Reklama

léčba OKG

KAREL (Po, 30. 12. 2019 - 14:12)

Když vám to nevyhovuje, tak proč to kupujete? Držel vám snad někdo kulomet u hlavy? Je otázka jestli to "levnější" je také funční. Pěkný den.

Andrea (Út, 26. 1. 2010 - 18:01)

Ahojky _, ano, to sice je, ale než se tito lidé stali distributory, tak si vyzkoušeli tyto produkty, já na tom nebyla jinak, než se do něčeho pustím, tak chci vědět, že to funguje. S firmou OKG spolupracuji již čtvrtým rokem a díky tomu, že mi pomohly produkty OKG nejen snížit váhu, ale také vyřešit několikaletý problémy, jako je migréna, či epilespie, kde si vlastně lékaři nevěděli rady, tak nedám na tyto produkty dopustit a jsem nyní hrdá na to, že jsem distributorem OKG, protože vím, že dělám dobrou věc ... pomáhám lidem vyřešit jejich zdravotní problém, tak jako ti, co mne k firmě přivedli a také mi pomohli, abych se pustila do užívání produktů.Opravdu doporučuji Tyto produkty, jsou české, firma je přímo výrobní, zcela bez chemie (užívají i mé malé holčičky). Nez. obch.partner OKG Andrea Veselá, 01-005503http://greneia-okg.webnode.cz/

hahaha (Út, 9. 4. 2013 - 13:04)

Jééé, vy jste tak všichni...Tak zrovna já tlusťoučká nejsem- jsem štíhlá a díky Bohu i zdravá. A stačí jen málo- žrát, kolik je třeba, zařadit více ovoce a zeleniny, omezit cukry a tuky a hýbat se. K tomu nepotřebuješ žádnou sračku, jako od OKG, herbáče a kdoví, od koho ještě. Lidi, nevyhazujte peníze za takové šmejdy, raději si za to kupte něco pěkného!

T.L. (Út, 9. 4. 2013 - 12:04)

Jééé, vy jste tak všichni husťoučcí, až to bolí, já sama používám jiné výrobky, od jiné firmy a nejsem dealer, jak můžete hanit něco, co sami nevyzkoušíte. Vy jste někteří tak nepřející lidé, kdybych byla já nepřející, tak vám budu všem, co tady haníte něco, co jste nevyzkoušeli všechny zdravotní problémy a dlouhotrvající a bolestivé. Lidé, co chtějí řešit, tak hledají pomoc pak jinde, když nenašli pomoc u lékaře a pak si přečtou ty Vaše vůbec nic k ničemu neříkající komentáře, jste horší jak děti, jestli teda nejste. Sorry, ale jste zmetci a velmi sobečtí lidé, co nepřejí ostatním. Ono se vám to jednou v životě vrátí a bude vás to sakra mrzet, ne teď, ale třeba za rok, za 5 let, pak budete vzpomínat a plakat.

A všem ostatním pokud váháte vyzkoušet výrobky OKG, nebo jiné výrobky, které si myslíte, zcela od srdce, že budou pro vás to pravé, tak to udělejte, pokud by vám to mělo pomoct, vyřešit zdravotní problém. Já to tak měla podobně. Lékaři mi nedokázali už pomoct, léta lítání po nemocnicích a vyšetřeních.

Užívejte doplňky stravy, protože obvykle se těch důležitých vitamínů a minerálů v běžných potravinách nedočkáte.

- (St, 21. 10. 2009 - 06:10)

narazil jsem na tuto diskuzi a mohu říct,že tato diskuze je založená dealerama OKG :-))

doubravk@seznam (Út, 20. 10. 2009 - 19:10)

Taky se přidám s velice pozitivními zkušenostmi. Užívám Emulips,OK Alfu, OK Tau, Emulips slim drink, a všude nosím OK gel. V podstatě nic jiného na léčení už u mě doma nenjadete.Měla jsem i Omegu, ta teď došla. Také s firmou spolupracuji a výrobky si nakupuji se slevou. D.Němcová 03-000814

lucies11@seznam (Pá, 16. 10. 2009 - 20:10)

narazila jsem teď na tuto diskuzi a také se přidám. Emulips užívám a jsem s ním spokojená. Taky jsem zkusila některé další výrobky OKG a vcelku pomohly. Proto jsem začala s OKG spolupracovat a nabízím je dál. Kdybyste někdo měl zájem o něco, pište mi na mail. Klidně i dotazy, ráda odpovím :)

ok"greneia.com (Čt, 28. 5. 2009 - 13:05)

Ahojky, mám dvě dcery, jedna měla atopický ekzém, měla 2 roky a do měsíce se toho zbavila a starší dcera - měla šest let, kdy jsme se díky produktům OKG zbavili jejího astma. Obě holky alergičky, akorát se to u každé projevilo jinak, ale díky produktům této firmy jsme už bez problémů. Mně také pomohly na migrény a nadváhu. Takže si nestěžuji, naopak jsem moc ráda. S herbalife bych to nesrovnávala, tyto produkty jsou bez chem. stab. či konzervace a navíc - česká firma. Více info mejlíkem, zde bych to už zahltila :) - Andy

Eva (Út, 3. 2. 2009 - 12:02)

Dobrý den, mě výrobky-hlavně Emulips slim hodně pomohl a váhu si držím:-)

__utma=48467763 (Út, 3. 2. 2009 - 11:02)

Tyto výrobky jsem brala před čtyřmi lety a byla jsem spokojená. Emulips mi pomohl, ale po vysazení jsem do půl roku měla znova problémy. Pěkný den Lenka

Návštěvník (Út, 3. 2. 2009 - 11:02)

Tyto výrobky jsem brala před čtyřmi lety a byla jsem spokojená. Emulips mi pomohl, ale po vysazení jsem do půl roku měla znova problémy. Pěkný den Lenka

Granvin (Ne, 25. 1. 2009 - 22:01)

A na jaký problém je chcete použít?

Pepouš
Vlez si na některý odkaz a uvidíš.

Pepouš (Ne, 25. 1. 2009 - 01:01)

O co jde? Není to nějaký herba..., nebo něco podobnýho?

Jitusulinka"sez (So, 24. 1. 2009 - 20:01)

Dobrý den, můžu se zeptat, jestli produkty okg jsou opravdu funkční? Jsou spolehlivé a nemohou ublížit?Děkuji za odpověď

:-O (Čt, 25. 10. 2012 - 17:10)

Typická dealerka:

Dobrý...A pak se z toho společně soserynkají a počůrynkají a mají teploučko v nohavičkách.

tohle nemá chyb (Čt, 25. 10. 2012 - 15:10)

Typická dealerka:

Dobrý den Věruško, máme doma zkušennosti s výrobky této společnosti. Písněte mi na mejlíček nebo se spojte přes skype - tajemno a ptejte se na vše, co Vás zajímá.

Přeji krásný sluníčkový den. Ivona

..to je kráva, ale sluníčková :))

Ondra (Čt, 25. 10. 2012 - 15:10)

co se pořád navážíte do...chválí hop jen prodavači, co jinýho jim zbývá. Tak se přestaň rozčilovat.

Jana (Čt, 25. 10. 2012 - 14:10)

Na své zdravotní potíže jsem vyzkoušela několik výrobků OKG.Vím,že opravdu fungují a proto mi nikdo nevyvrátí,že tomu tak není.Ani názory některých příspěvků.Kvůli tomu nemusím být ani dealerka.Pan JÁ si po každém pochválení přihřeje svou polívčičku,jak byl podveden a nabádá ostatní k ostražitosti.Nějaký TAK neudržel své emoce na uzdě,ikyž má v něčem pravdu.Proč tolik nevraživosti? Každý rozumný člověk si sám udělá úsudek.

Tak (Čt, 25. 10. 2012 - 11:10)

co se pořád navážíte do dealerů??!!Já se nevztekám,to se dá říci o vás,co si tu jen stěžujete,že produkty stojí za starou bačkoru a cítíte se podvedeni.Doktorům si něco podobného říct netroufáte,když na vás chemie nepůsobí.Tady si potřebujete schladit žáhu,že??? Tento produkt VÁM nepomáhá,JINÍ si ho chválí.Hledejte si jiný výrobek a nenapadejte dealery.Nesnáším křiklouny na nesprávné adrese.Uvědomte si konečně,že dealeři produkty nevyrábí a ceny k nim taky nedělají.

Taku, (St, 24. 10. 2012 - 16:10)

si tady nestěžuj,choď k...co se tak rozčiluješ? A kde autor psal, že se léčí jen chemií. Osobně mám také zkušenost s těmito produkty a potvrzuji, že stojí za starou bačkoru. Tak hledám jinou alternativu. Ale OKG už také nikdy. Můžeš se tu vztekat, jak chceš, ale my, kteří doufali, že nám produkt alespoň trochu uleví, se cítíme být podvedeni!

Reklama

Přidat komentář