutno trestat s maximalni prisnosti a tvrdosti i na cvicisti.

Jina je situace v dnesnich vyspelych zemich, v civilnim zivote, v podminkach hlubokeho miru. Vetsina obyvatelstva zde pracuje v servisnim sektoru nebo v sofistikovanch zpracovatelskych odvetvich, kde fyzicky boj s prirodou a konkurencnimi etniky nehraje tak velkou roli. Dulezite jsou spise vzdelani, kreativita, sebevedomi, ruzne soft skills. V takovych pomerech vsak tvrde fyzicke tresty obecne nemaji prilis velke opodstatneni.

D (St, 19. 12. 2012 - 13:12)

no lidi byli takhle...> Někteří lidé si neuvědomují, že liberální výchova dneška je v podstatě experiment, který ještě lidstvo nikdy nevyzkoušelo.

Ze by? A co je to vlastne ta "liberalni vychova"? Pouha absence telesnych trestu, nebo ma i jine definicni znaky?

Ja bych si myslel, ze vzdycky tu byly rozmanite vychovne modely, ktere se aplikovaly u rozmanitych spolecenskych trid a vrstev.

Modernita a postmodernita je do znacne miry o rozsirovani hodnot, norem, postoju a vzorcu chovani, ktere byly drive vlastni pouze aristokratickym dvorum, prakticky na cely zbytek spolecnosti.

Vlastne i takove sluvko "zdvorilost" to celkem jasne ukazuje.

Síýra (St, 19. 12. 2012 - 12:12)

Ale neni tez vyloucene, ze...no lidi byli takhle vychováváni nejen v dobách vrchnosti komunistické, ale v dobách vchnosti jakékoliv. Od počátku věků. Někteří lidé si neuvědomují, že liberální výchova dneška je v podstatě experiment, který ještě lidstvo nikdy nevyzkoušelo. Nemám nic proti pokroku, ale aby se nakonec neukázalo, že jsme masově vychovali parchanty. A to se neprojeví možná v jedné generaci, ale třeba tak během 50-100 let. Ale pak už bude pozdě, protože nebude na světě chodit skoro nikdo, kdo by pamatoval jinou, než liberální výchovu, takže nikdo už svoje děti jinak ani potom nevychová. To by vedlo v důsledku k degeneraci základních hodnot společnosti. Netvrdím, že to tak musí skončit a doufám, že ani neskončí, jsem optimista (v mezích). Ale ta temná možnsot tu je. Proto bych se sem tam pleskanci na tvář či na holou u dítěte zas tak moc nebránil. Nemluvím pochopitelně o žádném týrání, to je snad jasné. Tam by byl efekt určitě nejhorší možný, což už se v historii mnohokrát potvrdilo.

Q (Po, 17. 12. 2012 - 11:12)

Pro Q - o vychovávání...> sám jsem třeba dlouho vůbec netušil, že mnou obdivovaný skauting je vlastně polovojenská organizace

Tos teda netusil peknou banalitu. I Hitler Jugend, Kuratorium ci Pionyrska organizace SSM mely vice ci mene polovojensky charakter (polovojensky charakter Pionyra se projevoval napriklad na nastupech v letnich pionyrskych taborech).

Fernando (Ne, 16. 12. 2012 - 18:12)

Pro Q - o vychovávání lidí pro jiné poměry: To se nedá takhle zjednodušeně říct. Někdy to bylo šikovně zabalené - sám jsem třeba dlouho vůbec netušil, že mnou obdivovaný skauting je vlastně polovojenská organizace. Poměry na vojně byly většinou všude hrubé - ať už tady nebo v cizineckých legiích. Ale spojovat běžný domácí výprask zlobivé holky s výchovou k "celoživotní poslušnosti komunistické vrchnosti" - to už je přitažené za vlasy.

Bakus (Ne, 16. 12. 2012 - 17:12)

Další téma pro uchylárny.tak co tu teda děláš?

xxcd (Ne, 16. 12. 2012 - 09:12)

Další téma pro uchylárny.

pan ixík (Ne, 16. 12. 2012 - 09:12)

Dobytku.ale asi sem to přehnal že sem to zveřejnil to sem uznal

pan ixík (So, 15. 12. 2012 - 17:12)

Dobytku.tak ale jen představa no

D (So, 15. 12. 2012 - 14:12)

Haňule: ale sou kluci...Dobytku.

pan ixík (So, 15. 12. 2012 - 09:12)

Já jsem se poučila na...Haňule: ale sou kluci kterým by se klistýr líbil- ono třeba jde to taky udělat tak že tam fouknete vzduch a tím ho donutíte poníženě prdět třeba před rodiči což může trest zvýšit navíc by moh bejt za prdění výprask-sice podpásovka někomu foknout vduch do zadku a pak se divit že prdí ale byl by to trest-třeba by to mohlo bejt tak když vydrží zadržovat určitou dobu výprask by nebyl když krátkou dobu tak by byl meněí výprask a když moc krátce tak byl velkej výprask a když by to naopak vydržel dlouho tak by byla pochvala paradoxně i kdby to bylo za zlobení

D (Pá, 14. 12. 2012 - 10:12)

Já jsem se poučila na...Takhle z nej ale vychovate jen docilniho samciho cerva, ktery pujde zenskym ve vsem na ruku a snadno se necha od nich manipulovat.

Chlap by mel ovsem spravne byt agresivni bojovnik, s ostrymi lokty.

Klukovi by proto melo byt umozneno delat problemy, a mel by mit tez moznost za ne zakusit spise muznou davku tvrde bolesti od jineho muze, nezli nechutne ponizovani od zenske.

Haňule (Pá, 14. 12. 2012 - 08:12)

Já jsem se poučila na různých diskuzích ze států-tam je to celkem běžný trest, a dosti účinný-sama jsem jej již několikrát použila a účinek byl dostatečný-prostě svému zlobivému synáčkovi udělejte klystýr!Uvidíte, že si propříště rozmyslí dělat problémy, protože bude dobře vědět, že jej čeká koupelna s klystýrem, kde bude muset klečet s vypnutým zadkem!

Q (Čt, 13. 12. 2012 - 14:12)

já jsem pár facek a na...Ale neni tez vyloucene, ze drive byli lide vychovavani pro jine pomery?

Myslim jako brutalni zakladni i profesionalni vojenska sluzba pro mlade muze, nutnost celozivotni poslusnosti komunisticke vrchnosti atp.

Reklama

Přidat komentář