Reklama

30 až 40 kilo dolů

Hela (Čt, 25. 5. 2017 - 23:05)

Milá děvčátka, ono se mi to trochu vrátilo:-) Všem vám dlužím mail a snad to zítra napravím. Je ted pozdě, proto píši. Já v noci ožívám, jinak jsem byla celý den šíleně unavená a bez nálady. Když padala pomalu tma, šla jsem ven zalívat a udělala teprve úklid:-) Věřím, že kdyby byla noc 24 hodin-pokud marodím, lépe to unesu. Sousedka mi dala lék na kašel a dcera kapky do nosu. Tak jsem nakonec začala užívat. Dva dny mi to tu leželo. Dnešní chemie ovšem zabírá opravdu lépe. Snad zítra ráno vyskočím z postele a budu makat. To mi moc chybí..Tak zatím papa a snad sem nakoukne i Hermí. Ta mi psala už před pár dny..

jarmila-2 (Čt, 25. 5. 2017 - 16:05)

Milá Roxy, presne tak. Každý potrebujeme iné , dokonca aj spôsob stravovania, môže byť iný. Heli, ešte si chorá? Hermínka, Blška, Lili prajem veľa zdravia.Ja už druhý deň, mám srňacinu - guľaš. Na večeru mám pripravený jogurt s ovsenými vločkami.Prajem príjemný večer.

jarmila-2 (Út, 18. 8. 2020 - 06:08)

Milá Roxy, presne tak. Každý potrebujeme iné , dokonca aj spôsob stravovania, môže byť iný. Heli, ešte si chorá? Hermínka, Blška, Lili prajem veľa zdravia.Ja už druhý deň, mám srňacinu - guľaš. Na večeru mám pripravený jogurt s ovsenými vločkami.Prajem príjemný večer.

Roxy (Čt, 25. 5. 2017 - 14:05)

Jarmi,jo to máš pravdu,dobré slovo je lepší,než nadávat,ale v tomto případě potřebuji bič a malý dvůr. Jinak zlenoším.))Heli taky mi psala lili,hlavně že funguje.))No a tak doufám,že už je ti líp.Jarní sluníčko umí zázraky.Ještě pro poslední příspěvek.S topu kůží jedině asi ořezat,jinak se to nevstřebá.A pro Janu,kouknu na to...pa

zhubla jsem (Čt, 25. 5. 2017 - 11:05)

ale co mám dělat s velkou kůží , již to trvá léta

jana (St, 24. 5. 2017 - 12:05)

holky mrkněte sem http://moonbit.co.in/?ref=68d5c3166305

jarmila-2 (St, 24. 5. 2017 - 09:05)

Tak som zistila, že môj príspevok sa nestratil, ale ja som bola niekde vzadu. Našla som správnu cestu, aj vaše príspevky. Veľmi sa teším s Tebou Roxy, že sa Ti darí aj Blške. Ja stojím na jednom mieste. Kilo = hore dole. Myslím, že sa neprejedám. Tie tabl. mi začali pomáhať. Už ma neprenasleduje taká veľká chuť na sladké. Mohol by to byť dobrý začiatok. Helenka, je mnoho mužov, ktorým sa páčia vyslovene baculky. Netvrdím, že som spokojná so svojou postavou, to by som tu naozaj nebola. Iba sa tým už toľko netrápim, ako kedysi. Je to už naozaj skôr iba zdravotný problém. Helenka, dúfam, že sa Ti už zlepšil zdrav. stav. Niekedy stačí málo a sme hotové. Už nevydržíme toľko, ako kedysi. Tak nech sa nám darí.

jarmila-2 (St, 24. 5. 2017 - 08:05)

Dobrý deň, kamarátky moje. Stratil sa mi tu môj príspevok, no nevadí. Len zopakujem, čo som tam písala. Ja si myslím, že práve "okrúhlejší" ľudia sú spokojnejší, vľúdnejší a trpezlivejší. Máme nervy obalené sadielkom a sme tak odolnejší voči vonkajším vplyvom. Roxy, píšeš, že tebe sa páči, keď Ťa niekto skritizuje. Ja naopak, stávam sa proti a zvyknem robiť pravý opak. Životná skúsenosť mi hovorí, že dobrým slovom dosiahneš niekedy viac, než bitkou. Každý sme iný. Hermínka, ako sa Ti darí?. Ja po páde z bicykla sa ešte stále "zotavujem". Von chodím iba v nutnom prípade - bolí ma noha a rebro. Bicykel je v oprave a uvidím, ako naberiem odvahu znova jazdiť. Prajem všetkým krásny deň.

Hela (Út, 23. 5. 2017 - 23:05)

Roxy, to je bezvadné ! Ty vždy hubneš okamžitě. Psala mi na mail bleška a má dole také 3 kilča. To já skoro nic, ale ony se mi celé roky prostě špatně sundávají 3-4kila. Ty se mně drží stále a pokud to shodím, stačí pár větších jídel a jsou mrchy zpět. Když makám a nebo hodně daleko chodím, prostě se najíst musím. Už v únoru jsem slavila deset let od toho zhubnutí z obezity jako hrom. Po dvou letech se to tehdy ustálilo na váze kolem 68-70..Ted mám dnes asi 71, včera 70, jindy 72. A chci zpět nejlépe 65-66. Toho se snad dožiji jen při hladovce, kterou jsem před deseti lety úspěšně zabodovala:-) Jenže já držela hladovku ležíc v posteli a sledovala jsem satelitní TV a spala, pořád jsem spala. Váha letěla dolů jako vítr. Jenže ted jsem stará natolik, že obětovat měsíc života a spát, válet se...No to mně nebere:-) Tehdy jsem ještě byla povaleč a lenoch, dnes jsem poletucha.Jo, bylo mi ráno fajn, v poledne trochu hůř a ted večer jsem sotva vyšla schody. tak nevím, ale skoro nekašlu...Uvidíme zítra. Já totiž dnes na radu dcery odpočívala, abych to tedy nepřeháněla. Možná se mi stav zhoršil tím nic neděláním. Já musím buď v posteli spát a nebo někde chodit. Sezení atp..mně uzemní i pokud jsem zdravá, bere mi to i náladu. Splnil se mi dávný sen:-) Stále jsem si přála být aktivnější a činorodá a ted se z toho po....:-)Vrátím se k tvému jídlu. No nic moc jak sama píšeš. Ale zase jasně vidíš, že pokud makáš a jiš cokoli, ale málo, hubneš. Máš skvělý metabolismus, nepodělej si ho.

Roxy (Út, 23. 5. 2017 - 20:05)

Čauvec)))Tak to si piš,že se teď soustředím na zdravé papání. Dnes jsem jedla hodně málo,ale zdravé to nebylo. Jela jsem za segrou a celý den jsme makaly na zahradě,takže jsem to pěkně odbyla. Snídaně jeden rohlík a jeden malý koláček,Sváča kafe,oběd páreček a rohlík a večeře jogurt a hrnek mléka. To mám moc ráda.))Takže hrůza a děs,ale zítra jdu sice do práce,ale mám to vymykaný tu stravu. Jo abych nezapoměla,tak už mám 87 kg. Jsou dole dvě kila,to je dobrý,ne?))Ty se hleď hodit do pořádku a prosím tě s tou prací to nepřeháněj,trošku se šetři...pa

Hela (Po, 22. 5. 2017 - 23:05)

>Jako že není nic...Tloušťka vadí všem tlustým, jen někteří to nepřiznají. Je to o vzhledu, pohodlí a především zdraví. Nesoudím to podle vzhledu, ačkoli tlustý člověk má jinou potíž a tou je jasně sebeovládání...Nevěřím, že někomu nevadí jak vypadá, jak působí na své okolí, jak se zadýchává a mnoho jiného.Proto tu jsme, abychom jí daly na frak:-) Já jí dala vale dávno, ale je to sebekontrola navždycky.Roxy, děkuji za vlídná slova. Jsi moc hodná, mně bylo tak zle, že jsem se tu vykňourávala:-) Ale dnes od rána je vše mnohem lepší, skoro dobré..Bydlím ve velice zdravém prostředí, tak jsem vypadla ven. Trochu se mi motala hlava, jenže po hodině jsem se vrátila, dala kafe a s přestávkami do podvečera sekala sekačkou moji velikou zahrádku:-) Uvidím, jestli to bylo dobře a nebo zítra nevstanu. Použila jsem vše přírodní a třeba sůl mi za jedinou noc "vzala" úporný kašel. Nebudu to dál chválit, aby se mi to nevymstilo.Virozu přežiju, ale bojím se vždy aby se mi to nedostalo na moč.cesty. To by asi byl průšvih, raději jsem vypila nějaký čajík.Mamo bylo fajn, ted se soustřed na zdravé a malé papání:-) Nebo víš co????!!!!

tady to začíná (Po, 22. 5. 2017 - 20:05)

Zdravím)))Jarmilko,Helča...>Jako že není nic pěkného když se třeba tlustý člověk někde vyslíkne..A komu to vadí? Plytkému člověku, který soudí podle vzhledu? Do vzhledu samozřejmě nepočítám hygienu a úpravu zevnějšku, tam by o sebe měl každý dbát.

Roxy (Po, 22. 5. 2017 - 19:05)

Čau))Chudinko malinká,je mi tě líto,že máš moribundus. Kdybych bydlela blíž ,tak bych ti i ten čajíček uvařila....)))To je ta květnová viroza,tuto dobu to bývá,ale neboj přežiješ to a hlavně nebudeš mít chuť k jídlu,což se teď hodí.))Tak jo díky za podporu,dopadl mamo dobře. Víš já jsem na toto sračka,už jiná nebudu.))))Tak se hleď uzdravit a pěkně papej vitamínky,budeme tě ještě potřebovat a to zdravou a plnou síly...Čauky

Hela (Ne, 21. 5. 2017 - 21:05)

Roxy, díky. Dnes jsem byla snad hodná. Ale od rána mi je děsně špatně, mám kašel, rýmu, bolí hlava a sotva lezu. Takhle mi nebylo několik let. Já na virozy atp. netrpím. Jen jsem asi potkala někoho nakaženého:-)) Nevím, jestli ráno zvládnu jet vlakem do lékarny. Samozřejmě na tento případ doma nic nemám, protože to pokaždé prošlo datem spotřeby:-) Ted jsem u počítače jen protože se bojím lehnout. To se asi rozkašlu, no doufám, že se z toho vylížu co nejdříve.Chválím tě a drž se dál. Když mám chutě, okamžitě se mi vybaví,jak jsem ti psala o tom metráku. A hned zdrhám od jídla:-) A dceři jsem vyprávěla o tvé sousedce, jak jí pomlouvaly a ona se zdravě naštvala. Obě jsme se smály, jak někdy člověku stačí málo, aby šel do sebe.Tak zítra výsledky budeš znát. Na nějaký čas opět můžeš být v klídku. To ti závidím, já už dvakrát od mamografu utekla...stydím se:-)

Roxy (Ne, 21. 5. 2017 - 20:05)

Heli,dík za podporu,ale výsledky budou až zítra telefonicky. Mají nějaké změny. ))Nejsi čuňátko,jsi jenom normální chybující člověk jako my. Ovšem mít tvou pevnou vůli,tak tato diskuze vůbec nemusí být. Byli by všichni štíhlí jak laňky. No,ale třeba taky něco shodíme,že?

Hela (Čt, 18. 5. 2017 - 23:05)

Roxy, mamograf si zvládla a závidím. také mám hrůzu:-)Jinak Jarmilka asi jazykově selhala:-) Roztomilost není milost. Je to vzhled, štěně je roztomilé, kotě, Labrador, ale tlustý člověk může být milý, roztomilý jistě ne.Holky, přiznávám barvu, dnes jste mne předehnaly. množství jídla jsem si v běhu nějak neuhlídala a přejedla se. No, v běhu...asi si lžu. Prostě jsem čuňátko:-) Musím začít opět dodržovat časté hrstičky jídla. Ted to flákám a jím po delší době, hlad mně zažene domů a to je pak špatně.Teda tvá sousedka se má. Kdybych tohle o sobě zaslechla já, tak asi dodržím i hladovku. Stačilo by, pokud se někdo poptá, jestli jsem přibrala. Ale nic, nikdo tak drzý nebyl:-) Hermínka sem snad nakoukne, takže zdravím a píši jí zvlášť pro dnešek.Hela

Roxy (Čt, 18. 5. 2017 - 18:05)

Zdravím)))Jarmilko,Helča to myslela jinak. Jako že není nic pěkného když se třeba tlustý člověk někde vyslíkne,nebo se koukneš do zrcadla,tak fakt nic moc,co si budeme nalhávat.Já když si stoupnu před zrcadlo a zatáhnu břicho,tak si říkám,ale jo,tak by se mi to líbilo,ovšem teď můžu zatahovat břicho jak chci a pořád nee)))No víš co Jarmilko prostě na každého platí něco jiného. Já chci aby ke mě byli lidi upřímní,nic mi nanamlouvali,prostě mi řekli jak se věci mají. To ocením a Helča klidně ať u mě přitvrdí,já toto fakt potřebuji. Já si pak řeknu,no počkej však já ti ukážu.Ty budeš koukat co dokážu. Moje sousedka měla jít jednou na ples a uslyšela jak si její dvě kamarádky o ní povídají že bude v těch nových šatech jak bečka. No a to ji tak nakoplo,že hubla rok a měla dvacet kilo dole a vážila 60kg. Prostě z ní byl kus.)))Já jsem večeřela ten jogurt a měla jsem k tomu jeden rohlík,protože jsem to jedla brzy a měla bych hlad. Teď ještě jedno jablko a už nic jen pít...))Pa

jarmila-2 (Čt, 18. 5. 2017 - 17:05)

Kým nezabudnem, jednu vetu od Heli. Napísala si, že tlstý človek neoplýva roztomilosťou. Ja mám opačné skúsenosti. Práve tí tlstejší ľudia sú milší, radi sa smejú, aj radi pomáhajú. Možno nie sme na seba a tým aj na ostatných tak nároční a privrieme očko, keď je treba niekoho povzbudiť. Na mňa teda určite neplatí bič, ale milé slovo. Kto na mňa vytiahol bič, iba som ho začala nenávidieť a vzdorovať. Robiť presný opak toho, čo mi kázal, aj ak to bolo v môj neprospech. U nás máme na to výraz - a just, nebudem. Kedysi som robila na vrátnici 12-ky aj nočné. To je iné, keď človek nespí a musí navyše niekde podávať určitý výkon. Ja som dnes varila kapustovú polievku. Ráno som mala jogurt a banán. Doobeda som bola u očnej, tak výlet nebol. Zajtra uvidíme... Idem si urobiť večeru = krajec chleba, s vajcom a rajčinou. Nech sa vám darí. Prajem všetkým veľa zdravia.

jarmila-2 (Čt, 18. 5. 2017 - 17:05)

Kým nezabudnem, jednu vetu od Heli. Napísala si, že tlstý človek neoplýva roztomilosťou. Ja mám opačné skúsenosti. Práve tí tlstejší ľudia sú milší, radi sa smejú, aj radi pomáhajú. Možno nie sme na seba a tým aj na ostatných tak nároční a privrieme očko, keď je treba niekoho povzbudiť. Na mňa teda určite neplatí bič, ale milé slovo. Kto na mňa vytiahol bič, iba som ho začala nenávidieť a vzdorovať. Robiť presný opak toho, čo mi kázal, aj ak to bolo v môj neprospech. U nás máme na to výraz - a just, nebudem. Kedysi som robila na vrátnici 12-ky aj nočné. To je iné, keď človek nespí a musí navyše niekde podávať určitý výkon. Ja som dnes varila kapustovú polievku. Ráno som mala jogurt a banán. Doobeda som bola u očnej, tak výlet nebol. Zajtra uvidíme... Idem si urobiť večeru = krajec chleba, s vajcom a rajčinou. Nech sa vám darí. Prajem všetkým veľa zdravia.

Roxy (Čt, 18. 5. 2017 - 13:05)

Čauvec holky)))Heli tak přesně toto potřebuji. Klidně aji přidej,znáš mě dost dlouho abys věděla,že se válím smíchy,jak přesně jsi vystihla mou situaci.Umíš pěkně nakopnout a přitom to tak strašně potřebujeme. Jarmilka je fakt moc měkká a srdečná,jenže já potřebuji přesně to co píšeš. Tu noční jsi popsala úplně po pravdě,byl naprostý klid a já se nepředřela a ráno šup do obýváku k televizi pěkně se čtyřnohým kocourkem,který jak by o půl dvanácté říkal,ty jo,fakt už budeme vstávat? Hele ještě chvilku si poležíme no ne?Ale já pěkně vstala a udělala jsem si dvě vajíčka na oliv. oleji na kari (to mám moc ráda) a kousíček chleba,protože holé bych to nesnědla. No a teď už jenom bílý jogurt,jablko a nic víc.Jo a na noční jsem měla pouze nasucho filé kostičku a jablko. Ráno jogurt a banán.)))Ne fakt jdu do sebe tentokrát doopravdy a tvrdě. Ten metrák by přišel a já bych to nesla fakt těžce.Ke všemu jsem revmatik a co pak moje klouby? Už tak pláčou a bolí.)))Tak holky díky a fakt mě nešetřete a nebojte se,já se neumím nas... Spíš se válím smíchy,I když bych měla nad tou pravdou brečet.)))Holky zítra ráno jdu na mamo kontrolu a už je mi teď blbě,tak prosím držte mi pěsti....))Pa Roxy

Reklama

Přidat komentář