Reklama

penis se staženou versus nestaženou předkožkou

Roman (St, 8. 12. 2010 - 12:12)

Proboha proč se mučíte s předkožkou. Opravdu snad normálnímu nezblblému chlapovi nevadí.Pokud normálně funguje. Nechápu, proč se bojíte mít to co nám příroda dala.

Jenda (St, 8. 12. 2010 - 11:12)

A zkoušeli jste si někdo podvázáním vlascem odstranit předkožku?
Prý se zkracuje v Turecku i USA zaškrcením předkožky přes nějakej plastovej zvoneček. Každý si jí zkrátí,jak je libo bezbolestně během pár dní.

Syrius Black (St, 8. 12. 2010 - 10:12)

Hele, jak u koho. Někomu to...Chyba, že jsi chodil za doktorkou, bába to nezná z vlastní zkušenosti a pak dělá hlášky. Já bych jí do tý holeně kopnul a pak bych jí "povzbudil", ať nefńuká, není malá holka :)

dobrou noc (St, 8. 12. 2010 - 00:12)

Tonevo, musím ráno vstávat, ale to tvoje vyprávění je zajímavý a něco na tom bude. Ještě teď se směju tý děsný doktorce :)
Holt každýmu nadělila příroda jinak.

toneva (Út, 7. 12. 2010 - 23:12)

Je to otázka maximálně...Hele, jak u koho. Někomu to trvá dva měsíce někomu půl roku. Jasně, máš pravdu, že je to asi lepší, než obřízka, ale jenom když máš na výběr. Ono je něco jinýho, když se jako dospělej dobrovolně rozhodneš, že to tak chceš, ale když ti někdy ve čtrnácti předkožka sama začne sklouzávat za žalud, vždycky když to nečekáš a vůbec se to nehodí, tak je to brutální. Já měl kolikrát co dělat, abych se nerozbrečel. Nikomu bych to nepřál. Když to bylo poprvý nebo po druhý na tom fotbale, tak jsem šel rovnou k obvoďačce, protože jsem si myslel, že mám žalud rozedřenej do krve, jak to bolelo. A doktorka na to koukla a povídá mi, že se nic nestalo. Tak jsem se taky kouknul a fakt - byl jenom trochu zarudlej a malinko nateklej. Doktorka řekla, že je to v mým věku normální, že se ze mně stává chlap a takový ty blbý kecy, Já po ní chtěl mastičku nebo třeba nějaký speciální spodky nebo aspoň prášky na bolest. Jenže ona to byla taková ta řeznice ze starý školy, tak mi řekla: "žádný prášky, žádný mastičky, nic nemáš zanícený, prostě je z tebe pomalu chlap, tak si zvykej." Kdyby to tak nebolelo, asi bych jí kopnul do holeně. Poradila mi, že s tim nenám nic dělat, předkožka se vzadu udrží sama a časem jako atrofuje nebo tak něco. Taky mi poradila nosit volný trenky (boxerky) nebo chodit naostro, aby si žalud co nejdřív zvyknul - je prej to jako otužování. Ve vdeřích mě ještě povzbuzovala, abych nefňukal, že přece nejsem žádná bábovka. Tak jsem se sebral a beze slova odešel, jak rychle to šlo, protože jinak bych to tý čarodějnici vytmavil, že by na to dlouho nezapomněla.

jovi (Út, 7. 12. 2010 - 18:12)

Je to otázka maximálně dvou měsíců zvyku, než mít soustavně takové trapasy, tak je lepší ty dva měsíce přetrpět a naučit se to nosit trvale za. V dnešní době je to moderní jako alternativa obřízky a má to výhodu, že není třeba dotovat zlodějské doktory, kteří rejžují na poblbané obřízkové módě.

toneva (Út, 7. 12. 2010 - 15:12)

Jenže mě to za ráfkem samo...Není o co stát. Ono to není nic příjemnýho, když ti předkožka pořád sjíždí dozadu. Když se ti to stane třeba při fotbale a nemáš možnost jít na záchod a je ti trapný šahat si přede všema do kalhot, tak musíš zatnout zuby a hrát dál s odhaleným žaludem. Než si na to zvykneš, tak to bolí jak svině. Třeba švy na trenýrkách řežou do žaludu jak žiletky.

Pepo (Út, 7. 12. 2010 - 14:12)

Na to máš právo, když se nechceš zbavovat předkožky, není problém. Horší to má ten, komu naopak předkožka v pubertě sleze a nelíbí se mu to. Tak buď rád. A k těm Japoncům - to je známý, tam je to dokonce strašná trapnost, když se někdo třeba u doktora nebo na pláži ukáže se zakrytým žaludem a dokonce i každej puberťák se jí snaží mít pořád staženou, aby ukázal, že už je chlap.

Pepa (Út, 7. 12. 2010 - 10:12)

Jenže mě to za ráfkem samo nedrží a řezat se kvůli tomu nenechám.

Češi a Moravané (Út, 7. 12. 2010 - 09:12)

Klid, všude vidíte hned obřízku, diskuze je o nošení předkožky a Tokyo píše, jak to dělaj v Japonsku. Já myslím, že tím chce akorát říct jiný kraj, jiný mrav.

. (Út, 7. 12. 2010 - 09:12)

Na Moravě taky ne.

Praha (Út, 7. 12. 2010 - 09:12)

V Čechách nikdy tradici obřízka neměla.Nevím proč se opičit podle japončíků.

Rozhodně si myslím, že pokud není obřízka nutná zdravotně, tak nedělat

Tokyo (Út, 7. 12. 2010 - 08:12)

V japonsku je stažená předkožka věcí slušnosti. Prostě jí tam maj všichni od puberty staženou za žaludem a když tam někomu nedrží, tak jde na obřízku.

Karel (Čt, 28. 10. 2010 - 18:10)

To, co Romane píšeš, není pravda. Nervová zakončení po obřízce nikam nezmizí. Jen je kůže na penisu trochu silnější, takže sexuální styk je delší, což je výhoda. Taky citlivost žaludu po zvlhnutí výrazně zvýší. Nepříjemný pocit z obnaženého žaludu v prádle je jen věc zvyknutí si mozku. Po 1–6 měsících si zvykne každý, a mnoho mužů naopak po čase pohyb obnaženého žaludu v prádle považuje za příjemný (což mohu potvrdit). Není s tím žádný problém.
Pokud mi nevěříš, tak sám zkus pár měsíců chodit nonstop s obnaženým žaludem. Brzo sám zjistíš, že sex i ostatní je stejné jako před tím. Pokud by ti předkožka sama nedržela vzadu, mám jednoduchý návod.

Earl (St, 5. 2. 2020 - 22:02)

Mohl bych poprosit o ten návod? Docela by mě to zajímalo.

tady zde (So, 15. 2. 2020 - 13:02)

jestli návod tak tady https://pulledback.org/index.php?topic=18.0

vera (So, 24. 7. 2010 - 20:07)

Udělá se 5x protože žalud...spoustu chlapu si tohle rikalo taky co ty, k doktorovi sli zprvu kvuli nutnemu zdravotnimu doporuceni, a ted jak jsou radi, ze to maji, ze na zakrok sli - nelituji

Roman (So, 24. 7. 2010 - 20:07)

samozřejmě obřezaný je...Udělá se 5x protože žalud bez předkožky se ničí, jeko citlivost rapidně klesne, ne však zcela. Proto , že není už tak citlivý, alůe jeho povrch se otupí, necítí chlap tolik při milování jako normální kluk s předkožlou. Ta jediná dokáže chránit všechna ta nervová zakončení.Holce kdyby z poštěváčku odřezali ten kousíček její předkožky, to také zprvu neudělá moc dobře a zažije mnoho bolesti z dření s prádla. Chápeš? Odřež si víčko z oka a pocítíš to, co chlap bez předkožky. Ale v dětství se chlapečků nikdo neptá a ufiknou mu to barbarsky. Tu jedinou opravdovou ochranu citlivého žaludu, tu první dětskou pochvičku, která mu má posloužit při onanii, než pozná opravdový vzah s ženou.

Radka (Pá, 23. 7. 2010 - 18:07)

No ona to není jenom otázka vkusu nebo estetiky. To není jen tak: s předkožkou nebo bez. Staršímu synovi se předkožka v pubertě výrazně zkrátila a slezla mu za žalud. Bolelo ho to, kvůli tření v kalhotách, ve sprše a podobně. Byli jsme i u doktora. Ten řekl, že klukum v pubertě se to někdy stává a že to ničemu nevadí. Ale vadilo to. Aspoň půl roku nenosil nic než slipy. Ona to není sranda mít najednou úplně nechráněný žalud.

Přesně tak, jen (Pá, 23. 7. 2010 - 16:07)

Předkožka k chlapovi...Laďa.

Reklama

Přidat komentář