Reklama

A zase ta rakovina

mirek (Pá, 4. 4. 2008 - 21:04)

CO NESMÍME VĚDĚT
18.2.2008

KAMPAŇ ZA PRAVDU V MEDICÍNĚ
PROSÍ VÁŽENÉ ČTENÁŘE A ČTENÁŘKY TÉTO STRÁNKY O JEJÍ ŠÍŘENÍ MEZI ZNÁMÝMI A PŘÁTELI

ZAJÍMAVOSTI
V roce 1976 stávkovali lékaři v Bogotě v Kolumbii po dobu 52 dnů. Počet úmrtí tehdy klesl o 35 %. V roce 1976 v Los Angeles stávkovali lékaři kvůli pojišťovacím poplatkům. Počet úmrtí poklesl o 18 %. Hned po ukončení stávky se procento úmrtnosti vrátilo na původní hodnoty. V Izraeli v roce 1973 lékaři stávkovali jeden měsíc, přičemž úmrtnost klesla o neuvěřitelných 50 %. Předtím se tak stalo po dobu stávky před 20 lety.
Confessions of a Medical Heretic, Robert S. Mendelsohn, M.D.
************************************************************************
Viděl jsem hloupost léčby moudrostí konvenční medicíny. Viděl jsem pacienty
s rakovinou tlustého střeva, jak byli krmeni bílým chlebem. Viděl jsem děti
s leukémií, kterým bylo podáváno mléko a sladkosti. Viděl jsem, jako jsou děti
ve školách krmeny čipsy a coca-colou, a potom jsem viděl jejich zvratky na školní lavici. Potom jsem viděl ty samé děti, jak jsou dávkovány léky proti hyperaktivitě.
Viděl jsem pacienty, které lékáři nechali dva týdny na nemocničním lůžku bez toho, aby měli stolici. Viděl jsem pacienty, kterým bylo řečeno, že mají 6 měsíců života
a žili 60 měsíců. Viděl jsem pacienty, kteří díky přírodním metodám překonali
ty nejtěžší nemoci, na kterých se nakonec vlastní lékář rozčílil, že odmítli jeho léčbu
a použili přírodní.
Viděl jsem batolata vyplivovat uměle připravené mléko, zatímco jejich matkám bylo lékařem řečeno, aby více nekojily. Viděl jsem lepší ingredience v potravě psa, než
v potravě pacienta v nemocnici, anebo v potravě dětí na školách. Viděl jsem dost.
Dr. Andrew Saul, www.doctoryourself.com
************************************************
Centrum pro rakovinu McGill v USA rozeslalo dotazníky lékařům a onkologům předepisujícím chemoterapie. Jednou z otázek byla:

Návštěvník (Pá, 4. 4. 2008 - 14:04)

pravni.poradna"atlas.cz sídlí v 10. bodě Kladiva na čarodějnice:
http://www.gewo.info/agentura/provolani_sisyfa_brno.htm

Svěrák (Pá, 4. 4. 2008 - 14:04)

Proč mám jenom pocit, že se pan Doubrava nebo nějaký jeho nejbližší kamarád snaží velkým množstvím svých oplzlých příspěvků zakrýt tuto zprávu, případně ji zpochybňovat a přesvědčovat lidi, aby tam nepsali:

4. 4. 2008 12:15:09, HLEDÁM PACIENTY PANA DOUBRAVY
Pokud by náhodou existovali nějací lidé, kteří nebyli spokojeni s léčbou pana Doubravy, případně jim pan Doubrava náhodou zapomněl vystavit doklad o příjmu peněz, žádám je, aby se mi ozvali na email. Zaručuji diskrétnost. Děkuji předem

pravni.poradna"atlas.cz

Návštěvník (Pá, 4. 4. 2008 - 13:04)

pravni.poradna"atlas.cz sídlí v 10. bodě Kladiva na čarodějnice:
http://www.gewo.info/agentura/provolani_sisyfa_brno.htm

Svěrák (Pá, 4. 4. 2008 - 13:04)

Tento příspěvek nedávno někdo dal do dvedlejší diskuse a tak jsem jej překopíroval z vedlejší diskuse i sem, protože mi příjde velmi a velmi zajímavý:

4. 4. 2008 12:15:09, HLEDÁM PACIENTY PANA DOUBRAVY
Pokud by náhodou existovali nějací lidé, kteří nebyli spokojeni s léčbou pana Doubravy, případně jim pan Doubrava náhodou zapomněl vystavit doklad o příjmu peněz, žádám je, aby se mi ozvali na email. Zaručuji diskrétnost. Děkuji předem

pravni.poradna"atlas.cz

Návštěvník (Čt, 3. 4. 2008 - 07:04)

Na vedlejší diskusi nějaký zámečník tvrdí, že umí léčit rakovinu. To fakt stojí za přečtení, to se pobavíte!!!

http://diskuse.doktorka.cz/lecitel-doubrava/archiv/1300/

Honza (Út, 1. 4. 2008 - 21:04)

ahoj Granvine,info o Vilcacoře mám zprostředkovaně přes kamaráda,jinak pokud zadáš oro verde,najdeš kromě Vilcacory,neboli Uňa de Gato i další rostlinné prostředky-Tawari negro,Guanábana..
nejsem odborníkem na rostliny,ale najdeš tam i velmi obsáhlý popis rostlin s velmi zajímavými výsledky klinických studií.
Honza

J. (Po, 31. 3. 2008 - 13:03)

promiňte -jakol56"seznam.cz

J. (Po, 31. 3. 2008 - 13:03)

Děkuji všem, kteří se snaží zde reagovat na můj příspěvek.Mám nádor děložního hrdla a chci bojovat,hlavně proto, že mám 2 děti na vysoké a díky "péči" lékaře jsem takhle dopadla.Gynek.preventivní prohlídky jsem absolvovala každého půl roku,bohužel, lékař nic nepoznal, vždy bylo vše v pořádku. Náhodně jsem si domluvila kontrolu u jiného gynekologa a ten hned věděl,že se něco děje, stačil ultrazvuk ,byla to prý dlouhodobější záležitost.Léta jsem rekreačně sportovala, žila zdravě a nakonec Vás zanedbá sám lékař.Je to strašné, nemohu se s tím vyrovnat, negativní myšlenky stále jdou hlavou ,proto jsem vděčná za každou radu.Ještě jednou děkuji.jako56"seznam.cz

mirek (Po, 31. 3. 2008 - 13:03)

Způsobů léčby a informací je spousta:
http://www.jurkovic.sk/index.html

http://www.mwm.cz/index1.php?make=rubrika&idr=63&pjmeno=&kredit=&p1=

http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1362&pjmeno=&kredit=&p1=

Onkolog v Římě je úspěšný v jednoduchém a levném způsobu léčby rakoviny.. sodou bikarbonou!

Terapie roztoky uhličitanu sodného. Základním důvodem a motivem, který u nádorů doporučuje terapii uhličitanem sodným je, že ačkoliv existuje nepřeberné množství různých faktorů příčin vytvoření těchto nádorů a jejich lokálního i širšího rozrůstání, nádory mají příčinu, kterou je výhradně plíseň. V této chvíli neexistuje podle mého názoru proti plísni žádný použitelný prostředek, než uhličitan sodný. Proti-plísňové prostředky, které jsou v současné době na trhu, nemají v podstatě schopnost proniknout tkání (vyjma možná dříve aplikovaných azoli nebo amfotercinu B, podávaným v souvislosti s rodičovstvím), protože jsou navrženy tak, aby fungovaly pouze na úrovni vrstev epithelálního typu. Proto jsou neschopné ovlivnit plísňová ohniska rozložená volumetricky, která jsou rovněž zamaskována reakcí pojiva, které se je snaží obklopit.
Viděli jsme, že plísně jsou rovněž schopny rychle mutovat svoji genetickou strukturu. To znamená, že po počáteční fázi citlivosti na fungicidy jsou během krátké doby schopny je rozpoznat a metabolizovat, aniž by jimi byly poškozeny

lenka (Ne, 30. 3. 2008 - 17:03)

Znamy mel rakovinu zaludku,nakej pakistanec mu doporucil denne vypit moc velblouda.Manzel mu chtel prokazat laskavost a vydat se do alzirske sahary sehnat tu velbloudi moc,je prej dost draha a vyhledavana.Bohuzel za par dni znamej umrel,docela jsem chtela vedet,jestli by to pomohlo.

Granvin (Ne, 30. 3. 2008 - 17:03)

Honza
O tom, že by měla Vilkakora pomáhat proti rakovině jsem se nikde nedočetl. Mohu se zeptat odkud tuhle informaci máš? + O jaký druh rakoviny se jedná? Díky.

Granvin (Ne, 30. 3. 2008 - 13:03)

Zkuste napsat odkud jste, o několika lidech, kteří by mohli pomoci vím a rád doporučím...

vecnezdravi"seznam.cz

Návštěvník (Ne, 30. 3. 2008 - 08:03)

Není pravda, Lenko, mnoho se dá léčit i vyléčit. Uklouznou můžeš i na banánové slupce a narazit hlavou do sloupu, aniž máš rakovinu.

Honza
opravdu dost nepovedené

Honza (So, 29. 3. 2008 - 21:03)

v pátek jsem se svojí ženou přijel z Brna s tím,že klasická medicína si s jejím rakovinotvorným bujením již neví rady.Nedostala už ani chemo a léčba byla oficiálně ukončena.Dnes jsem navařil Vilcacoru,na start silnější než se běžně doporučuje,asi 8-10 lžic na 2 litry vody a doufám,že není příliš pozdě....Honza

pro FN (So, 29. 3. 2008 - 12:03)

Vážený pane,prosím,pokud tedy nejste dailer,uveďte zde nějaké příklady,čímže se dá rakovina zlikvidovat,jsem onkologicky nemocná, a tak jako každý s rakovinou,vzhlížím ke každé naději. Ale vše končívá tak, jak to uvádí nick a pod ním anonym. Uveďte, prosím, co těm lidem pomohlo.Děkuji.J.

Návštěvník (So, 29. 3. 2008 - 09:03)

souhlasím s nickem, že pokud se nedodá solidní důkaz,nemá cenu něco takového vytahovat. Alternativně vyléčených rakovin jsou sice desítky,ale výsledek je pak zhodnocen coby spont. vyléčení nebo placebo...(v tomto příp. je smutné, že není placebo masově používáno v medicíně) Používané metody jsou, bohužel, v rámci stávajících vědou akceptovatelných poznatků nedokazatelné, často chybí dokumentace,léčitelé ji málokdy vedou, řádné studie neexistují, k tomu ještě přistupují všelijaké hokuspokusy šarlatánů,takže normální člověk nemůže vědět,kdo umí a kdo ne a to je ta potíž. Je v tom zmatek,přiživovaný neutuchajícím bojem mezi zastánci různých metod a výsledkem jsou průšvihy způsobené z velké části dezinformovaností. Lidé, kteří umí léčit rakovinu jinak,než jak běžně činí klasická medicína, by se měli postarat o to, aby se jejich metody daly dokázat,mnohdy by k tomu stačila i řádná dokumentace,výsledky z vyšetření v průběhu léčby atd.,aby pacienti nebyli odkázaní na informace typu "jedna paní povídala".

Bohumil (Út, 4. 12. 2018 - 12:12)

To máte ve všem pravdu a co by potom dělali páni doktoři ?

nick (So, 29. 3. 2008 - 08:03)

To se vám to píše. Že zase nějací dealeři?
Tak ve Švýcarsku.A jak se lék jmenuje, samozřejmě nevíte, protože je to tajné.
Desítky rakovin - asi ve vaší fantazii.
Proč to tady píšete, když nedodáte žádný důkaz, jaká rakovina, v jakém stadiu, je to vůči opravdu nemocným víc než nešetrné, nechci použít jiného výrazu.

FN (Pá, 28. 3. 2008 - 22:03)

Asi takhle. Jít s rakovinou k lékaři je až ta poslední možnost. Pokud někdo léčí chemoterapií a ozařováním a ještě se při tom tváří důležitě, je třeba ho poslat kamsi. Vím o čem mluvím. Viděl jsem desítky rakovin zlikvidovaných za pár týdnů a otevřené pusy pánů doktorů.

Reklama

Přidat komentář