Reklama

PŘÍMÁ ADOPCE

Jitka (Čt, 22. 4. 2010 - 09:04)

Dobrý den.
Dovolte abychom nás představila jsme bezdětný mladý manželský pár(24 a 28 let), jelikož nemohu donosit a porodit dítě. Rádi bychom dali nějakému miminku či děťátku lásku a domov kde by mohlo šťastně vyrůstat a být spokojené. Zároveň dáme jeho mamince jistotu, že bude zabezpečeno a bude o něho postaráno s láskou. Prosím ozvěte se mi na email: [email protected]

Přímá adopce (So, 20. 3. 2010 - 20:03)

Dobrý den. Hledáme paní nebo slečnu která si nemůže z jakéhokoliv důvodu děťátko nechat a chce je dát do přímé adopce aby miminko nemuselo pobývat v dětském domově. Jsme bezdětný pár, protože bohužel nemohu dítě donosit. Rádi bychom dali nějakému miminku lásku a domov kde by mohlo šťastně vyrůstat a jeho mamince jistotu že bude zabezpečeno a bude o něho postaráno. Kontakt:
[email protected]. Děkujeme.

xy (Čt, 18. 3. 2010 - 17:03)

Tedy to je zvláštní, raději dítě "zabít" než aby je měl někdo jiný kdo po něm touží a měl by ho rád, to je pro mne nepochopitelné, vždyť už jen ten pocit dát někomu život a třeba někomu pomoct kdo po miminku nesmírně touží a nemůže ho mít, proč neudělat tento "dobrý skutek", lidi zamyslete se nad sebou, je to jenom o "sobectví", "když ne já tak nikdo jiný". Proč nedat šanci tomu nenarozenému životu, i když se o něho nemůžeme postarat, vždyť je tolik lidí co touží rozdávat lásku a přitom mají doma prázdnou postýlku a jsou plni smutku při pohledu na každé dítě v okolí nebo těhotnou ženu.
PS: píšu z vlastních zkušeností a vím moc dobře jaké to je.

aalaa (Čt, 18. 3. 2010 - 00:03)

Milé dámy,proč hned...nevím jakto, ale pro většinu lidí je přípustnější inerupce než-li přímá adopce,přiznám se, že i pro mě,nedovedu si představit, že bycg své dítě dala někomu jinému, ale interüpce mi nevadí, jak to???nemělo by to být naopak???!!!!

Ahoj všem (Ne, 14. 3. 2010 - 11:03)

Byly vytvořeny nové webové stránky zabývající se problematikou přímé adopce:
www.prima-adopce.webnode.cz

Děťátko (Út, 9. 3. 2010 - 13:03)

Hledáme děťátko do přímé adopce o které by jsme se mohli postarat, bohužel děťátko nemohu sama donosit, proto chceme dát domov děťátku o které se nemůže jeho maminka postarat a chce pro něho to nejlepší a zajistit mu hezké a šťastné dětství a milující rodinu. Kontakt: [email protected]

Monika (Ne, 4. 11. 2018 - 17:11)

Dobrý den, vyskytla jsem se ve špatné finanční situaci jsem těhotná a touto cestou bych chtěla dát dítě k prime adopci. Mám teď 2 syny kteří jsou starší rok od sebe. A i když partnerka pracuje tak stále to není to abychom zvládli 3 děti. Prosím o radu jak postupovat. Samozřejmě do ústavu nechci aby miminko po narození šlo. Děkuji Monika. Pokud by nějaká maminka chtěla prosím kontaktujte mě na emailu [email protected] děkuji

Simona Kindlmanova (So, 15. 12. 2018 - 18:12)

Dobry den, chtely bychom s manželem poskytnout vašemu miminku náruč plnou lásky a pohodly domova ,, pokud budete mít zájem mužete me informovat na kontaktu 602959290 Děkuji

Simona (Ne, 18. 11. 2018 - 20:11)

Dobrý večer , měla bych zájem o vaše dítko pokud to je stále aktivni neváhejte se mě kontaktovat rádi ho s manželem vychované nabídneme co bude potřeba a naco si ukáže to bude mít děkuji za ozvani 602959290

M+P (Ne, 4. 11. 2018 - 18:11)

Milá Moniko, jsme starší manželé 44 a toužíme po miminku. Rádi bychom se vašeho andílka ujali a dali mu lásku, péči a dobré vychování. Žijeme na venkově ve vlastním domě se zahradou. A doposud se tu proháněli děti sousedů . Pokud nám dáte šanci mohli bychom se lépe poznat. Prosím volejte 605552882 Marie.

vy (Ne, 4. 11. 2018 - 17:11)

jste těhotná s partnerkou?

Iva (Po, 1. 3. 2010 - 16:03)

Tedy docela mě...Ahoj Evičko,myslím, že Tvé řešení je skvělé, hodně žen touží po dítěti a nejde to. Já také, ale manžel nechce ani za nic. Hned bych si Tvého chlapečka vzala. Držím palce a nic si nedělej z řečí jiných. Iva

vytoužené dítě (St, 24. 2. 2010 - 20:02)

Jsem muž 26 let, podle někoho ještě mladý, ale času není nidky dosti, a lepší dříve, nežli později. Začínám se poptávat po náhradní matce, která by mi chtěla odnosit miminko. Vím, že není mnoho mužů jakožto jedinců, kteří by chtěli miminko, ale asi jsem jedna z nemála vyjímek.
Napadlo mě, že by i přímá adopce byla možností jak bych se mohl stát otcem.
Jsem zajištěný, a moje pracovní pozice, mi i při mateřské dovolené umožňuje stále stejný plat, i když budu 24 hodin denně plně k dispozici miminku.
Pokud by se našel někdo, kdo by mi mohl v přímé adopci pomoci, kontaktujte mě na [email protected]

Míla (So, 20. 2. 2010 - 17:02)

Tedy docela mě...Milé dámy,proč hned soudit???Myslím si,že ženy které dávají miminka k přímé adopci si zaslouží veliký obdiv.Už, že pro ně nastala, tak obtížná situace a ony jí řeší tímto způsobem a pomohou jinému páru k děťátku,který mu dá milujicí rodinu a i finančně se o něho postará je příkladná.Ano spoustu žen jde na interupci,a o nich se nemluví a taky k tomu mají důvod,nebo nechají miminko někde pohozené.Ptám se co je špatné???Maminka která takto zabezpečí své děťátko,nebo ta která se o něho nepostará???Je to diskuze na dlouhé téma,každá to vidíme jinak.Ženy které touží po děťátku a ženy které své děti májí.Určitě by bylo více žen,které se nemůžou o své děťátko postarat a řešili by to tímto způsobem...jen se bojí co na to řekne okolí a ještě to bude hodně dlouho trvat než se stím naučí žít.A nenusely by být interupce ,ani pohozené děti, ani plné dětské domovy....

Eva (So, 20. 2. 2010 - 11:02)

Tedy docela mě fascinujete....Takže když jsem na to přišla později a na potrat už jsem nesměla....tak jsem měla co? Zastřelit se??? Ženský...to by jste si vzaly na svědomí mít miminko v malém panelákovém bytě bez prostředků a pomalu nevědět, jestli uživíte sebe, natož to malé...???? Nechat si ho a zkusit to...a když to nevyjde...tak co???? Zamyslely jste se, že jsou lidé, kteřím třeba rodiče zemřeli a musí se starat sami a místo, aby si nechali děťátko, když vědí, že by třeba ani neměli co do pusy, tak ho dají rodině, co děti chce už 5let a nemůžou ho mít, protože prodělali třeba operaci? Lidi zamyslete se nad sebou...Dle mého je to daleko hezčí, než to malé přivést do podmínek, kdy maminka studuje a je ráda, že je ráda, natož ještě "kazit" život tomu drobkovi.

Aja (Út, 16. 2. 2010 - 21:02)

Každý si musí sám rozhodnout co zvládne a co ne a podle toho se zařídit tak aby byli všichni ti kterých se to týká spokojení a aby se nikdo zbytečně netrápil.

babička dvou ho (Út, 16. 2. 2010 - 14:02)

Naše společnost je bohužel ...Já vůbec neposuzovala potrat a nebo si dítě nechat. Jen jsem hodnotila situaci v rodině, není kritická , že by paní musela na potrat.Tuto situaci bych schalovala u rodiny s velkými existenčními problémy. Pak ano, to je velmi správné řešení.Asi jste mě nepochopili, berte to tak , jsem babička dvou vnuček a taky na tom mladí tak, že by vše měli. Vzali to a teď je to jenom radost.Můj názor nebyl buď a nebo!!

Aja (Út, 16. 2. 2010 - 14:02)

Naše společnost je bohužel divná, za potrat nikdo nikoho neodsoudí, ale když si někdo mimi nechá, donosí ho a najde mu milující rodinu, je na pranýři. Nedokážu toto pochopit proč je pro lidi přijatelnější dítě "zabít" hned na začátku než aby bylo milované v rodině. A věřte, že kolikrát biologické děti nejsou v rodinách tam milovány jak ty děti které si berou lidi do péče protože o ně moc moc stojí. Vy kteří takto uvažujete, že potrat je humánnější než svěřit dítě do rodiny, prosím zamyslete se nad sebou a nad hodnotami života!!!!

* (Po, 15. 2. 2010 - 19:02)

Nikoho neodsuzuji, ale...Já ano, pořád lepší než kdyby šla na potrat,nebo dítě někde nechala.Kamarádka to v 19letech udělala. Dnes toho já lituji, že jsem ji nezastavila.

babička dvou ho (Po, 15. 2. 2010 - 12:02)

Krásný dobrý den, když to...Nikoho neodsuzuji, ale opravdu toto nechápu, nevím, jak budeš moci někdy mít jiné dítě ráda, aniž by sis vzpoměla na svého chlapečka.a ani se nenácházíte v bezvýchodní situaci. Asi je jiná doba, prostě to nechápu.

Reklama

Přidat komentář