Reklama

Je možné žít s mamánkem?

Hanz (Po, 23. 6. 2008 - 09:06)

Anonyme/mko, buď se to dotýká přímo tebe, nebo vůbec nevíš o čem je tu řeč. Ta matka se vždy bude nějak víc agažovat, neboť jeho partnerka by se o něj mohla náhodou starat špatně. Ten chlap, pokud by byl rozumnej, odmítl by služby matky, ale on je vyžaduje...maminka vše totiž dělá lépe a to jen proto, že jeho partnerka to třeba dělá jen jinak. Být tou partnerkou...urazil bych se a nechtěl bych s takovým chlapem nic mít, ať si zůstane se svou matkou, možná mu udělá i sex službu :)

Dáša (Po, 23. 6. 2008 - 09:06)

Jo, z pohledu chlapa, který očekává, že se jeho partnerka o něj bude starat jako jeho matka, tj. jako o děcko, a bezvýhradně milovat a nic neočekávat, jsem asi ženská na hovno anonyme...

Návštěvník (Po, 23. 6. 2008 - 09:06)

A proč mu asi máma navaří na celý týden? Proč to neuděláš ty????? Proč mu pere mamka? Proč nepereš ty?????????????? Ty asi budeš ženská na hovno.

Renata (Po, 23. 6. 2008 - 09:06)

Uteč od něj dokud s ním nemáš děti. Nikdy se nezmění. Mě by chlap, který se o sebe nedokáže postarat sám a má názory jako tvůj přítel, eroticky nepřitahoval - nepůsobil by na mě jako muž, vnímala bych ho jako dítě.

Hanz (Po, 23. 6. 2008 - 09:06)

Od takového kluka rychle pryč, nikdy nebude mít svoui ženu, jako plnohodnotnou partnerku. Maminka bude až do její smrti ta nejdůležitější. Jsem chlap a takové kluky bych nakopal do řiti. Mám synovce a ten žije ve svých 37 letech stále s matkou, žádnou si ani nehledá a ani nechodí mezi lidi, snad jen do práce a jednou za čas do města...zvláštní patron...

Takže Dášo, rozmysli si to a hledej radši jiného a koukej se na jeho vztah s matkou, při chození, dřív než je pak pozdě.

pro Dášu (Po, 23. 6. 2008 - 09:06)

Já si takového mamánka vzala kdysi dávno. Přesně jak píšeš - maminka navařila, sestra vyprala. Když jsme přijeli na návštěvu, svlékl se jako had a sestra nebo maminka mu šly složit oblečení! Koukala jsem na to jako blázen, nebyla jsem na to zvyklá. U nich byli činnosti přesně rozdělené na mužské a ženské. Bydleli v rodinném domě se zahradou, takže to nebylo, že by se můj novomanžel válel na gauči. V bytě, kde jsme bydleli my, dělal část domácích prací, když jsem chodila do práce (nikdy to nebyla půlka, ale udělal co bylo potřeby a zvládl). Když jsem byla doma s dítětem, byla domácnost na mě, ale když viděl, že nestíhám, vždy se zeptal, s čím má pomoct.
Moje babička mi říkala, že jak si to udělám na začátku, tak to budu mít stále. Za čas se zavedené zvyklosti a pravidla mění velmi těžko. Pokud se ti nepovede, přimět svého miláčka k uspokojivému rozdělení prací a výrazně ti to vadí, najdi si jiného.

Dáša (Po, 23. 6. 2008 - 07:06)

Přítel tvrdí, že každý muž v partnerce hledá maminku, která o něj bude pečovat a hýčkat si ho, že veškerá starost o domácnost je ženský úděl. Já chápu, že když má někdo doma ženu v domácnosti, že očekává, že se o vše postará sama, ale já chodím do práce stejně jako on, chci si jít občas zasportovat jako on atd. a ne přijít domů, vyprat, vyžehlit, uvařit, a pak si poslechnout, že maminka to stejně dělá všechno líp. On přijde domů, kydne se na gauč, a obšťastní mě nějakým tvrzením typu "muži jsou ohrožený druh, tak si mě musíš hýčkat"...

tatánek (Po, 23. 6. 2008 - 07:06)

A nebylo by dobré poslechnout si i druhou stranu ?

Ty poslední pří (Po, 23. 6. 2008 - 07:06)

to přeci není vůbec pouze o vaření.Je to podle mého narušený vývoj normálního života.Divím se,že to nevadí těm mámám.Dášo odejdi dokud je čas.Lepší to nebude

Návštěvník (Po, 23. 6. 2008 - 06:06)

Nauč se vařit sama a bude klid, krávo.

Petr (Pá, 22. 1. 2021 - 15:01)

Mamánek se ozval :-D :-D

Simona (Po, 23. 6. 2008 - 01:06)

To je případ mého bráchy, celé okolí vidí jejich nepřirozený vztah, myslím matky a syna, ale když jim někdo něco řekne, tak se rozčílí, že to je výplod jejich chorého mozku. Švagrová je z toho nešťastná a pochybuju, že to dlouho vydrží. Na tyhle kluky je potřeba si dávat pozor ještě dřív než se k nim nastěhujete. Řešení to většinou nemá.

Dáša (Po, 23. 6. 2008 - 00:06)

Dášo,prosím tě,neztrácej čas a odejdi,tihle muži žijí pro svou matku,nikoliv milenku,nebo manželku.
Rozejděte se,zachovejte vzájemnou úctu a úroveň styku,zůstaňte přáteli,ale nekaž si život a odejdi!!!

Linda (Ne, 22. 6. 2008 - 22:06)

Dášo, já to vidím špatně.Měla jsem mamánka za manžela, zpočátku se držel, nepoznala jsem to hned.Stupňovalo se to postupně a tu pupeční šňůru nikdy nepřetrhl, musela jsem utéct.Promluv s ním, případně s panímámou.Mě už potom tekly nervy tak, že jsem tchyni seřvala a nebylo to nic platné, pořád k nám chodila a nosila jídlo v kastůlkách.

Dáša (Ne, 22. 6. 2008 - 19:06)

Ráda bych věděla, jestli někdo z žen má stejný ""problém"" jako já, a to, že žije s mamánkem... V poslední době přemýšlím, jestli to mám vydržet a zůstat, nebo raději utéci, nebo jestli se to snad někdy změní. Můj přítel svoji matku bezmezně miluje, každý víkend musí trávit u ní, vaří mu ona (v neděli doveze navařeno na celý týden) pere mu ona (on má sice doma pračku,ale proč by se namáhal, když může odvézt prádlo mamince,která bydlí 100 km od něj a s láskou mu ho vypere)... Prostě nevim, já ho pořád ještě miluju, ale myslím, že náš vztah díky jeho závislosti na matce nemá budoucnost...

Adriana (Út, 24. 6. 2008 - 17:06)

Cha cha ...tak to jsi na omylu:-)))Já taky nestojím o debila, který doma nepomáhá a přitom vyžaduje od ženy dokonalý servis.V tomto směru jsou čeští muži 100 let za opicemi.Stačí vyjet do zahraničí a situace je jiná-tam jsou chlapi zvyklí doma hnout prstem a starat se sami o sebe...Ne jako tady.Já být chlapem, tak bych si takové puťky hospodyňky nemohla vážit.Přišla by mi dobrá leda tak na úklid a domácí servis.Holt mám jiný názor než poslušné,v některých věcech zaostalé české ženy.Ale co, je mi to fuck,co si kdo pomyslí,mám doma skvělýho chlapa a jsem ráda,že je absolutně jiný než čeští mamánci a je rád, že jsem taková, jaká jsem.Asi to bude tím, že žil dlouho v zahraničí a tam se o sebe byl nucen sám postarat:-)))))))

Reklama

Přidat komentář