Reklama

Erotická masáž pro ženy

další weby (Čt, 10. 1. 2013 - 15:01)

ženy.cz
http://zeny.e15.cz/diskuse/diskuse/?id=248230

Linda | 20.8.2012 20:17

Chtela bych prispet i ja svym zazitkem. Stalo se mi to na kalsicke masazi, azitek byl neskutecny a z pana masera pak dokonce vypadlo,ze to dela bezne. Takze poprve zadarmo :(, priste za 1200 :(. ALe i tak pujdu, takze kdo je z HK a ma resp nema doma nic, tak doporucuju http://muskulus.webnode.cz/ !!

... (Čt, 10. 1. 2013 - 15:01)

Erotická masáž pro ženy: Přiveďte ji k extázi

Zaruceny orgasmus | Linda [[email protected]] | 20.08.2012 20:26:04 | Reagovat
http://muskulus.webnode.cz/

Sice za penize, za to s referenceme a to těmi nejlepšími !!!
Zaruceny orgasmus | Linda [[email protected]] | 20.08.2012

Linda (Čt, 10. 1. 2013 - 15:01)

ty lindo a proč k němu...Já jsem to tady sáhodlouze vysvětlovala už několikrát a nebudu se stále opakovat. Manže mne nepřivede k orgasmu. Je sobec a udělá si to svoje a na mne kašle.

jo (Čt, 10. 1. 2013 - 15:01)

Jste vedle jak ta jedle....masére ty jsi nevzdělanej blb a neodhadnul si, že když si založíš mail.schránku, že ti přidělí i nick na xchatu ....holt nechápeš počítač a myslíš si že ti sežereme tvoje lhaní.....

lindák lže (Čt, 10. 1. 2013 - 15:01)

Jste vedle jak ta jedle....a proč teda na té stránce má mail stejný jako je nick na xchatu? můžeš nám to vysvětlit?

ten jeho mail je na centrumu a k němu patří nick na xchatu ........admin nám to potvrdil, mail i nick je jedna osoba.....jak nám tohle vysvětlíš? Dává cizí mail na svoje stránky webnode?

že (Čt, 10. 1. 2013 - 14:01)

já ti najdu, jak jsi psala, že k němu chodíš dva roky. Taky jak píšeš, že jsi byla objednaná na klasic masáž a pak se to zvrhlo, poprve ti to dal zadarmo a pak už budeš muse platit, ty p.masére

tak jo (Čt, 10. 1. 2013 - 14:01)

Jste vedle jak ta jedle....ty lindo a proč k němu chodíš ?

Linda (Čt, 10. 1. 2013 - 14:01)

přesně tak neexistuje...Jste vedle jak ta jedle. www.muskulus.webnode.cz je webová stránka p. maséra. S tím na tom chatu nemá nic společného. P. masér má bradku a je uplně jiný a nevypadá rozhodně tak staře. Nedělejte ze mě blbce. Chodím k p. masérovi už od léta,tak proboha musím vědět jak vypadá ne!!!

tak jo (Čt, 10. 1. 2013 - 13:01)

přesně tak neexistuje...a tak ,to jsem nevěděl že je to spojené , taky k němu zajdu , až budu chtít starou dorazit

jo (Čt, 10. 1. 2013 - 13:01)

já tomu rozumím, každý...přesně tak neexistuje člověk který by měl mail adresu stejnou jako nick na xchatu, to je spojené , takže na té fotce je ten masér.

nebo že by si tam masér dobrovolně dával starýho dědka , na svůj vlastní profil? ....ha ha ha

Ale (Čt, 10. 1. 2013 - 13:01)

Nevím. Nerozumím tomu....já tomu rozumím, každý kdo má mail na centrumu např [email protected]á k tomu vždycky nick na xchatu centrum......takže ten nick je toho maséra a fotka je taky jeho....jiného člověka nemůže být, zeptej se admina na xchatu. To by musel někdo masérovi vlízt do mailu a používat jeho mail....a to nelze, V tom případě by ten masér byl podvodník, co udává špatný mail.

Tak jo, (Čt, 10. 1. 2013 - 13:01)

Tak jsem si konečně na...Lindo napíšu ti,jak budu mít chvilenku čas,Díky.

asi jo (Čt, 10. 1. 2013 - 13:01)

Nevím. Nerozumím tomu....ten to pán nemá s masážemi nic společného , ale tohle? http://muskulus.webnode.cz/

Linda (Čt, 10. 1. 2013 - 12:01)

takže chceš říct že...Nevím. Nerozumím tomu. Psala jsem už tady,že se moc v internetu nevyznám. Asi to není e-mailová adresa,ale jedná se jen o přezdívku "muskulus."Je tam Muskulus-profil uživatele-xchat by centrum.cz
Nerozumím tomu a nechápu to. Je tam nějakej vykulenej chlap a má tam ještě fotky ze zámku Hluboká. Ale v žádném případě to není masér ke kterému chodím.

(Čt, 10. 1. 2013 - 12:01)

Jo souhlas, nas co nezajimaji...to nás nezajímá , tady není hoňka ale pokec ......ani reklama pro chlapa maséra ....

COŽE ? (Čt, 10. 1. 2013 - 12:01)

Tak jsem se konečně...takže chceš říct že někdo ukradl tvýmu masérovi jeho mailovou adresu a vložil si tam fotky?

ale to nejde na centrumu......to by s tím masér musel souhlasit.....proč to dělá hele? DÁVÁ CIZÍM LIDEM SOJI PŘEZDÍVKU A HESLO?

Linda (Čt, 10. 1. 2013 - 12:01)

teda na jiné diskuzi ta...Tak jsem si konečně na google zadala do vyhledávače [email protected] a vykulila jsem oči. Je to hned první odkaz a je tam na chat centrum nějaký chlap s vykulenýma modrýma očima v modré košili. Tak máte pravdu,je tam. Ale v ŽADNEM PŘIPADĚ to není p. masér ke kterému chodím!!! Také jsem tam nikde nenašla nic o Hradci Králové a erotických masážích. Možná to je někde jinde. Nevím. O něco níže je odkaz a ten je na oficialní stránky p. maséra. Když se na něj klikne jsou tam jeho stránky. Nic víc. Nikde jsem nepsala,že jsem šla na masáž zad a že se z toho vyklubala erotická masáž. To musel psát někdo jiný pod mou přezdívkou. Já jsem se objednala na erotickou masáž a hned poprvé jsem šla na erotickou masáž. Nic tady popisovat nebudu,protože mě tady někteří urážejí a dělají si ze mě srandu. Minulý týden mě tady napsala jedna pani z Moravy(už jsem tady o tom psala) a chtěla abych ji popsala jak ta masáž probíhá. Vyměnili jsme si e-maily a od té doby si píšeme. Takže pokud máš "Tam" zájem,můžeš mě napsat na e-mail: [email protected] Ale bez urážek.

p.jojo (Čt, 10. 1. 2013 - 12:01)

teda na jiné diskuzi ta...Jo souhlas, nas co nezajimaji banality by zajimalo jak probiha ty prvni kroky kdy s bezne masaze se stava eroticka v tehle placene forme.

Linda (Čt, 10. 1. 2013 - 11:01)

teda na jiné diskuzi ta...Tak jsem se konečně podívala na ten goole. Zadala jsem do vyhledávače [email protected] a vykulila jsem oči. Hned první odkaz na který jsem klikla na tom chatcentrum je nějaký plešatý chlap s modrýma vykulenýma očima v modré košili. Tak máte pravdu,je tam. Ale v ŽADNEM PRIPADĚ to není p. masér ke kterému chodím. Je to někdo uplně jiný a pokud jsem to stačila prostudovat,tak se tam nepíše nic o Hradci Králové a o erotické masáži. Možná tam jsou i jiné odkazy to nevím. Asi třetí odkaz je správný na p. maséra,ale načte se tam jeho oficiální webová stránka nic víc. Popisovat tady nic nebudu,protože si tady někteří ze mě dělají srandu a urážejí mě. Asi před týdnem mě tady oslovila jedna pani z Moravy(už jsem to tady psala) vyměnili jsme si e-maily a už si asi týden píšeme. Chtěla vědět jak taková masáž probíhá.Tak pokud chceš můžeš mě napsat na email: [email protected] Ale bez urážek a posmívání

Pochop (Čt, 10. 1. 2013 - 11:01)

to není jedno když nám...jednu věc.Pokud to píše opravdu nějaký masér,tak co tím vlastně docílí? Nic.Obávám se,že stejně by nikoho nepřesvědčil.Aspon rozumnou ženskou ne a takových jako je sama Linda,takových žen moc není,takže by masér měl stejně nulovou šanci.A ještě si myslím,on má jistě svých zákaznic dost,myslím masáže zad atd.jen tato erotická je extrém.

Reklama

Přidat komentář