Reklama

Svazování partnera(ky)

Milan (Čt, 2. 10. 2008 - 12:10)

Péťo Ty mě pokaždý překvapíš... Já jsem si říkal, že jsi jak utržený vagón v horách a víš jak jsem Tě varoval a najednou zmizíš a teď čtu, že sis dala voraz. Sice je tady trochu bez Tebe nuda, ale věřím, že ten tajfun v mozku zvládneš :-)

PETRUŠKA (Čt, 2. 10. 2008 - 07:10)

ahoj mumifikátore :o) děkuji za nabídku,ale musím jí odmítnout.Už jsem toho prožila dost.Musím se na chvíli uklidnit.

Milan (Út, 30. 9. 2008 - 23:09)

Pro začátečníky - Vše o bondagehttp://www.eroticke-pomucky.cz/sm-bdsm-c98.htm

mumifikator"sez (Út, 30. 9. 2008 - 21:09)

Petrusko, rad bych ti umoznil prozit tve sny.

mumifikator"sez (Út, 30. 9. 2008 - 21:09)

Rad bych ti umoznil prozit tve sny.

Milan (So, 16. 8. 2008 - 14:08)

Pouta nemusí být bezpodmínečně imobilizační. Psychická pouta udělají mnohdy mnohem větší práci. Svaž partnerovi nebo partnerce ruce za hlavou k posteli - ale jemnou bavlnkou nebo nití. A pak mu (nebo jí) to udělej s maximální něhou a umem třeba pusou. Ale musí to být dlouhé a úžasné... Pokud tu nit přetrhne - znamená to, že se jim to nelíbilo a okamžitě s tím skonči. Je to hra nervů, protože si to obšťastňovaná osoba většinou sama skazí v tom nejlepším. Poprvé, podruhé.... Budeš-li mít pocit, že to už vydrží, polochtej, kousni... A pak jednou až to zase urvou - to dotáhni. A na plný pecky. Je to zábava, hra, atd.

Simona (Pá, 15. 8. 2008 - 22:08)

To ja bych se nenechala svazat, nikomu totiz neverim. Ale parnera bych svazala rada abych si uzila dominance. Jinak nejsem nejak pervezni, jen si s chlapem rada hraju, tesi mne, ze jsem pani ja. Jsem spise nebezpezna kdyz citim orgazmus, to mohu i kousat ale samozrejmne jemne :))) I kdyz musim uznat kdyz muz liba vasnive a to tak, ze druhy den mam natekle rty jsem vzusena jen na to pomysleni. Wau

libi (Ne, 23. 6. 2019 - 18:06)

ozvi se prosím

PETRUŠKA (Pá, 15. 8. 2008 - 21:08)

Milane-no jo ,ale když je to pro mě nové.Dlouho sem jen snila.Chci si to užít v plné míře.Já vím že sem jak blázínek, ale nejde mi přibrzdit.Je to jako závislost.A Ty si mi to psal.Dříve sem četla,koukala na netu na videa a ted už chci všechno jen prožívat.Když mám s kým.Ale pokusím se přibrzdit ...nebo opravdu brzo narazím :o/

Milan (Pá, 15. 8. 2008 - 20:08)

Petruško - Jsi zářivá ukázka dívky či ženy, která o tom dříve jen snila a najedno uspadla do bazénu a začala volně plavat. Tvůj rozlet je ale na můj vkus příliš rychlý... Nežeň se tolik a už jsem Ti psal mockrát. Máš obrovskou potřebu testovat a zkoušet všechno a co nejdřív - nějak Tě nic nemůže zastavit a tyhle potřeby jsou nyní pro Tebe prioritou. To není dobré... Přibrzdi... Studuj... čti vše o tématu. Nemá smysl dosáhnout svých hranic v roce, kdy jsi začala. Jiným to trvá deset let.

PETRUŠKA (Pá, 15. 8. 2008 - 18:08)

Saro- to je fakt .napsala si to superově.nejhorší je ,že sem asi jako Ty.Velkou silou do toho nejdu,ale pak občas lituju.Snažím se posouvat svoje hranice dál a dál.mám chut vyzkoušet i to co se mi dřív protivilo,a pomalu zjištuju že banda "úchyláků" je mi blíž a blíž.Někdy dokonce blíž než vlastní okolí.A mám chut vyzkoušet nepoznané.Scházet se s lidmi který nejsou tak nevinný jako ty normálí jednici co nás neustále odsuzujou.Cítím z nich pochopení.Svému oklolí se vsěřit nemůžu.To bych šla na dobrovolnou popravu.Milane-bolest to jen není.Modřiny se mi už moc nedělaj tak druhej den sem v pohodě.Problém je ten že jak dostanu tak mi za chvíli otrne a chci znova.Ale to už je pak vě větší míře:o/

Milan (Pá, 15. 8. 2008 - 01:08)

uzasna odpoved! Pisu z mobilu, tak je to bez haku a car. Saro - tohle mi prosim dovol pouzit v jednom clanku o SM. Hezke, krasne a vystizne. A je dobre, ze na to vzpominas s usmevem. Ne vzdy to tak konci. Horsi je, kdyz se do toho vplete chirurgie. Petrusko - rid si to tak, abys druhy den vzpominala na vzruseni a ne na bolest. A pokud to prece jen zaboli, tak at to vzrusuje znovu.... Ta vzpominka.... Je-li to jen o bolesti, neni to to prave.

Sara (Čt, 14. 8. 2008 - 20:08)

Byla jsem dychtiva vyzkouset uplne vsechno, co boli. A hodne velkou silou. A ponizovani, trestani.. A pak jsem si najednou vsimla, ze uz me to nebavi, ze se do te hry nutim, ze me vsechno nejak vic boli. No a od te doby uz si jen hraju na bolest, uz je to jen tak mazlive.. Protoze jsem pochopila, ze nejsem klasicka subina, ze jsem si to jen chtela vyzkouset. Ze me bavi byt tou slabsi, ale ne ponizovanou. A tak jsem jen zena. Staci?

PETRUŠKA (Čt, 14. 8. 2008 - 20:08)

zase napsal Milan dokonalou pravdu.Pořád sem si myslela že nic nevydžím a chtěla sem dělat machra.A pak sem byla na sebe naštvaná že se mi blbě sedí.Jen chvilku teda :o)Ted už si taky dávám pozor.Saro -tak napiš co se ti stalo??at vím čemu se mám vyvarovat :o/

Sara (Čt, 14. 8. 2008 - 19:08)

OK, tak Milane promin, asi jsem to poranu napsala nejak divne, jen me fascinuje tvoje dokonale umeni prodat (tedy dat) to, co mas v sobe. K te hranici: ja jsem si ji nasla, sice trochu bolestiveji, ale bylo to skvele obdobi, kdy jsem to tak potrebovala. Dneska uz si jenom hraju a prave proto, ze vim, kde jsou moje meze, dokazu si to uzit. A jen me fascinuje jak to chlapy rajcuje a zajima a hlavne: prekvapuje (teda ne, ze bych jich mela desitky). Mam proste stesti, jsem dostatecne otevrena a sex si dokazu uzit a myslim, ze i muj partner. Tak hezky vecer :-)

Milan (Čt, 14. 8. 2008 - 17:08)

Ale já si odborníka představuju tak nějak jinak. Jen mě to prostě zajímá a tím, že znám mraky těch "jiných" - tak jsem si udělal celkem slušný obrázek jak to vlastně chodí. Já jsem si taky našel hranice a vím, že mě mnohem víc baví překvapení, novinky a nápady - než tvrdé zacházení. Takže mnohem víc hračička než saďour. Ale je nesmysl posuzovat lidi podle výdrže nebo tvrdosti. To je zhovadilé. Fantazie, galantnost, ohleduplnost, tolerance, anatomické znalosti a trocha psychologie - to jsou předpoklady žádaného partnera a to se může naučit každej.

Kamil (Čt, 14. 8. 2008 - 15:08)

Petruško, Broskvička je přeci takové pěkné a chutné ovoce :-) Jinak souhlasím, že uspokojit ženu není jednoduché. Ovšem pokud má takovou zálibu a dojde k souladu s partnerem, že to uspokojuje oba, pak je to o dost snažší.Milan: Chci být služkou jsem četl. Oni potom touží a nechtějí o to pak přijít. Rozumím jim, ale trpí tím všichni. Musí u nich zvítězit rozum nad chtíčem, což je těžké.S tím dalším máš pravdu, v něčem už jsem své hranice dosáhl (netušil jsem, kam až to půjde), plno jiných teprve objevuji. A budu vděčen za každou radu, protože jsi nejen podle mě odborník zocelený léty praxe.

Milan (Čt, 14. 8. 2008 - 10:08)

Sara - tak teď nevím, jetsli je to dobře nebo špatně. Já jsem mezi lidma z erotiky vlastně pořád - ať jsou to úchyláci nebo sexshopy nebo sexuologové - a navíc se stále učím a čtu. Takže pak mám nějakou takovou automatickou potřebu to předávat a je docela možný, že je to dost lidem protivný. Proto jsem se rozhodl si udělat ty svoje stránky a a kdo bude chtít - si to přečte a nebudu s tím prudit na diskuzích. Zrovna včera jsem napsal nějakému klukovi do diskuze "Chci být služkou" - ať se vykašle na nadávky - že je to fakt běžná úchylka.... A nějaká slečna se tam do mě pustila, že jsem hovado a impotentní moula :-))))) Jenom proto, že by úchyláky postavila ke zdi. Ale pak jsem se zamyslel a klidně mohla mít pravdu. Pocity a názory vyjádří s bídou 5% čtenářů - ostatní si to přečtou a jen na to myslej. Takže se - až to dopíšu- přesunu tam a jelikož tam buduju diskuze - uvítám kohokoliv. Ještě k Sáře - víš já tvrdím a vnucuju lidem aby všechno dělali tak, že při opouštění mučírny se budou oba tešit na příští kolo. Pak je všechno OK. Jenže řada subinek nehodí stopku jen ze své hrdosti a rvou se sebou a pak to obrečej - jsou to strašně složité psychologické stavy a nejde je zaškatulkovat. Překročení hranice může vyvolat i úplný odpor a odvrácení od SM. Ono to hraní neznamená vždy jen hledání hranice - to jsem asi napsal příliš ostře - SM (Sexuální Magie) je o vzrušení, hře se smyslama, neznámých stavech duše i těla a mnohdy o knokautovacích orgasmech. Hranice hledají spíš začátečníci. Oni mívají pocit, že je ostudou, že toho málo vydržej - že ti profíci to mydlej hlava nehlava. Časem ale pochopěj, že o síle úderu to vůbec není. 1000x důležitější je vidět do hlavy své oběti a hrát si s k ní k obrazu jejímu....

PETRUŠKA (Čt, 14. 8. 2008 - 08:08)

SAro-asi Ti někdo ublížil ,nebo sis myslela že toho vydržíš víc než sis myslela.Je fajn že už si svou hranici našla a víš přesně co chceš.To já zatím zbloudivě hledám ,to nejjj.A pomalinku se mi to daří.Kamile a Orsite-vy zlobidla.Co si představujete pod jménem BROSKVIČKA??hm to by mě zajímalo.Uspokojit ženu je těžký.Ale pokud nemlčí jako já tak je to pohoda :o)Seznamka ,proč ne.Třeba se tady dají dohromady vztahy at už lehkomyslené nebo vážné.I já tady našla něco-někoho :O) Normal sex je nuda.a to vím, ale jak to říct příteli co mě láká co se mi líbí?neradte.....neřeknu mu to, na to sem hrdá.být označená od přítele za úchylačku o to nestojím.Milane -určitě piš dál,a osobní setkání nebude nutné :o)

juraj (Po, 15. 4. 2019 - 11:04)

Ahoj,řadit mužem,ty jen neposlechni.Zivot utíká a ty si odpírás co se ti líbí,nedelejto,jednoho dne budeš litovat, že jsi aspoň nenaznaciks.Pokud tě má rád,posmívat se nebude,naopak ti vyjde vstříc a pokud ne nestojí za to ..

Reklama

Přidat komentář