Reklama

bíle ponožky u kluků

Mirek (Út, 13. 3. 2012 - 09:03)

Třeba takovýhle ponožky se mě líbí http://beeee.rajce.idnes.cz/Silvestr_2010-2011/#foto_540.jpg

Mirek (Út, 13. 3. 2012 - 06:03)

ja kotnikove moc nemusim ,mam...Já mám kotníkové černé, ale už asi jen 4 páry. Budu je nosit až bude teplejc. V létě pak chodím bez ponožek. Mám rád, když jsou nápisy na černých ponožkách. Nejlepší jsou čísla - rozměry. Hele, nezašel bys do čajovny. Chtěl bych tě vidět v ponožkách.

ANDY (Po, 12. 3. 2012 - 19:03)

Mně se líbí bílé...ja kotnikove moc nemusim ,mam asi jen 3 pary. je preferuji spis klasicke bile ponozky: jemne ,frote , s napisma. prouzkama...

Mirek (Ne, 11. 3. 2012 - 22:03)

ale ja myslel ,ze se nebudou...Mně se líbí bílé kotníkové, když je mají na sobě kluci a jsou bez bot. Ale sám je nenosím.

ANDY (St, 7. 3. 2012 - 20:03)

Andy, s tebou to je těžký....ale ja myslel ,ze se nebudou psat takovy veci. tohle se preci vymyka zakladnimu tematu.
tak tedy: nosite bile ponozky?
jake mate nejradeji ,konktretne tedy i ty, Mirku.
ja tedy nosim jen bile ponozky (skoro porad) a nejradej mam bile ponozky z prouzkama ,napisma...
taky mam velmi rad i frote bile ponozky.
velmi se mi libi kdyz maji bile ponozky cerny & rudy prouzek (nahore)....
zatim asi jen tolik.

Mirek (St, 7. 3. 2012 - 06:03)

hej lidi , co se deje, piste...Andy, s tebou to je těžký. Nejdřív si stěžuješ, že nikdo nepíše, a pak se ti nelíbí, že to jsou perverznosti. Ale to, co psal Roman, že to v nich kluci dělali, tak to je co?

ANDY (Út, 6. 3. 2012 - 14:03)

Mirku ,dej si neco pro uklidneni , nebo radeji studenou sprchu ,to co tady pises je hezky odveci (ty perverznosti...).
anebo si na to zaloz nejakou specialni diskusi a bude to lepsi.

Mirek (Po, 5. 3. 2012 - 05:03)

Ponožky ve vlaku. http://palach.rajce.idnes.cz/Rokec_for_peoples/#P7070133.JPG

Mirek (So, 3. 3. 2012 - 07:03)

A takhle http://images.suitecdn.com/galleries/output/mbhf/damondannytommy/gallery/04_large.jpg nějak to u nás vypadá, když si čas od času dáme grupáč.

Mirek (So, 3. 3. 2012 - 06:03)

Jo jo, to byla móda, bílé...A Marku, chodils na tom gymplu někdy jenom v ponožkách ve škole nebo na tělocvik? A měls sex s těma klukama, co měli taky bílý ponožky? Já osobně jsem na gymplu přistihnul tři kluky, jak místo na tělák šli v sokolovně v ponožkách do jiné místnosti a tam si to rozdali. Udělali spojení do trojúhelníku. Jinak ke mně domů chodí často heteráci na sex. Baví je to a mě taky. Občas nějaký gay, ale těch je málo. Děláme to většinou v ponožkách. Někdy jsem já bosky, někdy oba.

Mirek (So, 3. 3. 2012 - 06:03)

Je mi 35 a bílý ponožky...Romane, chodils v těch ponožkách někdy ve škole bos? A dělals to i s klukama v ponožkách?

ANDY (Pá, 10. 2. 2012 - 01:02)

hej lidi , co se deje, piste neco,dlouho zadnej novej prispevek...
i kdyz je zima ,ja bile ponozky skoro porad nosim ,vetsinoou jen na ven,ale ted v poslednich dnech nosim bile ponozky i na doma.

marek (Pá, 21. 10. 2011 - 13:10)

no moc hezky ,ja nevedel ,ze...Jo jo, to byla móda, bílé ponožky jsem začal nosit někdy ve druháku na gymplu, bylo to ještě za totáče. Někteří spolužáci je nosili i do tanečních, i když lektor každý týden zdůrazňoval, že se nosit nemají. Ve čtvrťáku už je měla většina, nikdy jsme o tom sice nemluvili, ale bylo vidět, že každý se dívá, kdo má jaké ponožky. Je fakt, že třeba k obleku to vypadá hrozně, to bych si nikdy nevzal, ale k džínům určitě jo, líbí se mi to. Navíc si myslím, že jsou pořád in, vždyť dnešní náctiletí je taky hodně nosí, i když spíše kotníčkové. Mi bude čtyřicet a čas od času si je rád vezmu.

ANDY (St, 19. 10. 2011 - 19:10)

nazdar lidi , jake bile ponozky nejvic preferujete? nosite i frote bile ponozky?
ja v poslednich dnech jo a jeste kdy jsou tam nejaky prouzky (cerny) ,nebo nejakej motiv ,tak to nema chybu. ale jinak mam nejradeji bile ponozky z prouzkama (neklepe cerny nebo rudy ,nebo oba dva najednou) ,napisma (adidas , sport , extreme...) a taky kdyz je na nich nejakej znak. proste ja zboznuju bile ponozky.
a co vy? piste nejake nazory.

ANDY (Po, 17. 10. 2011 - 19:10)

Je mi 35 a bílý ponožky...no moc hezky ,ja nevedel ,ze je potrebny ucit se nosit bily ponozky.moc zajimave.
ja je nosim jen tak ,proste chci nosit bile ponozky ,tak je nosim a nejak zvlast to neresim. jasne , na ucnaku se hodne nosili bile ponozky ,taky na zakladce. ja si vzpominam,ze na zakladce bila ve tride takova skupinka spoluzaku / spoluzacek ,kteri nosili jen bile ponozky.
ja jsem je tehdy jeste moc nenosil ,ale jiz tehdy se me moc libili bile ponozky.
ale jiz na ucnaku jsem bile ponozky nosil temer denne , i kdyz ne po celou dobu na ucnaku. ale ted jiz nekolik let nosim jen bile ponozky ,hlavne k dzinam ,na doma malokdy. ale dnes jsem si dal i na doma bile ponozky. bile ponozky best forever.

roman (Pá, 2. 9. 2011 - 15:09)

Je mi 35 a bílý ponožky nosím pořád od té doby co sem se to naučil na učňáku od kámošů který je taky nosili každej den.Nosil je pravidelně každej druhej kluk a mě se to začalo líbit.Občas sme to s kámošema hodnotili a probírali a spoustu z nich bílý ponožky tak nějak rajcujou a připadají si v nich větší frájové.Pár z nich to v nich i dělalo...Tak nechme kluky ať nosí bílý ponožky když se jim to líbí.Jen co i já nesnáším jsou bílé ponožky k obleku a do mokasín ale ke sportovnímu oblečení a džínám-proč ne!!

ABC (So, 30. 7. 2011 - 20:07)

Bílé ponožky ano, ale ne...ja bych dal bile pnozky klidne i do tamvych bot , do sandal mozna ,nevim , ale nevidim duvod ,proc bych si ej nemohl dat do tmavych bot - nejlepe cernych a k tomu cerne kalhoty / dziny a je to look a la michael jackson. a ze se rychlo spini ty bile pOnozky? no zalezi jak ma kdo cisto nebo kde v nich jde ,jestli nekde po blate tak se rychle umazou. ja mam nekdy na sobe i 2 dny stejnej par bilejch ponozek a jsou bile porad. i dnes mam nahodou na sobe stejnej par bilejch ponozek (nekdy delam takovy test jestli a ted opet) jako jsem mel vcera a jsou porad cisty. a to nemam na nohach zadne pantofle ,jenom v bilych ponozkach chodim po byte...

jarouseek (Pá, 29. 7. 2011 - 00:07)

Bílé ponožky ano, ale ne do tmavých bot či do sandálů.Sám je ale v oblibě nemám, rychle se špiní.

ABC (Čt, 28. 7. 2011 - 18:07)

jasne jen bile zadne jine...a jake bile ponozky mas nejradeji?
ja mam nejradeji s prouzkama ,napisma a ruznyma znakma a taky frote jsou dobre.
nemyslim,ze by nejak moc zalezelo na veku.
a jak dlouhe je vlastne nosis?
ja uz dost dlouho, na zakladce jsem bile ponozky moc nenosil ,zato bylo ve tride par lidi ,kteri nosili hlavne bile.
jak jsem zacal chodit na stredni ,tak je nosil skoro porad ,hlavne v 1-2 rocniku ,pak uz ne denne ,ale po nejakem case uz je nosim zase denne. v lete mene,protoze nosim hlavne sandaly ,ale kdyz prsi nebo je tak chladneji tak si vezmu botasky a samozrejme bile ponozky a dziny, nejradeji mam kombinaci cerne dziny + bile ponozky. co rikas na tuhle kombinaci? me se moc libi a uz jsem v nekterich diskusich cetl ,ze se to i jinym tak libi.
kolik je tebe radime?

radim (Čt, 28. 7. 2011 - 13:07)

jasne jen bile zadne jine kolik ti je abc

Reklama

Přidat komentář