Reklama

Suchý orgasmus?

jeník (St, 5. 3. 2008 - 08:03)

anonyme neboj se sperma budeš mít o tolik silnější a budeš si moci vybírat mezi ženami ony to totiž vycítí

jeník (St, 5. 3. 2008 - 08:03)

provozuji také zadržení semene už pár měsíců a při orgazmu a a cítím se skvěle přestal jsem ztrácet svou životní sílu apropo pořád mi stojí otevřela se mi hadí síla a vnitřně cítím věčnou slast

jeník (St, 5. 3. 2008 - 08:03)

provozuji také zadržení semene už pár měsíců a při orgazmu a a cítím se skvěle přestal jsem ztrácet svou životní sílu apropo pořád mi stojí otevřela se mi hadí síla a vnitřně cítím věčnou slast

jeník (St, 5. 3. 2008 - 08:03)

provozuji také zadržení semene už pár měsíců a při orgazmu a a cítím se skvěle přestal jsem ztrácet svou životní sílu apropo pořád mi stojí otevřela se mi hadí síla a vnitřně cítím věčnou slast

anonym (Po, 4. 2. 2008 - 13:02)

Dobry den je to mozna divne ale je mi teprve 12 a pul roku.Od 10 let uz masturbuji a vzdy kdyz citim vevnitr v sobe neco co by mohl byt sperma tak proste uz umim dosahnout pouze sucheho orgasmu...pri vyvrcholeni uz zatnuti a stahnuti svalu neumim porucit.bojim se jestli budu mit nekdy jeste sperma? odpovezte prosim

Fuger (St, 19. 12. 2007 - 21:12)

ze mě se sypou takové kuličky jako perlit, ale jsou těžší, je to divné. ŘÍKÁME TOMU TAKÉ SUCHÝ ORGASMUS, ale když moje přítelkyně pak jde po ulici vrze to v ní, co s tím?

Martin (St, 19. 12. 2007 - 21:12)

Taky mam nějaké zkušenosti se suchým orgasmem, trénuju pravidelně a docela se daří. Prožitek je intenzivnější a hlavně je pravda s tim, že náčiní hned neodpadne ;) Jen mě zajímá, jestli to nemá nějaký neblahý vliv na potenci či ejakulaci do budoucna??? Připadá mi to jako kdybych se něco přirozeného naučil popírat. Ale zatim si nestěžuju ;)

Marek (St, 21. 11. 2007 - 12:11)

Mam 29 rokov a suchy orgazmus viem prezit bez problemov.Naucil som sa to najprv, ze som si stlacil silno mnedzi semennikmi a zadkom, no postupne som sa naucil ovladat svaly tak, aby bolo nemozne dost k ejakulacii.Musim potvrdit, ze je to ovela intenzivnejsi orgazmus a trva ovela dlhsie.Dalsia zaujimavost je v tom, ze nedojde k ochabnutiu, ale je chut na dalsi orgazmus...Nevyhodou je to, ze ak su len suche orgazmy..po niekolkych takychto zacnu boliet semenniky...jednoducho musi potom dojst aj ku vyronu semena, kedy potom dochadza k obrovskym vystrekom s mnozstvom ejakulatu

Radek (So, 15. 9. 2007 - 23:09)

Celkem tomu tvýmu příteli závidím. Orgasmus bez ejakulace musí být super. Já vždycky po ejakulaci se cítím celkem vyčerpaně a z různých taoistickýh knih vím, že pokus¨d dokážeš zadržet ejakulaci, můžeš mít i několik orgasmů po sobě. Já mám spíš opačný problém - předčasnou ejakulaci..

rosa (So, 7. 4. 2007 - 14:04)

Tak taky prispeji... mam noveho priele, ktery pri milovani nedosahne orgasmu... ma nejspis nejaky problem, se kterym se chysta k lekari,tak jsem zvedava co mu rekne....jenze, co je horsi - neudelam se ani ja....!! to jsme se sesli.... milujem se strasne dlouho, a nic!!! :( akorat nas to absolutne unavi, sice se nam to obema moc libi, ale orgasmus nemame ani jeden.... prijdu si fakt uplne nenormalni :s ale, ja doufam ze s postupem casu se naucime rozumet jeden druhemu, a podari se!! Nemate nekdo podobny problem?

ronny (Pá, 6. 4. 2007 - 23:04)

No moje vlastní zkušenost říká, že suchý existuje a je to v poho...přesně jak psala kousek výše Lentila. Stalo se mi to poprvé až po 35tém roce a bylo to v případě "velkého" sexu, kdy po delší pauze jsme strávili vposteli asi 4hodiny. Měl jsem cca tři tyto suché a i klasický a nevím zda jde intenzita srovnávat. Je to jinéa stejně silné, ale rozhodně ne to co tady píše neejakuluje-pak si ho pohoní. To může psát žena, která neví o co jde.

Jan (Pá, 30. 3. 2007 - 23:03)

Tak bych si také dovolil něco přispět do vašeho příspěvku. Orgasmus na sucho není nic divného, a neznamená to, že ho neměl. Já jsem po operaci prostaty a tak nemám výron semene při orgasmu, a orgasmus je stejný, jen na sucho a je fakt, že orgasmus můžu mít i několikrát. Potom je ještě jedna možnost, ale to by bylo spíš pro urologa, že se mu z nějakého důvodu dostává sperma zpět do močového měchýře, podobně jako po operaci prostaty a to by u zdravého muže být nemělo.

Návštěvník (Pá, 30. 3. 2007 - 14:03)

pokud neejakuluje,tak nema orgasmus-rekla bych,ze si ho pak jeste pohoni o samote-muj nazor.

:-) (Čt, 29. 3. 2007 - 16:03)

Můj přítel je starší a udělá se taky několikrát i na sucho. Určitě nic nepředstírá. Mne několikrát taky pomiluje a v tom jsme se tedy sešli, já miluju jeho vrcholy ať suchý či mokrý a on zas moje. Je to úžasný.

Elena (Pá, 9. 10. 2020 - 14:10)

jsme starší manželé,ale sex stále milujem,můj muž je po operaci prostaty a má vždy suchý orgasmus,ale nijak to nevadí ani jemu, ani mně.

Lentila (Čt, 29. 3. 2007 - 00:03)

Můj přítel ho prožil asi právě dnes. Teda, jistí si tím nejsme pořádně ani jeden, ale myslíme, že by to mohlo být ono. Už od začátku milování byl hrozně vzrušený (jelikož se milujeme skoro každý den a teď jsme měli menší pauzu, není se ani čemu divit :o) uspokojovala jsem ho ústy a jak stoupalo jeho vzrušení začal i jemně vzdychat, pak se to zesilovalo .. no zkrátka jako normálně no a najednou...málem mi rozdrtil ruku, jak pevně mi ji tiskl (to dělá při orgasmu často) a vyloženě se svíjel rozkoší.. ale kde nic tu nic :o) Říkal, že to bylo to nejůžasnější co zažil, delsí než normánlí orgasmus a intenzivnější. Trvalo mu asi deset minut než to vůbec "rozdejchal". Ani nevím, jak jsem to udělala... snad se to ještě povede, protože to jak z toho byl "vyjukanej" ale nadšenej bylo moc krásný i pro mě ;o)

jasmeen (Út, 27. 7. 2004 - 11:07)

To přijde s věkem :o) Pokud tohle tempo vydržíš do 80ti, pak si popovídáme :o)) S metodami bez ejakulace človek může mít i 6 orgasmů za sebou a je pořád plný síly...protože jí uchovává. Taoisté prosazují sex až do konce života.

Kačka (Ne, 27. 6. 2004 - 14:06)

No jasně, že to jde! Někomu se to stává často, někomu párkrát za život no a někdo přijde na to, jak to vyvolat.Já jsem to u partnera zažila dvakrát a byl z toho hrozně vyjukanej sám :))Každopádně jestli je tvůj přítel tichej i při ejakulaci, proč by tiše nemohl prožívat i suchý orgasmus!Takže vím, že to jde - natuty! Ale trochu mě na tom zaráží jedna věc. Kamarád o tom mluvil v souvislosti s tím, že zjistil, jak to vyvolat, můj kluk toho dosáhl dvakrát a to při jedné specifické poloze, ale aby to někdo měl pořád (nezávisle na svojí vůli) s tím si nejsem tak jistá.No, k doktorovi bych ho nehnala, spíš bych si s ním o tom trochu poklábosila a pokusila se z něj vytáhnout podrobnosti - jestli to tak má odjakživa, jestli se mu to stává i když si to dělá sám a podobně...Na tom určitě vyhmátneš, jestli předstírá nebo je to vážně ,,sucháč" :)Good luck.

Kornelie (So, 26. 6. 2004 - 17:06)

HonzA;Jak již jsem se zmínila,asi z deseti milování měl ejakulaci dvakrát. Množství bylo myslím normální. Ale ani při té ejakulaci jsem na něm nepostřehla že prožívá

HonzA (So, 26. 6. 2004 - 00:06)

Píšeš, že VĚTŠINOU nemá výron, občas tedy má a v normálním množství?A ještě jeden dotaz, když se to stane,jak píšeš, nasucho, nasvědčuje vůbec něco tomu, že ten orgasmus skutečně má??

Reklama

Přidat komentář