Reklama

nahota dětí

Pavel (Po, 8. 9. 2014 - 17:09)

No tak u holek si nahotu v...No nevím. Třeba v S tebou mě baví svět byli nahatí jak kluci, tak holky. Nebude to spíš tím, že ve více filmech je obecně hlavním dětským hrdinou spíš kluk?

HA HA HA (Ne, 7. 9. 2014 - 15:09)

Nahota je přirozená...Nějak si nedovedu představit, že se koupeš v bazenu nahá před vnoučatama. Kolik ti je let?

Radka (Ne, 7. 9. 2014 - 01:09)

No tak u holek si nahotu v pubertě na veřejných místech moc představit nedovedu. U kluků ano, ti mnohdy ještě vypadají dětsky. Mimochodem když se tu zmiňovaly příklady z filmů, kde se nějaké dítě objevilo nahé, tak i tam mám pocit, že převažovaly scény, kde byl nahatý nějaký kluk. Jen málokdy holčička. A pokud nebudeme všechny tvůrce těchto filmů považovat za pedofily, tak jediné další vysvětlení podle mě je, že prostě nahotu kluků nikdo tak vážně nebere, zatímco na nahotě dívek je dost brzy už něco dospělejšího, ženského.

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 19:01)

Trepeš kraviny a to poriadne škoda vysvetľovať .

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 19:01)

Trepeš kraviny a to poriadne škoda vysvetľovať .

kamila (Pá, 8. 8. 2014 - 12:08)

kluci

R (Pá, 1. 8. 2014 - 17:08)

A brácha na mě nijak zvlášť nekukal asi taky protože jsem před pár lety byla na zahradě často jenom v tričku bez kalhotek tak si zvykl spíš se asi pak divil co tam má mamka za porost :D

R (Čt, 31. 7. 2014 - 19:07)

Mladý holky se styděj a se ...Mazala jsem se třicítkou, stejně ale rozdíl byl prvních pár dní vidět a leželi jsme ve stínu pod borovicí tak že v pohodě. Nakonec jsem ale byla hnědo-červená všude stejně i zadek a mezi nohama

Martina (Út, 22. 7. 2014 - 05:07)

Nahota je přirozená záležitost.Nepřirozenou ji dělá pouze falešná morálka a purytánská výchova.Falešná morálka nahotu zapovídá,ale vražda a násilí v TV.nikomu nevadí.LIdé zamyslete se.V naši rodině nijak nahotu neskrýváme.V rodiném bazénku se koupeme nazí s vnoučaty,se snachou se zetěm zcela běžně.občas přijdou i s dětmi známí a normálně se přidají.Nikdo se nestydí a nepohořšuje.Samozřejmě tady píšu o nahotě bez sexuálních znaků.to by tedy v žádném případě nešlo.Tedy alespoň před dětmi.

michal33 (So, 19. 7. 2014 - 23:07)

Mladý holky se styděj a se svlékáním mají problémy. jseš dobrá, že jsi šla hned donaha. Je divný když bylas celý den na pláži a předtím sis neopalovala prsa ani klín, že ses šeredně nespálila. Hlavně bradavky a zadeček jsou hodně citlivé. Jak koukal brácha na nahatou ségru?

Jan Severský sc (Pá, 18. 7. 2014 - 19:07)

Musím tě zklamat, ale skutečně divná jsi a to už jenom tím názorem. Nahota je přírozený jev, to znamená, že je absolutně normální. Ale má své zákonitosti, které jsou dány tělem a jeho nedostatečností a tím je zranitelnost. Proto je oděv.A ten oděv má pouze jedinou funkci a tím je ochrana těla před tepelným (žár-zima)a mechanickým poškozením. To je jediná úloha a logika oděvu. Pokud někdo nosí oděv ze sexuálních důvodů, jedná se o osobu sexuálně úchylnou, která je pro ostatní normální, hlavně na koupališti, nebezpečná, protože taková osoba je vždy hygienicky závadná a vadná na mozku. Oblečený se koupe pouze blázen a úchyl-fetišista. A ti mají problémy s chápáním reality. Myslí jim to paradoxně, proto je tato duševní porucha ztráta vnímání reality obecně nebezpečná. Vytváří paradoxní život. Takže nahota je absolutně normální, pokud je naplněna ze...a tady to je nejdůležitější...ze SVÉ svobodné vůle, nikoliv cizí vůle, třeba úchylných gynekologů, kteří si hrají na údajné ,,odborníky" na ženské tělo, to znamená cizích chlapů, hlavně těch pedofilních s na údajné ,,dětské gynekologii", která je skutečně údajná a tito pedofilové v této zemi znásilnili milióny dívek fiktivním ,,vyšetřením", tak tam je nenormální nahota ženy před chlapem, protože chlap je vždy sexuální protějšek ženy, i když úchylové v bílých pláštích říkaji, že ne, ale lžou, dokonce i v tom, že jsou odborníci na ženské tělo.Nejsou, zmrzačili doživotně milióny žen. Pouze žena je odborníce na ženské tělo, protože sama to ženské tělo má...a tudíž si ho nemusí vymýšlet a co je nejdůležitějsí, tak není sexuální protějšek ženy, muž je sexuální protějšek vždy a za každých okolností, vždy, proto si úchylové ve zdravotnictví vymysleli údajnou ,,gynekologii", která je však ve skutečnoti- gynosex(sexuální deviace u muže, vždy u muže, u ženy ne, žena není sexuální protějšek ženy-lesby se nepčítají, nejsou normou)!

Jan Severský sc (Pá, 18. 7. 2014 - 19:07)

Nedávno jsem byli na...Musím tě zklamat, ale skutečně divná jsi a to už jenom tím názorem. Nahota je přírozený jev, to znamená, že je absolutně normální. Ale má své zákonitosti, které jsou dány tělem a jeho nedostatečností a tím je zranitelnost. Proto je oděv. A ten oděv má pouze jedinou funkci a tím je ochrana těla před tepelným (žár-zima)a mechanickým poškozením. To je jediná úloha a logika oděvu. Pokud někdo nosí oděv ze sexuálních důvodů, jedná se o osobu sexuálně úchylnou, která je pro ostatní normální, hlavně na koupališti, nebezpečná, protože taková osoba je vždy hygienicky závadná a vadná na mozku. Oblečený se koupe pouze blázen a úchyl-fetišista. A ti mají problémy s chápáním reality. Myslí jim to paradoxně, proto je tato duševní porucha ztráta vnímání reality obecně nebezpečná. Vytváří paradoxní život. Takže nahota je absolutně normální, pokud je naplněna ze...a tady to je nejdůležitější...ze SVÉ svobodné vůle, nikoliv cizí vůle, třeba úchylných gynekologů, kteří si hrají na údajné ,,odborníky" na ženské tělo, to znamená cizích chlapů, hlavně těch pedofilních s na údajné ,,dětské gynekologii", která je skutečně údajná a tito pedofilové v této zemi znásilnili milióny dívek fiktivním ,,vyšetřením", tak tam je nenormální nahota ženy před chlapem, protože chlap je vždy sexuální protějšek ženy, i když úchylové v bílých pláštích říkaji, že ne, ale lžou, dokonce i v tom, že jsou odborníci na ženské tělo. Nejsou, zmřzačili doživotně milióny žen. Žena je odborníce na ženské tělo, protože sama to ženské tělo má...a nemusí si ho vymýšlet a .není sexuální protějšek ženy, muž vždy, proto si vymysleli ,,gynekologii"- gynosex(sexuální deviace u muže, vždy muže, ženy ne)!

A kolik ti je r (Pá, 18. 7. 2014 - 17:07)

A kolik ti je roků, že ses...14, a do konce dovolený už jsem je na sebe ani nevzala, poslední den jsme byli na pláži úplně sami tak jsme se koupali všichni nazí

Jan (Čt, 10. 7. 2014 - 16:07)

Včera jsem šla s mámou a...A kolik ti je roků, že ses tak styděla?

R (Po, 7. 7. 2014 - 19:07)

Včera jsem šla s mámou a mladším bráchou kterýmu je 10 na skoro prázdnou pláž (na Krku). Brácha tam byl bez plavek jako obvykle, já se styděla ale máma mě přemluvila abych si je sundala, ona zůstala v kalhotkách. Bylo to pro mě dobrodružství po hodně dlouhý době zase nahatá venku, nakonec se mi to moc líbilo a po celém dni jsem se pěkně opálila. Lidí okolo poledne sice přibylo ale i tak dobrý. Máma říkala teď konečně můžeš být ráda že toho na tobě moc není. Půjdem zas :)

misa (Út, 1. 7. 2014 - 21:07)

Když mi bylo čtrnáct,...Divim se ti ze sis to nechal delat!?

Ja (Pá, 11. 4. 2014 - 09:04)

Tam, kde sú všetci nahí mi nevadí byť nahý, ale po ulici by som nahý nechodil.Ako chlapec som bol v kúpeľoch. Strašne som sa hambil, keď sme v bazéne cvičili nahí. Boli tam aj dievčatá. Ale zvykol som si a už mi to nevadilo.

MAREK (Pá, 28. 8. 2020 - 18:08)

Ja som bol kúpeľoch v saune nahí 8rocny až 14

jakub (St, 2. 4. 2014 - 09:04)

Zdravá nahota...to jsem slyšel celý dětství od mamky,takže doma jsem tak byl často, i moje segra. U tety na chalupě snad plavky neznají vůbec. Malinko jsem se styděl zkraje puberty, rychle mně to přešlo, když jsem se trápil ve vedrech v trenclích a triku. Nikdy mne nenapadlo maku nebo segru šmírovat, nebylo proč. Mamka je sama, ale má dost kamarádek. Tak u 3-4 mi neva ani dneska, když jsou u nás. Jsem dál nahý.

Signum (Út, 1. 4. 2014 - 14:04)

Ráda bych věděla do kolika...zda brát či ne dítě opačného pohlaví je hlavně otázkou, jak jsou děti vychovány ve vztahu k nahotě. Pokud je kluk či holka z domova zvyklý, že se nahota bere zcela přirozeně a samozřejmě, nemá problém ve sprchách s opačným pohlavím. Pokud ale je pro ně pohled na nahé opačné pohlaví vzácný, bude asi dost očumovat, to je pak to jediné, co by mohlo vadit. My jsme i nudisté, občas jdu do aquaparku s vnučkou, je jí 10. Nechávám na ní, zda jde se mnou nebo sama do dámské části. Zatím vyhrávám.

Reklama

Přidat komentář