Reklama

Dagmar Kludska - kartarka

Pavla (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

Byla jsem u ní cca před třemi lety, pamatuji si, že byla prima, věcná a to, co říkala, celkem sedlo. Je fakt, že mluví hodně rychle, takže výklad skončil po 20 minutách, ale já jsem v té chvíli už stejně neměla na co se zeptat. Výklad byl do 1 roku, ale nestalo se zatím víc, než tak 20%...

Jitka (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

U paní Kludské jsem byla před pěti lety Je to velmi příjemná, sympatická paní (alespoň mě se tak jevila). Když mi říkala věci ohledně mé současné situace a minulosti, tak jsem si říkala, že to není možné, co ví. A s tou budoucnosti....na to nejzásadnější ještě čekám a ten zbytek....80% vyšlo.

Ayam (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

Ja se musim trochu ohradit proti pi. Dagmar Kludske. Vse co bylo a moje vztahy s rodinnou "trefila" perfektne, proste na jednicku. Vztahy do budoucnosti a moje dalsi postupy se naprosto minuly ucinkem.

Beatrice (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

Také jsem kdysi navštívila paní Kludskou, i její sestru Alici.
Paní Dagmar o mně věděla opravdu hodně, ale z její předpovědi se nesplnilo vůbec nic, a to už je to cca 7 let.
A kromě toho jsem měla pocit, že zdržuju.
U Alice to bylo trochu lepší.

Lenka (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

Pí. Kludská je výborná. Ona mi neřekla, co mám dělat, ale spíš mi dodala seběvědomí a sílu. Nevím jak to říct, ale po její návštěvě jsem byla v klidu a měla ze sebe moc dobrý pocit.
U mě pí. Kludská věděla detaily, které nikdo jiný neznal. Nevím jak to dělá, ale to co dělá, dělá skvěle.

Petr (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

A já vám musím oponovat. Nejlepší kartářka, která "sedí" z 80% na fakta co znám je paní Kludská. To, co vyloží, je o jejích schopnostech dostat se do tvého podvědomí a sdělit ti fakta. karty jsou jen šidítkem, aby se něco dělo. Nicméně, stran paní Kludské - je snad jediná, kerá ti neřekne bláboly, ale napoví ti, co bys měla udělat - PRACOVAT NA SOBĚ A VĚŘIT V SEBE. Jinak chodit ke kartářkám je šílenost.Copak nemám dost síli zvládnout sebe sama? Mám chodit ke kartářce, zda mne má partner/ka ráda? To snad záleží na mně a na ní a ne na kartách. Holky choděj ke kartářkám kvůli neš'tastný lásce, chlapi zase kvůli financím, místo aby pracovali na sobě. POKUD UŽ BEZ TOHO NEMŮŽETE BÝT A CHCETE JÍT KE KARTÁŘCE, PAK K TAKOVÉ, KTERÁ K TOMU PŘISTUPUJE JAKO PANÍ KLUDSKÁ. POKUD UŽ TAM PŮJDETE, NEPTEJTE SE JAK CO DOPADNE, PTEJTE SE NA SEBE - KDE A V ČEM DĚLÁTE CHYBU V PŘÍSTUPU K SOBĚ. Většina lidí není totiž schopna zacházet sama ze sebou, jak pak chce zvládat vztah?

Blanka (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

Já byla před čtyřmi lety Dagmar Kludské. Byla moc příjemná, žádnej fofr, jak mě někdo varoval.Při výkladu mi řekla o mně spoustu věcí. Současnost a mou povahu mi řekla docela přesně. Budoucnost se ale nevyplnila vůbec. Stojíte o takovéto věštění za tisícovku?

Marcela (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

Já jdu k pí. D. Kludské koncem března na doporučení kámošky, která u ní byla spokojená. Tak nevím co mám čekat, když si to tady čtu. Ale jsem na to zvědavá. Četla jsem od ní asi dvě knížky a přišla mi dobrá.

Ivča (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

Byla jsem předloni u p. Kludský a přišlo mi to divný.
Po dvou a půl letech se mi nevyplnilo nic.
Jaké vy máte zkušenosti?

Monika (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

To je pravda, už jsem to tu psala, mně se od p. Kludský nevyplnilo nic, ani mým známým, přestože jsem ve všech bulvárech četla, jak to všem celebritám přesně vycházelo, i tu ,, prezidentskou svatbu prý předpověděla. Tak nevím...

Radost pro dneš (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

text

Veronika (Po, 14. 1. 2008 - 15:01)

Navštívila jsem paní Kludskou před třemi lety, taky mě zaujala ta věhlasná reklama a články v novinách. Na 99% přesně, aniž bych ji o sobě cokoliv řekla, popsala tehdejší současnost, vč. členů mé rodiny. Potom říkala, že svou lásku, budoucího manžela, dosud neznám, že je o asi 10 let starší a poznám ho při cestování.Budu mít dvě dcery, rýsuje se mi pracovní nabídka a udělám kariéru... Řekla, že děti vidí tak za 5-10 let.
Já jsem v té době partnera neměla, ale měla jsem dobrého kamaráda, do kterého jsem se záhy bláznivě zamilovala, a snažila jsem se nevidět, jaký je sobec. Pracovní nabídku, která vypadala dobře, jsem opravdu dostala. Jenže s přítelem jsem záhy otěhotněla. Nyní jsem svobodná matka se synem a sama.
Kartářka říkala, že věštba je tak na 80% přesná, tak potom něčemu věřte! Když si navíc uvědomíte, kolik si paní Kludská za tyhle ,,zaručené věštby" říká, myslím že tu není co řešit. Svýho klučinu bych zanic nevyměnila, ale ptali jste se na zkušenosti s paní Kludskou. Já myslím, že víc už dodávat nemusím.

kacka (Po, 14. 1. 2008 - 15:01)

Moje sestra k ni chodi pravidelne,ale bohuzel nic z toho,co ji predpovida se nevyplnuje.

Milena (Po, 14. 1. 2008 - 15:01)

Po rozchodu s přítelem jsem ji navštívila a docela jsem se divila, co všechno mi vyložila. Je pravda, že minulost a současnost otypla takřka na 100%, až jsem z toho byla vykulená. Ale to, co mi říkala k budoucnosti, bylo hodne neuvěřitelný, a přestože se to mělo stát do roka, nestalo se nic. Je to skoro sedm let.

Alena (Po, 14. 1. 2008 - 15:01)

Ke kartarce Kludske me dovlekla kamaradka asi pred 4 lety, a nesplnilo se mi vubec nic. Zato te kamaradce vsechno- snad do puntiku a to i takove veci, ze mi zustava rozum stat

F. (Po, 14. 1. 2008 - 15:01)

Byla jsem u kartářek několikrát a vždy se mi téměř vše vyplnilo,dokonce před 13lety u Kludské a to co mi předpověděla do budoucnosti, bylo tehdy pro mě úsměvné, ale ono se to opravdu postupem let začalo plnit,(i když ne do puntíku)už několikrát jsem si na ni vzpoměla jen škoda že je ode mě 400km....právě ted uvažuji že se zase objednám ale k Dagmar Kludské už ne, asi k paní do Zlína u které už jsem před 3 lety byla a taky mi hodně věcí vyšlo.

Lukas (So, 5. 8. 2023 - 17:08)

Nekdo uvadi ze se to plni do 2-3 let nekdo do roka a jiny ze i za 5-8 let nez vse postupne prijde...Zajimave

Martina (Po, 14. 1. 2008 - 15:01)

Nevím, nevím. U paní Kludské jsem byla 2 krát (ani se neptejte, kolik to stálo), a výklad mi vyšel tak na 20%, nahrávala jsem si ho.

Hani (Po, 14. 1. 2008 - 15:01)

No prave, ja uz na znamou firmu nedam, casto je lepsi nejake mene zname jmeno, ktere nepracuje jen pro celebrity, ale venuje se i normalnim lidem. Takze z tohohle pohledu Kludskou asi nebrat.

Irena (Po, 14. 1. 2008 - 15:01)

Já jsem slyšela na paní Kludskou převážně negativní reakce. Jako 700 Kč za 20 minut a nic z toho...Kolegyně z práce u ní byla a právě, že nic moc. Řekla ji její povahové vlastnosti a mluvila dost obecně.
Mamky kamarádka tam byla před lety a nic z toho, co jí řekla se nesplnilo. Sekla se dost.
Ono asi záleží, kdo k ní přijde. Když je to nějaká ,,celebrita", tak si dá záležet, ale obyčejní lidé mají smůlu. Myslim, že se u ní platí hlavně za její jméno.

Reklama

Přidat komentář