Reklama

Roláky a šátky

Fiona (So, 21. 1. 2012 - 13:01)

To pravdu nevím, jestli je technicky proveditelné - nachcat a nasrat hovnu do huby...

hovňousek (So, 21. 1. 2012 - 11:01)

a já nasrat do huby?

Služebníček (So, 21. 1. 2012 - 11:01)

Paní Fiono, já bysem si chtěl od Vás nechat načůrat do huby. Šlo by to nějak zřídit?

Fiona (Pá, 20. 1. 2012 - 21:01)

No toto!

Pája Max (Pá, 20. 1. 2012 - 20:01)

No proto !

Fiona (Pá, 20. 1. 2012 - 20:01)

To měla být jen ukázka tvé vlastní logiky: kdo není se mnou je Fiona, tak jsem to pouze parafrázovala...Ó, promiň, zapomněla jsem na soudek s rumem.

Pája Max (Pá, 20. 1. 2012 - 20:01)

Ani se nevyznáš v psích plemenech, s bernardýnem :-). A nemám zapotřebí se vydávat za někoho jiného

Fiona (Pá, 20. 1. 2012 - 10:01)

Ale máš pravdu, já nemám ve zvyku líčit podrobnosti zvrhlých praktik, takže se dostáváme na jinou stopu - kdopak tady má zkušenosti s detailním líčením styku s dogou a zdechlou kozou?

Fiona (Pá, 20. 1. 2012 - 10:01)

Co vykládám? Źe jsem to napsala? No tos mě zas pobavil...já jen čekala, že to bude tvá reakce - jako o byvkle: kdo není rolákový fetišista, je Fiona.

Pája Max (Čt, 19. 1. 2012 - 22:01)

Nezapadá to do tvého profilu i jazyku, takže to vykládej někomu jinému.

Fiona (Čt, 19. 1. 2012 - 21:01)

Co ty víš, třeba jsem vášnivá divačka porna...to víš, my v kláštěře to pěstujeme o sto šest.

Pája Max (Čt, 19. 1. 2012 - 21:01)

Fakt? Já myslela, že tě to...Myslím, že je každému jasné, že bys to při svém omezeném rozhledu nezvládla. Když nezvládáš ani roláky, tak piss, to už bys musela být hodně otrlá a o tom pochybuju.

Fiona (Čt, 19. 1. 2012 - 20:01)

Fakt? Já myslela, že tě to zaujme, vzhleem k tvému úchylnému založení. To se divím, že jsi ještě neřekl, že jsem to psala já (podle svého oblíbeného hesla: každej, kdo není se mnou je Fiona).

Pája Max (Čt, 19. 1. 2012 - 20:01)

Jestli k tomu můžu zas...Už jsem ji navrhoval, že bychom toho nechali současně, ale je to asi její jediný kontakt s lidmi, tak to nemůže přerušit. Ale ten no comment je dost zajímavý, alespoň vidí, že existují mnohem horší ujetí a není jich málo, rozhodně víc, než rolákových. Brr, je mi to proti srsti, radši zůstanu u roláků. Bondáž ještě může být zajímavá, ale to ostatní ať si užívají labužníci.

Fiona (Čt, 19. 1. 2012 - 20:01)

Ale kožná má Maxíček už jiný smysl života - třeba se teď oddává těm bezkomentářovým dominkám.

Fiona (Čt, 19. 1. 2012 - 20:01)

Prosím tě, tady nikdo nebydlí, tady bylo pusto prázdno, než jsme se tady začali dohadovat my s Maxíčkem, víš...K smíchu je ta svetrácká úchylka. Tohle není o tom, že by mě to bavilo nebo mi to dělalo dobře, naopak, ale z principu prostě nemůžu nechat pár světráckých fetišistů, aby si mysleli, že jsem kapitulovala. Zamyslet by se tu měli jiní...

Voajer (Čt, 19. 1. 2012 - 20:01)

Jestli k tomu můžu zas něco poznamenat... čím dýl tady zacláníš, Fiono, tím větší trapas pro tebe. Oni odsud neodejdou, oni tady "bydlí". Kdybych měl brát jako osobní výzvu zaclánět tu na každý diskusi, která se mi nelíbí (a jsou tu takový, který by si to zasluhovaly mnohem spíš, třeba o amputacích nebo o pojídání hoven či co), tak bych se z toho asi posral a celej den bych se tu musel akorát hádat. Ale to tvoje kvokání je úplně na píču. Fakt je k smíchu, jak dlouho to vydržíš - to ti to dělá dobře? Já to tu přijdu dycky akorát zkontrolovat, zjistim, Fiona stále prudí a v duchu vrtím hlavou... má to smysl? To jsi tak ješitná, že potřebuješ "zvítězit"? Stejně to poslední slovo mít nebudeš ani po deseti letech, tak se zamysli...

Fiona (Čt, 19. 1. 2012 - 18:01)

No comment? Já bych to viděla trochu jinak...

No comment (Čt, 19. 1. 2012 - 14:01)

Ahoj,
Jsme 4 spolužačky jsme tak trošku bi a rády ponižujeme a mučíme pány, ovšem vše pouze dle našich pravidel. Setkání by probíhalo následovně:
Vysvleknu by jsi se úplně do naha a připoutáme tě za ruce a nohy, dále bude následovat to že se každá vyčůráme do skleničky a nalijeme ti to do pusy a ty to vše budeš pít pokud se budeš vzpouzet tak ti do pusy dáme trychtýř a prostě to do tebe nalijeme, čím více se budeš vzpouzet, tím z toho budeme mít větší legraci a nalijeme do toho tím víc. Taky ty se budeš muset vyčůrat do skleničky a vypít to. Takhle budeš muset pít průběžně celou dobu co budeš s námi těžko říct jak se které bude chtít to jistě chápeš.
Dále ti budeme mučit penis a koule, především různě mačkat, kroutit , pleskat mlátit vařečkou a podobně. Taky máme provázky tak tě budeme podvazovat a možná pověsíme na tvoje genitálie i nějaké závaží, vosk… nezapomeneme ani na tvoje bradavky.
Jinak se nesmíš vystříknout to musíš hlásit a my přestaneme s drážděním. To ale neznamená že se neuděláš jen ti před tím na penis dáme šroubovací svorku a velmi pevně utahneme a potom až ti dovolíme mít orgasmus ale semínko zůstane hezky v tobě a při tom ti budeme pleskat po kulkách. Svorku povolíme až po nějaké době, musí to asi šíleně bolet podle toho jak někteří pánové u toho křičí.
Pokud se ti to bude líbit a budeš mít zájem o další setkání tak ti nasadíme pás cudnosti a budeš muset alespoň týden tak vydržet.
Setkání by probíhalo tak že bys nás vyzvednul v Olomouci a jelo by se ke mně k Prostějovu mám tam po dědovi starší domek a něco jako dvoj-garáž je tam předělaná jako klubovna kam chodíme s holkama a taky tam ponižujeme pány.
Podmínky jsou především diskrétnost, co se týče financí tak já nepožaduji nic, já to dělám protože mě to baví ale neodmítnu dárek třeba bičík, důtky, pouta nebo něco takového asi chápeš co myslím, jinak kamarádky budou chtít něco na kredit, klidně kupon za dvě sta každé stačí.
Něco o nás:
Já jsem Karolína 19/178 – ráda mužům silou mačkám koule a poslouchám jak prosí abych přestala
Kamarádka Nikola 19/176 – velmi dominantní, ráda mlátí vařečkou velmi silně pány tak dlouho dokud se nerozbrečí.
Kamarádka Katka 18/170 – moc ráda provokuje tak že hladí pány a taky se na ně nahatá tiskne a vzrušuje je tak, taky si to před nima ráda sama dělá.
Kamarádka Lucinka 18/167 – je velmi perverzní , ráda dělá piss a taky ráda zasunuje různé předměty do penisu.
Pokud máš nějaké dotazy tak se ptej pokud se ti něco nezamlouvá nebo bys chtěl pozměnit tak raději ani neodepisuj.
V žádném případě žádný sex, možná tě ale taky kousneme do penisu ale to asi až když se více poznáme.
Čas máme od úterý do pátku vždy po škole po 14hod. akorát čas mámě většinou všechny krom lucky ta má čas jen v úterý středu a pátek.
Pokud tedy máš zájem tak napiš a hlavně pošly foto, bez fota nebudu odpovídat, pokud budeš chtít tak mohu poslat naše fotky

roláček (Čt, 19. 1. 2012 - 14:01)

Drahá Jindřiško, kdybych...ona totiž naše fionka je taková žena z lidu alias frontová bojovnice ze vše normální...........

Reklama

Přidat komentář