Reklama

V jakou nejnevhodnější chvíli jste potřebovali na záchod?

Veronika (St, 18. 5. 2011 - 17:05)

To samý se mi stalo u zubaře. Klíč samozřejmě v ordinaci a záchod zavřenej a já se kroutila v křečích, protože se mi chtělo hlavně na velkou.
Taky jsem to nakonec vyřešila, že jsem zaběhla do nějakého dvora a na poslední chvíli to vypustila za zaparkovaným autem. Taky nikdo naštěstí venku nebyl, takže tu průjmovou spoušť pode mnou naštěstí se mnou nespojoval.

V. (St, 18. 5. 2011 - 12:05)

To je zavedený u všech doktorů, o klíče na záchod se musí člověk skoro doprošovat.

Jola (St, 18. 5. 2011 - 11:05)

Klíč u doktora na vyžádání je krajně neetické a ponižující. Nedá se s tím nic dělat? To já bych raději přešla k jinému doktorovi. Když vidím zamčené WC, hned se mi chce.

Romana (Út, 17. 5. 2011 - 21:05)

V čekárně u doktora a klič byl na vyžádání v ordinaci. Styděla jsem se o něj říct a už to nešlo vydržet tak jsem vyšla ven, ale tam byli lidi, nakonec jsem v kritický chvíli vběhla zpátky do baráku a pustila to v jednom tmavém koutě na konci chodby. Naštěstí nikdo tudy nešel a to čůrání bylo nekonečné. Ale všichni andělíčci stáli při mně. ta velká louže tam musela strašit hodně dlouho.

Monča (Čt, 12. 5. 2011 - 01:05)

V kině...,bylo mi trapné se během představení prodírat ven, tak jsem raději trpěla.Z konce filmu jsem neměla vůbec nic, protože jsem myslela jen na to,jak se mi chce strašně čůrat,břicho jsem měla tvrdé jako kámen, ale vydržela jsem.

nina (St, 11. 5. 2011 - 15:05)

před mnoha lety pro koncertě našeho pěveckého sboru. To mi bylo devět roků a my jsme zpívali a já naštěstí nebyla v první řadě a najednou to teklo a teklo a pod sukní to ani nebylo vidět v tom pološeru. Holky si toho ale při odchodu všimli a až na jednu krávu se mě vůbec nesmály. Naopak mně podpořily, protože jsem to hodně oplakala.

Dája (Út, 10. 5. 2011 - 21:05)

když mi bylo osm roků v čekárně u doktora se zánětem močových cest. Jen vím, že jsem mamince řekla ,že potřebuju čůrat a ona mne vzala na záhod, ale cestou už to šlo a hodně to pálilo, že jsem ani nemohla sundat kalhoty. Jen jsem stála na chodbičce u WC čůrala jsem na zem a potichu brečela. Došly jsme se domů převléci a pak jsem se léčila bylinkama a druhý den to bylo už lepší.

Markéta (Út, 10. 5. 2011 - 08:05)

dnes ráno v posteli a tvrdě jsem spala a zdálo se mi, že jsem na záchodě a čůrám. Za chvilku jsem se probudila a ono to bylo doopravdy hotový. Ale do postele.

*** (Pá, 17. 4. 2020 - 11:04)

Měj taky

Filip (St, 4. 9. 2019 - 13:09)

Taky se mi to stalo

Marika (Po, 9. 5. 2011 - 13:05)

u doktorky na ultrazvuku. Pustila jsem to a skoro naplnila celou nadobu co rychle dala pode mne. Trapas jako hrom.

Lenka (Po, 9. 5. 2011 - 10:05)

Dnes v tramvaji a na velkou. u bytu ale nastala krize . Prdelka povolila a bylo to v kalhotkach a jinde to teklo i po nohou.Rychle do vany atd...

Denisa (Po, 9. 5. 2011 - 00:05)

Na to jsem nemyslela. Jen ven,vyhrnout sukni a bylo to venku a trochu v kalhotkach. Rychlovka.

Larisa (Ne, 8. 5. 2011 - 12:05)

Včera na návštěvě....Tos byla u cigošů, že tam neměli hajzl?

Denisa (Ne, 8. 5. 2011 - 10:05)

Včera na návštěvě. Nakonec jsem utekla ven za barák a tam to pustila a jako naschvál tam zrovna šla paní s kočárkem. Ale to už nešlo zastavit.

Radka (So, 7. 5. 2011 - 10:05)

Včera v TV přímém přenosu.Po vystoupení jsem zmizela za kulisy a to už teklo. Naštěsti jsem měla sukni a tak to nebylo tak vidět. Naštěstí v tý chvíli tam nikdo nebyl.

Janča (Pá, 6. 5. 2011 - 16:05)

Když se s náma v Alpách zasekla kabinková lanovka,trvalo víc než dvě hodiny,neř to opavili a mě se chtělo tak šíleně, že jsem myslela, že se zblázním. Kdyby tam s námi nebyli cizí lidi, tak jsem to udělala na zem, ale takhle jsem se svíjela bolestí,ale vydržela.

Perla (So, 30. 4. 2011 - 10:04)

no tak na mě nemáte...docela dlouho jsem hledala práci, posílala jsem životopisy snad všude, jenže nabídky byly nic moc. Zrovna se mi naskytla velmi dobrá nabídka práce, tak sem si opravdu dala záležet abych na pohovoru byla co nejlépe oblečená, dobrý účes atd...
Jela jsem tedy na pohovor. Měla jsem tam být ve 14H. (jsem dochvilná) Vyjdu z metra a najednou mi v břiše projely křeče až dolů a bylo mi na průjem. Říkám si a sakra co ted nikde nebylo wc (v metru byl zavřenej) a čas 13.50. a ted byly myšlenky typu tak co poseru se nebo to zvládnu vydržet? No rozhodla jsem se vydržet, na pohovoru sem se dozvedela informace, které mi potvrdily že to je práce kterou chci. Jenže ke konci rozhovoru mi opět začalo jezdit ve střevech, ale tak že už to šlo dolů a jediný co sem potřebovala byl záchod, šéf stále na mě mluvil, ale já byla myšlenkama na wc nebo že se tam poseru. Nakonec sem ho přerušila, zda bych si mohla odbehnout, že už to nevydržim a on jistě a záchod byl vedle prostoru kde byl pohovor. Vlítla jsem tam, ulevila si (průjem) takže trapas ...snažila jsem se co nejrychleji. No naštěstí se tam bavil s kolegou takže snad na mne trochu zapomněli.Tak že sem si říkala, pochybuju že neco z toho vyjde, a nakonec jo! Ozvali se mi že mě berou! :-)

Jitka (So, 30. 4. 2011 - 01:04)

Na procházce se svým klukem,když jsme se ještě moc neznali a já se styděla mu říct, že se mi chce čůrat.Říkala jsem, že už musím domů, ale on mě pořád přemlouval...Málem jsem se počůrala...

Shari (So, 19. 6. 2021 - 22:06)

To moc dobře znám něco podobného se mi stalo:

Jednou jsem se šla taky projít s mým klukem chtěl se mi taky hrozně na záchod bál jsem se mu to taky říct
Asi tak hodinu jsem to tajila
A pak už se mě to chytlo řekla jsem mu že potřebuji na záchod ale když jsem to řekla tak už bylo pozdě a rovnou to se mnou ven a tehdy to bylo hodně vidět protože jsem měla na sobě sportovní podprsenku Amiga světle růžový kraťasy které byly hodně uplý to je to bylo mega vidět

Reklama

Přidat komentář