Reklama

Vzrušuje vás kožené oblečení?

Petr (So, 25. 4. 2015 - 23:04)

Tak mám takový pocit, že...Svět není ideální :-) Zrovna v tomhle konkrétním případě to vypadalo, že jemu to naprosto nic neříká a bere to tak že "žena si to koupila a líbí se jí to". Ani neví, jaký má doma poklad.

wt (So, 25. 4. 2015 - 22:04)

Tak mám takový pocit, že ty ženský jsou v tomhle snad všechny stejný. Tu svojí v taky nechápu. Pořád mi dává najevo jak je se mnou hrozně šťastná, jak mě miluje, vzájemně víme co všechno nás vzrušuje a co se nám líbí (v tomhle jsme byli od začátku otevření), o tom co se komu líbí v sexuální oblasti jsme se dokázali bavit hned zkraje. Stejně tak ví, že stačí jen otevřít skříň, nic vzrušujícícho jak je rok dlouhej na ní nevidím ani doma. Teda možná dvakrát do roka. Čím víc se pak něčeho dožaduji, tím míň mě to baví (spontánnost v týhle věci docela hraje roli). Když už mě to namíchne a začnu o tom mluvit, tak odpoví něco ve smyslu že ví a že se to zlepší, ale ve výsledku tak možná zase jednou na narozeniny...
Přitom spát s ní není problém, než otěhotněla, chtěla to častěji než já. Jenže místo aby to nazanačila tím, že si něco na sebe vezme, tak se jen v posteli začne tulit...

Petr (So, 25. 4. 2015 - 22:04)

Jinak ano. Dnes jsem jel autobusem, vedle sedela rodinka s detmi, kde pani (cca 35 az 40, ovsem stale velmi dobre vypadajici s jiskrou v oku, bez typicky prazdneho tupeho pohledu vetsiny matek) mela na sobe zelenou kozenou (umelou) bundu. Pri kazdem pohybu bylo slyset ono typicke vrzani ... zkratka slast.

Petr (So, 25. 4. 2015 - 22:04)

Holek v PVC je dost na EBM koncertech v Nemecku :-)

Karlos (Pá, 13. 3. 2015 - 14:03)

...a víte co? Mám doma cca...Ahoj. Rád nosim kožený kalhoty a moje holka taky. Libi se nam i zajímavý střihy. Pokud nabídka ještě platí tak mail je [email protected] .
Zatim

Horfer (St, 28. 1. 2015 - 13:01)

Áno.Aj na našom vzťahu sa...No ono lakovaný PVC je zrovna dost extravagantní kousek a né každá holka je ochotná v tom vyjít ven na ulici. Nevim, jestli mam zrovna já právo ti radit, ale zkus na to jít z trochu jiný stránky a ne tak moc tlačit na pilu. Vím že to není lehký, zejména když cestou domu z práce člověk potká aspoň jednu nádhernou ženskou napresovanou v kůži od hlavy a ž k patě... Nicméně, pokud to myslíte se vztahem vážně, tak na to máte ještě 30 let, abyste na tom pracovali, což není málo. Samozřejmě, že sexuální návyky je velmi těžké změnit, ale pokud od ní cítíš nezištnou lásku, pak není nic, co by nešlo změnit. :) Pokud nejsi přesvědčenej o tom, že tě miluje, pak ji asi pust k vodě, protože tě nikdy plně sexuálně neuspokojí.
Radim: Pokud není tvoje přítelkyně extravagantní typ, tak prodej lakovaný PVC kalhoty do kterých už se nevejde a vem jí do Zary, H&M, N&Y, páč máme štěstí, že PVC a PU oblečků jsou plný výlohy a kup jí třeba jen kalhoty a dlouhej svetr (tušim, že tomu řikaj "cardigan"), což je navíc IN, přítelkyně se bude cítit dobře a ty se budeš taky cítit dobře. Chce to jen najít kompromisní řešení. :)

Laci77 (Pá, 2. 1. 2015 - 21:01)

Áno.Aj na našom vzťahu sa to začína negatívne prejavovať. Najviac ma hnevá že dobre vie o tejto mojej "úchylke", ale ako keby mi to robila naschvál.Tiež som do jej oblečenia dosť investoval,lebo sa mi páči tiež lakované PVC. Kúpil som jej veci až z Anglicka.A aby som nezabudol, ešte začala aj priberať a do niektorých nohavíc sa už ani nevojde...

Horfer (Pá, 2. 1. 2015 - 12:01)

Zdravím. Aj mňa vzrušuje...Laci77:

To je dost blbý... Já bych se ale kvůli tomu asi nehádal. Spíš bych byl hluboce sexuálně neukojen a to by se nejspíš brzy projevilo i na vztahu. Resp., řekl si jí o tom, jak je to pro Tebe významný? Ta moje tomu taky ze začátku nevěnoval adekvátní pozornost a trvalo dost dlouho, než to přijala jako přirozené a dnes si koženkové kalhoty vezme, aniž bych cokoliv říkal...

Horfer (Út, 12. 8. 2014 - 14:08)

...a víte co? Mám doma cca 10 kožených/koženkových kalhot, co sem koupil přítelkyni, nicméně je toho na ní asi moc :) a překvapivě to všechno neunosí. Kdo se ozve na výše uvedenym mailu, má kalhoty, který si bude přát, zcela zdarma.

Čestný!

Horfer (Út, 12. 8. 2014 - 14:08)

Asi nejen já mám obavu, že žen podobně laděných je "nejen" na tomhle fóru pramálo. A když jo, nakonec se stejně jedná o ňákýho kluka, kterej se vydává ža koženkovou PVC fetišistku a pak čte její (resp. svůj) příspěvek pořád dokola a slintá na reakce lidí, co mu to baští. Hrožně rád bych se ale mýlil! Existuje opravdu jedna fetišistka, které zvlhne frnda při doteku a přičichnutí ke kůži nebo PVC? Já osobně o tom pochybuju. A když už si to opravdu nějaká ženská myslí, že je takhle ujetá, nakonec to dělá stejně jen kvůli svýmu fetišistickýmu partnerovi.

Já osobně přítelkyni mam, která se mi snaží vycházet vstříc, nicméně fetišistka - stejně jakou 99 % jiných žen - není a nikdy nebude.

Pokud se mýlim, napište mi to sem:

[email protected]

;)

horfer (Út, 12. 8. 2014 - 14:08)

Hmm, no to ano, ale...z té...No hezky se to čte, jen kdyby se tomu tak dalo věřit... ;)

Paul Newman (St, 6. 8. 2014 - 18:08)

Taky hledám slečnu s podobnou zálibou - nejlépe se Zlínska. Piš na [email protected]

Leskle.oblečeni (Po, 4. 8. 2014 - 00:08)

Zajímavá debata.. Najde se tady dívka nebo žena z Karviné a okolí která má ráda kůži, latex, pvc, lack a sex v tomhle sexy oblečení..? Pokud ano napiš na můj mail: [email protected] a napiš tam něco víc o sobě, případně přilož foto..

M.Plastenkar (Po, 4. 8. 2014 - 00:08)

Hmm, no to ano, ale...z té...Ahoj Petro.. Odkud jsi..? Rád bych Tě poznal..
Můj mail je [email protected]

Petra (Út, 29. 7. 2014 - 01:07)

Ja se mu nedivim. Taky bych...Hmm, no to ano, ale...z té kombinézy to jde pak těžko smýt :-(, lepší je lakovaná koženková pláštěnka,kterou nyní nosím na té kombinéze...ale trošku hůř se v tom tančí-je to dost těsný!!

bubo (So, 24. 8. 2019 - 00:08)

vratil som, sa sem po rokoch :) - no v tom kozenom overali a lakovanom plasti musis byt bohyna - keby si mi poslala foto tak by som bol velmi stastny :)

jirka (Pá, 25. 7. 2014 - 05:07)

Ráda chodím v černé...Ja se mu nedivim. Taky bych to nevydrzel a onanoval na vas madam .

Petra (Pá, 25. 7. 2014 - 03:07)

Tu na slovensku ked je niekto...Ráda chodím v černé kožené motokombinéze,po diskotéce mne před týdnem kompletně postříkal kamarád,když mne svedl do svého Bavoráku-prý ten pohled na mne v té hladké kůži nevydržel...36 fleků!Super!

Pavel (Po, 21. 7. 2014 - 18:07)

Tak asi ne že by mně to...Ivetko, rád bych si s tebou popovídal. Napiš mi prosím na [email protected]

Ivetka (Ne, 13. 7. 2014 - 09:07)

S tema kozackama bych si...:-) :-) pošli mail ... :-)

Reklama

Přidat komentář