Reklama

15 ti-létá prohlídka - před rodiči trenky nesundám

Ondras29 (Po, 29. 6. 2020 - 13:06)

Čau Romane, mohu prosím Tě, ještě jednu upřímnou otázku, tedy pokud sem ještě chodíš?

Dan (Ne, 7. 4. 2019 - 22:04)

Tak ikdyz kazdej ma se svoji matkou jinej vztah , já se v puberte stydel pred matkou i vycurat kdyz sme treba byli nekde na vylete , natoz se sni o necem takovem vubec bavit, s otcem se rozvedli a já zustal sní v bytě 2+1 sám o sexu jako takovem spolu nemluvime ale nedavno sme si postezovali na sve protejsky , sverila se mi ze na ni ten jeji nema cas atd ... tak sem se ji snazil utesovat a povzbudit , já zas ze sme se stou moji opet pohadali... tesilo me ze se ji muzu sverit a poslouchá mě , ani me nenapominala kdyz sem o ni mluvil sproste , obcas se navzajem zahledneme ve spodnim pradle , zajimalo by me jak by reagovala kdybych se ji sveril co me obcas napada :) verim ze hodne kluku co zijou s matkou by zajimali touhy a predstavy matek

Lukáš (Po, 8. 4. 2019 - 00:04)

Taky jsem z rozvedené rodiny a například moji matku (asi) vzrušovalo když jsem chodil jen v boxerkách, ždy mi kupovala takové zvláštní barevné kombinace, třeba modré s prohem přes rozkrok, nebo boxerky které to bouby na penis měli zírazně jinou barvu, nebo opravdu luxusní drahé které detajlně kopírovali záhyby na těle .
Nikdy mě neošahávala ani neoblíkala do těch trenek,jen chtěla abych chodil jen v nich. Ale postupem času jsem si všiml že si mě v nich ráda prohlíží.

Ota (St, 12. 6. 2019 - 05:06)

Tak si ji mohl na oplatku koupit nejaky erotický pradlo a taky jí poprosit že bys moc rád kdyby si to zkusila a říct jí ,,mami ty si kočka a mlsně po ni pokukovat ...

Roman (St, 6. 8. 2014 - 14:08)

jak jsi starý?? 15,5

Ondra28 (St, 6. 8. 2014 - 14:08)

To myslíš vážně, že mi...jak jsi starý??

romane (St, 6. 8. 2014 - 13:08)

To myslíš vážně, že mi...možná by ses divil, kolika synům ho matka honí. Černý kroniky obvykle píšou o nemravných otcích, kterým to musí dělat dcera.

Před časem jsem zažil na nuda pláži, přišel tam starý chlap tak 50 let s dcerou tak 14-15. Svlíkli se do naha, pak ve vodě jsem měl dojem, jak by to byla partnerka a ne dcera, jak vyváděli. Pak si lehli, přikryli se dekou a co dělali rukama, tak bych řekl, že ona mu ho honila a on jí taky hladil dole i na kozách. Byl už večer, ale vidět bylo dobře. Já šel pryč, původně jsem byl blízko nich.

Pokud to holce dělá dobře, když jí táta hladí pičku a kozy a ona mu ho vyhoní, tak proč ty lidi za to trestat? U kluků to navíc nehrozí postih. Málokterý si půjde stěžovat, že mu máma honí ptáka. Když je třeba ona sama, tak jí udělá dobře, že vybalí kozy a jde ho synovi do ložnice vyhonit. Navzájem si nahrazují partnery. Žádný kluk v pubertě a po ní nestojí o cizího chlapa, když nemá holku, tak mu může skvěle vyhovovat, když mu vyhoní jeho máma.

datel (St, 6. 8. 2014 - 13:08)

To myslíš vážně, že mi...No chlapče , buďto máš pěkně prasácké bujné představy , nebo budete nějaká incestní rodinka - v tom případě tě patří nakopat do zadnice i s tvojí pedofilní matinkou !

Roman (St, 6. 8. 2014 - 12:08)

Jednoduše napřed ti máti...To myslíš vážně, že mi ho máti bude honit až do výstřiku?Do teď mi akorát párkrát zkoušela přetahování předkožky a prohmátla varlata když jsem byl v koupelně.

datel (St, 6. 8. 2014 - 11:08)

Slyšel jsem, že mě před...Jednoduše napřed ti máti strčí jeden až dva prsty do zadnice a pak tě krátce pohoní aby ses uvolnil a nebyl na prohlídce strnulej a prekvapenej s vyvalenýma očima .

matěj (St, 6. 8. 2014 - 11:08)

Slyšel jsem, že mě před...jak by tě připravovala? zas nějakej kec

Roman (St, 6. 8. 2014 - 09:08)

Slyšel jsem, že mě před prohlídkou bude doma nějak připravovat máma.Jak ta příprava probíhá, máte s tím někdo zkušenosti?

matěj (St, 6. 8. 2014 - 00:08)

Svliknes se do naha. Budes na...zajímavý, včera jsem byl na 17 letý prohlídce a nic, co píšeš, mi nedělala...

Lukas (St, 6. 8. 2014 - 00:08)

Dobrý den prosím poratte mi...Svliknes se do naha. Budes na vsech ctyrech na stole. Sestra ti bude prsty svirat spicku penisu, lekarka ti roztahne pulky a bude sledovat jestli se ti pri kazdem stisku penisu automaticky stahne ristni otvor, to je zkouska reflexu sverace. Pak prijde na radu palpace penisu: lekarka ho uchopi u korene mezi palec a ukazovacek, kterymi bude pohybovat dopredu a dozadu. Tak to bude delat az se dostane ke spicce zaludu. Pak ti spickami prstu bude lechtat koule a sledovat, jestli se stahnou, nebo jestli zustanou uvolnene. Pak tre kratce "pohoni" aby zjistila, jestli predkozka snadno klouze po zaludu. Jakmile tohle budes mit za sebou, pak uz je to snadnejsi.

karel (Út, 5. 8. 2014 - 23:08)

Dobrý den prosím poratte mi jak probiha 17 leta prohlidka jak to probiha dekuji karel

Max (Ne, 20. 7. 2014 - 21:07)

Školské prehliadky boli...U nas takove skolske prohlidky bouzel nebyly rad bych takovou podstoupil ale to se delalo asi drive ted uz ne takove skolske prohlidky ted vetsinou jen k zubari a tak a ne urologije

marek (Ne, 20. 7. 2014 - 15:07)

Školské prehliadky boli neprijemné 30 minut bosy na studenej podlahe Dr.mudrovala pred ostatnymi spolužiakmi Neboli sme z toho najštastnejší

Max (So, 19. 7. 2014 - 01:07)

Někdo tady pěkně kecá o...Zajima prohlidka taky by se mi libila takova a ten pohovor taky s tou setrou to muselo byt zajimave

jouza (St, 16. 7. 2014 - 22:07)

Někdo tady pěkně kecá o píchání doktorky HAHA.Ale je pravda,že mne doktorka proklepla dost důkladně.Soudruhům asi dost záleželo,abychom zdárně plodili další soudruhy,tak si soudružka doktorka dala opravdu záležet.Pominu ostatní věci kolem,jako moč,krev,poslech plic atd.Rovnou k tomu,z čeho vždy panovala mezi puberťáky panika.To bylo v roce1972.Trencle musely komplet dolů.prohmatání kulek,přetažení předkožky,pohled na žalud,jeho lehké prohmátnutí,zhodnocení ochlupení a dotěrné dotazy,zda mívám ráno erekci,zda si ho honívám a jestli mi vyjde sperma.To vše zapisovala sestra na haprujícím psacím stroji.Aby na závěr završila tento můj první sexuální zážitek,narvala mi prst do prdele,cosi tam chvilku lovila,že se mi do očí draly slzy a u nosa naskočila bublina.S pozdravem nashledanou soudružko doktorko mi dovolila vypadnout a poslat k výkonu tohoto trestu dalšího žáka.Nutno podotknout,že vše se konalo hromadně v tělocvičně ve škole,bez dozoru rodičů a o erekci se mi ani nezdálo hezkých pár týdnů poté.Tedy raději.Takže hoši,ničeho se nebojte a s chutí do toho.

marek (St, 16. 7. 2014 - 19:07)

http://ozmedzinami.sk/201011.php aj pre toto je to doležité aj ked je to extrem

Reklama

Přidat komentář