Reklama

*** SEX PO PORODE *** nezaujem

souhlas (So, 9. 3. 2019 - 15:03)

Tak to skutečně je, sex je k tomu ulovit chlapa, bez něj by o ženskou chlap neměl zájem.Takže mu podrží, porodí jedno dvě děti a pak sex není potřeba. Dost žen je pěkně vychcaných, koukají na prachy. Na krásu moc ne. Třeba s hrbem, ale hlavně bohatej. To se jen říká, že ženy se řídí city a muži logicky, rozumem. Je to naopak, muž uvažuje rozkrokem, žena chladně kalkuluje, city spíš hraje. Dobrý živitel rodiny, nejlépe aby se mohla válet doma a nemusela do práce. Znám případ, kde po dětech ho vyhnala z ložnice, teda oni spali každý jinde ještě než měli poslední dítě, ale nějak ho museli zplodit. Poté sex skončil, on ji jako vůl živí leta, ona se stará o domácnost. Takovým stylem, že doma je bordel ...

Hop (St, 11. 6. 2014 - 23:06)

Tohle může napsat naprostej...Sedm let mu stará nedá, ale on je sobec, který myslí jen na sebe? Sem chodí teda exoti! :-) Veruš, nemáš kapku vymeteno? :-)

klid (St, 11. 6. 2014 - 21:06)

Josef kecá, kdyby 7 let nesexoval s manželkou, jak by asi udělali to druhé dítě? Že by měli doma kukačku???

!!! (St, 11. 6. 2014 - 12:06)

Josefe, vyraž do ulic a večer si přiveď nějakou štětku na noc! Uvidíš jak se vše změní! Na to aby jsi do ty svoji akorát strkal peníze a pak si jen honil péro, na to ji snad nepotřebuješ? Přece se nebudeš věčně akorát doprošovat a ona tě bude odstrkovat? Tak se k tomu postav jako chlap a klidně jí i propleskni, nic jiného si nezaslouží za tu její opičí lásku!

Hop (Út, 10. 6. 2014 - 18:06)

Tak z mé zkušenosti sex s...Josef, takže 7 let nic? Jak to vydržíš???

Josef (Ne, 21. 11. 2010 - 07:11)

Tak z mé zkušenosti sex s manželkou po jejím otěhotnění v podstatě skončil.Během těhotenství mě nepřipustila, po porodu několik měsíců taky ne a navíc se odstěhovala z ložnice a spí s dětmi, takže i když už by to šlo, tak k tomu stejně není příležitost. Starší dcera má 6 let, tedy s těhotenstvím už tento stav trvá skoro 7 let.

Návštěvník (St, 10. 3. 2021 - 14:03)

Upřímně řečeno to bych nevydržel a ani nechápu takový přístup ze strany ženy.

Bob (St, 20. 2. 2019 - 13:02)

U nás je to podobné. Zájem o sex po příchodu dětí prakticky skončil. Protože nám oběma bylo hodně přes třicet a nedařilo se, obě děti jsou z IVF. Musel jsem se smát názorům, že po prvním umělém obvykle to druhé přijde samovolně. Samovolně přijít nemohlo, neb jsem nedostal šanci to zkusit.

Teď budou dětem 4 a 1 rok, já spím v pokoji se starším, ona s malým. Šance, že budeme někde sami a nebudeme přemýšlet, jestli děti spí je prakticky nulová. Na její obranu musím ale uvést, že první porod bylo se šitím srostlé placenty, druhý pro neotočení císařem.

Nicméně i před porody její snaha a iniciativa mne v posteli vzrušit byla minimální, takový ten přístup mám to ráda, musíš se do mne udělat, ale jakým způsobem se vzrušíš je už tvoje starost. Takže po návratu do stavu před porodem už ani moc netoužím. Kdyby byl její přístup jiný, možná si mohla ušetřit ty martýria s umělým oplodněním...

souhlas (So, 9. 3. 2019 - 15:03)

taky myslím, že byste mohli mít děti normálně, kdyby měla trošku jiný přístup.

Kolina (St, 14. 1. 2009 - 11:01)

Mám bohužel spíše zkušenost, že manžel neměl chuť na sex po mém císaři, u mě to bylo přesně naopak, protože dole jsem byla v pořádku a jizva na břiše se rychle zahojila, takže chuť byla hned po příjezdu z porodnice.

df (Út, 13. 1. 2009 - 16:01)

ano

Alca (Čt, 4. 12. 2008 - 21:12)

Mimochodem,nektere antikoncepcni pilulky zpusobuji nechut na sex, s tim uz jsem mela taky zkusenosti.

Alca (Čt, 4. 12. 2008 - 21:12)

Ja muzu priznat, ze po obou prirozenych porodech jsem dlouho nemela zajem o sex. Mozna za to muzou i hormonalni zmeny v tele,ale hlavne unava,starosti...,chce to cas, ale u kazdeho individualne,male je pul roku a do sexu se moc nehrnu,mame ho obcas a to spis jen z povinnosti,ale i poprve se to postupne spravilo,tak verim,ze se to zvladne i tentokrat. Nezlob se na ni.

tomas_054 (St, 3. 12. 2008 - 11:12)

Dobry den, chcel by som sa spytat na Vase skusenosti s nezaujmom o sex zo strany zeny po cisarskom porode. Ak ma niekto nejake skusenosti, prosim o rady.

Reklama

Přidat komentář