Reklama

Spříznivkyně JC a ML

Eva1 (St, 13. 1. 2010 - 11:01)

Evo,Věro.Tak přemýšlím jak...Koukám, že máš patent úplně na všechno:-)) na diagnozy, pravidla, rady, povely, vychvalování....sakra, Cidrychu, tebe je pro tenhle svět škoda:-))) Stále si myslíš, že to někdo bere vážně?:-))))))))))))))))))))))))

zbytečné čtení (St, 13. 1. 2010 - 11:01)

přátelé

JC (St, 13. 1. 2010 - 11:01)

Evo,Věro.Tak přemýšlím jak vám nebohým pomoci. Cholky jedni zlatý /úmysl/ už víte co máte ? PARANOII-STIHOMÁNIE .Máte dost závažné onemocnění a pořád to nechápete. Neodmítejte moji pomoc. Víte ,že všechny diagnosy ,které jsem u vás určil vám sedí. Máte výrazně postiženo myšlení .Vaše příspěvky mají chorobný obsah .Posíláte své bludy desetkrát za sebou a na alkoholismus a vaše bludné interpretace jsou na první pohled pro laiky přesvědčivé. Ne tak pro starého ostříleného kozáka Jenduna ai Karel vám šáhl na zoubek. Evo paranoia je pro tebe obzvlášt pravdivá. Bombarduješ zde mne a další co se tě snaží umírnit různými bludy a píšeš je za sebou x krát jako by jsi se chtěla přesvědčit aby toho byla plná stránka. Evo,Věro zde to je o kvalitě a vy nedokážete říci nic pozitivního o pítí alkoholu či nekuřáctví. Věra hulí jak fabrika a ty už od rána nasáváš. Vy jste dvojka. Neustále si na mne stěžuješ a pomlouváš. Ano všechny příznaky paranoii jsou naplněny. Ještě k tomu závislost na alkohol a nikotiniáda -kouření a možná i fety -holky máte dobře našlápnuto na psyndu. Ted akorát ,která pro vás vhodná. A říkám jakákoliv už včera je pozdě. Možná klystýr a pak léky /bič a pryč/ Chacha musím se smát .Evo ,Věro -RECEPT NA ŠTĚSTÍ ČLOVĚKA. ABY JSTE ŠTĚSTÍ VŮBEC MOHLI VNÍMAT ,MUSÍTE BÁT ZDRAVÍ.Musíte mít duševní rovnováhu třeba jako mám já. EvoVěro ŠTĚSTÍ JAK HO CHÁPU JÁ JE RADOSTNÝ POCIT SPOKOJENOSTI SÁM SE SEBOU SE SVOU PRACÍ ,SVÝM ŽIVOTEM.JSEM RÁD NA SVĚTĚ A MÁM DOBRÝ POCIT ,ŽE TED ŽIVOT NEŽIJI NADARMO. Přiznám ,že dříve tak vždy nebylo. Byli období kdy jsem se necítil sám se sebou spojen ,věděl jsem ,že nedělám dobře. Ale přátelé od té doby co nepiji a nekouřím se cítím být štastný člověk. Iva,Ivetka,Zdenička ty tuší a chápou moji pravou euforii ,radost ze života .Vy někteří nechápete vůbec nic. Máte mlhu před očima .Jeden z faktorů je pocit dobře vykonané práce. Ten někteří nemají NEHÁKUJÍ,NEPRACUJÍ. Nejsou zařazeni do pracovního procesu .Mezilidské vztahy další .

Adam (St, 13. 1. 2010 - 10:01)

Kadle v 10:26 na oběd? A co bude štěkanátky, psíčková nebo psír?
Kadle, Kadle, mluvíš-li pravdu?

karel (St, 13. 1. 2010 - 10:01)

Evuš,tak se neser.Hele,fakt je nám s holkama líto,ale odcházíme na oběd.Tak štěkej,štěkej štěkno.

Adam (St, 13. 1. 2010 - 10:01)

Dedukcím kancelářské krysy...Posílám pusíka Evíku, jsem ti věrný od samého počátku. Sleduji tě a zdáš se mi krásnější a krásnější. V tomhle prasečáku jsi moje milá hvězdička.

Eva1 (St, 13. 1. 2010 - 10:01)

Dedukcím kancelářské krysy Karla se jen usmívám:-))
Adame, řešit to asi nebudem, vše by bylo vpořádku, kdybychom stáli za Jendou. To by nás měl Karel opravdu rád a snad i jeho kolegové. No, Kája holt nevěděl, jak se zapojit do komunikace-to píšu tobě Adame, aby nevzniklo nějaké nedorozumění:-)))

karel (St, 13. 1. 2010 - 10:01)

Adam a Eva,jak průsvitné.

Adam (St, 13. 1. 2010 - 10:01)

Evo,kolegyně ti vzkazuje,že...Já ti půjčím svoje prase, Kadle, budete si rozumět.

Adam (St, 13. 1. 2010 - 10:01)

Eva,ta klove zobákem,no...A máš to Kadle! Hlavně nebul, že tě Eva nechce. Kadle, Kadle, připomínáš mi jednoho kreténka.

karel (St, 13. 1. 2010 - 10:01)

Evo,kolegyně ti vzkazuje,že jestli nemáš co dělat,že ti půjčí svého psa-taky prý furt štěká,tak by jste si mohli štěkat spolu.

Eva1 (St, 13. 1. 2010 - 10:01)

Kájo, nějak nebyla odezva na tvůj inteligentní příspěvek, tak to napravuju, abys pořád nefňukal. Máš právo na svůj názor na mě, stejně, jako Patrik:-))) nevyvracím ti ho. Ještě to napiš párkrát a kolegyně a kolegy v kanclu, že pozdravuju. Ráda dělám ostatním radost:-)) Tímto taky má komunikace s tebou končí. Doufám, že ti to moc nevadí, ale bavit se můžou kolegové samozřejmě dál. Líbá Eva

to (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

Eva,ta klove zobákem,no...Ano Eva nás baví šmejde, Eva je fajn, říkáme ti to pořád. Ty jsi šmejd. To už taky všichni víme šmejde.

karel (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

Eva,ta klove zobákem,no zkrátka slepice,celý kancl se Evo baví,jaká jsi štěkna.Napiš ještě,ať se bavíme.

:-))) (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

ano a cidrich už šmejdí od rána, sotva vstal z pelechu, hygienu nedbaje už tu klofe do klávesnice aby alespoň někoho nasral. No nedívím se. Vstát sám a kouknou do zrcadla na tu prdel co má místo ksichtu, tak do vás taky šiju lidi.

Eva1 (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

Ano každý může požádat a...Od člověka, který píše jako ze zvláštní školy mě obzvlášť těší, že mě nazve "dementní slivkou":-))) Zase jsi mi to nandal! Rozčiluje tě, že tu sem viď? Ale můžu tě uklidnit, budu tu pořád, dokud nepřestaneš žvanit ty své hovadiny. Spokojený?

svatá PRAVDA (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

ano a cidrich už šmejdí od rána, sotva vstal z pelechu, hygienu nedbaje už tu klofe do klávesnice aby alespoň někoho nasral. No nedívím se. Vstát sám a kouknou do zrcadla na tu prdel co má místo ksichtu, tak do vás taky šiju lidi.

Věra (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

Cidrychu ano, znalosti máš. Ale pouze o alkoholismu, léčebnách a hrncích. To je ale asi tak vše. Češtinou si zde děláš ostudu a nedochází ti, jakého všem děláš šaška. Jsi na to už dost starý a ten mozek máš poznamenaný jen a jen ty. A nevidíme tady žádnou Ivetku, Pepu, Zdenu a další tvé imaginární přátele. Ty žiješ ve svém světě a vystačíš si. Bláznům stačí tak málo, viď.

karel (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

Sakra Eva už se vyhrabala z pelechu a zase pojede.Ta štěkna tady tím žije.Zlatej Honza.

JC (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

Ty jsi kompetentní k určování...Ano každý může požádat a založit diskuzi. Ty pro svoji zblblost by jsi ale Evo povolení nedostala .Nepíšeš k tématu akorát zde zacláníš a poslíláš krávoviny.Lidi zajímá jak někdo přestal kouřit a pít a dle tvých příspěvků máš hladinku od rána do večera. /vidíš jak jsem taktní ,nepíši ,že jsi dementní slivka / to stejně každý ví a není to nová informace. Ta je v dnse v 9:05 kde se také píše o tobě a Věrce.

Reklama

Přidat komentář