Reklama

Setkání s duchem....?

Návštěvník (So, 1. 9. 2007 - 14:09)

Jejko, a jak to probehlo? co se delo?

Jejka (Pá, 31. 8. 2007 - 19:08)

dnes večer,ale nemusel to být duch,ale nějaká bytost...příšerné.

lump (Út, 28. 8. 2007 - 05:08)

Další duch,strašnej puch,kolem létá hejno much.Tohle velký hejno ,myslí že jsem lejno.Já však lejno nejsem,lidi prosím kdo jsem?Jsem člověk co vidí duchy a také cítí strašné puchy.Pro dnešek už končim a s duchy se loučim.

lump (Út, 28. 8. 2007 - 05:08)

Auž zase,no fuj ten je řádně uleželej.Ten byl tak velkej ,že mi nadzvedával i deku.

lump (Út, 28. 8. 2007 - 04:08)

Právě jsem se setkal s duchem,aspon si to myslím.Nejdřív jsem slyšel divnej zvuk z pod peřiny a pak puch.A to prej že jsou bez barvy a zápachu.Asi byl mrtvej už hodně dlouhu.

Návštěvník (Ne, 13. 8. 2006 - 10:08)

a můžeš mi říct, proč si to myslíš?:)

xXx (So, 12. 8. 2006 - 12:08)

kde to sme v blázinci?

Qěta (So, 12. 8. 2006 - 09:08)

Anno, mohla byste , prosím, vysvětlit, jak to je s těmi energiemi? Dá se z toho "zblbnout"? Taky se tím trochu zabývám..Bylo mi řečeno jedním člověkem, že zájem o tento svět může být nebezpečný a způsobit psychickou poruchu (něco v tom smyslu). Zatím jsem zkoušela navázat spojení s duší (v žádném případě se nepoukouším o vyvolávání duchů-z toho mám respekt odjakživa), myslím, že se to podařilo. připadalo mo jaksi přirozené, něco, z čeho člověk nemusí mít strach. Samozřejmě jsem si vytvořila ochranu, aby nějaké zlé síly na mě nemohly...co si o tom myslíte?

Anna (So, 12. 8. 2006 - 01:08)

Milá AliceReaguji na Vaše psaní. To opravdu není žádná legrace, já se s tím zabývám. Pokud máte potřebu to blíže rozebrat a nebo máte potřebu pomoci napište na meil annaanna"quick.cz

Nika (Pá, 23. 9. 2005 - 13:09)

Já jsem mela 3 desive noci po sobe.Uz presne nevim, jak to slo po sobe. Jednu noc strasne neco sustilo, druhou na me nekdo septem volal mym jmenem a treti mi nekdo polozil ruku na bok tvare-lezela jsem na brichu otocena ke stene. Ani jednou jsem se hruzou nemohla pohnout. Podotykam, ze to nikdo z rodiny nebyl.

Alice (Po, 18. 4. 2005 - 22:04)

Ahoj Mončo,já mám také negativní zkušenosti, ale bojím se o tom mluvit,bojím se, že mi nikdo neuvěří.mám pocit, že mě někdo/něco pronásleduje.jaká je Tvá zkušenost?? Kolik ti je let??byla bych moc ráda, kdybych si o tom mohla s někým popovídat. Nebo jsem blázen?? Někdy tomu začínám věřit, ale vím, že to, co mě pronásleduje, je skutečné.Prosím ozvi se.Děkuju moc. AliceDěkuji předem za všechny názory a příspěvky.

Monča (Čt, 7. 4. 2005 - 20:04)

Ahojek lidicky...jo jo ja moje zkusenosti radsi ani rozepisovat nebudu to bych tu byla do rana, ja mam jak dukazy tak hlavne hodne velky zkusenosti s "energii" a ne jenom s tou pozitivni pohuzel...a co vy?

B.H. (St, 22. 9. 2004 - 09:09)

Jestli chces, tak se ti uprdu, ze jsi tak velkeho ducha v zivote nepotkala!!

Renáta (Čt, 21. 3. 2019 - 08:03)

ty blbečku, to s těmi duchy je holá skutečnost a ty si z toho děláš jen srandu, počkej až se ti také někdy něco podobného stane, tak pak budeš mluvit jinak a slušně.

Lenka (St, 22. 9. 2004 - 07:09)

Zdravím všechny.Když mi zemřel tatínek,měla jsem o něm často takové klasické sny,ale jednou jsem měla sen že za mnou přišel a sedl si na postel a povídal si semnou ať už jsem klidná.Vím doscela dobře že jsem mu řekla co tady dělá,že je mrtvý a já přece spím.Měla jsem strach i v tom snu i když jsem byla ráda že ho vidím.Chtěla jsem se moc vzbudit,ale tatínek říkal,žeto nemám dělat že bych se bála a že jednou příjde zas.Odešel o berlích oblečený v nemocničním andílku přesně v jakém zemřel.Hned jak odešel jsem se vzbudila a hrozně jsem se bála.Vím že to nebyl jen sen,vše si uvědomuji a přeji si aby zase přišel.

Jiří (Čt, 16. 9. 2004 - 13:09)

Pro pořádek ještě dodávám, že můj předchozí popis postrádá ještě zvukovou složku toho zážitku (podle mne tedy halucinace). Současně s tím dotykem šlo od "ducha" o hlasovou informaci(teď si říkám - nebo spíše měla charakter telepatického sdělení?) , myslím že "tady spím já". Už to, že si na to vzpomínám jaksi dodatečně a s jistými rozpaky a s nejistotou, svědčí o tom, že možná po letech (je to asi osm let) nejde o zcela bezprostřední zážitek, ale že je ten původní dojem ještě deformován dodatečným zkreslením. Ale věřte mi, že se snažím vypovídat co nejpoctivěji a tak, abych uměle nenadržoval ani svému hodnocení ani hodnocení více hledajícímu vysvětlení v nadpřirozených silách a záhrobí.

Jiří (Čt, 16. 9. 2004 - 13:09)

Buďme přesní a poctiví a hovořme o tom, co je nepopiratelné. Pokud nemáme objektivní důkazy, můžeme hovořit jen o svých dojmech - o subjektivním zážitku. Jakkoli mohl být tento zážitek pociťován jako skutečný, je třeba si uvědomit, že lidské vnímání není dokonalé a navíc je třeba stále si připomínat fakt, že upřímnost osobní výpovědi nemůže být kritériem její pravdivosti (právě kvůli různým zkreslením ve vnímání a uvědomování).K věci: Subjektivní dojem, že jsem se setkal s duchem, jsem měl víckrát. Krom jednoho případu to ale vždy bylo ve snu a v těch případech to prakticky vždycky bylo příjemné. Jednou ale jsem tento dojem měl i za bdělého stavu u kamaráda na chatě. Když jsem se probudil v domnění, že mi tahá za deku ten kamarád a dotýká se mého ramene. Obrátil jsem se, abych mu řekl, ať neotravuje a že tam ležím já a ne naše kamarádka Andrea. Ke svému zděšení jsem ale zjistil, že u palandy nestojí nikdo, ale určitou chvíli se tam zobrazovala bíle mlžná silueta clověka. Byl jsem ale děsem naprosto paralyzovanej, nepřeháním, když řeknu, že to byl opravdu málem smrtící šok! I když to zmizelo, byl jsem ještě nejméně půl hodiny ztuhlý úzkostí. Podotýkám k okolnostem: před tím, než jsem šel spát, jsem konzumoval v nezanedbatelném množnství alkohol, třebaže nikoli do výrazné opilosti. Dále uvádím, že jsem věděl, že cca týden před tímto zážitkem se zabili kamarádovi rodiče v autě na cestě z této chaty do Prahy. Pro někoho by to mohl být důkaz, že šlo o návrat nebožtíků na oblíbené rekreační místo, pro jiného by to byl spíš důkaz, že tato představa byla kombinací vizuální a hmatové (dotykové) halucinace vyvolané silným emočním významem, který jsem měl spojen s prostředím, které ještě nedávno obývali lidé, o nichž jsem věděl, že jsou čerstvě po smrti. Čili každý z Vás si může vybrat, jak tento můj zážitek interpretovat. A já sám? Já sám se dnes přikláním k tomu, že šlo o mou velmi silnou autosugesci pod vlivem emoční tíhy nešťastných okolností. Jsem spíše realista a věřím více exaktním měřitelným a dokazatelným důkazům, než dojmům, o jejichž ovlivnitelnosti jsem měl možnost se v životě mnohokrát přesvědčit. :o)

Evi (Ne, 13. 6. 2004 - 12:06)

Moji kamarádku i mě navštívil mrtvý příbuzný.Mě babička,ji mamminka.Obě jsme u toho prožily stejný pocit-pocit štěstí,blaženosti....Náhoda?A sen to určitě nebyl.

Slunicko (Út, 8. 6. 2004 - 11:06)

A kdo jste "Vy". Zabyvate se spiritismem?

Lenka (Út, 8. 6. 2004 - 11:06)

Ahojky setkani s duchem neni moc prijemny pocit pouze jestli nemas strah.Podle vas se nazivaj duchove ale podle nas je to pouze energie a to co je na ni pouha hmota.Duch muze bit kde koliv,kdykoli,a v jakoukoli dobu.Mohou se zjevit v mlhavem jasu nebo v temnem svetlu.pri zapalene svicce se pozna ze plamen svíti purpurovou barvou.Pocity jsou ruzne bud ti po tele naskakuje husinka nebo te poleje minutovi,nesnesitelny,teplo opravdu nic prijemnyho to neni.

Reklama

Přidat komentář