Reklama

Nystatin/ Nystaderm

Liana (Út, 2. 6. 2020 - 21:06)

A co Diflucan?

Jana P. (So, 22. 2. 2020 - 00:02)

Dobry den, kde jste Nystatin koupil, prosim? Dekuji.

Petr (Pá, 5. 9. 2008 - 17:09)

Milá Jano, je vidět, že tomu vůbec nerozumíš. Nystatin má ze všech protiplísňových léků nejméně vedlejších účinků, dá se užívat klidně i půl roku. Lepší lék na například candidu neexistuje. Nechápu, proč se snažíš dělat rozumy, když nemáš ani základní informace.

Jana (Pá, 5. 9. 2008 - 09:09)

Nystatin = Fungicidin, což všichni víte. Jen nevídím příliš rozumné užívání těchto léků bez porady s lékařem a hlavně dlouhodobě,nemusí vždy každému prospět. Majísamozřejmě vedlejší účinky stejně jako léky obecně, některé větší, jiné menší, ale mají. Navíc protiplísňových a protikvasinkvých léků už existuje mnohem víc, nystatin patří k těm starším.

Majka (Pá, 5. 9. 2008 - 08:09)

Takže nystatin stojí v německu při aktuáílním kurzu koruny 24 Kč za Euro přibližně 720 Kč. To je za 100 tablet docela dost, protože v Bulharsku to stojí třetinu, nějakých 250 Kč. V Polsku je nystatin rovněž takto levný, ale musíte mít známého polského doktora, protože tam je to na předpis.

Robert (Čt, 4. 9. 2008 - 17:09)

Dito, jsi na omylu. Cena ve slevě je 29,95 EUR, tech 20 EUR je sleva, protože normálně stál nystatin 50 EUR za 100 tablet.

Dita (Čt, 4. 9. 2008 - 16:09)

V Rakousku se prý koupit nedá, ale v Německu je momentálně ve slevě. 100 tablet za 20 eur. Jak píše Karel, tak by se dala udělat společná objednávka- ušetřilo by se za poštovné. www.onlinepharma48.

Barbara (Čt, 4. 9. 2008 - 14:09)

Dá se nystatin koupit v Rakousku bez předpisu?

Taky Karel (Čt, 4. 9. 2008 - 12:09)

Pozor!!!!
Predchazejici nabidka uz neplati. Objednavku Nystatinu jsem uz uskutecnil. Ale nezoufejte, pro ty z vas, kteri mate stale zajem o Nystatin tady mam odkaz: www.onlinepharma48.de Na teto adrese si muzete za vyse uvedenou cenu Nystatin objednat. A s trochou trpelivosti se vas sejde vic a budete mit tim padem levnejsi postovne.

Taky Karel (St, 3. 9. 2008 - 10:09)

Pro vsechny zajemce o Nystatin:

Mam moznost objednat Nystatin z Nemecka za cenu 750kc za baleni (obsahuje 100 tablet), postovne vychazi na cca 400kc.Pri 4 zajemcich by pak postovne vychazelo na 100kc na jednoho. Pokud mate zajem, tak se mi prosim ozvete na cislo 606711585.
Karel Karmasin.

Taky Karel (St, 3. 9. 2008 - 10:09)

To Karel: Dobry den Karle, uz jsem taky patral a ani v Rakousku neni pres internet k dostani. Nejspis bude take jen na predpis. Ovsem nasel jsem Nystatin u jedne nemecke internetove lekarny. Baleni po 100 tabletach u nich vychazi na cca 30 eur a postovne na 15 eur (tzn. cca 750kc za baleni a cca 400kc za postovne). Hledam ted nekoho kdo by mel o nystatin zajem, dala by se pak udelat objednavka naraz a postovne by ti padem vychazelo na jednoho cloveka levneji. Pokud by jste mel zajem, pak se mi ozvete na muj mail karel.karmasin"centrum.cz

Karel (St, 3. 9. 2008 - 08:09)

Dobrý den Taky Karle, je to zvláštní shoda, oba máme candidu, oba sháníme nystatin a oba se jmenujeme stejně. Máte pravdu, včera jsem to podrobně studoval a zjistil, že v Polsku sice nystatin existuje, ale jen na předpis. Zkusím tedy hledat v Rakousku, protože byldlím u rakouských hranic a mohl bych tam i zajet. Zatím přes internet to ale vypadá, že v Rakousku nystatin snad ani neznají.

Taky Karel (Út, 2. 9. 2008 - 20:09)

To Karel: Dival jsem se na ten polsky odkaz co uvadite, ale jednalo se pouze o popis leku. Ikonka koupit byla neaktivni, stejne jako ifo o cene. Navic jsem zkousel vyhledavat Nastatyn i pres polske internetove lekarny a nic mi to nenaslo. A to jsem zadaval nazev Nystatyna. Mam pocit, ze v Polsku je lek na predpis a proto ho neni mozno na pres internetove lekarny vyhledat. Budu rad pokud mi zaslete odkaz na stranky, kde se da koupit. Podle me je to nemozne.
Diky. S pozdravem Karel.

Karel (Út, 2. 9. 2008 - 13:09)

Ještě, kdybyste hledali na netu nystatin v polštině, tak polsky se řekne nastatin:

NYSTATYNA

Karel (Út, 2. 9. 2008 - 13:09)

V Polsku se dá koupit nystatin za pár korun, zde je například jeden odkaz:

http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1592

Lenka (Po, 30. 6. 2008 - 09:06)

Ahojky Vsem,prosim Vas pekne ja bych mela jenom dotaz,na kafe jak moc dulezite ho nepit? Ja pracuji vetsinou na nocnich a proste den bez kafe si neumim predstavit,i presto ze jsem prestala kourit pred 10 mes. Ale kafe ? nevim jestli to dokazu .Diky predem za Vase nazory.

Bedrunka (Čt, 22. 5. 2008 - 15:05)

Ahoj,posilam stranku, kde najdete lidi resici podobne problemy...asi znate.

http://candida.inetcz.com

Zdena (So, 17. 5. 2008 - 15:05)

Ahoj Elso,chvíli mi to trvalo než jsem se ozvala,ale léčbě musí dát člověk trochu času.Plně s tebou souhlasím,že je to boj na celý život a věčný zápas o pohodu.Nechala jsem si udělat testy od své lékařky na kožním i jsme spolu prohovořily tento problém s plísněma.Bylo mi řečeno,že u nás na plísně testy neexistují,a že bych vypadala zcela určitě jinak,že je to porucha imunity,ale přesto mi udělala bez potíží hlubší testy,které plíseň v krvi a organismu nepotvrdily ani alergii ani narušenou imunitu.Napsala mi léky lamisil v tabletách,výsledek bych měla vidět až tak za týden po dobrání.Tak jsem chtěla nejdrív zkusit to co mi napsala a pak se pustím do toho nystatinu.Ale už teď jsem zjistila že ten lamisil mi moc nezabral,protože se mi udělaly zase puchýřky na nohou.Jestli bych se měla také léčit nystatinem ,dvakrát do roka by to šlo na jaře a na podzim,ale brát ho pořád tak mě to asi taky zrujnuje.Souhlasím s tím,že je to dost drahá záležitost,když k tomu se ještě kupují jiné potřebné a podpůrmé prostředky nebo doplňky.
Dočetla jsem se že by se měl detoxikovat organismus a pomoci játrům asi čajem a nezatěžovat zažívání.Pan doktor Jonáš má detoxikaci v malíku a všechny tyto problémy jsou z toho co jíme a jak se zatěžujeme nesprávným kombinováním potravin.Ke své stravě jsem přidala boigení stravu jsem na začátku tak k tomu nemůžu přispět své zkušenosti,jen jedinou,když si dám zeleninový salát s klíčky tak nemám pocit po jídle ospalosti a cítím se docela v pohodě.Dámli si těžší jídlo je konec potřebuju k tomu postel abych do konce dne mohla trochu fungovat.Uvidím co dál pustím se do nistatinu a v jídle budu pokračovat abych se nezatěžovala ,snad to půjde určitě se ozvu jak to na mě bude fungovat,zatím se mějte pěkně a hodně zdaru ahojky

josef (St, 7. 5. 2008 - 23:05)

Elso, mám obdobné problémy. Prozatím jsem začal s dietou a lapachem+psilium. Kde na východě se dá sehnat Nystatin? Pro mně to není problém. Jen nevím kde to mají. Prozatím ho brát nemíním, nejdřív chci zkusit hydrokolonoskopii, atd, atd. Když tak mi napiš na Mail: kominik5"seznam.cz Dík za odpověď

Elsa (Ne, 27. 4. 2008 - 20:04)

Ahoj Zdeni,jak na tebe nystatin zafungoval?Máš jasnějc?Mně pomohl dobře,ale zatím jsem si vzala jedno balení a činím pokus o levnější kanál z východu,protože tohle by mě zrujnovalo..Tak už jsem delší chvíli bez něj,dneska mi praskly oba koutky a našla jsem plíseň mezi prsty na rukou,začly padat vlasy,stabilní stav celý život...To se cpu b komplexem,ořechama,jogurtama,zeleninou,vajíčkama,každej zastánce zdravé výživy by nade mnou zajásal..ke konci dojídání krabice nystatinu mi nevypadl ani vlas,v břiše pohodička,navrátila se energie.No tak začnu zas nanovo jestli seženu lék levněji.Jinak tu knihu Plísňová onemocnění jsem též četla,je výstižná.Myslím ale že ty procenta jsou přehnaná,protože to by měli i doktoři a pak by věděli co s tím ve vlastním zájmu,a taky mám kupu známých kolem kterých plísně přeběhnou hodně daleko,protože nic takového neznají-upřímně jim to závidím.Tak ahojky a ozvi se zas.

Reklama

Přidat komentář