Ahoj, už nevím, kam se obrátit. S přítelkyní si moc přejeme dítě, ale jsme dvě ženy, tak musíme hledat jinou, než obvyklou cestu. Několik pokusů o nalezení vhodného dárce selhalo, proto se obracím na vás, kteří čtete tyto příspěvky. Hledáme muže, který by pouze sehrál roli dárce a poté neměl na dítě ani na nás žádné nároky. Totéž mu můžeme zaručit i my. Prosím pište na: teteka"atlas.cz Za nabídky moc děkujeme!!! PS: Jižní Čechy výhodou!'
15. Červen 2009 - 14:37
Návštěvník (anonym)
Je mi 46 a pokud máš zájem,rád pomůžu.IQ 140 bývalý atlet.Zlín.'
27. Červenec 2009 - 1:09
Návštěvník (anonym)
Děkuji za nabídku, jestli můžu poprosit o mejl.Žena ze zlinského kraje.'
27. Červenec 2009 - 15:27
jendasamec"sezn (anonym)
moje čičo dám ti své semeno,napiš na můj email,jenda.'
4. Srpen 2009 - 8:33
VIKI (anonym)
Rád pomůžu darováním spermatu, jsem 22 letý, obyčejný, ZDRAVÝ kluk. email: STONESO"SEZNAM.CZ'
4. Srpen 2009 - 10:41
jx (anonym)
není problém vše na dohodě'
5. Srpen 2009 - 19:41
X-1 (anonym)
Zdravím nebyl by problém mám s 1 manželkou 3 zdr. děti a s druhou 2 zdr děti dám cokoli aby jste byla šťastná, jsem asi starší- nevím a ani mě to nezajímá kolik vám je mě je 51 ale zatím se tak necítím. jak by jaste si to představovala přijet udělat odjet darovat sebrat? OK čus'
10. Srpen 2009 - 12:41
X-1 (anonym)
Zdravím nebyl by problém mám s 1 manželkou 3 zdr. děti a s druhou 2 zdr děti dám cokoli aby jste byla šťastná, jsem asi starší- nevím a ani mě to nezajímá kolik vám je mě je 51 ale zatím se tak necítím. jak by jaste si to představovala přijet udělat odjet darovat sebrat? OK čus'
10. Srpen 2009 - 12:42
kasper (anonym)
mam dve deti každe s jinou,ale jsou krasne a zdrave je me čtyricet dva'
12. Srpen 2009 - 20:04
Ejem (anonym)
Tedy,od posledních přispívatelů,co tady nabízejí oplodnění,podle stylizace psaní,bych si nekoupil ani štěně stájového pinče.Natož mít s ním dítě.'
13. Srpen 2009 - 18:56
Tico (anonym)
Ahoj myslim ze by sme to mohli skusit prve nejakym nenasilnym sposobom potom uvidime co z toho bude pocul som o moznosti cez inj. striekacku tak pouvazuj a napis uvidime rad Ti pomozem kontakt tdkgqmar"mail.t-com.sk
3. Září 2009 - 0:32
Roman (anonym)
Pánové neblbněte může se vám stát,že pak budete solit jak mourovatý jakmile vám bude prokázáno otcovství nikdo a nic vás od alimentů neosvobodí.Zákony v tomto směru hovoří jasně,nebudete první ani poslední kdo takhle dopadl.Nikdy nevíte jak na tom ta paní bude finančně třeba za rok.'
3. Září 2009 - 7:51
Popleta (anonym)
Ošetřím úhor ve Tvé kůži,
tu kyprou zem v čas orání,
zasadit chci v Tvém nitru růži
a provázet ji do zrání.
5. Říjen 2009 - 13:37
jÁ (anonym)
Buďto je tak vychcaná a hledá troubu kterýmu by podržela, jen k vůli otěhotnění a pak jako blb na toho fakana celej život jako blbec platil, anebo je opravdu tak blbá a čeká jesli pro ni nepřijde náhodou nějakej princ a tu její kapličku ji vykropí !! Každopádně od toho, nevěřte tomu, že nic nebude chtít ta to má jak to vypadá moc dobře spočítaný !!
5. Říjen 2009 - 15:28
Orfeus (anonym)
I Vy hlupáci, děláte drahoty pro kapku mlíka, . . . lakomci, sobci, . .
8. Říjen 2009 - 14:39
pedro (anonym)
?ena 38 let ze Zlínského...no ja by to bral
14. Říjen 2009 - 14:34
milkem (anonym)
?ena 38 let ze Zlínského...Ahoj,:-)
tak jak to vypadá, už se zadařilo? Třeba bych mohl pomoci.
2. Leden 2010 - 10:19
Eliška (anonym)
Ahoj,:-)
tak jak to vypadá,...Milkeme, ozvi se mi prosím na mail: entuice@seznam.cz. také bych chtěla počít miminko, ale nemám partnera. Je mi 27, sš, z Prahy.
7. Leden 2010 - 11:38
Jan (anonym)
Milkeme, ozvi se mi prosím na...Ahoj,
bude-li třeba, nabízím pomoc.
11. Leden 2010 - 0:45
Petr (anonym)
Rád pomohu všem :-)
15. Leden 2010 - 22:13
Stříkač. (anonym)
Tak to já zase oplodňuji ženy bez jejich souhlasu ;-)
Divili by jste se,kolik vdanych zen na ruznych seznamkach hleda partnera pro hezke chvile.
A ze vetsina tech zenskych nema zadnou antikoncepci.
Bavim se seznamovanim s temito zenami,ktere touzi po erotickem dobrodruzstvi.
A pri sexu se do nich vzdy "ustříknu". Něco do nich,zbytek nastříkám na bříško,zadek,jak je libo.
Ve chvili,kdy dotycna otěhotní - adieu :-) a koncim s ní.
Mám z toho dobrý pocit ;-) A ta dotycna? No,nejlepsi pojistku preci má. Manžela. Ten si nechá rád nabulíkovat,ze bude tatinkem.
Jo,ženské také umi byt rafinované,je-li třeba :-)
16. Leden 2010 - 14:48
Helča (anonym)
Tak to já zase oplodňuji ženy...No jo Stříkač, nic novýho pod sluncem, to dokáže každej panák, kterýmu to dovolim. Nic novýho pod sluncem. Akorád většina z nich to raději dělá, než o tom vykecává na diskusích. Tak nezahálej a stříkej! A dělej to dobře hochu..
16. Leden 2010 - 15:08
Stříkač (anonym)
To si piš,že budu stříkat :-)
Můj příspěvek budiž inspirací i dalším potencionálním stříkačům do vdaných paniček.
Spojuje se příjemné s užitečným: stříkači si užijou, paničkám těhotenství sluší - a republice přibude za devět měsíců o pár občanů :-) Je to třeba,ať má kdo dělat na důchody. My stříkačové také totiž jednou půjdeme do penze.
16. Leden 2010 - 15:26
Helča (anonym)
No Stříkačové vyždímaní pokud nechytnou nějakou verbež od pelešivých manželek se tam dostanou tak v 70 letech, neboť sic se chlubíc kukaččími potomky žádné sami nevychovali.
Stříkačové nemají to štěstí a nebývají roztomilými hlásky svých potomků hlazeni do učí slůvky - tatínku mám tě rád..
16. Leden 2010 - 16:08
jseš (anonym)
No Stříkačové vyždímaní pokud... frajerka Helčo
16. Leden 2010 - 18:48
Kristián (anonym)
Pokud to některé z vás pomůže si splnit svůj sen, jsem ochoten se nabídnout... 32 let, zdravý, nekuřák, 2 VŠ...
16. Leden 2010 - 19:25
tomas vincze (anonym)
?ena 38 let ze Zlínského...ahojte som 30 rocny muz visokoskolskym vzdelanim podnikatel.pochadzam zo slschtickej rodiny .a mám vazny zaujem .zijem na slovensku ale cestujem do cz casto .som polovnik rad rybarcim milujem pryrodu .kazdopadne nutne stret cakam na tel.00421907027207
18. Leden 2010 - 17:59
tomas vincze (anonym)
Jsem z Brněnska a mile Tě...som 30 rocny muz vysokoskoleny,ekonom podnikatel pochadzam z slachtickej rodiny.mam vazny zaujem 00421907027207
18. Leden 2010 - 18:02
Augustus (anonym)
sem slyšel že prý to už prodávají všude, a také např. v Praze u Mlack Dowlanda, tak snad si tam zaskoč a kup, , , ,
10. Březen 2010 - 16:32
Libor (anonym)
Je mi 30 let, měřím 181 cm, váha 88 kg, střední postavy, mám úplné střední vzdělání s maturitou, v současné době jsem přihlášen na vysokou školu. Svou povahu bych charakterizoval jako klidnou, vyrovnanou, spíše introvertní, ale naopak mám rád adrenalinové sporty, rád se pouštím do nepoznaných činností. Nikdy jsem se nikde na psychiatrii neléčil ani nenavštěvuji psychology, jsem zdravý, s vážnou nemocí jsem se nikdy neléčil. Jsem dárce plazmy a také jsem byl nedávno úspěšný dárce spermatu na klinice reprodukční medicíny. Vyšetřením mi nebyly zjištěny žádné pohlavně přenosné choroby, genotyp bez problémů. 75-105 milionů spermíí v 1 ml ejakulátu (což je dnes velký nadprůměr). V současné době mám jednu krásnou 18 měsíční dcerku.
Co nabízím:
•své sperma k oplodnění,
•čistotu a zdraví, potvrzení o negativním výsledku na přenosné pohlavní choroby na požádání
•naprostou diskrétnost,
•žádné nároky na dítě,
•žádné další kontakty,
•místo dle dohody
•foto dcerky mohu ukázat při nezávazném osobním setkání
•neposuzuji Vaši osobu, je mi jedno jak vypadáte, jakou orientaci máte a co děláte
Co požaduji:
•naprostou diskrétnost,
•žádné snahy o zjištění mé totožnosti,
•žádná záznamová zařízení,
•žádné nároky na otcovství,
•finanční odměnu za úspěšné oplodnění ve výši 4.000,-Kč + náklady na dopravu.
kontakt: darce_spermatu@centrum.cz
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář