Reklama

dlouhé vlasy u mužů

Lauryn (Ne, 14. 8. 2005 - 22:08)

No, mě se úplně nejvíc líbí delší vlasy u kluků, jen na vyjímky se mi líbí krátkovlasý:) Ale není pravda že každý dlouhý vlasy. Samozřejmě když je má ten kluk krásny:) Nemám ráda nazory lidi, kteří hned vyhrknou když jim řeknu že se mi líbí kluci s delšíma vlasama, že je to odporné nebo že to není pěkný páč ty vlasy jsou takový mastný atd. To mi připadá fakt divný postoj a fakt zastaralý názor. Páč v 19. století muži nosili dlouhý vlasy. Všimněte si, že většina umělcu -zpěvací,tanečníci atd. pokud jim to sluší nosí delší vlasy.Asi na tom něco bude:)Když je má ten kluk upravený a stará se o ně, je to jak magnet.Největší magnet je pro mě kombinace světlý delší vlasy a světlý oči a když ten kluk je celkově užasná osoba tak z toho nemůžu. Mám takovýho jednoho kamaráda a ten se o ty svý vlasy pěkně stara, kondicionéry atd. a když si je rozpustí tak je k sežrání. Třeba takovej Filip Blažek, byl fakt krásnej, ty prstýnky jsou taky užasný:)Nebo tmavý vlasy a k tomu prstýnkový vlasy z toho taky nemůžu:)Na mužství jim to určitě neubírá, to je ten konzervatismus. To jako bych říkala že ti co maj vyholený vlasy jsou všichni skini:)))

Aňa (Ne, 14. 8. 2005 - 14:08)

dlouhovlasé chlapi můžu :-)ale musí je mít maximálně po ramena!!!!!!!a nejlépe když jsou tmavé a ten kluk je snědí!! to slintám :-)

nifre (Út, 9. 8. 2005 - 11:08)

Chodím s klukem, který dělá historický šerm, a k tomu se dlouhé vlasy vyloženě hodí. Navíc rozhodně nevypadá méně mužně a když k tomu ještě přidáte vousy, není při líbání nic příjemnějšího :-)

acnel (Ne, 27. 3. 2005 - 17:03)

Jenomže jsou dlohý vlasy a dlouhý vlasy:)Znám od vidění jednoho mladíka,má nádherné blonďaté vlasy s prstýnky(jako ten z Modré laguny)a taky mám známého od švagra,který má tmavé,neustále mastné,splihlé,dlouhé vlasy.Hrůza.Nedávno se nechal ostříhat a jaký je z něj teď šikula:)Já osobně dávám přednost kratším vlasům u mužů,ale i přesto se najde pár mladíků,kteří se mi líbí i přesto,že mají vlasy dlouhé.

Hanka (Ne, 27. 3. 2005 - 14:03)

Vybiram si vetsinou dlouhovlase kluky, je to uzasny. Ale jen tak po ramena a upraveny.

sunny (Ne, 27. 3. 2005 - 12:03)

Dlouhovlasy kluci sou k sezrani!! Ja mam nejradsi tak dylku na ramena, zase do pasu mi prijde moc:) Dlouhovlasy sou pro me nej! Muj kluk se ted nechal trochu ostrihat:( ale to je kazdyho vec, tak nic nerikam:)

Klára (Pá, 25. 2. 2005 - 20:02)

dlouhé vlasy se mi u mužů vždy líbily; můj přítel má vlasy po ramena, husté a vlní se mu do prstýnků, je to nádhera!

tara (Ne, 9. 1. 2005 - 13:01)

libi se mi oboji,ale vetsina mych chlapu je mela dlouhe,i ten co jsem s nim nyni..neni vubec pravda,ze se tim vzdavaji sveho muzstvi-copak nevite,ze drive jsme meli dlouhe vlasy vsichni?-kratke vlasy zacali chlapi nosit ve valkach kvuli zavsiveni.pokud nebyli ve valce zas se nechali zarust..a samson ztratil svou silu,az kdyz ho ostrihali-nebo urezali to-to je fuk..naopak-jsou to vetsinou takovi chlapi,kteri vedi,ze dlouhe vlasy jim na muzstvi nemohou nic ubrat-rikam VETSINOU-pro ty,kteri surfuji proto aby nedebatovali,ale pouze chytali za slovo..

zrzecka (Ne, 9. 1. 2005 - 12:01)

Dlouhovlasí mě přitahovali a vždy přitahovat budou :) není nic krásnějšího než se probírat v dlouhých a bohatých vlasech muže.No,jednou dobou mě ale také přitahovali holohlaví...

Jana (Út, 23. 11. 2004 - 21:11)

Mně se líbí chlapské vlasy, takže dlouhé nepreferuji, přijde mi to zženštělé,ale proti gustu ...:-)...nejhorší pro mě jsou vlasy dlouhé, řídké, mastné..pokud má ovšem chlap kvalitní, pěkné, čisté dlouhé vlasy nevadí mi to, i když jsem pro sportovnější sestřih:-)

Helin (Út, 23. 11. 2004 - 14:11)

Souhlasím. Někteří vlasatci jsou k sežrání. Dlouhý, hustý a vlnitý vlasy, který sluší a chlap se o ně stará, to je něco. Měla jsem takovýho přítele, kvůli tomu jsem se s ním seznámila. Bohužel se o ty svoje krásný vlásky moc nestaral a já jsem to za něho pořád dělat nemohla, škoda. Ale kvůli tomu jsem se s ním nerozešla, to už patří někam jinam. Můj manžel si hlavu holí strojkem, u každýho je sexy něco jinýho ;o)

eliss (Út, 23. 11. 2004 - 13:11)

NO,JÁ SE DÍVÁM POUZE PO DLUOHOVLASEJCH!!JSOU MNOHEM ZAJÍMAVĚJŠÍ A MAJÍ CHARYZMA...JÁ JE ZKRÁTKA ZBOŽNUJI A NEMYSLÍM SI,ŽE DLOHÉ VLASY KRÁTKY ROZUM!!!BA NAOPAK,JEŠTĚ KDYŽ TEN DLOUHOVLASEJ JE CHYTREJ TAK TA KOMBINACE JE PRO MĚ JAKO ORGASMUS!!!JEN DO TOHO NECHTE TO CHLAPI RŮST!!!ACH TEN HIPPIES ŽIVOT...

..... (Út, 2. 11. 2004 - 00:11)

Muj manzel ma taky dlouhy husty vlasky a jeste s prstynky. Nosi je upraveny do culiku a ja si ho porad hrozne rada prohlizim. Ale nekdy ma takovy napady jako ze uz se ostriha a to me bere amok. Porad rikam ze na to je casu dost. Jeste par let do 30 chybi;-)

Cate (Po, 1. 11. 2004 - 19:11)

Chlapovi muzou sice dlouhe vlasy sluset, ale v mych ocich se tim vzdava sveho chlapstvi :o)) Takze nelibi

K-Lara (Čt, 1. 7. 2004 - 15:07)

Děkuju za podporu, už jsem si začínala myslet,že jsem úchylná, když jsem tak vysazená na ty dlouhovlasé:))) Ale, když oni jsou prostě nádherní (tedy ne úplně všichni:))) a co teprv, když můžu svému miláčkovi vlasy mýt a česat...

jarus (Út, 29. 6. 2004 - 20:06)

SEXY SEXY ti kdo rikaji ze ne asi nemeli dlouhovlaseho v posteli,nemyslim ze by to treba lepe umeli ale je to fakt sexy

webmaster (Út, 29. 6. 2004 - 18:06)

Předmět: Dlouhé vlasy u mužů Autor: Kóré Datum: 28.6. 2004 23:05:08 Mně se dlouhé vlasy u mužů až na vyjímky nelíbí... Naprostému minimu chlapů to sluší, ale prostě se to nějak neslučuje s tím, co mě přitahuje.... :) Ale proti gustu.... Předmět: Dlouhé vlasy u mužů Autor: Violet Datum: 28.6. 2004 23:38:13 Cau , mno , dlouhe upravene vlasy jsou u chlapa neskutečně sexy :-)Ach jo , muj mily mel sveho času krasne vlnite dlouhe vlasy , ale zub času zahlodal a pleš vše překazila :-)) Nicmene je zajimave ze dlouhe vlasy podle meho nazoru mnohym muzum spise dodaji na sex-appelu , nez aby ubraly . Předmět: Dlouhé vlasy u mužů Autor: Pet Datum: 29.6. 2004 4:31:58 Me se to taky libi. Taky bych rekla ze je to moc sexy...hlavne na tom mem milackovi :-) Ma taky krasny dlouhy kudrnaty vlasky a rada k nim vonim. Nemuzu se jich nabazit. Ale je pravda ze nekterym chlapum to proste neslusi. Ale kdyz jo je to pro me jako magnet...uz jsem takova :-)

Ivča (Út, 29. 6. 2004 - 14:06)

Je pravda, že ne každému muži, chlapci, by dlouhé vlasy slušely. Ale chtěla bych mít jednou v postýlce jednoho takového. Moc by se mi líbilo, kdyby se nade mnou skláněl a šimral mě jimi po celém těle.. Musí to být příjemné..

K-Lara (Po, 28. 6. 2004 - 19:06)

Co říkáte na dlouhovlasé muže? Mně se odmalička líbí. Vždycky jsem je vyhledávala. Mám dlouhovlasého přítele a když má vlasy rozpuštěné je opravdu k sežrání:))) Mám pocit, že je dost málo holek, kterým by se to líbilo. Často o dlouhovlasých mužích vyjadřují kamarádky pohrdavě. Já si ale myslím, že tomu nerozumí...:) I když je pravda, že ne každý chlap může mít dlouhé vlasy.

Marťa (St, 29. 12. 2021 - 19:12)

Ahojky, netuším, co tady dělám, ale když už tady jsem, tak musím taky něco přihodit. Jsem spíš na krátkovlasé, ale kluci s upravenými tmavými kudrnatými vlasy po ramena jsou prostě k sežrání

Reklama

Přidat komentář