Reklama

Vzrušuje mě bolest v pupíku

Amatér (Ne, 25. 2. 2018 - 06:02)

Ahoj všichni. Jsem taky masochista zaměřený hlavně na pupek a celé břicho. Bere mě to už spoustu let. Chtěl bych se o tuhletu moji úchylku i radost podělit s nějakou ženou. Pokud tady nějaká je. Možná, že nás je v Praze víc a nevíme o sobě.

Bpkarl (Pá, 23. 2. 2018 - 16:02)

Ahoj všem,zajímavé téma,zajímá mě bellypunching,tedy mlácení do břicha. Je tu někdo kdo už dostal pěstí do břicha a líbilo se vám to?Napište jak se vám to stalo.

Franci (So, 3. 2. 2018 - 21:02)

Alexi? Pročpak už nepíšeš?

Suva (Čt, 1. 2. 2018 - 16:02)

Ahoj Alexi,napiš mi prosím na mail [email protected]. Nechci používat veřejnou diskuzi. Díky s těším se na zprávu. S

Franci (Út, 30. 1. 2018 - 17:01)

Pro vysvětlení vystrihoval si z fotek pupiky a ty tam lepil.

Franci (Út, 30. 1. 2018 - 17:01)

Takže ja tedy něco taky přidám. Měla jsem přítele. Toho také vzrušovaly pupíky a to až tak že si z nich dělal nástěnku. Teže ho bavilo hrát si s pupky, avšak stále mne nutil, abych si dala do pupíku piercing. Říkal že by byl pupík pěkně ozdobený.
Na to že ho take vzrušují pupky jsem zjistila náhodou.

Alex (Út, 30. 1. 2018 - 12:01)

Vážně? :) To jsme si věkově relativně blízko.

By the way, by si mohla opět o sobě něco napsat, vzhledem k tomu, že posledně psal já :-)

Franci (Po, 29. 1. 2018 - 06:01)

21 :)

Alex (Ne, 28. 1. 2018 - 21:01)

Stručně řečeno lidí, kteří ze zajímají o pupek moc není, jako třeba o zadek, prsa. Myšleno ted v mužském podání, což je naprosto v pořádku, co jiného by se nám chlapům líbilo na ženských. Ano, záleží také na inteligenci, chytrosti, vtipnosti atd. V ženském případě asi prachy v dnešní době:DDD (Netvrdím, že vždy!:)

Nijak jinak to v podstatě myšleno nebylo. A pointa je v obsahu skoro celého prvního řádku tohoto komentáře. Zkrátka jen malinkou část populace nějak přitahuje pupek, at už třeba skrz to mučení.

Doufám, že jsem ti to alespon trocha objasnil. Jinak, můžu se zeptat kolik ti let ? :O

Franci (Ne, 28. 1. 2018 - 19:01)

Promiň,trochu nechapu ten co poslední odstavec znamená.Můžeš mi to vysvětlit? :)

Franci (Ne, 28. 1. 2018 - 17:01)

jo a divala jsem se na starší příspěvky a lara je holka

Alex (Ne, 28. 1. 2018 - 17:01)

Dobrá, rozepíšu se tedy trochu podrobněji. Před nějakým časem, zhruba 3/4 rok, o jarních prázdninách, v období před maturitní zkouškou, se mi naskytla možnost jet na hory -> chatu. Původní plán vzít spolužáky ztroskotal a tak se mnou jela přítelkyně.

Jeden večer prázdnin, když jsme se již chystali spát, nebo teda alespon já. Po snowboardu a bežkách relativně KO. Ovšem přítelkyně, mě začala hladit po těle, samozřejmě jsem zpozorněl a dal jí jevo, že se mi to líbí a at pokračuje. Její ruka potom směřovala směr dolů. V očekávaní, že mě bude škrábat na chlubkách nad penisem, tak mi strčila prst do pupku a povídá "pupík". Nasadil jsem z toho trocha peprný výraz, jelikož mě to v celku překvapilo, ale co ? Asi nějaká předehra. Potom následoval jazyk, popřípadě druhý prst...) Zbytek už probíhal klasickým způsobem a myslím, že to už není adekvátní a nepodstatné vzhledem k tématu vlákna.

Později jsme to spolu ještě občas praktikovali, a né pouze ona na mě, nýbrž i já na ní. Ale to bych zde už asi nepsal, možná nějak více soukromně. No, uvidím ještě.

S přítelkyní, tedy bývalou již nějaký měsíc nejsme a slečně, kterou jsme měl po ní, to absolutně nic neříkalo.

O mučení pupku nevím kde bydlím, zkušenosti žádné, ale příjde mi to zajímavé a nebráním se tomu to vyzkoušet. Jenže takých lidí s takovým zájmem moc není..

Možno jestli by nebylo lepší to potlačit. Každá úchylka se dá léčit ) a u mě kterému se líbí zadek a nadra by to nebyl třeba takový problém. Přece jen ty partie jsou typičtější a nikdo se na mě nebude dívat, jako na takového úchyla.

Franci (Ne, 28. 1. 2018 - 13:01)

*05cm=>0,5 cm

Návštěvník (Ne, 14. 2. 2021 - 20:02)

Super mam rad vystouple pupky dej prosim telefon na sebe. Pusinkoval bych ti pupik pa vita.

Franci (Ne, 28. 1. 2018 - 08:01)

Jako spoustu z těch, co tu dříve psalo mne zajímá pupík. Ráda do néj strkam různé předměty (samozřejmne přiměřené velikosti). Zní to divně, ale baví mne si tam strčit špunty do uší( ty co se prodávají na potápění v bazéně). Ale vzhledem k tomu že mám pupík tak napůl outinnie,tak to nejde strčit moc hluboku. Takže to tam strčim tak 0,5 cm a pak zpevním svaly. Další věci budu psát postupně.
PS. Ten múj pupek je z jedné strany vystouply a z druhe spíše zalezlý ( cca 05 cm)

Návštěvník (Ne, 14. 2. 2021 - 20:02)

Liby se my tyhle pupiky chtel jsem outie bohuzel nemam skoda. Prosim franci tve cislo mobilu. pokecame o tvem pupiku. pa vita.

pupik (Po, 15. 2. 2021 - 09:02)

Ahoj aj mne sa liby vystuople pupiky strasne,Len ani ja nemam takoveho.SKODA.Ale strasne by som chcel mat taky

Alex (Ne, 28. 1. 2018 - 00:01)

Radši bych si psala tady...Absolutně nevadí. Upřímně, je mi to jedno. Na jednu stranu to zde alespoň trocha ožije a někdo se třeba i přidá. Ovšem na druhou stranu, aby to nevypadalo jako okno chatu o_O

No, tak se poděl o své zážitky a sdílej je. Já pak třeba trocha rozvinu ty mé.

Franci (So, 27. 1. 2018 - 07:01)

Radši bych si psala tady jestli ti to nevadí.

Alex (Čt, 25. 1. 2018 - 23:01)

Je tu někdo, kdo by byl...Ahoj Franci, z tvého jména si nejsem zcela jist, zda jsi holka, či kluk. Každopádně mi tu můžeš nechat kontakt na tebe. Nejlépe e-mail. Pokud tedy samozřejmě chceš. Jistě můžou i ostatní, raději něžné pohlaví. Ale v opačném případě se zajisté zlobit nebudu.

Co se týče zážitků s pupíkem, viz. můj příspěvek výše. A rád se o ně podělím. I když s mučením zkušenosti nemám žádné, ovšem rád se poučím, popřípadě i inspiruji.

Lara už tu zřejmě není a jestli mě pamět neklame, není to ta, nýbrž ten. Usuzuji z důvodu čtení příspěvku. Ale možno se mýlím, přeci jen už to bude zhruba týden a navíc jsem vlákno jen tak rychle proletěl očním pohledem.

Ps. Opomněl jsem zmínit v min. příspěvku můj věk. Je mi 19.

Reklama

Přidat komentář