Reklama

Donatella Reyes - komentáře

Božena (St, 2. 6. 2010 - 20:06)

poslala jsem balíček na zpět hned druhý den a peníze ještě nemám dodnes.,už je to měsíc

JOZEF,,, (Út, 18. 5. 2010 - 08:05)

DOBRY DEN JA TAKY SEM VCERA VYZVEDL BALIK JA BLBEEEEEC A AZ TED SEM SI PODIVAL DO PC A TO JE POZDE TAKY SEM TEM KRETENUM UVEŘIL, A TAKY SOU PRACHY V PPPRIČ, TAK TAKY TED DU NA POŠTU POSLAT JI BALIČEK NASPET I GDYŽ SI MYSLIM ZE PENIZE NASPĚT NEDOSTANU ,TED MUSIM NEJK PENIZE UŠETŘIT PRED ŽENOU BYCH VYPADAL JAK SUPER BLBEC,, PROSIM VAS NIKTO NEPOSILEJTEPRACHY AANI TO NEPREBERTE CUUUS JOZEF,,,

Božena (Po, 17. 5. 2010 - 16:05)

Dobrý den taky jsem na to ted naletela vyzvedla balíček.To mi ani neříkejte že to posíla všem stejně.No nic zítra posílám balíček nazpět.

Mahulena (St, 12. 5. 2010 - 08:05)

Zrovna jsem od Donatelly obdržela dopis s tím, že mám doma špatné vlny, abych si objednala...., před rokem jsem měla na návštěvě kamaráda - senzibila a aniž bych se ho na něco ptala, řekl, že se u mě cítí velice dobře. Myslím, že když takovýto dopis pošle někomu, kdo ezoterice nerozumí, dostane i strach v bytě, kde bydlí několik let, bydlet.
Také mě paní Donatella pořád "bombarduje" dopisy, než jí stačím odeslat odpověď, už je na poště balík se zásilkou, ten samozřejmě nepřebírám a ještě mám zlost, že jsem pro něj musela.

¨dana (Po, 26. 4. 2010 - 16:04)

je to pěkně vykutálená parta podvodníků.Donatella je prý ,,věštkyně"někde odněkud z pralesů,hm a sídlí v Praze.Dopisy od ní jsou okopčené a v nich jsou samé nesmysly.Jak vyhraji ve sportce a loterii,přitom jsem v životě nesázela.A ještě chce za své rady poslat peníze blbka jedna.Ani neví jak dané lidi oslovovat.Je to jen pěkná parta podvodníků,jak už jsem psala na začátku.Dejte si pozor a hlavně neposílejte žádné peníze.

(Ne, 25. 4. 2010 - 11:04)

a co teda ta slibovaná televize, nebo trestní oznámení?Zůstene jen u keců?Já od ní nic nemám, ale jak to ta pročítám...

Markéta-xmegx (Ne, 25. 4. 2010 - 10:04)

Ahoj všem,taky mi stále chodí dopisy a končí v koši.Před 2lety jsem byla zofalá,přítel onemocněl na leukémii a já otěhotněla,jenže jsem musela ze zdravotních důvodů jít na ITP,do dnes je mi to líto,jelikož z přítele se vyklubal patol.lhář a měl více žen,kterým lhal stejně jako mě.V časopice jsem našla tu Donatellu kde nabízela zdarma výklad.Já hloupá uvěřila a od té doby mi stále chodí dopisy,kde jsem hned poznala,že je to klam.Ofocené papíry a oslovení místo "ty markéto" tak "já Markéta".Tak prosím..neposílejte nikomu žádné peníze bez ověření,zajděte si raději osobně ke kartářce,nebo se běžte pomodlit;-))

Pavlina Drozdov (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

Nebavi mě čist jedno a to same že vyhraji penize o žadne jsem se neprosila a tet jsem si vědoma toho že to je lhařka ktera mami od každeho jen penize ja bych musela byt už miliponař a pořad nic děkuji za radu

ivis (Ne, 11. 4. 2010 - 21:04)

Ahojky vsichni,precetla jsem si par komentáru a dekuji, taky jsem to najivne zkusila a výsledek kazdou chvili mam neco vyhrat,uz bych musela byt milionarem.No co uz se stalo a ted jen hazet dopisy do kose.

božena kinterov (Ne, 11. 4. 2010 - 14:04)

dostávám taky od ní dopisy ale nevím zda jí mám věřit nebo nikoliv poradte mně někdo děkuji .
touto cestou jestli jsi to čte paní dona reyes tak at mně pošle spátky mé fotografie

božena kinterov (Ne, 11. 4. 2010 - 14:04)

dostávám taky od ní dopisy ale nevím zda jí mám věřit nebo nikoliv poradte mně někdo děkuji .
touto cestou jestli jsi to čte paní dona reyes tak at mně pošle spátky mé fotografie

Alena (Čt, 18. 3. 2010 - 19:03)

Ahoj lidičky:před 2 lety jsem odepsala Donatelle a ona mi poslala malý výklad nad kterým jsem se zasmála.Odepsala jsem jí,že pokud je se mnou ve spojení měla by vědět v jaké situaci se nacházím.odpověd žádná jen další dopisi s ruznými talismany atd..které chodí do dnes a končí v koši.tuto paní nikdo nikdy neviděl,využívá slabosti a neštěstí lidí,kteří naivně věří,že jim Donatella pomuže.kdybych jí měla věřit a její takzvaná moc pomáhala, tak je ze mě milionář.Donatella je podvod,tak jí nevěřte a stujte pevně na zemi.Alena

Nikol (Út, 9. 3. 2010 - 14:03)

a ja jsem si myslela ze jsem sama....jednou jsem ji napsala stejne jako Sally...myslela ze jsem je to opravdu zadarmo ale jak vidim tak jsem se naletela....dnes mi prisel dalsi dopis...to ji neprijde skoda papiru??kdyz tolika lidem pise nesmysli??uz me to ale opravdu obtezuje myslim ze ji asi napisu ze uz me to nezajima...jeste ze mam sestru ktera vyklada karty ale opravdu se vsechno splni rekla mi jednou ze ztratim svou vec a kdyz jsem vesela pradlo tak jsem si vsimla ze jsem ztratila zlaty naramek...tohle je opravdu jak chcete verit mi nemusite....ale vim ze ta zenska Dontella je PODVONICE!!!!

Zita (St, 28. 4. 2021 - 09:04)

Dobrý deň, áno súhlasím švami Donatella. Reiss je vestkyna ktorá blbne ľudí a droguje ich skratka roby čiernu mágiu je to svinske peklo. Prizivuje sa na úkor druhých ľudí ona si zvisuje úroveň z tých penazy. Mne urobila peklo zo života. Musela ma jedna pani dávať do poriadku bola som na tom veľmi zle 11 rokov pekla. Dajte mi vaše tč alebo meil podám trestné oznámenie na ňu čím viac ľudí sa spojí tím viac bude dôkazov na nu

helana (Út, 9. 3. 2010 - 10:03)

nikdy jsem u této osoby nic...tak alespon vidíte že celé jeto podvod ajen ajen reklama!také mám zkušenosti ale nikdy jsem je nekontaktovala a stále mě poštou chodí nabídky a také končí v koši také nereaguji na jejich bludy!

nechápavá (Po, 8. 3. 2010 - 16:03)

mate pravdu suhlasim s...nikdy jsem u této osoby nic neobjednávala a ni já ani mí rodiče!
Otec mi zemřel před 2lety a asi před měsícem přišlo na jeho adresu-nevím kde ji sebrali když jsme je nikdy nekontaktovali!
Přišel nějaký cár papíru a že blablabla...!mému otci věští budoucnost blablabla...!ani jsem to nedočetla jak mně to urazilo vždyt můj otec už 2roky nežije!
Kdybych měla náturu a nervy na nějaké odepsání tak snad by mně zajímalo co to má Znamenat?!
Ale nemám nato se s někým dohadovat o nesmyslech a tak obsah celé obálky profrčel komínem!
Ale urazilo mně to!
Jak někdo může věštit zesnulému?A ještě takové nesmysly??!!
Tak jsem asi tak trochu nechápavá!

katkababka (Po, 8. 3. 2010 - 16:03)

mate pravdu suhlasim s vami,je to naozaj obtazovanie,tiez dostavam od nej listy a lezie mi to na nervy, dnes som dostala dalsi a preto skusam na nete precitat nieco o nej, nikdy som jej neodpovedala ani nebudem,som rada ze som nasla vase nazory, vdaka..

Zita (So, 20. 11. 2021 - 10:11)

Je to špinava bosorka osprostuje ľudí. Veľmi zle som ja Snov pochodila. Treba hu dat do blazninca. Nepíšte jej je to satanska kurva veštecka droguje talizmani nie je to sranda je to pravda. Rozbila mi rodinu a nastali mi zdravotne problémy. Kebyže hu mam pri ruke tak hu zrazim zvelkov lopatov zato svinske peklo

Baba katka (Čt, 18. 6. 2020 - 22:06)

Ja som tiež bombardovania jej listami minule som sa už naštvala a napísala jej že nech mi pošle tie čísla zadarmo aby dokázala svoju vierohodnosť a keď vyhrám pošlem jej nie 30 EUR ale 3000, na to som dnes dostala další list kde mám 12.Júla vyhrať veľké peniaze v euromilionoch ale najprv zaplatím 30 EUR . Čaká kedy kto jej naletí je strašne otravná.

Petr (Ne, 21. 6. 2020 - 07:06)

Vyhozené peníze.

Reklama

Přidat komentář