Reklama

Analgosedace

infinity (Út, 8. 3. 2011 - 22:03)

jé...já se taky přidávám...Nora, Jája....můžu se zeptat kam v Ostravě chodíte teď k zubnímu?

Jája (Út, 8. 3. 2011 - 19:03)

Taky by mě zajímalo ,kde...jé...já se taky přidávám k dotazu, ohledně Ostravy...

Jája (Út, 11. 8. 2020 - 19:08)

Pořád hledám něco osvědčeného ,ohledně Ostravy

Nora (Po, 7. 3. 2011 - 00:03)

Taky by mě zajímalo ,kde dělají v Ostravě zákroky v analgosedaci a jak se to cenově pohybuje .Poraďte prosím .

infinity (Út, 22. 2. 2011 - 17:02)

Pořád nemůžu zjistit kde dělají zákroky v analgosedaci v Ostravě. Poradíte?

Ola (Út, 22. 2. 2011 - 17:02)

v analgosedaci jsem...Mě odoperovaly obě dolní osmičky po jedný pod částečným umrtvení a bylo to úplně v pohodě, nic mě nebolelo a žádný trauma teda nemam. Těch 20 minut uteklo hrozně rychle.

Anna (Po, 21. 2. 2011 - 22:02)

v analgosedaci jsem podstoupila extrakci dolnich zubu moudrosti. Byla jsem v Exte v Brne. Ze zakroku si nepamatuju vubec nic, ale doktori rikali ze jsem normalne komunikovala. Analgosedace je uplny zazrak. Stala 2000.

Zůza (Čt, 8. 11. 2007 - 16:11)

Ahojky! Jé tak to ti taky držím palce, Míšo...:-)Tak jsem dneska byla na tom Karláku a byl to teda úchvatnej zážitek a to mi ještě nic nedělali!:-D No tak popořadě - čekárna: Docela síla, ale tak to o "kvalitě jinak" nemusí nic vypovídat - teda ale ta krev na zdi mě docela vzala:-D Na řadu jsem přišla jen o pár minut později než jsem byla objednaná, bylo to ale evidentně tím, že jsem šla jen na "vstupní pohovor".Ti chudáci, co už čekali na zákrok, tam, co jsem tak zaslechla, čekali i třeba 3 hodiny...brr...No tak mě s mamkou zavolali dovnitř (samotnou by mě tam nikdo nedostal:-D)a "ujala se nás" dost povýšeně se tvářící dr. Veselá (doufám, že nikoho nepohorším, tím že ji jmenuji, ale hnula mi žlučí tolik, že si nemůžu pomoct:-D V "místnosi hrůzy" bylo v jedné řadě asi 10 "židlí smrti" a jelo se tam jak ve fabrice u běžícího pásu - posadit,mučit,poslat domů, další prosím, posadit...:-D:-DPaní Doktorka nás zavedla jen kousek stranou od právě trpících chudáků a na stojáka tam do nás začala cosi našprtaně hustit.(eveidentně ji, co se věku a sebevědomí týče, ze školy propustili jen před pár lety, ale tvářila se, jak když je obdařena moudrostí věků:-D)Vůbec nás nepostila ke slovu a když dokončila svůj monolog tak se jí mamka zeptala na tu analgosedaci. Okřikla jí, že ještě neskončila a co si jako klademe podmínky (prd podmínky pacient snad má právo se zeptat...)Analgosedaci rázně zamítla, prej jen v případě, že mi dá doporučení psychiatr (tak o tom jsem ještě neslyšela...:-D) a nákej namyšlenej student co to tam celý poslouchal se mi vysmál do xichtua pronesl že to dělaj "dětem do 30 kg! :-D magor!:-D tak jsme teda začali zařatovat zpátečku a mamka se ete zeptala jak je možný, že když jsem se tam objednávali, tak sestra říkala, že to tam dělají "všemi způsoby" poté co se jí mama přímo ptala na anlgosedaci... Na to Mrs.MUDr.Namyšlená odpověděla - "ale ta o tom nic neví, to je JEN "sekretářka"...Hm...a my jsme "jen" pacienti, kdežto ona je NĚKDO!:-DTak jsem radši vypadly:-DNo teda ty mě tak hnuli žlučí, ne tim že tu analgosedaci odmítaj, ale tím přístupem. Fakt úrověn!Tímhle nechci házet špínu na celej Karlák, věřím že jinak to tam uměj, ale je to asi jen pro silnější povahy, takže Vám co uvažujete o analgosedaci nedoporučuju.Pošlou vás k psychiatrovi:-D (teda nevím kdo je větší psychouš - jesi ten kdo nechce "trpět" nebo ten kdo dobrovolně chce:-D Tak to je konec mojí reportáže:-D A kde jsi to dělali tobě, Míšo? Půjdu asi na nákou soukromou kliniku, myslím, že to budou dobře investovaný prachy:-D:-D:-D (ještě je otázka kdo mi to bude ochotnej sponzorovat, ale to už je něco jinýho:D) Tak papá a držím palce všem poserům jako já:-d

Sarka (Út, 14. 7. 2020 - 07:07)

Můžu vřele doporučit u Smile pod Parukářkou úplný úžas v přístupu čistotě a jdu tam též na analgo

:)))) (Út, 14. 7. 2020 - 12:07)

a ty reaguješ na příspěvek z r.2007 ??:)))

Zůza (St, 7. 11. 2007 - 14:11)

Ahojky! já se zrovna zítra chystám na Karlák na stomatochirurgii protože mi budou vysekávat dolní osmičky, které mi rostou vodorovně...Lahůdka, co? Je mi jasný, že jen v lokální anestezii by to asi bylo nad moje psychické síly a do narkozy se mi teda taky nák nechce...Tak se s nima zkusím domluvit na tý analgosedaci, doufám že to tam dělaj...Nebyl jste tam na tom někdo? Zítra napíšu jak jsem dopadla tak mi drže palce:-D Díky Z.

Králík (Út, 6. 11. 2007 - 14:11)

Ahoj, Lindo, už je to delší dobu, asi tak 8 let, tehdy to stálo asi Kč 5000,--. Bylo to v Krči poblíž Thomayerovy nemocnice a v podstatě si to nepamatuju. Probuzení šlo zvolna, špatně mi potom nebylo, jen taková celková lehká otupělost. Během zákroku prý člověk reaguje na pokyny doktora, ale po zákroku si nic nepamatuje. A tak to je i u mě :-).

Linda (Pá, 2. 11. 2007 - 14:11)

Máte někdo za sebou ošetření v analgosedaci v některém pražském stomatologickém zařízení? Jak to probíhalo a co vás stála? Díky za odpovědi.

Reklama

Přidat komentář