Reklama

Je normalni holeni panskeho prirozeni?

Návštěvník (Ne, 28. 9. 2008 - 10:09)

Však já se holím..Chlapovi co si ho neupravuje bych ho nevykouřila!

abbe (Ne, 28. 9. 2008 - 09:09)

Kefalín: Pokud má samec zůstat samcem, tak se musí vrátit zpátky do přírody. Potom budou jeho chlupy plnit svoji původní funkci. Ty opravdu žiješ v lese a máš oblečené pouze svoje chlupy? A dámy ať se vyjádří samy, nech si laskavě svoje předpoklady.

Ohol se (Ne, 28. 9. 2008 - 09:09)

sama náno blbá!

Návštěvník (Ne, 28. 9. 2008 - 08:09)

vypadá pak větší a hlavně nemám pusu plnou chlupů.takže holit pánové

solux (Ne, 28. 9. 2008 - 06:09)

Není to normální. Momentálně to určitě normální není, ale nebojte ono to přijde. Čím víc potřeb na holení prodáme tím líp.

P (Ne, 28. 9. 2008 - 06:09)

Je to normální.Po svém partnerovi dokonce holení vyžaduju

Toník (Ne, 28. 9. 2008 - 02:09)

Taky si rád vyhoním.Je to lepší než špatnej sex.

Milan (Út, 20. 10. 2020 - 15:10)

Já se rád také Holín a i často si ho honím není na tom nic špatnýho

Tereza (St, 17. 9. 2008 - 15:09)

Ty sis přečetla honění místo holení, že? :o)

Na tom, že si to dělá, není špatnýho vůbec nic, tak neřeš maličkosti...

Adéla (St, 17. 9. 2008 - 08:09)

pardón blbě jsem to přečetla ale dík za radu fakt moc milý

Gondík (St, 17. 9. 2008 - 08:09)

Tak s tím tématem seš úplně mimo. A k té onanii. Pokud Tě to připadá blbý a divný tak zkus přítele honit třeba kolem baráku.

Adéla (St, 17. 9. 2008 - 08:09)

Nevím na jakou diskuzi bych se měla obrátit a takhle mi připadá docela blízko. Mám problém. Mám přítele 5 let. Od té doby co jsme spolu jsem se sama neuspokojovala a než jsme se seznámili skusila jsem to jen jednou. Nevyhledávám to a abych pravdu řekla ani mi to nejde. Problém je ale v tom, že přítel jednou s našimi nejlepšími přáteli začal rozebírat sebeuspokojování a já si připadala jako pako. Naši přátelé si o tom povídají oba dva to dělají a někdy i dokonce před sebou a předhání se kdo bude dřív. Když přítel řekl, že si to občas také udělá připadala jsem si trochu jako podvedená. Nikdy jsme se o tom nebavili. Bylo mi jasné, že to asi dělá, ale nechtěla jsem si to připouštět. Jsem asi divná, možná na něho žárlím, že jemu to jde a mě ne, ale já po tom ani netoužím jsem spokojená když mi to udělá on, připadám si spíše jako bych ho dostatečně neuspokojovala, ale on mě ujistil, že to tak není. Nevím je to divné, ale vždy když pronese něco co se týče jeho onanie tak se snažím chovat normálně , ale v duchu mě to žere a jsem i uražená. Prosím poraďte co mám dělat.

já 40 letý (Po, 15. 9. 2008 - 19:09)

holím se na pobud manželky ,také nemám rád její zarostlou káču,tak si myslím,že oholený na lulce není nic špatného,když to obou vyhovuje

40+:)) (Pá, 29. 8. 2008 - 04:08)

Mne je 47 a delam takovy kompromis: mam dohladka vyholeny kulky, ale chlupy nad curakem mam prirozeny

Také 40+ (Čt, 28. 8. 2008 - 23:08)

Hodně záleží i na postavě muže, aby mu vyholení slušelo, k sexuálním hrátkám užasné
a mají to mnohem složitější nez my ženy, proto
můj partner zastřihuje a pak také nebývá s chlupy častý problém.

M. (Čt, 28. 8. 2008 - 10:08)

To Karolína - pokud se chceš na jeho chloubu jenom koukat, tak prosím, může mít kožich jak medvěd. Pokud si s ním ale chci užít, pohrát, a vůbec dělat všechny ty nezbednosti, tak jsem ráda, že mi žádný chlupy nelezou do pusy ;)

žena 40+ (Čt, 28. 8. 2008 - 09:08)

Vyholený chlap je a byl vždycky pro mě absolutně sexuálně nepřitažlivý a nemohu si pomoci, působí to asexuálně a spíš dětsky, legračně, jsou jak holátka. Vzhledem k tomu, že ochlupení a sexualita souvisí s množstvím testosteronu, tak považuji svoji reakci za přirozenou. Jenže to přirozené se bohužel hodně stírá a mizí a je nahrazováno asexualitou v lepším případě....U muže taková hodně zarostlá hruď a přeloktí..., to je nádhera.Samozřejmě ale taky nevyhledávám žádný extrém, kožich už by byl moc.

pavel (St, 27. 8. 2008 - 22:08)

můj kámoš nema vlasů na hlavě a stejně pod ocasem

Mladej kluk (Čt, 7. 8. 2008 - 16:08)

Vladko, že seš buzík, si nemyslim, neboj se, ale vidim, že v tom máš trochu zmatek. Tak se já, mladej cucák, pokusim tebe, vostřílenýho, světem prošlýho a mnohem staršího znalce trochu poučit.

Ženatej, a kupodivu dokonce i št'astně ženatej (rozuměj mít manželku) muže bejt dokonce i buzík. Věřil bys tomu? Já teda nevim, jak je to v zemi tvýho původu, ale v Česku v žádnym případě nemusíš před svatbou na magistrátě nejdřiv podepsat čestný prohlášení vo tom, že nejseš buzík. To vim zcela bezpečně, přestože jsem zas pro změnu 27 let št'astně svobodnej. A proč by taky samozřejmě měla někoho zajímat sexuelní vorientace? Když se sexuelní vorientace nepiše ani do vobčanky, tam se piše jenom pohlaví (protože u někerejch lidí se to těžko poznává, pár takovejch lidí vokolo sebe mam, u kerejch dodneška nevim, jakýho pohlaví sou), tak to znamená, že neni důležitá. Prostě manželskej svazek muže uzavřít každej svobodnej svéprávnej chlap s každou svobodnou svéprávnou ženskou (pokud sou voba starší vosumnácti let, tak se na tom dohodnou čistě sami), pokud teda nejsou přímý příbuzný - bratr/sestra, matka/syn, otec/dcera.

P. S.
A ten papír, kerej's před patnácti lety, když ses št'astně ženil, dostal na svatbě, a vod tý doby ti doma zabírá místo v šupliku, taky neni potvrzení vo tom, jestli seš heterák nebo teplik, a jestli tvoje stará je heteračka nebo lesba.

Takže pro příště: dávej pozor, abys nesčítal hrušky s jabkama! Prostě nesmíš plíst pátý přes devátý. Jak se řiká u tebe na Slovensku: "Tárat' dve na tri." Nebo jak se to řiká?

karolína (Čt, 7. 8. 2008 - 11:08)

Myslím,že by chlapi měli porost nějaký mít,i kolem jejich chlouby.Kompletní vyholování,třeba i hrudi není hezké,je to umělé až robotické.Takže v rozkroku spíše jen zastřihnout,aby je pot nesvědil v případěnošení boxerek či slipek.jinak neholit

Reklama

Přidat komentář