Reklama

Kam se spermatem pri masturbaci

pavel (So, 24. 10. 2020 - 12:10)

stříkám si také do...Ja si rad zamícham semínko do Majky i na jablko ma to více vitamínu a je to lahudka

Fero (Čt, 28. 6. 2018 - 00:06)

Nebo matce na kobereček před postelí,to zase bude za fotrovo sperma co se neujalo a bude to vše v plné mravopočestnosti,jak se na správně slušně a odborně pečlivě vydrezurovaně vycvičeného fotra sluší a patří.

Pizdibouch (St, 27. 6. 2018 - 23:06)

Do flašky a prodávám americkým turistkám z vyšších kruhů z otci na které se radši neptám jako tradiční českou kořalku,něco jako líh s hadem v kambodži.
To sajou jak divý.

Viktor (St, 27. 6. 2018 - 23:06)

Já nemám žádné peníze,takže do moře,tam to snědí šneci.

Jsem (St, 27. 6. 2018 - 22:06)

Jsem příznivcem rozhodně zamáznutí fotrovi v pokoji do koberce,jednak se to gentickou analýzou těžko pozná a potom je to stylové.

Gurmán (St, 27. 6. 2018 - 22:06)

..ještě nikdy nemrdal,...Vystřikám si to do chlupů

Steve (Čt, 23. 3. 2017 - 21:03)

Musíte mít připravenou...:-DD

Bobo (Čt, 23. 3. 2017 - 12:03)

No přece utřít do záclony.

Poradce všeho (Čt, 23. 3. 2017 - 08:03)

Musíte mít připravenou skleničku, či nádobu a nacákat to do ní. Tu pak zčerstva zaneést do kontejneru na bioodpad. Také to můžete dát do svého kompostu a pak Vám poroste velká zelenina, možno to též nalévat kolem záhonů a pak se tam přilepí slimáci, kteří Vám úrodu neponičí.

petr (St, 22. 3. 2017 - 20:03)

Já to pouštím do slipů.

Waltr (Ne, 7. 1. 2018 - 15:01)

homo Klárka :-DVí bůh, na tomhle serveru je fakt prdel :-)

jan (Ne, 7. 1. 2018 - 14:01)

Ty budeš Klárek a ne...homo Klárka :-D

Waltr (Ne, 7. 1. 2018 - 14:01)

Mrdku strikam do pusy, tam...Ty budeš Klárek a ne Klárka :-D

Klarka (Ne, 7. 1. 2018 - 14:01)

na brichoMrdku strikam do pusy, tam patri. hezky vsechno spolykat, je to lahoda, dobrota. Mrdka chutna skvele. Je plna vitaminu. Miluju velkyho tvrdyho ptaka kterej to na me vystrika.

malo lidi vi ze je i zenska mrdka. Kdyz si s kamoskama delame fisting a honime si picky, tak strikame taky.
Vetsinou navzajem sobe do pusinek. je to rozkos a lahoda taky.

Zboznuju kazdou mrdku milacku, chlapska voni fakt krutoprisne, chutna skvele. Rada ji lizu treba z bricha nebo z trenek. Vzdy mne to nabije energii, sliznout ji treba z ptaka, nebo z chlupatejch neholenejch kouli. To je lahoda, cejtit ty chloupky v pusince, postriakny mrdkou, nebo mrdku slizavat z bricha velkyho jak brambora, poradnyho pivniho chlapskyho bricha, plnyho tuku a chlupu, postrikanyho cerstvou mrdkou, je to lahoda, slizavat to z tech chlupu a polykat to i s chlupama, jak to krasne simra v krku.

Miluju lizani mrdky. Vsechny zensky to milujou, jen nektery kolem toho delaji cavyky, ale verte vsechny zenskay milujou mrdku, jeji chut i vuni, nic lepsiho neni

Jakub Koutsky (Ne, 7. 1. 2018 - 14:01)

Ja masturbuju ve vane,protoze...Mne nejvic rajcuje strikani mrdky kolem sebe. to je na tom to nejlepsi co nejvic toho zacakat ty vole. Peknou hustou vonavou mrdkou. Zkousim ji obcas i chutnat a je to skvely, nikdy ji nemam dost. Ale zas ze bych ji lizal ze zeme nebo z koberce, to mi tolik nechutna, kdyz v ni jsou lupy, kousicky nehtu, drobky a stary vlasy a spina. Mne chutna jen cerstva mrdka kdyz ji kamos nastrika treba primo mne do pusy. je tak sladoucka a rajcovni.

Doma se vystrikam do postele, ono to behem hodky uschne, neni se ceho bat, spinkam v cistym. Ja doma peru jednou za dva mesice, vsechno to nosim do Korunni ulice, Praha, do verejny pradelny, jestli tam taky chodite muzem dat rec a zasukat mezitim na gauciku nez se to premachne.

S mrdkou si starosti nedelam, ja to nastrikam klidne na klavesnici, na monitor do xichtu nakymu klukovi, nebo proste na stul, do postele , vono to uschne behem chvile.

Lucka (Ne, 7. 1. 2018 - 14:01)

Vystriekam sa buď na brucho,...Nejvic mi vzrusuje kdyz si ho pritel vyhoni pred mym oblicejem a nastrika mi to na vlasy, do oci a do pusy, proste vsude a ja tu jeho teplou mrdku slizu z jeho ptaka a ze sebe

bzunda ignác z (Po, 17. 10. 2016 - 09:10)

že to je bezvadný,taky to... Mě honí brko naše hospodyně, péro si otírám o záclonu,

Emil (Po, 17. 10. 2016 - 08:10)

že to je bezvadný,taky to zbožňuju a někdy mám větší orgasmus než při souloži,ale to musím být nadržený a to se mi malokdy povede být víc dní bez sexu.Ani při měsíčkách nemáme pauzu.
Docela ti Honzo závidím,že ti to dělá přítelkyně,já to musím oddřít sám.Jak rád bych jenom ležel a ona by konala,ale nevím jak ji k tomu navést.

Honza (Pá, 14. 10. 2016 - 10:10)

no,já osobně používám...pokud se milujeme se ženou tak vytáhnu ho z ní a stříkám ji na bříško a podbříšek,potom utřeme vlhčeným kapesníkem.Když se žena nechce ,nebo nemůže milovat a chce mě sama uvolnit použije na mě kondom .Dovnidř kondomu stříkne lubrikacní gel a nasadí mě ho na ztopořený nestažený penis.Jak mě ho přetáhne přes žalud s gelem tak je to opravdu pocit jak v pičce většinou mě do 2 minut udělá dýl se to vydržet nedá.

Emil (Pá, 14. 10. 2016 - 08:10)

no,já osobně používám kondom a navlékám jej na nepřetaženou předkožku,protože tu potom přetáhuji sem tam při vlastním výkonu.Nejlepší je před nasazením kondomu potřít žalud lubrikačním krémem,což navodí podobný pocit jakoby klouzal v pochvě.
Postup se mi velmi osvědčil,je i příjemnější než bez kondomu.Dost často používám Cestovní vaginu,pokud to neznáte tak je to zvláštní sáček do kterého se naleje voda o teplotě 36-40 stupňů a tím je vagína připravená k výkonu.
Je to levné,v sexshopech se prodává kolem stokoruny a Německu je ke koupi za polovinu,ale pozor v automatech na pánských záchodcích výjde taky na stovku.
Kdo nezná vyzkoušejte,to teplíčko je navykové.

Reklama

Přidat komentář