Reklama

Erotická masáž pro ženy

A (St, 9. 1. 2013 - 15:01)

Markétku to nepřejde a nepřejde.Tak to už máš přece jedno,podle tebe je Jo-jo takoví,jak jsi ho tu popsala,tak o co se stále snažit? Mě teda ted víc zaujalo to,že dělá ten masér erot.masáže,aniž by o tom jeho žena věděla.Tak Lindo,mám takovou otázku,ty k tomu masérovi chodíš a on se tobě,jakož to zákazníci svěřuje,že příbuzní a jeho žena to nevědí? To jste si až tak blízcí?

(St, 9. 1. 2013 - 14:01)

Z meho pohledu je to...kdybys nebyl uplně mimo realitu a věděl něco o sexu , vědel bys taky, že žena nemusí platit za er.masáž, prootže každá žena do 65 let i dál....sežene hromadu chlapů zadarmo....přesně na to co jí dělá ten masér.....ten muž čsto ani nechce sex, jen když si sáhne.....a jeětě jí pozve na večeři.....

jenže ty žiješ v prehistorii , tak tady budeš psát radši bludy.....

(St, 9. 1. 2013 - 14:01)

Podivej nejak si zapomnel ze...ale to je právě ten problém dědulo, že lidi se s tím setkávají, jen ty si myslíš, že to znáš jen ty ......přitom máš názory jako z první republiky uplně odtržený od reálu ...

všichni mí milenci se otevřeně bavili o sexu a klidně i přiznali, že něco neumí, že jim nestojí atd.......bavili sme se o sexu celé dny .......měla jsem desítky milenců......

ale ty tady prohlašuješ že jediný otevřený jsi ty , vůbec neznáš realitu, jsi ještě dávno před potopou....
dnes nemá muž problém vyjádřit se o sexu a říct co mu vadí, co mu nejde ....tobě je sto let a žiješ v min.století....

navíc ten masér si tu dělá zadarmo reklamu , což není přípustný ....ale ty protože žiješ ve svým světě , to bereš jako šanci psát tu ty nesmysly .....

p.jojo (St, 9. 1. 2013 - 14:01)

Poč by nemohl dát na...Z meho pohledu je to logicke.
Hlavne me pripada logicke ze normalni maser dela jako "bokovku" eroticke masaze samozrejme po souhlasu zeny a predem stanovenych podminek.
Je tam ziskana prave ta "duvera" kterou sem zpochybnoval u klasickych reklam kdekoli na netu ohledne erotickych ci tantra masazi.
Zena si muze predem vyzkouset masera pri bezne masazi a rozhodnout se dale podle vlasnich pocitu jestli zkusi i tu erotickou.
Ano takhle by to mohlo teoreticky fungovat a zrejme funguje i jinde.

p.jojo (St, 9. 1. 2013 - 14:01)

Masére máš to marný ,...Podivej nejak si zapomnel ze jsme na diskuzich ohledne vztahu a sexu a je tedy logicke ze budeme o tom diskutovat. Navic ze to bude zajimat predevsim lidi kteri maji s tim problem nebo ho vidi okolo sebe ci jako ja kteri se s mnoha problemy setkali a chteji se podelit se zkusenostmi a radami.
Pokud ty nebo tva partnerka problem jste nikdy nemas sanci se v tomhle orientovat znam prislovi "syty hladovemu neveri".

Linda (St, 9. 1. 2013 - 14:01)

takže se stydíš masére za...Stále se opakuješ ubožáku a nebudu už na tvé narážky reagovat. P. masér se za nic nestydí. Ale každý normální rozumný čkověk pochopí,že kdyby náhodou na ty webové stránky zabloudila jeho manželka,nebo někdo z příbuzných a měl tam jméno nebo te. číslo,že by ho doma asi moc nepochválili.

(St, 9. 1. 2013 - 14:01)

Poč by nemohl dát na...takže se stydíš masére za to co děláš?

nestyd se, stejně k tobě žádná nepůjde.....děláš si zbytečný naděje .....ženská za sex neplatí , ani za honění.....

Linda (St, 9. 1. 2013 - 13:01)

proč by nemohl dát na...Poč by nemohl dát na stránky telefon? Vysvětlím. Ptala jsem se ho na to také. Ten kdo je OSVČ má IČO,tak je registrovaný. Když si zadáš třeba do vyhledávače na Google jeho tel.číslo,tak ti vyjede celé jeho jméno ičo co dělá kde pracuje popř fotka pokud ta firma má nějaké webové stránky. Má rodinu,manželku,také příbuzné. Každý kdokoliv jej potom může najít. V salonu kde pracuje jsou i jiné služby. Solárko,kosmentka pedikůra. Dělá normální masáže už 11 let a ty erotické někdy od léta. P. majitelka salonu to samozřejmě neví(říkal,že netuší jak by na to reagovala) Takže to udělal takhle. Když jsem mu napsala popvé,tak mě poskytnul informace o masáži a když jsem se objednala,tak mě napsal kde pracuje a napsal mě i tel. číslo. Tak to pro vysvětlení dotazu.

.. (St, 9. 1. 2013 - 12:01)

v tomhle máš...proč by nemohl dát na stránky telefon? jako každej kdo masíruje , když je seriozní masér?

(St, 9. 1. 2013 - 12:01)

Tak at klidně píše o sexu , ale nemůže radit rodinám, když sám netuší o čem rodina je, přesto tu teoretizuje o dětech , dělám chytrýho .

V rodině není sex na prvním místě , na prvním místě je aby rodina šlapala fungovala , děti prospívaly ane jestli si manžel denně vyklepe pytel. Člověk kterej tohle řeší nevěrou je nezralej puberťák , přesně jako je P. jojo.
Dospělí moudří lidé nemají sex na prvním místě a neřeší ho tolik jako Jojo.....
At radí osamělcům jako je sám......a rady a ne nesmysly z první republiky ....

Lindo, (St, 9. 1. 2013 - 12:01)

Tak jsem se tady po delší...v tomhle máš pravdu,každý,kdo provozuje takovou činnost jako masáž intimních partií,tak je jasné,že nebude psát své bydliště,ale spíš přes email,tak by to udělal na jeho místě snad každý.Jinak Markéto,ber to tak,že Jo-jo píše o tom,čemu rozumí nejlépe a čemu nerozumí,do toho se nemontuje,aspon tak to vidím já.

(St, 9. 1. 2013 - 11:01)

Tak jsem se tady po delší...Masére máš to marný , marně se snažíš ...stejně do tebe žádná žena nepůjde, natož aby ti platila!!

ale piš dál, stejně tě nikdo nebere vážně, kromě P.jojo, kterej je na tom stejně jako ty ....zastydlej puberták .....

Linda (St, 9. 1. 2013 - 11:01)

Tak jsem se vyděšeně...Tak jsem se tady po delší době koukla a nestačím se divit,jak jste se rozjeli a jak si "poklepáváte" na ramena a chválite se. Docela jsem se pobavila. Příští týden jdu na masáž,tak se pobaví p. masér,až mu budu vyprávět,co o něm tady píšete. "ˇUchylný starý dědek,který nemá na chleba a hledá tady ženy na kterých by se ukájel." ÚŽASNÉ!!! "Uchyl co se snaží dostat nějakou do postele a dělá si tady reklamu." To jsem se fakt zasmála!A jak tady někdo píše: "Tak jsem se koukla na tu jeho webovou stránku a vyděšeně jsem koukala,že tam nemá ani jméno,ani mobil,jen e-mailovou adresu." Možná bys mohla najít odvahu a na tu e-mailovou adresu napsat,když jsi tak chytrá. Třeba by ti p. masér vysvětlil,proč to tak má udělané. Jestli chápeš co to je diskrétnost,tak to možná pochopíš. Tak se tady dobře bavte pannenky a pánové.

(St, 9. 1. 2013 - 11:01)

Ja podivej kdyz se resis...podívej ty nemůžeš radit rodinám jak maj fungovat a jak se maj chovat k dětem, když sám žádnou rodinu nemáš....

raď nějakým osamělým nadrženým dědům, jako jsi ty sám......rodinám né .....víš houby o vztazích a houby o výchově dětí ......takhle jsi akorát k smíchu dědulo....

řešíš blbosti jako nadrženej puberták, uvědom si , že rodinnej život není o sexu a o tom že jeden chce víc a druhý mín...je to spousta jiných zážitků,ale to ti vůbec nedochází , pořád meleš jen sex .....

p.jojo (St, 9. 1. 2013 - 11:01)

ale pochop, že ona o sex...Ja podivej kdyz se resis takovy problem rozloz si ho na jednotlive "dily" abys to lepe pochopil pak res teprve celek.
Sam delam podobne chyby jako ty z nepozornosti.
Ta chyba je v tomhle ta zena cituju: "a neustále mi vyčítá, že ho nemiluji atd. Opak je pravdou, užírám se tím ...
Takze asi si to prehledl a proto si udelal spatnou analyzu.
Ta zena muze miluje to co nemiluje je sex.
Ale k problemu pokud je u ni prioritou nemit sex pak je jedina moznost udrzeni muze a to volny vztah a tolerance milenky.
Pokud lpi na vernosti a na partnerovi pak si musi najit cestu jak zvysit svoji aktivitu a odboura odpor k sexu a to sem psal ze je takrka nedlicky ukol ale presto sem ji dal napady jak to resit.
Podivej ja mam zkusenosti ze sem mel dva vztahy kde zeny vyzadovaly sex v extremnim mnozstvi tj. treba 3-6 za den a 7 dni v tydnu (uzasna skola sexu).
Ja tolik sexu nepotreboval a nevyzadoval chtely to ony ale proste sem je mel rad a taky sem se bal (tehdy sem zarlil) ze si ho doplni jinde. :-) Takze sem musel k sexu pristoupit uplne jinak a objevil sem jeho uplne jine dimenze. Kde motivaci neni nadrzenost, ukojeni ci "laska".
A snazil sem se velmi neumele a amatersky te zene pomoct najit tuhle dimenzi ktera MOZNA by ji mohla pomoct udrzet milovaneho muze a otce jejiho ditete v rodine.

Jo-jíku, (St, 9. 1. 2013 - 10:01)

Jsem rad ze jsem rozproudil...asi jak tu dotyčná píše,tak potom jsem blázen taky.Taky totiž nemůžu pochopit,co je na tvých příspěvcích divného,fandím ti a stojím při tobě.A souhlasím s tebou,jak tu píšeš,že jsi zahodil přetvářku,pokrytectví atd.a to nemůžou lidé překousnout.Ty jsi především sám sebou a to je tu málokdo.Mám ráda přirozenost a nikdo z celé diskuze není takoví,jako jsi ty.A už nás nepřesvědčujte o opaku,at si každý z nás myslí,co chce,je to každého věc a někdo přemýšlí hlavou a někdo něčím jiným.A krom toho,pokud tady bude psát někdo,s kým nikdy nebudu souhlasit,pořád mu to nebudu dávat najevo.Tak Jo-jovi neodpovídejte,když ho považujete za blázna,co vás nutí mu stále psát? Pro mě je Jo-jo frajer,už svou milou povahou,nikoho neuráží a urazit se nenechá,jde vidět,že on si z hloupých lidí nic nedělá.Tečka,musím jít vařit,tak se do mě klidně můžete pustit,já se aspon později u toho pobavím.

(St, 9. 1. 2013 - 10:01)

Jsem rad ze jsem rozproudil...ale pochop, že ona o sex nemá zájem vůbec, jsi zcela mimo......nejradši bys pořád sexoval a přes penis nevidíš realitu........

ona nemá zájemo sex a může klidně na toho chlapa vykašlat , nesnáší ho....a ty jí radíš jak má dělat sex.....

rodinu žádnou nemáš , jen bys souložil a ještě sexu ani nerozumíš ...tak nerad rodinám, který normálně žijou na rozdíl od tebe.....seš blázen

p.jojo (St, 9. 1. 2013 - 09:01)

Jsem rad ze jsem rozproudil diskuzi,
to je taky duvodem proc tu vsichni chodime.
Nevim na co reagovat driv.
Zaprve jsem obycejny muz nijak vyjmecny pouze sem odhodil pretvarku, pokrytectvi urazlivost a to hodne lidi a vzlast muzu drazdi.
"Já" tady citoval moji reakci za kterou si i s odstupem casu stojim, nevidim na ni nic spatneho.
S tim "fitnes sexem" tezko vysvetlit nekomu kdo je nadrzeny aby se vcitil do cloveka ktery je nema a zaroven si udrzel partnera ktery sex potrebuje.
Pro me je to proste "rebus" jak tyhle sneslucitelne veci dat dohromady aby oba byli spokojeni.
Bohuzel ja vidim jedinou cestu v tom ze asexualni partnerku budu motivovat necim jinym nez ze v sexu ji dam jinou motivaci nezli je marne vzbuzovani "vasne".
Dalsim motivaci muze byt zabava s hranim si s muzskym vzrusenim tohle dela hodne zen i kdyz nikdy pri sexu nezazila vlastni org.
K detem co jsem napsal tak kacirskeho?
Porad to nechapu :-)
Dale kde pisu ze sex 2x tydne je nenormalni? Kazdy to ma jinak nastavene bohuzel je havarie kdyz pro jednoho je to zoufale malo a pro druheho extremne moc tam vam zarucim ze to je casovana bomba.

.. (Út, 8. 1. 2013 - 20:01)

Ten jojo odpovídá jakoby...protože on jen teoaretizuje, rodinu nemá.....jak vidíte píše divně i o dětech, je zcela mimo......hlavně že si hraje na znalce......

ba (Út, 8. 1. 2013 - 19:01)

tady třeba vidíte , jak je...Ten jojo odpovídá jakoby sex jednou dvakrát týdně bylo něco v dlouhodobém vztahu nenormálního, jakoby ona nebyla normální.

Reklama

Přidat komentář