Reklama

Jak si připádáte oholené na gyn.vyšeření

Návštěvník (Čt, 5. 6. 2008 - 19:06)

tak se nehol. je to out

r. (Pá, 30. 11. 2007 - 20:11)

Ahoj! Na gyndě si připadám oholená docela trapně a to proto, že moje doktorka je starší paní a za jejich mládí to in určitě nebylo.Ale zase si říkám, že ta jich za den vidí tolik ..... :-)

Návštěvník (Pá, 30. 11. 2007 - 16:11)

me by bylo neprijemny kdybych se neholila,i muj manzel ma rad kdyz ji mam oholenou.alepon netaha chlupy z huby a na gyndu by me bylo blby kdybych mela byt jen strniste.

Návštěvník (Pá, 30. 11. 2007 - 15:11)

Souhlasím se "soteris"...Já byla na gyndě zrovna dnes a vcera jsem o tom přemýšlela...ale kvůli dědkovi ke kterýmu chodim se přece nebudu holit...to mi přijde dost intimní! Holím se pro přítele a ne pro doktora!

soteris 26 (Pá, 30. 11. 2007 - 14:11)

pamatuju si kdy začínalo být holení in...je to tak 10 let..to jsem začínala se sexualním zivotem a bylo to hrozně rajcovní kdyz jsem si to tenkrát udelala...po nekolika letech mi muj tehdejší přítel,v té době už jen kamarád, řekl že je rád když tam ženská aspoň něco má, pusobí to víc feminny, čas pokročil a to co bylo vyjímečný a přisprostlý se stalo nudou...takže když čtu příspěvky jak se ženy stydí i za jeden chloupek je to k nevíře...chlapi chtějí ženy ne holčičky (vyjma pedofilu)...samozřejmně si pipinku upravuju, ale když se sem tam uplně vyholím (ne pořád) má to větší učinek...prostě změna a kdyz vim ze pujdu k doktorce na gyn. zaměrně si necham trošku chloupky dorust, aby si nemyslela že se kvuli ní vyholuju...takový věci přece dělam pro pritelove a náš sex...to nemá s medicínou nic společnýho

dr (Pá, 30. 11. 2007 - 11:11)

No jo, ale to je jenom z jejich pracovního hlediska, ne z důvodu ženské estetiky a sexapealu. To cikáni, když jdou kopat kanál, také mají radši strnitě než vzrostlý trávník. To nic neříká o medicínském hledisku, jenom o pohodlnosti a jednodušším vyšetřování. Přesně tak, jako když ti před slepákem vyholí kůži v okolí řezu. (Také je menší riziko zánětu z vypadlého chloupku, ale potom to již nikdy nikdo normální nevyholuje.) Chlup je přírodní krása.

Janka (Pá, 30. 11. 2007 - 11:11)

Jestli chcete znát názor gynekologů, tak jsem ted byla na praxi na gynde a opravdu jsou rádi, když žena není chlupatá! Popravde se tam dole orientují mnohem lépe, když tam nic nezavazí, je to přehlednější. Neviděla jsem doktora, který by měl jiný názor a můj názor je taky stejný, je to mnohem přehlednější!

gabriela (Čt, 29. 11. 2007 - 20:11)

barboro, ty jsi asi opravdu dost hloupá,že? co tu meleš nesmysly o 60.letech? kolik ti je? působíš jako puberťačka. když začala móda s vyholováním, první co mne napadlo, že mi to připadá úchylné, pedofilní. ochlupení je znak dospívání a dospělosti. jsi hodně omezená

gabriela (Čt, 29. 11. 2007 - 20:11)

barboro, ty jsi asi opravdu dost hloupá,že? co tu meleš nesmysly o 60.letech? kolik ti je? působíš jako puberťačka. když začala móda s vyholováním, první co mne napadlo, že mi to připadá úchylné, pedofilní. ochlupení je znak dospívání a dospělosti. jsi hodně omezená

Franta (Út, 11. 9. 2007 - 21:09)

Píča má bejt chlupatá a má smrdět!

vera (Út, 11. 9. 2007 - 17:09)

teda co vim tak moje kamarádky se všechny holí a mojí mamce je 55 a teda sice se neholí ůplně ale upravuje si kačenu,ale jinak se holí všude.a například můj strejda se holí taky přirození,jednou sme na toto téma taky narazili, a strejdovi je 40 let a říkal že neoholený ženy jsou hrozný,že je to i nehegienický....já se taky holim,ikdyž si tam nechávám malou čárečku....ale když jsem se začala holit to mi bylo 16 let taky jsem protestovala a zrovna se mi to nelíbilo.ale ted jsem ráda protože je to pohodlnější.já si myslim že ale ginekologoj je šuma fuk jakou kdo má kačku,hlavně že nesmrdí a je čistá a vikoupaná.je to jen můj názor ženy,tak doufám že mě za to neukřižujete.děkuji

monika (Út, 11. 9. 2007 - 16:09)

Má kamarádka se taky kdysi holila. Pak jela jednou do Chorvatska a našla si tam manžela se kterým už je několik let. Jedna z prvních věcí kterou jí řekl bylo, že nezná žádnýho chlapa ve svým okolí kterýmu by se líbila oholená ženská, tak ať se nechá zarůst. Taky mám kámošku gynekoložku a ta říkala, že některý ty "oškubaný kachny" jsou fakt hrozný.Já osobně si nedokážu představit, že bych se holila celá- připadala bych si jak nahá. A taky si myslím, že chlapi mají rádi tajemství a oholená ženská už žádný tajemství neskrývá.

Návštěvník (Út, 11. 9. 2007 - 16:09)

Barboro,ty musíš být pěkná krááááááááva!!!!!

Barbora (Út, 11. 9. 2007 - 16:09)

Dost na tom, že si o nás už zpívají i v Chorvatsku, že některé naše ženy nejsou moderní a že nejsou oholené do hladka. Jde hlavně o to, že kdybych nešla ke gynekologovi hladce oholená, připadala bych si jako kdybych šla po ulici ve starých nemoderních šatech po babičce. V každém případě je nemoderní nosit chlupy,protože to se nosilo tak v šedesátých letech a ne dnes. Stejně tak, jako tehdy se nosily jiné šaty, jezdila jiná auta, tančily se jiné tance apod. K čemu je platné, že má na sobě žena šaty podle poslední módy, když stačí, aby se u doktora svlékla a rázem je veškerý dojem pryč, protože dole je zarostlá jak někdy v šedesátých letech. Pokud je žena zarostlá jak v šedesátých letech minulého století, tak ať také tančí charleston a twist, nosí natupírované vlasy a kostýmy ze šedesátých let, ať to stylově ladí.

pro Barboru (Út, 11. 9. 2007 - 15:09)

A jak poznáš, že se ten doktor dívá radši na tvoji vyholenou než na chlupatou? Asi tomu nebudeš věřit, ale existují muži, kterým se neoholené ženské líbí. Takže být neoholená, není žádná ostuda. Jsi asi trochu omezená. Tipla bych, že bez perfektního makeupu nejdeš vynýst ani smetí.

Bianco (So, 22. 8. 2020 - 06:08)

Je to přirozené

Návštěvník (Út, 11. 9. 2007 - 15:09)

tak jsi asi pekne blbaškoda,že sem nenapsal žádnej gynekolog,můj strýc totiž je a když se o tom někdy rozpovídá,asi by se divily ženský typu Barbory.říká,že není smutnějšího pohledu,než toho na ty oškubaný holátka,že si toho užili dost za totáče,když se před pododem musela každá rodička oholit.A ted když nemusí,tak se holí samy a dobrovolně a ještě si myslí,jak je to krásný.Upravené ano,ale ne oholené na kůži,to je prej děs.Takže možná by si Barbora a spol.mohla popřemýšlet,co je větší ostuda....NIC,je to jen věc vkusu,názoru a pocitu.

Barbora (Út, 11. 9. 2007 - 15:09)

A mohu potvrdit, že těch několik stovek za návštěvu salónu a za perfektní depilaci opravdu za to stojí. Je to poznat i na tom gynekoloovi, že se raději dívá na perfektně depilované přirození než na chlupaté. Myslím, že dnes si málokterá žena dovolí tu ostudu ukázat se nahá před jakýmkoli mužským, pokud není perfektně neoholená nebo nedepilovaná do posledního chloupku. Já osobně bych takovou ostudu asi nevydržela.

KH (Pá, 24. 6. 2022 - 05:06)

To si nemyslím. Když jsem já chodil za děvčaty, všechny měly chlupatou. Je to krásné a přirozené

KH (Pá, 24. 6. 2022 - 05:06)

To si nemyslím. Když jsem já chodil za děvčaty, všechny měly chlupatou. Je to krásné a přirozené

Reklama

Přidat komentář