Reklama

plenková disciplína

Rumburak (So, 2. 5. 2015 - 22:05)

No tak jestli někdo dává dětem plenky za trest tak to je na sociálku a ten dotyčný je zralý na Dr Chocholouška.

Táta (Čt, 30. 4. 2015 - 15:04)

Souhlasím s Mommy,že trest je velmi účinný.A pro pisatele předchozího přízpěvku bych měl jen vzkaz aby se aspoň podepsal.Nevím čím bych se dle něj měl ukájet.Kluka sme s manželkou takto potrestali před rokem a od té doby je jak mílijus a pokud začne zlobit tak stačí jen říci,že jdu pro pleny a v tu chvíli je krotkej jak beránek.

#NÁZEV? (St, 29. 4. 2015 - 10:04)

Osobně považuji trest plínkama za naprostou revoluci v trestání. Je to mnohem lepší, intenzivnější a především se při tomto trestu dá už po nějaké době dosáhnout skvělých pozitivních výsledků. Na dnešní dospívající už nějaká facka neplatí a dělají si z nás jenom legraci, za to psychologická forma trestu, která je navíc ponižující je donutí přemýšled o následcích svých činů. U nás to funguje tak, že pokud dcera provede něco napatřičného, okamžitě a bez nějakého odmlouvání, nebo akceptování jejího prosení o odpuštění přicházíme k plenkám. Dcera pam musí nosit plenky nejméně po dobu jednoho týdne a vykonávat do nich potřebu. Za trest si nesmí ani říct, že se počůrala, nebo pokakala a i když to samozřejmě poznám, často ji v tom nechám nějakou dobu, aby si svůj trest pořádně užila. Ponížení samozřejmě doplňuji tím, že ji nutím dudat dudlík, pít z kojenecké lahve, nebo nosit již tady zmiňované dupačky.

Táto, (St, 29. 4. 2015 - 10:04)

Pokud je dítě velmi...už ses uspokojil? Kdyby ses raději doučil pravopis, abys nepsal s hrubkami.

Táta (St, 29. 4. 2015 - 09:04)

Pokud je dítě velmi zlobyvé a neplatí žádné známé tresty jako je zákaz televize,chození za kamrádama a i výprask tak je plenková disciplína nejlepší.Náš kluk nosil furt poznámky ze školy,každou chvilku se pral a doma byl sprostej a drzej.Několikrát byl upozorněn,že když se nezlepší chování bude plenkovou disciplínou potrestán.Týden před jarními prázdninami došla mě a manželce trpělivost.než se mladej vrátil domů ze školy,mimochodem z další poznámkou,tak bylo vše již připraveno.koupili jsme plíny a to jak bavlněné a gumové kalhotky tak i jednorázovky.Když dorazil domu,tak jsem mu odebral batoh ze školy a pověděl mu,že bude následující dva týdny doma a po celou dobu bude za trest nosit pleny a další věci.Bude se sním zacházet jako s malým dítětem.Patom jsme ho s manželkou položili na stůl,svlékli do naha a zabalili do plen a gumových kalhotek.Přes to dostal body a dětské tepláky.Pleny musel používat na vše.Chodil spát po obědě a hned po večerníčku.Musel nosit oblečení jako se dávají dvouletým chlapcům.Byl hodně nešťastný,kolikrát brečel,ale po třech dnech se začal chovat zcela normálně.V plenkách absoloval i jarní prázdniny na chatě.Když jsme se vrátili a jeho trest skončil tak sliboval,že se bude chovat už normálně.Mohu říci,že trest byl velmi efektivní.Když začal opět později zlobit,tak stačilo ukázat na pytel kde bylo veškeré oblečení a také plíny,k tomu dětské láhve ze kterých musel v době trestu pít a dudlíky.Když ho viděl a řeklo se mu,že trest dostane znova a tentokrát bude v plenách chodit i do školy,tak okamžitě skrotnul a byl v pohodě.

PP (Po, 2. 2. 2015 - 18:02)

Koukám, že plenkovému...Já bych neřekl, že je to náš prasopedoš Miki169. Ten nepoužívá diakritiku a přiznejme si, že proti tomuto písemnému projevu je ten jeho na úrovni univerzitního profesora :-)
Zdá se, že software na vyhledávání příspěvků na internetu podle vloženého vzoru textu začíná nést své ovoce např. zde: http://www.priznejse.cz/885-libi-se-mi-nosit-plinky/

GE710 (Po, 2. 2. 2015 - 16:02)

Nazdar domacnost ž se ti...Koukám, že plenkovému úchylovi už zase otrnulo a znovu to začíná zkoušet.
Napiš nám podrobně, jak tvoje fiktivní dvanáctiletá dcera kadí do plen a jak ji přebaluješ, tady na to všichni čekají!

katka (Po, 2. 2. 2015 - 16:02)

Dávám jim dětské, mají...Nazdar domacnost ž se ti stalo že si je přebalovala i pokaďený ja nmám právě taky dceru 12 let a ta taky tenhle trest dostáva ale ona do nich musí i kadit ona dokonce v nich musela být i o letních prázdninách udělala totiž velký prúšvich byla bych ráda kdybyste odepsala

Fuj 2 (Po, 1. 12. 2014 - 10:12)

ona ta pani urcite vi proc to dela-zabrani ostude,promoceni a pokaleni obleceni,sedacek/doma,v aute,v autobusu atd/Ony deti jsou dnes prrilis rozmazlene a navykle na jednorazovky do 3-4-5ti let.Na latkovych plenkach by se jim to asi nelibilo a nevydrzely by to.Jinak plenky nejsou spatne a ani nejaka ostuda.Horsi je se pocurat nekde na verejnosti.Ja sam si je kvuli urgentni inkotinenci davam a je mi v nich fajn.Jednorazovky si ale nedavam,pouzivam velke latkovky a celoigelitove kalhotky.To je potom ostuda,kdyz se toho nekdo nahodou vsimne.Kdybych byl mladsi/ve skolnim veku,v puberte/bych uvital,kdyby mi mamka daval tyhle plenky,dohlizela jak je mam na sobe a kontrovala,zda nejsem pocurany a taky jestli v nich neonanuji.Ano oblekam si a nosim plenky protoze je potrebuji,ale i pres vsechny ty problem s jejich nosenim se mi to libi-asi jsem divnej.Ahoj

Fuj 1 (Ne, 30. 11. 2014 - 21:11)

At ta pani jsi dat plenu sama sobe at to vyskousi i na sobe a ne do nich rvat tak velke holky kdyby jim bylo mene let tak proc ne ale velke deti preci plenky nepotrebuji to jedin museli byt nemocne inkotenci ale rvat je jen tak do plen neni normalni.....

Fuj (Ne, 16. 11. 2014 - 22:11)

Dávám jim dětské, mají...to musí bejt teda chuťovka jim ty pokaděný plíny měnit. A taky ty plíny nejsou zadarmo, tak to musí lízt do peněz.

Domacnost (Ne, 16. 11. 2014 - 18:11)

Dávám jim dětské, mají je těsnější ale nic hroznýho. S kakáním nemají problém.

Jindřiška (Ne, 16. 11. 2014 - 17:11)

Jak kdy.A můžu se ještě zeptat jaké plenky těm holkám dáváš, ještě dětské, nebo už pro dospělé? Ptám se kvůli tomu, jestli jsou jim třeba už nejsou těsnější, to by při té velké potřebě měly dost obtížné. Každopádně to zadržování kakání rozhodně opravdu není nic dobrého.

Úchylkačko, (Ne, 16. 11. 2014 - 17:11)

Já mám doma dvě princezny...sociálku na Tebe a žalobu pro týrání svěřené osoby. A ještě se s tím vychloubáš.

Domacnost (Ne, 16. 11. 2014 - 17:11)

A to ty holčičky vydrží...Jak kdy.

Jindřiška (Ne, 16. 11. 2014 - 17:11)

Musejí do nich čůrat i...A to ty holčičky vydrží celý víkend bez velké potřeby? Tak to tedy moc dobré pro jejich zdraví, jestli to ony schválně nezadržují, protože se stydí. To by potom mohlo mít neblahé následky.

Domácnost (Ne, 16. 11. 2014 - 16:11)

Musejí do nich čůrat i kakat, záchod zamykám, ale obvykle se to obejde bez velké. Samozdřejmě je mají i v noci. Sundávám jim je až v pondělí ráno.

Romana (Ne, 16. 11. 2014 - 14:11)

Já mám doma dvě princezny...Musejí do těch plen i čůrat a kakat nebo je májí jen mezi nohama a mají je i přes noc.

Domacnost (So, 15. 11. 2014 - 20:11)

Já mám doma dvě princezny 8 a 10 let a obě občas dostávají plenky jako trest. Hlavně přes víkend je mají docela často, a občas se jim nevyhne ani seřezaný zadeček a klečení s vařečkou na natažených rukách.

martin (Ne, 24. 2. 2019 - 08:02)

Dobrý den, rád bych si napsal více soukromě, chtěl bych totiž na dceru použít něco podobného, nebo to samé. předem děkuji [email protected]

Reklama

Přidat komentář