Reklama

Lízání poštěváčku-jak na to?

Pro Miky (Pá, 31. 3. 2017 - 12:03)

Je vidět, že jste spolu ještě krátce. Jste ještě stále nevyzrálí a chováte se jako nevychovaní frackové a bude ještě dlouho trvat než dostanete rozum! Chudáci děti pokud jste si je už pořídili! Těch dětí je mě líto ty za nic nemohot a vy si nebijde držky podle libosti! Více nemá cenu k tomu něco říkat!

Miky 1993 (Pá, 31. 3. 2017 - 10:03)

Nemá mě jak podvadět. Jsme pořád spolu i v praci. Spíš to bude tím že jsme si neřekly pekné věci ať už na postavu atd. Oba jsme si řekly že máme sexuálni blok po tom všem.Jsme spolu 5let, a jak jsem psal jednou to nechce pak se zase nabizí. Ale jak začnu asi nani tlačit, nebo se hadat je to uplně na hov... Teď jak jsme se hadaly tak už nemáme spou sex 3mes.

Ty bys (Pá, 31. 3. 2017 - 09:03)

Tebe...
To bych Tě musela...Ho potřebovala pořádně vrazit až do krku, pěkně polechtat mandličky a všechno řádně spolykat!

helča (Pá, 31. 3. 2017 - 08:03)

Tebe...
To bych Tě musela chtít. Kdo se moc vychvaluje tak toho moc ani nedovede.

Helčo (Pá, 31. 3. 2017 - 08:03)

Tebe bych chtěl dostat do rukou? Určitě by jsi změnila názor jako spousta jiných před tebou. Taky mluvily stejně jako ty. Po jedné seansi ale změnily názor. Většina znich nikdy neměla více orgáčů jak jeden. Po tomto už to nebyla žádná pravda. Všechny jenom lapaly po dechu, kňučely, prosily, kroutily se občas i ztrácely vědomí, ale jenom stále prosily nepřestávej, to je nádhera to jsem nikdy nezažila, takhle mě to ještě nikdo neudělal ale nepřestávej! A věřím, že by jsi taky mluvila jinak a jak ráda by jsi jí nastrkovala.To je jenom jednou to zkusit! Asi jsi měla v životě smůlu a vždy narazila jen na nějakého Tůbu ktrý koukal jenom na sebe! Je mě tě tak trochu líto a přál bych ti aby jsi to mohla aspoň jednou zažít a věřím, že do smrti by jsi na to nezapoměla a s láskou vzpomínala!

helča (Pá, 31. 3. 2017 - 07:03)

Orální praktiky považuji za nechutný, zvrácený, hříšný sex.
Ani zvířata toto nepraktikují.

Mikymu (Pá, 31. 3. 2017 - 05:03)

Ahoj všem, tak jsem... Ano Miky,Pro Miky má nejspíš pravdu,takhle se většinou chovají ,když mají někoho jiného za zadkem...najednou je všechno špatně..
a i kdyby ses rozkrájel ,není to co platné..

Pro Miky (Pá, 31. 3. 2017 - 00:03)

Rozhlédni se okolo ní! Takhle to dělají když mají jiného oprašováka a ten jí to dělá jinak. A protože je do něj zamilovaná tak jí tvoje metódy začínají vadit! Asi ti zanáší ta tvoje slepice!

Miky 1993 (Čt, 30. 3. 2017 - 18:03)

Ahoj všem, tak jsem zvědavý co řeknete mě. Já když jsem začínal z přítelkyni tak se ji lízaní líbilo. Kroutila se, mačkala mi hlavu nohama a tlačila rukou. Po delší době se ji to stále líbilo. Jenže pak jsme se začaly hádat a ona to už moc nechtěla. Prej že se ji to hnusy, nebo že to nemá ráda, že nato nemá náladu atd. Ale spíš že se ji to hnusy, po delší době se mi zase nabízela at ji to dělám jako by mě zkoušela nebo sebe. Pak jsme se bohužel hádaly opět, tak mi řekla že to dělala kvuly me, že se ji to nelibí. Jenže potom to bylo zase dokola, když jsem se smířil z tím že to moc nemusí tak se mi opět nabídla. Tak nevím zda má naky blok kvuly hatkam nebo ne. Kdysi mi řekla že má blok. Pak to zase chtěla, tak nevím zda je lepší ju vice naladit a pak dělat oral, nebot kdysi si nechala aji lizat analek, a nebo se mi posadila na pusu a at ližu. Ale co ji často vadilo tak když sme měly dělat 69. A ještě bych zapoměl když jsem ji někdy lizal zkoušel ji, tak si dávala hlavu pod polštář. Takže opravdu už nevim jak to je. Jestli se stydí či co. Jinak u 69 ji vadí když je na hoře.

Tak mi napiště vaše názory. Díky

(Ne, 15. 4. 2018 - 13:04)

Ahoj,nikdy mi to nikdo...Ono to nékdy trvá déle.Mě to nevadí.Ale i ty si musíš říct.Poznáš přeci,jestli to blíží.Buďte k sobě otevření.Líná huba.....

(Ne, 15. 4. 2018 - 13:04)

Ta moje se udělá jedině lízáním.Když má orgasmus,tak se celá rozklepe,předchází tomu křičení.Pak mě kouří.To je naše milování.Je to perfektní.Pomohlo k tomu to,že jsme si řekli co komu nejvíc vyhovuje.

Waltr (Ne, 15. 4. 2018 - 09:04)

To mě se stalo vloni v...Jj, pamatuju se na vás. Dávali to ve zprávách na Nově.

(!) (Ne, 15. 4. 2018 - 09:04)

To mě se stalo vloni v létě na jednom sídlišti. Nebudu raději jmenovat aby to nakonec ta dotyčná dáma neodnesla. Jak se přiznala tak jazýčkem to zažila poprvé a co při tom vyváděla vědí snad jen bozi! Protože bylo horko, tak jsme měli otevřené okno. To již zažívala panička třetí za sebou orgáč, když se ozvalo venku houkání jako by někde hořelo.Hasiči policajti i záchranka v plné zbroji a začli prohledávat baráky kde prej podle někoho uvědomělého někdo někoho vraždí! Museli jsme toho nechat a dělat, že to bylo někde úplně jinde. Tak dámy já vím, že to je pro vás nádhera pokud jste to ještě nezažily ale splašit celý záchraný systém pokud to ještě není s vaším manželem není zrovna to nejlepší! Jinak při lízání vám dámy přeji hodně nádherných orgáčů při kterých dokonce na okamžiky strácíte vědomí! Užívejte si té nádhery dokud to jde!

lulina (Ne, 15. 4. 2018 - 08:04)

Lizacku miluju, sani postevaka a pysku. Ted jsem prave ve vlaku a jsem z zehle diskuze nejaka cela rozdelana

Rene (Ne, 3. 1. 2021 - 00:01)

Tak to mi nápiš

Paillus (Út, 8. 9. 2020 - 06:09)

Rád bych ti to udělal máš zájem.

josef (So, 24. 3. 2018 - 14:03)

Lízání je i velké riziko. Jednou jsem měl na služební cestě s kolegyní sex a když jsem li lízal při orgasmu mě tak sevřela stehny, že jsem se fakt málem udusil. Bylo to fakt hrozné. Byla uplně bez sebe. To jsem ještě se žádnou nezažil a měl jsem fakt strach. Nemohl jsem se z toho sevření vůbec dostat.

Josíf (Čt, 22. 3. 2018 - 19:03)

Lížu ženu pokaždé, už bychto bez toho ani neuměl, nejdřív se udělá ona pak to do ní strčím trochu se zaškubu a konec, tohle je náš sex

**** (Ne, 11. 3. 2018 - 10:03)

Kdyz to tvuj starej neumi...jo, jo. A potom se probudíš a máš dole pyžamo celý mokrý, ne?

robert (So, 10. 3. 2018 - 14:03)

můj manžel to moc neumí,...Kdyz to tvuj starej neumi prijd zamnou a ja te tak omrdam ze omdlis. Nejdriv ti tu kundicku vylizu potom ti zacnu masirovat kozicky jazykem ti prolizu od prdelky az ke kundicce nasadim ti ho nejdriv mezi kozy abys ho mohla i pusinkou trochu podrazdit a pak ti ho zasunu az na doraz do tvy velky vytahany kundy a zacnu prirazet ze nebudes stacit odrazet.

Reklama

Přidat komentář