Reklama

Plenky v pubertě

tomik (So, 30. 6. 2018 - 00:06)

já mám 16 let když jsem doma tak si dám plinku sám si je kupuju většínou abena tena obcas drynites nebo i seni je to přijemne mit plenku mezi nohama je to fajn i u kompu kdyz programuju nebo hraju zacal jsem ve 12ti kdyz jsem si koupil plenky velikosti 6+ a strasne se mi to zalibilo rodice ale o tom zatim nevi

Dominik14 (Čt, 19. 3. 2020 - 08:03)

Chceš si písať? Prosím ja tiež nosím plienky

Zub (Ne, 20. 5. 2018 - 14:05)

ja se zacal pomocovat ve 12ti...A co se ti na tom prosím tě líbí. Spíš by to mělo být pro tebe v tomto věku nepříjemné ?

Tadeas (Ne, 22. 4. 2018 - 23:04)

ja se zacal pomocovat ve 12ti a celkem se mi to líbi mit pliny a pomocovat se

Romana (So, 20. 1. 2018 - 13:01)

Ne nechci, ale můžu pomoci s návodem, jak nějakého dobrého homeopata najít - http://www.homeopathy.cz/index.php/registrovany-homeopat Zde si můžete přečíst jaký je rozdíl mezi registrovaným homeopatem a homeopatem, který má jen nějaký kurz. No a pak stačí hledat v blízkosti svého okolí.

Tom (So, 20. 1. 2018 - 11:01)

Já bych ji určitě nevodila...A nechcete se toho ujmout třeba vy ?

Romana (So, 20. 1. 2018 - 11:01)

Moje žena nosí pleny od 12...Já bych ji určitě nevodila k lékaři. Opravdu by jí to mohlo hodně psychicky přitížit. Ale je řešení - konstituční homeopatie. Najít homeopata - klidně i kvůli nějakým jiným zdravotním problémům, které má nebo bude mít, plínky nemusí být někde zmiňovány. Konstituční homeopatie neřeší počůrávání jako symptom, ale řeší člověka jako celek. Jsou případy, kdy člověk vyhledá terapeuta třeba kvůli opakovaným angínám nebo ekzému a po konstituční homeopatické léčbě mu zmizí i jiné příznkay, které původně vůbec neřešil - třeba různé zlozvyky, negativní nálady, úzkosti atd.Též je časté, že se lidé začnou třeba více o sobe dbýát, lépe se oblékat... Prostě dojde k zharmonizování celé osobnosti. Je však nutné najít zkušesného terapeuta konstituční homeopatie a v léčbě nějaký čas vytrvat.

Michal (Pá, 19. 1. 2018 - 18:01)

Michale to neres, te doktorce...Nejde o to, ze bych je dostával rad.. Stydím se o tom mluvit jen s mamkou. Mam přítele, ale ten o mých nehodách zatím neví.. Za tu dobu, co jsem sem psal jsem se počůral parkrat, ale podařilo se mi to skryt.. Bohužel jednou to došlo až k větší nehodě, kdy jsem se uz pokakal.. Díky bohu to nikdo neví. Jen jsem musel hrozne smrdět..
Ale plenky proste..

. (Po, 1. 1. 2018 - 19:01)

je toho tady málo

Karel Lukáš (Ne, 22. 1. 2017 - 05:01)

DryNites jsou uz podle nazvu...Nechceš si se mnou psát přes skype? Můj skype je karel.lukas4.

Pavla (Ne, 25. 12. 2016 - 17:12)

Od 13 let a asi ještě dlouhodobě bude je nosit.

in (Ne, 31. 7. 2016 - 11:07)

Pro Pavlů skuz mu dát látkové pleny a přesto ty kalhotky suprima a když mu nebudou tak větši osušky dětské vypadají stejně jako pleny a jak už mu dlouho dáváš plenky.

Plenkar (St, 6. 7. 2016 - 12:07)

Mám 17-ti letého syna a ten...DryNites jsou uz podle nazvu urcene pro dospivajici deti na ochranu luzka pri pomoceni ve spanku.Jejich pouziti neni omezeno vekem,ale postavou a telesnymi rozmery-nejde jen o to,zda je vubec oblekne,ale take musi byt zachovana urcita volnost nasazeni a tim i zajistena maximalni absorbce moci.Ale vsechny tyhle jednorazovky dobre funguji pouze vleze na zadech/pri noseni pres den absorbuji dobre ve stoje i v sede/.Ale v noci pokud nemocny lezi na boku,tak snadno protecou.Pro jistotu by bylo vhodne pres ne jeste nasazovat celoigelitove kalhotky-napriklad Suprima,ktere zabrani proteceni at v noci,ale i ve dne.V zahranici se tyhle plastikove kalhotky davaji bezne pres jednorazove pleny,aby nedochazelo ke vzniku mokrych skvrn pri prekroceni jejich kapacity a postizeny si je nemusel stale hlidat.A lze do nich vlozit i mensi mnozstvi klasickych latkovych plen,ktere jsou na verejnosti nenapadne,ale je nutne mit jich nekolik ssebou na vymenu-coz by tak velky kluk uz mel zvladnout nekde v kabince na wc.No a doma se hodi do pracky a je to.Pres den jsou praktictejsi zapinaci na bocich,ale na noc jedine natahovaci s nepropustnymi bocnimi svy.
Ja je musim nosit take a za ta leta jsem si vyprofiloval velke bavlnene pleny a pres ne prave ty gumove kalhotky.Zacinal jsem Suprimami,ale ted uz si objednavam od jine firmy.Vsechno je nenapadne a mam 100% jistotu pred ostudou na verejnosti i pred mokrym prosteradlem.

Pavla (St, 6. 7. 2016 - 10:07)

Mám 17-ti letého syna a ten se od narození pomočuje. Musí proto nosit pleny a ty normální jsou natolik velké že je stím trochu problém je schovat do kalhot. Kamarádka mi doporučila pleny DryNites ale ty jsou jen do 15-ti let a do 57kg můj ain je celkem hubený ale vysoký a váží 80 kg můžete mi poradit jestly má smysl tyto pleny kupovat?

petr Novák (Po, 29. 2. 2016 - 16:02)

Přesně já jsem zase na vozíku a musím nosit pleny napiš mi na email [email protected]

Mick (So, 27. 2. 2016 - 13:02)

Objevil jsem tuto diskuzi a...A Ondreji jak rozeznas co je vymyslene,co je skutecne a co je trochu pribarvene?Ono totiz u zazitku z minula si mozek pamatuje to hezci a na to osklive se snazi zapomenout.Takze nekdo napise svuj pribeh,ktery je na 50-80% skutecny a trochu si ho vylepsi,aby se jevil hezcim co se tyka deje,okolnosti a popisu vsech atributu. Pribeh si idealizuje a upravuje podle toho,co ho nejvice vzrusuje a sam by chtel neco podobneho cist a snazi se vyprovokovat podobne jedince, kterym se libi temer totozne praktiky a ktere je samozrejme vzrusuji.Je tam masochismus, infantilismus, plenkovy fetisismus s prevahou mekkeho plestiku-nafukovaci kruh,rukavky, igelitove kalhotky,gumove prosteradlo,gumove vysetrovaci rukavice. Jsou to temer neskodne fantazie,do kterych se dotycny stylizuje, ve kterych je v roli masochisticke obeti trestany plenkami pred sourozenci,navstevou i sousedy.A je obnazovan pri nejruznejsich prilezitostech.

Ondřej (Út, 23. 2. 2016 - 16:02)

Objevil jsem tuto diskuzi a jsem překvapený některými smyšlenými příspěvky.Mě musela máma přebalovat každý večer,jelikož jsem se od deseti do čtrnácti let pravidelně v noci počůrával.Nebylo to pro mě nic příjemného i když jsem si na pleny postupně zvykl.Smyšlené příběhy bych odsaď vymazal,smysl mají jen ty příspěvky,které mají nějakou vypovídající hodnotu.

Josef (St, 17. 2. 2016 - 13:02)

Ahojte,
mně úmyslně do...Adame teď nám řekni tu O červené karkulce.Určitě ti někdo věří,úchyle máš bujnou fantazii.

Eva (St, 17. 2. 2016 - 12:02)

Trapná smyšlená povídka.krásné představy, jen bych to doplnila,
Po příjezdu k tetě jsem se ocitl před sestrou a sestřnici ,jen v plíně ,začal jsem protestovat a plínu si sundávat a teta mi dala nejdřív před holkama na holou a pak my zpět nasadila plínu , a abych si ji nesundával dostal jsem na sebe dupačky.

M (St, 17. 2. 2016 - 12:02)

Trapná smyšlená povídka.

Reklama

Přidat komentář