Reklama

Svazování partnera(ky)

Milan (Pá, 4. 7. 2008 - 01:07)

Sodma a Gomra byl super mejdan.... ! Díky za připomenutí - takhle pojmenuju svou příští párty!

Alena (Ne, 29. 6. 2008 - 13:06)

Jeee, vy jste ale cunata. Budete se smazit v ohni pekelnem, protoze bohabojny clovek se miluje jen za ucelem splozeni deti, a to jeste v poloze misionarske. Vzpomente na Sodomu a Gomru - jak s nimi spasitel nalozil!!

Milan (Po, 16. 6. 2008 - 22:06)

Abbe - to je vytrhané z kontextu nebo nepochopené. Třeba rozdíl mezi koženými pouty a kovovými je obrovský. U kovových není problém poškodit zápěstí a navíc pokud si lehne s rukama za zády na záda, tak si docela užije. V Sexshopech se prodávají pouta, která mají speciální pojistku proti docvaknutí - stabilizátor polohy pout. To není špatné, ale i tak to na zpěstí bolí. Kožená pouta jsou naprosto v pohodě. Sám je ve velkém vyrábím a třeba průvlak na ocelové očko dělám ze štípenky a očka nepoužívám vařená. Takže pokud by se cokoliv přihodilo - je téměř jisté, že i žena to dokáže po určité době urvat nebo otevřít. Svázanou partnerku bych neopustil. - je třeba jen vyvolat ten dojem. Jednou jsem to udělal a nebylo to dobré. Petula - zkuste také PE folii - takovou tu roli cca 60cm širokou, kterou se balí třeba věci na paletách. Černá je asi nejhezčí. Dají se s tím dělat neuvěřitelné polohy a pozice.

PETULA (So, 14. 6. 2008 - 23:06)

SVAZOVÁNÍ MÁM VYZKOUŠENÉ,POMOCÍ LEPÍCÍ PASKY.JE TO BEZPEČNÉ A PŘÍJEMNÉ,PARTNERKA SI NEUBLÍŽÍ ANI SE NEMŮŽE VYSVOBODIT S TÉTO POZICE.A MŮŽU SI S NÍ DĚLAT CO CHCI.DĚLÁM DOKTORA,A POMŮCKY JSOU RŮZNÉ,ZKUSTE POUŽÍT FANTASII.

abbe (Čt, 22. 5. 2008 - 17:05)

S tím že je to velmi nebezpečné nesouhlasím. Proč odrazuješ adepty této (pro někoho velmi) vzrušující erotické zábavy od jakýchkoliv aktivit?Pokud na spoutání použiješ kožená nebo kovová pouta nebo řetízek a zámky a zrovna tě nenapadne přivázat své milé kotníky ke krku (nebo ona tobě), tak neriskuješ ani zaškrcení, ani udušení, ani neurologické poruchy (sic!), protože profesionálně vyrobená pouta jsou určena ke spoutání, nikoliv ke zranění spoutané osoby. Potom všechny tvé hrůzostrašné historky o krajních závitech a dýchání a poruchách nepřipadají v úvahu.Kromě toho je tvůj příspěvek poněkud nevyvážený. Napřed vyvoláš dojem velmi velké nebezpečnosti svazování - a potom doporučíš partnerku pevně a nepříjmně spoutat a nechat ji napospas (pravděpodobně barevné) uklízečce. Co když se uklízečka lekne, odejde a ona se třeba udusí? Vrahu!

Milan (Pá, 25. 4. 2008 - 12:04)

Je to nebezpečné a to velmi. Před několika lety jsem uspořádal workshop o bandage pro lidi, kteří se chtěli něco naučit. Sály byl plný informací chtivých párů. Všichni dostali potřebná lana a provazy a lektor měl mikroport a ukazoval jak ANO a jek NE. Spoutat někoho skutečně na úrovni je neobvykle těžké. Pouta nesmí nijak zaškrtit krevní oběh, neměla by vyvolat přílišné otlaky, měla by existovat možnost ruce v poutech i otočit, ale na druhou stranu by se z nich oběť neměla dostat. Je-li na zápěstí třeba 6 závitů - musí "táhnout" všechny stejně a nikoliv aby se krajní závity zaryly do kůže. Existují na to velice speciální bondážní uzle, které jsme se učili celý večer. Závěrem už všichni znali základy bezpečné bondage, kterou lze aplikovat i na noc. Samozřejmě s dobrou znalostí anatomie, protože řada bondage poloh již po hodině znesnadňuje nebo dokonce znemožňuje dýchání, nebo může vyvolat neurologické poruchy. Spánek v omezujících poutech vyvolává (pro vanilky jistě velmi překvapující) - velice příjemné a vzrušující pocity. POZN. - skvělé je spoutat partnerku dopoledne na hotelu do akrobaticky šílené polohy a pak vrazit na chodbě pár stovek uklízečce - ať jde uklidit, nevšímá si jejího stavu a klidně ať si s ní třeba i povídá.... :-))))

Návštěvník (Po, 15. 7. 2019 - 19:07)

Dej mi číslo:)

BÁRA (Út, 22. 4. 2008 - 23:04)

Milane,tak tohle mě vážně zajímá,ujíždíme takhle někdy s manželem,ale je to spíš součástí sexu,mě by to možná lákalo i dýl,ale mám trochu strach jestli to není trošku nebezpečný...

Lukaš (St, 17. 7. 2019 - 03:07)

Ahoj kundičko nechces se se mnou vyspat?

Milan (Út, 22. 4. 2008 - 22:04)

No já ne :-)))) Ale moje partnerka tak spí docela ráda

iris (Út, 22. 4. 2008 - 14:04)

tak vidím že by vám asi prospěl pobyt za mřížema pěkně v poutech a pár pohlazení pořádným obuškem

abbe (Po, 17. 12. 2007 - 17:12)

...a to se v těch poutech dokáže(š) vyspat? Já mám dojem, že to ani moc nejde.

Milan (Po, 5. 11. 2007 - 13:11)

S roubíkem si moc nezahrávej - ten je jen na chvilku - jednak to může vyvolat křeč lícních svalů a pokud by ležela na zídech, tak se může začít doslova topit slinama. Ale dobře uvázaný pouta, který neškrtí na zápěstí a současně netisknou nervní uzly jsou v pohodě přes noc.

Pavlos (Po, 5. 11. 2007 - 13:11)

Cau Pepo. Svazování provádíme rádi. Roubík do úst ale nepoužíváme, pásku na oči samozřejmě ano. Nikdy ale nevydržíme nechat toho svázaného moc dlouho, protože sex je stejně nejlepší když jsou oba pohyblivý.

pepa (Po, 5. 11. 2007 - 08:11)

Ahoj všichni milovníci bondage. Mám dotaz, jak dlouhou dobu jste byli nejdéle svázaní partnerem(kou) a v kaké poloze? použili jste i zavázání očí a roubík do úst? Díky za odpovědi

Reklama

Přidat komentář