Reklama

Ako som zvladla panicku poruchu a uzkost

Ginger (Út, 30. 9. 2008 - 16:09)

janica- nedej se odradit a věř, že se něco nového dozvíš. Ono je to někdy tak, že ti někdo něco radí a tobě to přijde banální a ani to nevyzkoušíš a je to možná ono. Reaguji teď na Lucii. Kde je ta hranice co je normální a co je už porucha? To je u každého jiné a tím bych začala.

Lucie (Út, 30. 9. 2008 - 14:09)

janico,moc ti fandím v tvém počínání ale jestli ti připadá přihlouplá a zbytečná debata o panice třeba na PP8 věř,že ti lidé tam mají to,o čem ty píšeš už dávno za sebou a na nic objevného nepřišli....jsem jedna z nich a po zhruba dvouletém povídání s tamními lidmi,kteří jsou moc fajn, musím ti sdělit,že jsem hodně slevila a ustoupila od hrdinských výkřiků a rad typu..já jsem to dokázala,já vím jak na to atd.bohužel,všechno je trochu jinakjsem o sobě přesvědčená,že jsem nad panikou zvítězila (20 let v pohodě),občas minimálně zazlobí agorafobieale věř tomu,že jsem z toho venku jen díky příznivým okolnostem,kdy se mohly dlouhodobě zklidnit moje narušené nervy a splašená dušička ale především proto,že jsem prostě měla to štěstí a paniku jsem neměla v takové míře,jako spousta lidí,co jsem tady poznala...nedá se prostě mnohem víc než u jiných nemocí paušalizovat,tak strašně moc je to u každého jiné a proto tolik probematické vyléčit....ale přesto ti přeju hodně zdaru v nové diskuzi a kdyby ti za čas přišlo,že jste tu nic nového nezjistili,vítej na PP8 :-)

janica (Út, 30. 9. 2008 - 02:09)

ahojte,rozhodla som sa nacat temu, ako som zvladla panicku poruchu a uzkost. Na stranke je dostatok roznych skusenosti, vacsinou ale len stale dookola o tom, ake ma kto symptomy a nevie , co s tym robit. Rada by som konecne podebatit s ludmi, ktori tym niekedy trpeli a zbavili sa tychto problemov - konkretne skusenosti. Nemam na mysli teraz pomoc psychologicku a psychiatricku, ktora je v tychto pripadoch iste vitana, ale konkretne, ako to nazvat, ludove mudrosti, vlastne skusenosti, co komu v tychto pripadoch pomohlo. Predpokladam, ze zmena myslenia bola medzi prioritami pri liecbe PP resp. uzkosti, ale aky bol konkretny postup pri zmene myslenia, pri zvysovani si sebahodnoty, ako sa da prestat si uvedomovat telesne prejavy a pod.?Takze ideme do toho!

patricia palova (Ne, 3. 5. 2020 - 00:05)

Ahojte mohla by som sa opytat ako sa zbavit panickeho strachu? Uz 15rokov sa liecim a nic mi nezabera .Som zufala bojim sa vsade chidievat a mam uz stoho strach ze mi nic nepomaha. Neviete o nejakych bykinkah? Vopred dakujem

EVA (Ne, 15. 11. 2020 - 13:11)

15 roků????? Tak když si to zvládla doteď bez léků, tak jsi dobrá.
Je jen jedna cesta: psychiatr. Jsou protistrachové léky (xanax), nebo AD a k tomu psychoterapie.
Ostatně, taky to máte všichni panikáři ke koupi:
http://blog.aktualne.cz/blogy/radkin-honzak.php?itemid=38203

patricia palova (Ne, 3. 5. 2020 - 00:05)

Ahojte mohla by som sa opytat ako sa zbavit panickeho strachu? Uz 15rokov sa liecim a nic mi nezabera .Som zufala bojim sa vsade chidievat a mam uz stoho strach ze mi nic nepomaha. Neviete o nejakych bykinkah? Vopred dakujem

Reklama

Přidat komentář