Reklama

chci sex (jenže pořád)

sol007 (Po, 7. 2. 2011 - 13:02)

doufam ze ste na nick krystof.plachta nikdo nepsali.. je to nějakej ***** z Vodňan

sol007 (Po, 7. 2. 2011 - 13:02)

ne dělam si prdel nick nei krystof.plachta ale karel.591 sorry

sol007.1 (Ne, 23. 1. 2011 - 16:01)

ahoj,právě jsem si...Ahoj, normální to je, chci se zeptat jestli bysise semnou udělala přes skype, můj nick: krystof.plachta je mi 18

Pája (Ne, 21. 12. 2008 - 03:12)

No sice jsem kluk, ale tento problém mám zřejmě také. Skoro jako bych byl Sára mužskeho pohlaví, také od 15ti take bych chtěl stale a když den dva ne :), tak jsem takovy nevrly občas i protivny.

Dreamer (So, 13. 12. 2008 - 09:12)

Sex, Sex, Sex --Ano, každý normální člověk ho má rád. Jako teenager jsem ho potřeboval prostě pořád a všude. Od 16-20 jsem asi ani nic jiného nedělal.. ale pak ti to dojde - jen jediná věc nás odlišuje od zvířat - tuhle svou imanentní žádostivost umíme překonávat, proto dokážeme přemýšlet i oněčem jiném,). Od té doby jsem se rozhodl své partnerky více poznávat, zaměřil jsem se na jejich specifickou kvalitu a najednou mě začaly přitahovat jen určité typy žen - Dokonalé, hubené, bílé, blondýnky nebo černovlásky. Je to jediný archetyp žen, který mě opět dovede přepnout do módu nezadržitelné smyslnosti, do extatického vytržení mimo prostor a čas, u know. Teď je mi 25, úspěšně studuji, pracuji, vydělávám víc než moji rodiče a uvnitř prožívím nejtemnější období svého života. Rok bez stálé sexuální partnerky.. Kdo si o tom chce pokecat víc, tak prosím, icq 134389749. V.

Brenda (Pá, 14. 1. 2022 - 19:01)

Jsem o dost starsi nez ty, ale musim rict, ze mam take takove problemy a zajem o sex , zjmena pri hovoty s muzi, ktere nahodne potkma, ale uz jsem vedla sexualni debatu i s mym kolegou v praci a vzdy me to nesmirne vzrusuje. a cim vice to delam tim vice me to vzrusi a nekdy jsem tak nadrzena, ze ty debaty casto skonci sexem. Tak jsem potkal dva muze, , kteri se me otevrene zeptali v kavarne, jestli jsem skutecna zrzka, nebo jestli je to obarvene. Tak jsem jim vehementne tvrdila , ze jsem zkutecna zrzka.
Pokracovali jsme v nasi debate a oni me mimo jine rekli, ze jsou take fotografove a ze delaji fota ruznych zen, ale jem jejich klin, tedy jak se tomu rika vedecky,: Ze foti jen zenam kundy a ze pripravuji knihy tech fotek, , na kterych je jen telo zen vez obliceju., ale ze v te knize jsou ruzne sexualni experimenty, o kterych ty zeny povidaji a ukazuji je na fotkach v te knize.
Dost me vzrusili kdyz popisovali co uz pro tu knihu maji Na konec se me \\eptali, jestli bych nechtela byt od nich focena, ze skutecnych zrzek je malo a jim se to libi. Zacali se vyptavat jake veci delam pri maturbaci a co mam rada pri sexu. Byla jsem tak vzrusena, ze jsem rekla veci, o kterych bych se nikdy s nikym nebavila.
Nakonec me zacali premlouvat abych jim ukazala ze jsem skutecne zrzava a ukazala jim muj rozkrok. tak jsem souhlasila ze se jim ukazu naha, ale ze neni kde.. Byla jsem uz tak nadrzena, ze bych udelala cokoliv abych se jim mohla ukazat naha.
Tak jeden rekl, ze je v kavarne malo lidi, tak by bylo snadne aby me vzli na panskou toaletu a js abych se svlekls v jedne koji a potom na chvilku otevrela dvere, aby me videli nahou.
Tak jsme sli na panskou toaletu a ja se zavrela v jedne koji zacala se svlekat a povesila jsem saty na hacek ve dverich. Stala jsem tam naga a uvazovala, ceho vseho jsem schopna udelat, kvuli sexu.
Pomalu jsem otevrela dvere a oni tam stali s mobilama v ruce a zacali si me fotit. Chvilku jsem stala a to, ze si me fotili nahou me privedlo bez jakehokoliv stimulu k orgasmu. Hodne me to prekvapilo a ty chlapy take.
Udelali nekolik fotek me kundy a v tom vesli dva chlapi do toalety. Kdyz me ale uvideli nahou, tak se zarazili a asi si mysleli, ze si spletli dvere a ze jsou v damske toalete. Ale hned si uvedomili, ze se nezmylili a divali se na me a pri tom se postavili u musli a zacali curat. Ja chtela vzit me saty a obleci se, stale vzrusena, ale ti dva fotografove me zastavili a chteli abych vterinku pockala.
Ti panove skoncili a one of the fptpgrafer, Tim, se jich zeptal jestli by nam udelali laskavost a nechali je udelat par fotek se mnou.
Oni souhlasili a tak se postavili zady k muslim a ja se postavila mezi ne a za[pzova;apro camery .
Tim jin rekl, aby si rozapnuli kalhoty a vyndali penisy z kalhot a kmemu podivu, oni to skutecne udelali. Tim me pozadal abych se zase postavila mezi ne a udelal par fotek, Potom me pozadal, jestli si troufnu vzit jejich penisy do my rukou a ja se na ne ppodivla a videla jsem ze by byli moc radi, kdybych to udelala.
Tak jsem je vzala do rukou a citila jsem ze meli velkou erekci, tak jsem je silne zmackla a Tim znovu fotil s jeho kamaradem.
Byla jsem stale vice nadrzena, ale povedlo se me rict Timovi, ze se radeji obleknu a ze uz pujdu.
Ti dva panove tam stali se ztoporenymi penisy a kdyz jsem se zacala obleknout tak se nevericne ptali jestli je to vse a ze by treba radi udelali fotky se zasunem a ja jen zavrtela hlavou. byla jsem oblecena, tak jsem k nim sla a poradne stiskla jejich penisy a nekolikratjksem je prudce zamasturbovala a rekla , ze dekuji..

Potom jsem pospichala domu,, hned u dveri jsem se zacala svlekat a lehla si naha na postel, ani jsem nezatahla zavesy a zacala jsem masturbovat s robertkem.
Pri tom jse myslela na to , do jake ostudy se mohu dostat kdyz jsem nadrzena.
A pri tom me bylo lito, ze jsem ty dva pany nenechala aby do me zasunuli a predstavovala jsem si jak do me strikaji a jak se predklanim a beru je do pusy. Od te doby ten souboj mezi mym mozkem a moji kundou prozivam denne, a vzdy je to stejne: Cim vic nadrzena, tim vic se mi to libi.

Pak jsem si uvedomila, ze jsem dala Timovi moji navstivenku s moji email a cislo mobilu i do prace.
[email protected]

Raubíř (So, 15. 1. 2022 - 07:01)

Nádherně umíš vyprávět a k tomu zrzka,krásné spojení,zrzky prý bývají nadherné čertice?

Johny (St, 22. 10. 2008 - 10:10)

Cus, ja bych to rad tez myslim na to kazdou chvili je to des, zadna slecna ale v okoli Brna ci Prahy neni a to je mi uz 22 sakra!

rak (St, 15. 10. 2008 - 11:10)

Ahoj Sáro a Karolíno. Mám podobné problémy jako vy dvě, ale jsem kluk. Prostě sex potřebuju pořád a ne stereotypní. Potřebuju v sexu dělat úplně všecko. Jsem stále nadrženej a moje bambule mezi nohama to chce pořád. Prostě bych potřeboval takový ženský jako jste vy, to by sme na to vlítly třeba po snídani, pak po svačině, po obědě, před večeří a po večeři.

Michal (Út, 14. 10. 2008 - 20:10)

Ahoj, taky mám rád sex, myslím že každej ho má rád. Jenže jsem bez přítelkyně a tak mám smůlu. Je mi 19 a bydlím kousek od Pardubic tak pokud by nějaká holka měla stejnej problém a chtěla ho řešit tak napiš budu rád. Můj email je m.d.w"seznam.cz

Honza (So, 11. 10. 2008 - 07:10)

Taky bych to dělal pořád,ale přítelkyně není tak sexuálně založená jako já:( Bohuzel...

Petr (Čt, 9. 10. 2008 - 15:10)

To máš těžké , tak je to v přírodě prostě zařízené , muž chce předávat geny co možná největšímu počtu samic sex s jednou samicí několikrát denně není pro muže dlouhodobě zajímavý.

jakub janousek (Po, 29. 6. 2020 - 11:06)

jo a jak to muzes rict ze zadmej chlap nevidrzi z jednou zenou to taky nemusi byt pravda jsou chlapy ktery to s zenou vixdrzi do konce zivota i kdyz dnes uz toho moc neni vetsina si chce jen prakrat zasukat a nazdar

jirka (So, 27. 9. 2008 - 07:09)

Jsem závislý na sexu,ale stejně založených dívek je asi málo..jinak bych už nějakou našel....

Jarda (Čt, 25. 9. 2008 - 10:09)

Teda, jinej Jarda, než předřečník o čočce. Nicméně si taky myslím, že se lidi nemají vázat jen dva na sebe a střežit, aby se do toho nedostal ještě někdo jinej....

JohnKey (Út, 26. 8. 2008 - 00:08)

Ahoj, no ja to mam tez rad, musim si to delat. Na sexu neni nic spatneho je to lidska potreba. Kdyztak holky se ozvete, muzeme si aspon o tom popovidat, ja pritelkyni nemam tak si to musim delat po netu no :D.

Ladik (Ne, 27. 7. 2008 - 03:07)

Je nutné každý den se uspokojovat milováním jak není sex tak onanovat důkladně se udělat.

Karolina (So, 26. 7. 2008 - 07:07)

No, ja nevim jak ty anonyme, ale ja si poradne uzila nadhernou noc a nemohla bych se citit liiiiiiiip..... :-) Preji hezky den plny sexu a milovani!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

Návštěvník (So, 26. 7. 2008 - 07:07)

sex je součásti života..nee životem

Ladik (So, 26. 7. 2008 - 03:07)

Sex je krásný jsem sex založený také od dětství jak nemám milování onanuji.Jak jsem vystříkaný lížu a lížu.Tak hledám stálou která chce také každý den napiš mi.

Reklama

Přidat komentář