Reklama

Nepostaví se mu

Lena (Čt, 10. 7. 2008 - 13:07)

Přítel má ten samý problém, také to nechápu. Prádélko jsem zoušela, je to k ničemu, možná dokonce spíš horší, protože má pocit, že ho do toho v tu chvíli nutím. Došlo to tak daleko, že už spolu zdaleka nespíme denně, spíš tak jednou týdně. Cca rok bylo všechno v pořádku, druhý rok do teď to je takhle naměkko. Nutím do k doktorovi, ale on nechce, že prý si myslí, že to je mnou, že se mu to s jinou nikdy nestalo. Můj současný plán je zkusit být trochu víc nezávislá, aby mě neměl tak jistou, to chlapy nebere.

Zuzanko (Čt, 10. 7. 2008 - 12:07)

... tak to máš blbý. A moje rada zní: "Když bmanželovi nestojí klacek, nahradí ho jedině Macek.

Zuzka-autorka (Čt, 10. 7. 2008 - 12:07)

Zkusím do začátku nějáké erotické prádlo.

jitka (Čt, 10. 7. 2008 - 11:07)

já jsem měla problém taky takový hned od začátku,problém byl takový,že nemohl zapomenout na svou bývalku a trápil se,což zapíral,myslím si,že to bude u něho psychikou,jelikož se o tom nechce bavit,asi z toho bude mít komplex,ale měl by se začít snažit,pokud mu na tobě záleží,co nějaké tabletky na povzbuzení erekce

Návštěvník (Čt, 10. 7. 2008 - 11:07)

fňuk, fňuk, ale my jsme manželé....takže to nepůjde. Proto to musím řešit.

Zuzko, (Čt, 10. 7. 2008 - 11:07)

chce to jediné. Změnu partnera.

Zuzka (Čt, 10. 7. 2008 - 10:07)

Děkuji všem za příspěvky. Ale tyto problémy nejsou že jsem stloustla. I když v poslední době jo. Dělalo mu to od začátku a to jsem byla štíhlá. 55kg/168cm. Proto se obávám, že jsem ho nikdy nepřitahovala,a netoužil po mne. S tou předehrou to zkusím - vždycky to fláká a hnedka na mě skočí. Jak se říká: "Hup na krávu ať je tele".Když se ho na to zeptám, co má rád, v sexu, a tak, mě neodpoví. Jednou jsme zkoušeli ( už opravdu hooodně dávno ) anální sex. Tak ho do mě bezcitně cpal, i když jsem mu říkala, že to bolí. Tak jsme toho nechali. Nechápu jeho chování, je mi to všechno líto. Ráda bych tomu přišla na kloub. Není nějákej odborník?? Třeba je to nějákej blok, nebo tak. Ale jde o to, že on mi absolutně nic neřekne, a nebo se odpovědi na mé otázky vyhne slovy: Nevím.Proto prosím piště jakékoliv nápady, rady atd. Budu jenom ráda. Moc děkuje autorka příspěvku.

Návštěvník (Čt, 10. 7. 2008 - 00:07)

Múže mít milenku,nebo Zúza mohla stloustnout a už ho fakt nevzrušuje.

Kokouš (St, 9. 7. 2008 - 23:07)

Pořád nechápu, proč ale má potíže s erekcí její přítel, když je předtím neměl...taky se mu vyčůral na dřeváky pitbull?

Návštěvník (St, 9. 7. 2008 - 23:07)

Ač nemám ve svých 33 letech problém s erekcí, tak jsem si jednou v práci po obědě zavolal holku na telefon. Takové ty, co roztahujou nohy na zadních stranách inzertních časopisů. Měla vyhoněnou postavu z fitka, tvrdé hubené tělo a smrděla cigaretama. Erekce se absolutně nedostavila. Kamoš stávkoval. Záloha propadla v plné výši a ještě ke všemu se mi vyčůral do polobotky v předsíni její bulteriér. Od té doby jsem vyléčený od děvek.

Petty (St, 9. 7. 2008 - 21:07)

Zkus vakuovou pumpu.

Návštěvník (St, 9. 7. 2008 - 21:07)

Skus nějaké pěkné erotické prádlo(punčochy,ppodvazky,boty na podpatku) tohle taky hodně zabírá a trochu delší předehru.

Krystal (St, 9. 7. 2008 - 20:07)

Zuzo, tyhle problém, co má tvůj partner, mají tisíce příčin, od cukrovky po psychiku. Myslím, že to, že bys ho nepřitahovala, je nesmysl.

Zuza (St, 9. 7. 2008 - 17:07)

Dobrý den,mám takový problém s partnerem - jsme spolu 5 let, ale když chceme sex, tak se mu nepostaví. Tak si ho ""nahoní"" a když mi ho tam zasune, tak mu zase ""lehne"". Obávám se nejhoršího - že ho sexuálně nepřitahuju. Tzv. Nevzrušuji. Nevím co mám dělat. I když mu ho honím, stejně je takovej povadlej. Když jsem se na to manžela ptala, řekl mi, že jsem první, s kterou se mu todle stalo. Chtěla bych sex častěji, než každý den, pouze jednou a navíc s poloměkkým. Sice používáme různé pomůcky, ale já tam chci mít jeho penis, nikoliv pořád robertka. Navíc mne i trápí to, že i když na mne manžel šáhne, tak napřed zvlhnu a pak vyschnu. Taky se mi to stalo jenom s manželem, nikoliv předtím. Nechci to dělat jenom zezadu a na misionářskou polohu. Ale kvůli tomuto bohužel si to neužejeme ani jeden z nás. Např. anální sex. Když se manžel udělá dřív, tak pak mu opravdu nevstane, a můžu honit jako zblázněná. Můžete mi prosím poradit a pomoci co s tím??? Ubíjí mne to a mrzí. Obávám se, že jej nevzrušuji a nepřitahuji. Jsem z toho již zoufalá. Mockrát děkuju.

Ota (So, 2. 11. 2019 - 14:11)

A co jí do trojky.

.... (So, 2. 11. 2019 - 14:11)

A co jí do trojky.

Reklama

Přidat komentář