Reklama

MMS - Jim Humble

Dana (Út, 22. 5. 2018 - 13:05)

A také byla zvolena Lékařem roku pacienty a Lékařskou komorou.

........ (Po, 6. 3. 2017 - 00:03)

Vezmi si MMS a neotravuj doktory, hypochondře! Ať mají doktoři více času na ostatní skutečně nemocné, kteří MMS neberou.Lépe jsi to nemohl snad ani vymyslet! Jen, co je pravda! Kdyby všichni brali MMS, lékaři by neměli co dělat, kopali by se nohama do zadku! Na každého by měli času habaděj! A proč si tedy platímee všichni povinně zdravotní pojištění? Na preventivní kontroly má nárok každý! Nemusí ovšem brát žádnou jejich léčbu, ani žádná očkování! Ale dojít si na EKG, RTG, odběr krve, to je přece úplně normální! Aspoň každý ví, jak na tom doopravdy je! Nic proti pravidelným preventivním prohlídkám, 1x za 2 roky.Já je plně schvaluju!

Copak (So, 19. 5. 2018 - 20:05)

MUDr. Ludmila Eleková sama...lékařka, ale obyčejná bláznivka. Také dostala za své zmatené výroky Zlatého bludného balvana :)

Haluz (Po, 21. 1. 2019 - 21:01)

Je dobře známo jak funguje ta banda darmožroutských zoufalců. Zesměšňovat někoho je snadné a lidi se na to rádi dívají. Stačí ukázat pár nějakých magorů vyvrátit jejich nesmysly, tím si navíc jako vědci získají u veřejnosti důvěru. Teď už je pro ně snadné, zdiskreditovat toho koho chtějí. Respektive toho koho dostanou nařízeno. Vzhledem k extrémním ziskům farmafie, je naprosto odpovídající všechno co se děje, jak na jedné tak i druhé straně.

Hele, (So, 19. 5. 2018 - 18:05)

MUDr. Ludmila Eleková sama očkování nikomu nedoporučuje, ani proti tetanu ne! Přiznává, že očkování způsobuje u dětí autismus, a že očkovací látky obsahují zdraví nebezpečný hiník, rtuť a další nebezpečné látky -kadmium, formaldehyd. Klidně si dohledej její stránky! Pozor! A je to vystudovaná lékařka!!!

:)) (Ne, 5. 3. 2017 - 10:03)

"V celé historii moderní medicíny byli doktoři medicíny zločinci, duchovními otci, katy a plazivými hady, kteří páchali nejhorší zločiny v lidské historii kdy zaznamenané."

Jsem pro, aby se toto souvětí dostali do povědomí všech hloupých, a k lékařům by konečně mohli chodit nemocní a ne hypochondři jako Alternativec. Konečně by měli na skutečně nemocné víc času.

Jox (Ne, 5. 3. 2017 - 08:03)

Americká vláda v rámci tajných lékařských experimentů zacházela s lidmi v Guatemale jako "se zvířaty"
18.10.2011 17:54
Americká vláda v rámci tajných lékařských experimentů zacházela s lidmi v Guatemale jako "se zvířaty"

Lékařští výzkumníci americké vlády, včetně těch z Národního institutu zdraví (NIH), byli zapojeni do odporných zločinů v rámci tajných lékařských experimentů v Guatemale, uzavírá vyšetřovací zpráva, kterou nařídil vypracovat prezident Obama.
Lékařští výzkumníci americké vlády, včetně těch z Národního institutu zdraví (NIH), byli zapojeni do odporných zločinů v rámci tajných lékařských experimentů v Guatemale, uzavírá vyšetřovací zpráva, kterou nařídil vypracovat prezident Obama. Zpráva došla k závěru, že:

Americká vláda vědomě financovala a vědomě se účastnila zločinných lékařských experimentů na guatemalských vězních.
Do experimentů bylo přiřazeno nejméně 5,500 lidí, včetně dětí, žen a duševně nemocných. Počet vědomě infikovaných pohlavně přenosnými nemocemi (STD) přesáhl 1,300 (o kterých víme).
Američtí lékaři a lékařští výzkumníci vědomě a cíleně porušili veškerou lékařskou etiku, včetně „neublížíš“.
Oběťmi tohoto zločinného, vládou řízeného farmaceutického experimentu byli duševně nemocní vězni, kteří byli záměrně infikováni STD jen proto, aby se vidělo, co se stane.
S oběťmi nebylo „zacházeno jako s lidskými bytostmi“, ale spíše jako s laboratorními zvířaty, a byla jim upřena v těchto odporných lékařských zločinech základní lidská důstojnost.
Účelem těchto lékařských experimentů bylo otestovat účinnost penicilinu pro farmaceutické společnosti, aby mohli tento lék prodávat s vysokým ziskem za tvrzení, že byl „vědecky a klinicky otestován“ na prevenci nakažení STD.
Oběti nebyly ani informovány, že jsou infikovány STD, celý experiment byl tajnou operací v rámci připuštěné konspirace farmaceutických společností a americké vlády. Nyní se objevily nepopiratelné důkazy, že lékaři a medicínští výzkumníci zapojení do tohoto experimentu podnikali aktivní kroky, aby zakryli, co dělají (protože věděli, že provádí něco ďábelského). (Páni, takže konspirace opravdu existují? Všichni ti, kteří „konspirační teoretiky“ odmítají, si zjevně nikdy nepřečetli aktuální americkou historii a nepochopili způsoby, jak farmaceutický průmysl opravdu funguje).
Jedním z účelů těchto experimentů bylo „…najít spolehlivý způsob infikování subjektů pro budoucí studie“, uvádí Washington Post. „Lékaři také vkládali bakterie do ran, které vězňům vytvořili jehlami, na penisu, tváři a pažích. V některých případech jim byl infekční materiál vpravován injekčně do páteře.“
Dnes má samozřejmě lékařský průmysl již dávno k dispozici dokonalý způsob, jak infikovat subjekty pro experimentální studie – vakcíny! Vážně: Pokud tito doktoři, výzkumníci NIH a vládní úřady vstříkli injekčně duševně nemocným vězňům infekční nemoci (přímo do páteře), opravdu si myslíte, že by nedali do dnešních vakcín živé viry a nespustili masivní očkovací kampaň, aby způsobili rakovinu, pandemie a další nemoci, které vytváří farmaceutickému průmyslu zisky? (Nebuďte dětmi, lidi. Medicínský průmysl je založen na základních zlech a zločinné šílenosti. Čím dříve vám to dojde, tím dříve pochopíte, proč neexistuje žádná farmaceutická léčba na žádnou nemoc – CHTĚJÍ, abyste byli nemocní!).
„Měli by šokovat svědomí ne navzdory svému lékařskému kontextu, ale právě kvůli němu,“ řekla předsedkyně komise Amy Gutmann, která působí také jako prezidentka univerzity v Pennsylvánii. „Lidé, kteří to věděli, to chtěli udržet v tajnosti, protože pokud by to vešlo v širší známost, stalo by se to předmětem veřejné kritiky,“ řekla.
Guatemala tyto lékařské experimenty odsoudila jako „zločiny proti lidskosti“ a slíbila, že bude stíhat vládu Spojených států za její roli u mezinárodních soudů.
Institut medicíny byl prezidentem Obamou požádán, aby se zúčastnil vyšetřování těchto zločinných lékařských experimentů na Guatemalcích, ale ten musel odmítnout v důsledku svých minulých vazeb na výzkum.
Podrobnosti o dr. Johnu Cutlerovi, MUDr., který tyto lékařské experimenty prováděl z pověření americké vlády a NIH

Zločiny v Guatemale páchal konvenční doktor medicíny jménem dr. John Cutler, který byl financován grantem NIH.
Dr. Cutler jednal v naprostém souladu s totálním pohrdáním lidského života ze strany farmaceutického průmyslu. Když jedna z duševně nemocných obětí, infikovaných STD začala vykazovat známky, že může zemřít, dr. Cutler ji infikoval navíc ještě syfilidem a když trpěla a pak zemřela, neudělal vůbec nic. Takto farmaceutický průmysl běžně funguje, v konspiraci s NIH a vládními složkami (viz níže).
Mimochodem, tyto lékařské experimenty nebyly prováděny jen v „zahraničí“. Poté, co úspěšně obětoval Guatemalce na oltář farmaceutických zisků, dostal dr. Cutler svolení zúčastnit se nechvalně známých experimentů Tuskegee, jejichž cílem byli černí Američané. Tento experiment trval čtyřicet let, dokud nebyl konečně ukončen v r. 1972. Ano – CTYŘI desetiletí vládou řízených lékařských experimentů na amerických černoších.
Po experimentech Tuskegee pokračoval dr. John Cutler v provádění experimentů na Američanech v Terre Haute v Indianě, kde byli vězni záměrně infikováni STD.
Dr. Cutler zemřel v r. 2003 a odebral se pravděpodobně do pekla. Nikdy se za svůj výzkum neomluvil a trval na tom, že jednal eticky, jako lékař. (Vážně. Je to další skvělý příklad toho, jak doktoři trpí egomaniakálním sebeklamem, který jim umožňuje ospravedlňovat vakcíny, chemoterapii a další smrtící procedury, které zabíjí každoročně miliony nevinných lidí).
Další fakta o dr. Johnu Cutlerovi

Dr. Cutler byl eugenik – člověk posedlý kontrolou populace a formováním budoucí genového poolu lidské rasy záměrným zabíjením „podřadných“ ras. To je důvod, proč jsou, mimochodem, jeho medicínské experimenty zaměřeny často na černochy, Jihoameričany a další skupiny, které považoval za „podřadné“.
Na americkou vládu učinily zločinné lékařské experimenty a eugenické projekty dr. Cutlera takový dojem, že byl učiněn v r. 1958 zástupcem Hlavního amerického chirurga! Dobrá práce, doktore! Zde máte povýšení!
Také na lékařský univerzitní systém udělaly zločiny na černoších a guatemalských vězních dr. Cutlera dojem, takže byl v r. 1967 jmenován profesorem mezinárodního zdraví na univerzitě v Pittsburghu. Tam působil jako předseda katedry zajišťování zdraví a byl děkanem Graduate School of Public Health (1968 – 1969). Univerzita v Pittsburghu dokonce pořádala seriál přednášek pojmenovaný po něm, na počest jeho odkazu! (Ano, takto systém lékařských univerzit uctívá zločinné vrahy a obchodníky se smrtí bez duše, kteří vedou farmaceutickou elitu).
Když se pravda o těchto experimentech vynořila, a zločinci do nich zapojení začínají být odhalováni, vycházejí najevo všichni obvyklí podezřelí a trvají na tom, že je to opravdu strašné, strašlivé. „Je to temná kapitola naší historie. Je důležité vrhnout na ni světlo. Dlužíme to lidem Guatemaly, na kterých byly experimenty prováděny, a dlužíme to sobě, abychom poznali, o jak temnou kapitolu šlo,“ řekla Amy Gutmann z univerzity v Pennsylvánii. K tomu dodala Anita L. Allen, také z univerzity v Pennsylvánii: „“Došlo opravdu ke krutému a nelidskému chování. Jde o velmi závažná porušení lidských práv.“ (Přesto neříkají nic o podobných zločinech prováděných právě teď formou hromadných očkování našich dětí živými viry a chemickými pomocnými látkami…).
Žena dr. Cutlera připustila, že byl namočený do průmyslu kontroly populace. Jak on, tak jeho žena údajně přispívali do Population Council a Pathfinder International. Jeho žena, Eliese Cutler, později působila v představenstvu Plánovaného rodičovství.
Skutečností je, že to vše je standardní procedurou fungování medicínského průmyslového komplexu

Skutečností je, že americká vláda neprováděla vražedné lékařské experimenty za pomoci doktorů, kteří plně věděli, že vraždí lidi, ale udělali to stejně – ačkoliv to samo může vypadat jako obrovský objev. Ne, skutečností je, že takto vládně-farmaceuticko-medicínsko-průmyslový komplex funguje každičký den.

Myslíte si, že se s těmito experimenty přestalo? Myslíte si, že guatemalské experimenty byly ojedinělým případem nějakého šíleného felčara? Zamyslete se. Jak americká vláda, tak velké farmaceutické firmy (obzvláště vakcínové firmy) provedly stovky ilegálních nelidských lékařských experimentů jen v posledním století.

Zveřejnili jsme v podstatě seznam těch nejhorších. A jde pouze o ty, na které se nějak přišlo. Za oponou byly pravděpodobně provedeny tisíce ilegálních lékařských experimentů, na vězních, duševně nemocných, dětech, starých lidech, vojácích a dalších lidech. Takže jsme seznam zveřejnili zde:

http://www.naturalnews.com/019189.html

a zde

http://www.naturalnews.com/019187.html

V podstatě byl sám doktor Jonas Salk, široce uctívaný „bůh“ vakcínového průmyslu a hrdina všech těch vědců s vymytým mozkem, kteří směšně věří, že vakcíny zastavily pandemii dětské obrny, lékařským zločincem, který provedl ilegální experimenty na duševně nemocných pacientech. A ne, vakcíny proti obrně obrnu nezastavily. Ale tuto zprávu si necháme na další den.

Očkovací průmysl je hnán ziskem, ne nějakým respektem k lidskému životu

Druh odporných zločinů proti lidskosti, které se odehrály v Guatemale, pokračuje dodnes. Farmaceutický průmysl (o obzvláště očkovací průmysl) má nulový respekt k lidskému životu a bude běžně obětovávat jakýkoliv počet životů, aby otestoval nějakou novou experimentální drogu nebo vakcínu, kterou chtějí prodávat pro zisk.

Například v r. 2008 byla Pfizer načapána při ilegálních testech léčiv na nigerijských dětech. Tento zločin byl tak odporný – při testech zemřelo jedenáct nigerijských dětí – že nigerijští představitelé vydali na výz

ale (So, 4. 3. 2017 - 22:03)

se podívat na YOUTUBE, pod...on se tady nemohl prezentovat, jelikož byl mrtvý. Tady jsi ho vytáhl ty...pamatuješ?

".2.2017 22:42 - Hm!
Blaa, bla bla, bla..... kdežto paní Ing. Bláhová ano! Má i své vyléčené pacienty, kteří dělají alternativní poradenství a pokračují v její práci! Má například vyléčeného 30 letého pána z roztroušené sklerózy, jemuž klasická medicína nedokázala vůbec pomoci! Můžete, prosím, dohledat na YOUTUBE."

Takže vyléčený pacient je podle Bláhový mrtvý pacient.

Stačí (So, 4. 3. 2017 - 21:03)

se podívat na YOUTUBE, pod názvem:"Roztroušená skleróza je vyléčitelná." Nikdo nikoho sem nevytahuje. Tento mladý muž se prezentuje, tedy prezentoval, sám, svou téměř 30 minutovou přednáškou!

Alternativec (So, 4. 3. 2017 - 18:03)

Bla, bla,bla. To jsou tady zase kecy! Paní Ing.Bláhová nikoho nezabila, ani nemá podíl na něčí smrti. Nikomu rozhodně nebrání v kontrolách u klasických doktorů! Naopak je pravidelně doporučuje! Je pravda, že velmi nerada vidí u svých klientů antidepresiva a psychofarmaka, protože nic neřeší a jsou značně návykové, navzdory tvrzení psychiatrům, kteří je cpou téměř na všechno! Radí ovšem pozvolné vysaování, pokud už je někdo bere delší dobu! Svým klientům radí, vysadit kortikoidy, čemuž se vůbec nedivím!!! Ty akorát silně oslabí imunitní systém a zničí metabolismus!!! Biologická léčba je drahá, stojí až 500 000Kč ročně, pro jednoho pacienta. Navíc je silně zatížená výraznými vedlejšími účinky! Nemám RS. Pan Mgr. Karel Vostruha mluvil o interferonu beta a jeho dopadům na jeho zdravotní stav, vyčerpanost. Dokonce se zmínil, že v jednom laboratorním testu se ukázalo, že tento "lék" jeho tělo vůbec nepřijímalo! Je pravda, že by zdravotní pojišťovny mohly ušetřit peníze pro potřebnější-platy zdravotních sester, operativní zákroky atd.. Proč tento mladý a vzdělaný muž zemřel, bude navždy skryto osudem! Názory se různí. V nemocnicích zemře x mladých pacientů, včetně dětí, např. na onkologická onemocnění. Jenže to nikdo nikde "nerozmazává!" Žádný terapeut, ani odborný lékař, nemá nikdy 100% úspěšnost!

:-) Takže, očko (Pá, 18. 5. 2018 - 11:05)

"Alternativče", jseš vynikající kandidát na Darwinovu cenu. Rozhodně se neočkuj, specielně ne proti tetanu, a dej si dvakrát deně botulickou klobásu a zajez to plesnivým chlebem. Udělá ti to dobře, a zbytku světa ještě lépe.
Krleš!

Haluz (Po, 21. 1. 2019 - 22:01)

Taky jsem s pádnými argumenty odmítnul tetanovku, předtím měla doktorka snahu i mě mírně znejistit, na další návštěvu jsem přišel vybaven argumenty, ztichla a je klid... Budu myslet na to že nejsem očkovaný. Dnes už se na tetanus dávno neumírá, teda na těch pár případů ročně, jestli vůbec.. každopádně je více než jasným důkazem, že očkování je dnes už dávno tak nechutně rozrostlý zločin které zasuhe někam kde si to ani neumíte představit, točí se v tom takové prachy, že ty zrůdy a jejich páni udělají naprosto vše proto aby svůj špinavý byznys se smrtí udrželi. Vy sám jste dalším důkazem jejich moci, a většina lidí také, bohužel, je mě úplně jedno co si vy o mě myslíte, když necháte do sebe nebo svých dětí bodat něco ani nevíte co !! Jste zpracovaný jak těsto, nevnímáte to, ale za to mě to bije do očí. Celá medicína je dnes už dávno né o léčení nebo snaze.. pořád samé senzační zprávy, že vědci vynalezli lék na rakovinu, pořád co chvíli ale chcípá se na ni čím dál víc. Sleduji své rodiče jako celoživotní klienty té farmafie celý život. To čeho se na vás ty zrůdy dopustili je ten nejhorší možný zločin jaký lze udělat, výsledkem toho je dnešní hroutící se svět. A za pár let tyto slova pochopíte.

Bílá či černá d (Čt, 17. 5. 2018 - 18:05)

Lepší bílé duše, než-li...totéž, co vybělená. Bílá či černá mají alespoň barvu. vybělená je prázdná, bez obsahu, bez tvaru a myšlenky. Savem vybělené duši zbývá jen fanatické přesvědčení, čili nekonečná hloupost...

anděl (Čt, 17. 5. 2018 - 18:05)

Lepší bílé duše, než-li černé duše! Každou duši je třeba dokonale vybělit, očistit... -DDD

I ty jedna pros (Čt, 17. 5. 2018 - 17:05)

To víš, že máš pravdu!...vybělená duše! :-DDD

alternativec (Čt, 17. 5. 2018 - 16:05)

To víš, že máš pravdu! Holt, někdo neumí, nebo nechce pochopit, že MMS léčí všechno, včetně rakoviny! Co MMS neumí vyléčit, to jsou úrazy a zlomeniny! MMS ničí bakterie, viry, prvoky, plísně a zárodky parazitů. Nahradí i očkování, protože má silné oxidační účinky, proti toxinům, například proti clostridiím! Takže, očkování proti tetanu je naprosto zbytečné!

ta (So, 4. 3. 2017 - 10:03)

je bývalý cvokař! Ten...tvoje Bláhová má na svědomí smrt. MUDr.Jonáš nikomu necpe, že je uzdravený a má kašlat na standardní léčbu, Alternativče.

MUDr. Jonáš (Pá, 3. 3. 2017 - 12:03)

je bývalý cvokař! Ten nevěří ani sám sobě! A kolik má, pan doktor JONÁŠ, těch svých vyléčených pacientů? Závidí paní Ing. Bláhové její úspěchy!!!
Sám své chyby neuznává. Dává léčivé kapičky a čajíčky. Ty nikomu neuškodí, ale kdoví, jestli komu pomůžou?

U alterkaštanů (St, 9. 5. 2018 - 12:05)

máš evidentní problém s...a u savařů zvlášť se jakákoliv rozumová konverzace míjí účinkem... :-)

bohužel (St, 9. 5. 2018 - 12:05)

tohle brát nemusí. V...máš evidentní problém s analýzou faktů

"...klasickou medicínou, která bývá, zejména v případě léčby rakoviny, zcela neúčinná! "

Tohle může napsat buď jenom zaslepenec nebo nemyslící individuum. Pojem rakovina je velmi široký pojem, rakoviny jsou různých typů, s různou prognózou. A řada z nich je velmi dobře léčitelná, u řady z nich serapidně prodloužila dožitelnost, řádově i o něklik roků. A pro člověka je posunutí smrti třeba o 3 roky hodně dlouhý časový úsek.

Reklama

Přidat komentář