Reklama

Kruhy, váčky pod očima a otoky víček

Sonik (So, 26. 2. 2005 - 22:02)

ahojky!!!nemeli byste nekdo naky dobry prirodni recept na kruhy pod ockama?muže to byt maska,mast,cokoli.Nedavejte sanci chemii:o))

Hanka (St, 23. 2. 2005 - 14:02)

Ahojky je mi 30 let. Také mám komplexy z kruhů pod očima. Nikoliv otoků. Mám spíše opačný problém !Vnímám to již od malička (různé poznámky lidí), takže to bude asi dědičné. U kořene nosu (u vnitřního oka) vypadám, jako bych měla modřiny a také mám kruhy dosti propadlé. Tedy spíše důlky. Modřiny by se možná ještě daly s úsilím zatřít, ale propadlé důlky jsou problém. Pravděpodobně je to tím, že mám netradičně dosti velké oči (tedy větší oční důlky a na nich tenkou kůži). Jelikož jsem postavou dosti hubená, myslela jsem dříve, že se to těhotenstvím a přibráním spraví. Opak byl však pravdou.V současné době uvažuji o operaci, pokud se však vůbec takový zákrok dělá ??? Jde o výplň určitého místa a ne o odstraňování otoků, jako je tomu u většiny lidí. Nevíte, zda se taková operace vůbec provádí ?Díky.

Hana Průšová (Čt, 27. 1. 2005 - 16:01)

Chtěla bych se podělit o vynikající zkušenosti s přípravkem Collagen.Po 3 týdenním používání nemám kruhy ani otoky víček a návic působí silně proti vráskám,které jsou již po této krátké době mnohem méně viditelné.Více informací podám mailem.

Viola Weil (So, 28. 12. 2019 - 00:12)

Prosim Vas o radu ktory krem by mi pomohol najviacej mam kruhy vacky a taktiez pod ocami tmavohneda az modrasta farba ktora ma velmi deprimuje. Dakujem vopted za odpovef

Viola Weil (So, 28. 12. 2019 - 00:12)

Prosim Vas o radu ktory krem by mi pomohol najviacej mam kruhy vacky a taktiez pod ocami tmavohneda az modrasta farba ktora ma velmi deprimuje. Dakujem vopted za odpovef

webmaster (Út, 23. 11. 2004 - 19:11)

Předmět: Mám pod očima zmuchlaný papír Autor: Lucie Datum: 23.11. 2004 18:45:09 Hezký den všem!Prosím o radu.Je mi 34.Vždycky jsem měla suchou pleť,rodinné dispozice.Od mala mám kruhy po očima,což se dá ještě nějak "opravit",ale poslední dobou zjišťuji,že pokud se směji,a to často,tak kůže je pod očima tak vysušená,že když ji vezmu mezi prsty,tak má problém "vrátit" se zpátky.Moc bych Vás prosila o radu.Existuje na to nějaký dobrý výživný krém či nějaká maska?Díky moc. Předmět: Mám pod očima zmuchlaný papír Autor: jana Datum: 23.11. 2004 18:53:35 Určitě jich je na trhu spousta.Já jsem spokojená s krémem od Vichy -Lift Activ Yeux.Cena asi 500 kč. Předmět: Mám pod očima zmuchlaný papír Autor: Sheila Datum: 23.11. 2004 19:03:20 Mně pomohl krém na oční okolí od značky Lancome, je to sice dražší investice, ale krému se pod oko vklepává opravdu jen troška a má to účinky! Je důležité obličej každý den dvakrát denně krásně vyčistit, například mandlovým krémem od weledy a pak hezky vklepat regenerační krém, vydržet u toho denně a uvidíte brzy výsledky! A také je vynikající užívat nějaký výživový doplněk, například pycnogenol od firmy Pharma Nord, mám s tím velmi dobré zkušenosti! Také jsou masky na oční okolí od různých firem, ale doporučuji jen kvalitu! Lancome se mi osvědčil nejlépe!

aja (Út, 23. 11. 2004 - 16:11)

Ahoj vsem, doporucuji z vlastni zkusenosti na tmave kruhy pod ocima korektor Touche Éclat od IvesSaintLaurent, je trosku drazsi (cca 1090), ale vydrzi pul az trictvrte roku a neni-li to moc akutni, tak opravdu funguje (k sehnani v luxusnejsich parfumeriich).. Jeste jsem se chtela zeptat, ma-li nekdo zkusenost s vyse zminovanym kremem od Clarins, jak a na co funguje, kde ho sehnat, za kolik a tak... Predem dik a hodne zdaru!

Petr Vichnar (Út, 19. 10. 2004 - 20:10)

Dobrý den Paní doktorko.Mám už od dětství problém s kruhy pod očima.Mám to dědičné a na kráse to moc nepřidá.Chtěl bych se Vás zeptat jestli byste mi neporadila něco co by je alespoň dobře zakrylo,když né zbavilo.Používám levný korektor ale není to ono.Prosím odpovězte mi.Děkuji Vám.

Taňa (Pá, 1. 10. 2004 - 08:10)

Prosim,poradte mi ako sa zbavim kruhov pod ocami.Mam ich stale

Petra (So, 25. 9. 2004 - 22:09)

Avon - speciální krém proti kruhům pod očima nebo gel Anew pro věk 25+. Kdybyste nebyl chlap, tak + make up :-). www.avon.eobchod.com

petr (Pá, 24. 9. 2004 - 18:09)

hmm je mi 16 let a trpim stejneym problemem, nema je dedicne, zacali se mi tvorit minuly rok v listopadu.......nejaky krem??uklidnujici???odpoved na muj mail:)Thank you:)

jitka (Čt, 26. 8. 2004 - 19:08)

Ta operace řeší hlavně váčky pod očima a nadbytečnou kůži. Operovat se mohou dolní, horní víčka nebo oboje najednou.Na kruhy ta operace moc nezabíra.Otoky jsou způsobeny tekutinou, která se zadržuje pod víčkem, ale to proto, že tuk, který původně chránil oční sval se protlačí do prostoru pod okem, jsou to taková pouzdýrka tuku, a mezi těmito kuličkami tuku se vlivem např. dlouhého spánku drží tekutiny a tak se prostě stane, že se ráno probudíte, a máte oči oteklé. Je jedno, proč, a z jakého důvodu vaše tělo zadržuje tekutiny, jestli je to z důvodu horší funkčnosti ledvin, nebo že hodně solíte, nebo prostě jen pro to,. že máte tekutiny v těle. Důležité je, že pokud se tyto kuličky tuku odstraní, zmírní se tím nebo úplně zmizí otoky očí - tekutina se nemá kde usazovat. Pokud máte již i povolenou kůži kolem očních víček, pak ji palstický chirurg odstraní také, pokud jste mladí, pak může tuk odstranit zevnitř oka řezem přes spojivku, bez vnější jizvy. Tak do toho!

haf (Po, 12. 7. 2004 - 18:07)

Pro Jitku: ta operace je na váčky, nebo na tmavý kruhy pod očima? Díky

jeronimo (Ne, 27. 6. 2004 - 19:06)

Co rikate na operaci dolnich vicek laserem? myslim ze je to nejlepsi reseni...absoloval to nekdo?http://www.mlc-laser.com/zakroky/blefaroplastika_cz.html

Olga Veselá (Pá, 7. 5. 2004 - 12:05)

Posledních několik měsíců mám stále tmavé kruhy pod očima, resp. spíš ve vnitřních koutcích, táhnoucí se pod oči. Jaká může být příčina, dřív jsem nic takového neměla.Děkuji

jitka (Čt, 4. 3. 2004 - 19:03)

Ahoj všichni, kdo se trápíte tímto problémem. V zásadě bychom měli odlišit dvě věci a to kruhy - tmavé kruhy pod očima a váčky - naplněné tukem a tekutinou. Váčky někdy mohou způsobovat dojem kruhu pod okem. Sic emi tady někdo napsal, že operace je blbost, ale pokud vás to opravdu trápí, je to jediné řešení . Různé drahé mastičky a krémy možná mají jen malý efekt a vyházíte za ně spoustu peněz. Moje kamarádka byla na operaci víček a má to úžasný.Stojí od 8.000,- Kč. Kdo chce znát podrobnosti, ráda se sním podělím o to, co vím. Můj mail k.peta"seznam.cz.

Martina (Čt, 4. 3. 2004 - 11:03)

Používala jsem řasenku Maybelline a po odlíčení (především vodou-kvůli strachu z alerg.reakce)mi zčervenala víčka a i svědila. Teď ji cca 4 dny nepoužívám. Bez nalíčení vypadám divně, proto přemýšlím, jestli koupit jinou (JAKOU?). Na nic alergická nejsem.

Agi (Pá, 27. 2. 2004 - 16:02)

Ahoj Bebe, neni to moc uzasna rada, ale nechces zkusit nosit bryle. Kruhy se tim trochu zakryjou.

kristina (Čt, 19. 2. 2004 - 14:02)

tak to mi spadl kamen ze srdece, kdyz ty kruhy stejne nezmizi, tak to muzu vesele chlastat dal..

Irena (St, 18. 2. 2004 - 20:02)

Veronika Ti na to už odpověděla.Ty kruhy, pokud se objevují pravidelně po každé pařbě, signalizují, že máš nakoplé ledviny.Problém se někdy zdaleka nepodaří vyřešit ani tím, že přestaneme chlastat. Tak bacha !!!

Reklama

Přidat komentář