Reklama

plenková disciplína

Jony (Ne, 27. 6. 2010 - 17:06)

čím více čtu tuhle...Musis je hlidat. Muzes i nejak zamknou nebo jinak zamezit pristupu na wc. Je dobre to udelat o vikendu kdyz jsi doma s detmi aby si je mela pod dozorem.

Jana (Ne, 27. 6. 2010 - 17:06)

Já z vlastní zkušenosti...čím více čtu tuhle diskuzi-tak začínám vážně uvažovat jako o alternativě-v trestech mého syna a dcery...........jen by mě zajímalo jak účinně zabránit tomu aby si děti plíny nesvlékali a nepodváděli............

Liba (Ne, 27. 6. 2010 - 16:06)

jaký máte názor na...Já z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to účinější trest než nesekání na zadek. Mamka mně tak potrestala jen jednou a víckrát už jsem jí pak radši nedala příležitost aby mně vůbec musela trestat. Bylo mi asi 13 a zase jsem vyváděla. Řekla že vařecha už na mně jaksi malý vliv a že za trest tři dny budu chodit v plínách a ať se nesnažím podvádět a chodit na záchod že si mně ohlídá. Nevěřila jsem vlastním uším na vejprasky na holou už jsem byla zvyklá ale tohle. Musela jsem se vysléct od pasu dolů lehnout si a nasadila mi plínku. Bylo to strašné zahanbující když už jsem to nemohla vydržet a počůrala nebo pokakala jsem se do té plíny a pak mně mamka přebalovala a utírala jak malou. Navíc ten druhý den k nám přišla na návštěvu teta se sestřenkou strašně se divily a mamka jim řekla že se chovám jak malá tak že za trest nosím plínky. Pak jsem se dozvěděla že ji to poradila jedna známá která to používala na své dcery.

adam (So, 26. 6. 2010 - 23:06)

Je to naprosto normální. Ve...Touhle metodou vychováte psychopata, který může nakonec skončit jako sériový vrah děvčat podobných své matce. Patříte do blázince a tam uvázat ke sloupu a prát do vás ledovou vodou a střídat to s elektrošoky. Děti by vám měli odebrat a dát do normální rodiny.
P.S. Před elektrošoky by jste si měli vzít plínky, aby jste se nepo....

Ne (So, 26. 6. 2010 - 23:06)

všechno, co se dělá jinde, je správné.Vysvětlovat ti, Mommy, že můžeš používat vlastní rozum je u tebe asi zbytečné.Zajímalo by mne, jaký trest by se měl uplatnit u tebe za tu spoustu pravopisných chyb!

Gentilio Cespo (St, 28. 7. 2021 - 09:07)

Pleny samozřejmě, co jiného? :-)

Mommy (Pá, 25. 6. 2010 - 17:06)

Je to naprosto normální. Ve zpoustě zemí venku je to naprosto bězný trest. Nevím, jaké by z toho mohli mít naše děti psychické potíže, za to, co provádíme si mohou sami a to, že tento trest funguje, bylo už několikrát dokázáno.

Vám (Pá, 25. 6. 2010 - 16:06)

přijde normální trestat odrostlé dítě nebo puberťáka plenkami? V tom případě jste pěkně ujetí a pokud to chcete praktikovat, svému dítěti způsobíte psychické potíže na celý život.
Pokud nedokážete najít vhodný způsob,jak se se svým dítkem domluvit, existuje dost kvalitní literatury zaměřené na výchovu dětí.

Jana Tichá (Čt, 24. 6. 2010 - 19:06)
JAJA (Čt, 24. 6. 2010 - 19:06)

mám také velký zájem... JANO PISNI mailik pisnu ti víc jaja

Jana Tichá (Čt, 24. 6. 2010 - 19:06)

mám také velký zájem vyzkoušet tento alternativní trest? máte nějaké kontakty, kde by se dalo dovědět více informací? vůbec si ale nedokáži představit, jak přede mnou malá bude dělat do plen, chce to nějaký fígl na lehké překlanutí toho začátečního období... a jak mám s malou mluvit? Potřebuji nějaký návod, mám k ni přijít do pokoje s plenou v ruce a rovnou ji zdělit jak to bude dál? Sama jsem dost ostýchavá.

jaja (Čt, 24. 6. 2010 - 18:06)

Ale předpokládám, že se... TAk že jí doma budeš držet jen v plínkách a gumovích kalhotkách,nedovolíš ji přístup na toaletu a pokud bude chtít ven jen v mini sukni aby ji bylo vidět zadeček,plínku a kalhotky. JAJA

Adéla Neumanová (St, 23. 6. 2010 - 09:06)

Ale předpokládám, že se bude vzpouzet? Jak přimět, aby si pleky třeba tajně nesundala?

jaja (St, 23. 6. 2010 - 09:06)

Ahoj, dáte mi nějaké typi... No,koupíš plínky a gumové kalhotky a až začne zlobit ukážeš jí že je opravdu máš a že je použíješ,že je bude nosit!!!!!

Adéla Neumanová (St, 23. 6. 2010 - 08:06)

Ahoj, dáte mi nějaké typi pro začátek? Moje dcera je už opravdu nezvladatelná!

Květa (Út, 22. 6. 2010 - 23:06)

Jistě, že je to myšleno vážně. Přesně jak píše "Mommy". Holka si ze mě dělá legraci, když ji dám přes prdel, ale jakmile se zmíním o plenách, je po legraci. Vyzkoušejte, za to nic nedáte.

asi (Út, 22. 6. 2010 - 22:06)

se mi to zdá? To snad nemyslíte vážně?

Borek (Út, 22. 6. 2010 - 22:06)

Osobně považuji trest...Tyhle tresty se casto pouzivaji v anglii. Jsou vazne efektivni. Pro kluky se casto pouziva neco podobneho ale misto plinek musi nosit saticky nebo sukne a celkove holcici obleceni.

Mommy (Út, 22. 6. 2010 - 18:06)

Osobně považuji trest plínkama za naprostou revoluci v trestání. Je to mnohem lepší, intenzivnější a především se při tomto trestu dá už po nějaké době dosáhnout skvělých pozitivních výsledků. Na dnešní dospívající už nějaká facka neplatí a dělají si z nás jenom legraci, za to psychologická forma trestu, která je navíc ponižující je donutí přemýšled o následcích svých činů. U nás to funguje tak, že pokud dcera provede něco napatřičného, okamžitě a bez nějakého odmlouvání, nebo akceptování jejího prosení o odpuštění přicházíme k plenkám. Dcera pam musí nosit plenky nejméně po dobu jednoho týdne a vykonávat do nich potřebu. Za trest si nesmí ani říct, že se počůrala, nebo pokakala a i když to samozřejmě poznám, často ji v tom nechám nějakou dobu, aby si svůj trest pořádně užila. Ponížení samozřejmě doplňuji tím, že ji nutím dudat dudlík, pít z kojenecké lahve, nebo nosit již tady zmiňované dupačky. Abych ji podpořila dětisnký vzhled, má zákaz jakéhokoliv líčení a vlasy nosí v copech. V noci musí spát se mnou v postely. Mohu vám říct, že jakákoliv zmínka o tom, že se o tomto trstu zmínim jejím spolužačkám, nebo že jim ukážu fotky jak je v plenkách a dupačkách velmi rychle zapůsobí a já dosáhnu toho, že je alespoň na nějakou dobu od lumpáren pokoj.

Asachneira (Čt, 16. 2. 2023 - 10:02)

Vy nejste normální, že ne? Nějak se mi nechce věřit, že váš komentář není hoax.

Reklama

Přidat komentář