Reklama

Autopatie

Petra (Po, 24. 7. 2023 - 22:07)

Zajimalo by me zda je citlivy autopat kolem Sobotky, Jicina, ci Mlade Boleslavy? Dekuji

Tom (Čt, 7. 10. 2021 - 09:10)

Autopatie mi zmenila zivot! Vylecila kamarada z bipolarni poruchy a uzkosti a uz zije normalne! Ja si autopatií vylecil ekzem. Pan Cehovsky, ktery metodu objevil je velika osobnost a skvely vzdelany clovek, ktery vi o cem mluvi, chodim na jeho prednasky, ktere pravidelne dela. Kdo nezkusil autopatii, tak zije napul. Je to lecba za kacku doma a nemuze ublizit. Bud funguje nebo ne:)

Martin Halík (Po, 20. 12. 2021 - 14:12)

AUTOPATIE JE NEÚČINNÁ A nesmyslná, protože jinak by vyléčila i obrnu, selhávání srdce, tuberkulózu, aids, žloutenku, rs, rakovinu, zápal plic a to do tří dnů. Nejsou důkazy ani studie, že ano

Robert (Pá, 23. 7. 2021 - 17:07)

Chci se zeptat, zda Autopatie pomohla někomu na deprese a úzkosti, kdy klasická psychiatrie selhávala. Děkuji za odpovědi.

Frantisek (Čt, 25. 2. 2021 - 01:02)

Vy co tu hanite tuto uzasnou metodu autopatie jste idioti bez osobni zkusenosti!!! Jinak byste vedeli,jak cloveka dokaze zbavit realnych fyzickych a psychickych nemoci!!! Otevrete oci hovada,co zobete prasky z reklam a koukate moc na televizi

Michaela (St, 26. 2. 2020 - 17:02)

Je tu spousta odsuzujících komentářů od skeptiků: Autiopatie je nesmysl... autopatie je podvod ... nefunguje ... Takové striktní definitivní soudy bez vlastní zkušenosti.
Kolik z vás, kdo tu tvrdí, že to nefunguje nebo že je to podvod, to opravdu zkoušel tak, jak se to zkoušet má? Kdo si reálně zkusil léčit některé své potíže? Autopatie mně osobně funguje. Teď čerstvě jsem ji vyzkoušela tím, že jsem si udělala preparát prolévaný ve víčku od PET flašky, takže mne to stálo fakt jen ten 1,5 litru pramenité vody v PETce. Co jsem léčila? Měla jsem 2 dny horečku 39,5 a další 4 dny ani na chvíli neklesla horečka pod 38°C, už jsem byla úplně grogy. Manžel mi koupil pramenitou neperlivou vodu v PETce, udělala jsem si večer preparát, v noci konečně po týdnu klidně spala a ráno se probudila bez horečky, ta se už nevrátila. Kašel ještě není úplně v cajku, ale je to teprve tři dny. Cítím se neskonale líp. Udělala jsem to už z úplného zoufalství, do plné čekárny k doktorce se mi nechtělo, stejně by mi dala ATB, která mi rozhází trávení a všechno vždycky na půl roku. A po ATB se stejně vždycky problémy vrací, mám s tím mnoho předešlých zkušeností. Zkuste a uvidíte.

M (Út, 3. 7. 2018 - 18:07)

Před nedávnem uvedla ČT pořad o autopatii o které jsem si myslel,že už v podstatě neexistuje.Teď byla velká vlna kritiky tzv. Alternativy a myslím,že spoustě lidí dochází jaké je to svinstvo.Záměrně jsem o tom nechal nějaké příspěvky i na frekventovanějších diskusních forech a chci pomoci případným zájemcům, aby dostali doufám objektivní informace (nikomu to nevnucuju).O prezentaci mé osoby skutečně nejde.Autopatie je druh homeopatie a vždy jím byla,nejde tedy o český vynález.Hodnocení oficiální vědy je chybné protože i když homeopatii neuznává, nevaruje před jejími následky. Je jasné,že když se Vám něco stane,můžete si stěžovat leda na nádraží.Sama klasická homeopatie před izopatií-autoizopatií(autopatií)vždy varovala (Hahneman,Kent,Watson). Autopatie je nesmyslné léčení stejného stejným a neměla by vůbec nic léčit(není to kurativní metoda). Následky to ovšem mít může- zhoršení právě těch nevyléčitelných chorob,které Vám měla vyléčit,možná aktivace latentního miasmatu(choroby,která je v organismu jako dispozice a jinak se neprojevuje).Nebudu to vypisovat všechno,tohle jistě stačí.Autopatie vznikla jako prostředek pro zvýšení příjmu některých homeopatů bez jakéhokoli svědomí (údajně boží hlas v člověku).Jak jsem řekl Autopatie je druh homeopatie a osobně nedoporučuju žádnou homeopatii.Pro případné zájemce je velmi málo informačních zdrojů-na YouTube je seriozní video homeopatky Zdenka Gorna (celkem nezaujaté informace),pak je tam ještě bývalý homeopat PharmDr.Aleš Franc ve videu o alternativní medicíně a homeopatikách,který to popisuje zase jinak než já (je velmi věřící),ale je to vědec s asi 5 tituly.

Petříková (Pá, 26. 1. 2018 - 21:01)

Autopatie nefunguje, je to podvod.

jarda2525 (St, 24. 1. 2018 - 22:01)

Vidím, že nějaká autopatie už skončila, když už ani za dva roky se nenašel nikdo, kdo by napsal o zkušenosti s tímto podvodem.

Alfréd (Čt, 14. 11. 2013 - 20:11)

Mirek má pravdu, autopatie je podvod.

Anna (Út, 12. 11. 2013 - 14:11)

Autopatie je podvod....takovým jako jste vy nemá smysl něco vyvracet, je to zbytečné, používejte dál klasickou medicínu, nepřála bych vám, aby jste se ocitl v situaci, kdy vám tato dá najevo, že neví, že nezná řešení...
není to potom o víře, která uzdravuje
takových jako jste vy je všude mnoho
lituji vás

Dušan (Út, 8. 12. 2015 - 17:12)

Autopatie je podvodAlopatie je možná podvod, ale na co jsi přišel Ty jako vědecký pracovník , napiš o třeba o účincích léku, kterých jsou plné lékárny, zřejmě si to zkusil nejdříve sám na sobě jako všedci vědci?

Mára (Čt, 16. 4. 2015 - 16:04)

Autopatie, stejně jako...Ale dá se na tom slušně vydělat. :-) :-) :-)

Lída (St, 30. 9. 2020 - 20:09)

Slušně se dá vydělat ve farmacii na jedech, kterýma tráví lidi. Na prvních místech je nejvyšší počet úmrtí na předávkování léky.

Garp (Út, 14. 4. 2015 - 07:04)

Autopatie, stejně jako...Souhlasím, autopatie je podvod, který nemá žádný racionální a vědecký základ. Prostě jen podvod.

jarda2525 (St, 25. 2. 2015 - 22:02)

Myslím, že i mě jako nevěřícímu by více pomohlo, kdybych si místo čárky autopatickou lahvičkou,udělal na čele tři křížky svěcenou vodou z kostela.

p (So, 22. 6. 2013 - 16:06)

souhlas. Ačkoliv ho...ačkoli ho léčili přesto se uzdravil?to je trochu popletený ne?souhlasíš s Mirkem že je to podvod a přesto píšeš o uzdravení léčením tímhle? :-)

Mirku, (Pá, 21. 6. 2013 - 21:06)

souhlas. Ačkoliv ho léčili, přesto se uzdravil.

Petr (Pá, 21. 6. 2013 - 18:06)

Autopatie je podvod....nevím jistě ale asi to tak je se vším vždyť kolik je desítek alternativních metod,věřím že každému pomůže v čem se vzhlédne,něco na tom je ale pozor spíše na ceny a zkušenosti to že vás někdo naučí jak si ředit svoje sliny za 5tisíc :-(

Mirel (So, 3. 11. 2018 - 08:11)

Nevim, kde jste vzal tu castku 5tis. Zakladni kurs stoji 800 Kc. Ta suma, co uvadite, je za konzultaci u zkuseneho poradce. Nikdo vas preci nenuti tomu verit, tak proc ten negativni ton.

Reklama

Přidat komentář