Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Miki v plenkach (Pá, 10. 8. 2018 - 15:08)

A co když trpí...Na dlouhodobe noseni jsou latkove pliny a gumove kalhotky bezkonkurencne nejlevnejsi a dite, ktere je rodice davaji citi moc dobre, jak pliny po pocurani studi a jak jsou neprijemne na kuzi a jak kousou a pali. Proto jsou lesi pro odnaucovani od plen prave latkovky. Jednorazovky i po pocurani maji suchy povch a dite je v nich spokojene, takze ho nic nenuti se plenek zbavit a spokojene si je uziva. Proto spousta deti ma pliny ve skolce a nektere i ve skole. Ja to tak sice mel take, ale mel jsem lekarsky potvrzenou urgentni inkontinenci a protoze jsme bydleli kousek od skoly, mel jsem povoleno rict ucitelce, ze si musim dojit domu. A doma mi babicka sundala mokre pliny, osetrila mi ohanbi a nasadila pliny nove. Takze jsem byl pres den na plinach skoro do puberty. A na noc jeste dele. A vlastne jsem se plen nikdy nezbavil. Sice prislo nejake zlepseni s vidinou uplneho odlozeni plen, ale to trvalo 2-3 tydny a zacalo pocuravani nanovo, mozna vic, nez pred tim. A puncochace byly potreba, protoze drzely teplo a kazde nachlazeni to pocuravani jen zhorsovalo. Jenze ja dostaval ty detske bavlnene a touzil jsem po krepsilonovych, ty tolik neslezaly, ale mamka mi je nechtela koupit s tim, ze se najednou pocuravat prestanu a co potom s nimi, A ja, ze je normalne donosim v zime pod kalhoty, a ona, ze to uz jsou spis holcici a nakonec si oblekam damske silonove puncochace 40DEN, protoze nachlazeni i dnes mi komplikuje moji inkontinenci-tedy spise OAB.

Lubo (Pá, 10. 8. 2018 - 08:08)

Taky by mě zajímalo jak to budou s klukem dělat až půjde opět do školy . To dostane pleny i tam ? Pokud chodí do normální školy , budou se mu tam akorát tak smát . Pokud , ale navštěvuje speciální tak tam jsou zvyklí na děti v plenách .

Ale..... (Čt, 9. 8. 2018 - 13:08)

Je divné že 9 leté dítě...to je tady takový exhibicionista, který píše i z vlaku, že potřebuje přebalit. Je nemocný, ale na hlavu

Lubo (Čt, 9. 8. 2018 - 13:08)

A co když trpí inkontinencí ? To jsou potom plenky nutné . Jen mě zaráží , že chce bavlněné . Jednorázové jsou lepší , protože odpadá praní .

Ge510 (Čt, 9. 8. 2018 - 11:08)

Je divné že 9 leté dítě nosí plenky a punčocháče to je buďto na invalidním vozíku a nebo retardované jak psychicky tak i duševně nemocné a nebo rodiče nejsou normální že 9 leté dítě rvou do plen a punčocháčů pak si to dítě z vykne na pliny aco pak s takovým dítětem dělat ve škole přeci pleny nosit nebude jedině v nijaké pomocné škole tam jsou na zvyklé že dečka nosí plenky Pampers apod.Co si myslíte ostatní.piste své vlastní názory.

jirka (Po, 12. 11. 2018 - 22:11)

za sebe můžu teda říct , co je na tom tak divnýho ? já měl plínu do třinácti, na noc a punčocháče nosím zatím pořád , je my 16 a abych pravdu řekl tak plínu si občas na tajnáka vezmu aby mamka nevěděla, ale myslím že by my třeba nenadávala.Si myslim že to je spíš o zvyku , nevidim v tom nic ůchylnýho. Teda jak kdo .

vojtěch neshyba (St, 14. 11. 2018 - 16:11)

čau napiš mi na fb na Vojtěch Neshyba nebo na plenky pro velké děti

Návštěvník (St, 14. 11. 2018 - 23:11)

na face nemůžu, mamka mě občas kontroluje , a ty plenky pro velké děti nevím kde hledat- taky tady na tý doktorce ?

Dítě (Čt, 9. 8. 2018 - 11:08)

Naše dítě si o plinky vždy řekne sám buďto na noční spaní nebo na cestu ono 9 leté dítě v plinkach a vůbec mu to nevadí že je nosí u vody vždy dostane plenkou do vody a přesně plavky a vždy se pocura a nikdy i pokadi a pak dostane čistotou plinku a a když jdeme od vody pryč tak se prebali do klasické dětské bavlněné pleny látkové a přesně dostane gumové kalhotky šité na míru ze slip a normální kraťasy a nic není poznat že má plinky a doma se prebali na prebalovacim stole to už je většinou mokrý a pokadeny ale doma má i punčocháče a plinku abye plinka nespadla tak jí má zavázanou na draka a přesní ty zmiňované punčocháče buďto klasické dětské bavlněné neprůhledné a nebo silonky průhledné a to je plenka už vydet a do plen jsme ho nenutili řekl si SÁM podotykame.

Miki (Pá, 29. 12. 2017 - 01:12)

Hezky sepsané sny...Hele nemas v te samote nejaky bordel? ...sam se sebou sam..
Sam je 1 a druhej sam je taky 1 1+1= 2

Tomáš (Pá, 29. 12. 2017 - 01:12)

No já nevim záleží v...Hezky sepsané sny některého z čtenářů této stránky ( rozhodně to nepsala žena ) .... na druhou stranu díky že zde své sny je možné vyjádřit protože je velmi těžké s jistými věcmi žít sám se sebou sám ..

Návštěvník (Ne, 19. 11. 2017 - 12:11)

No já nevim záleží v dnešní době jak které děcko jsi řekne náš malej ještě plenky nosí a je u skoro deset let neboli 9 a půl a má vždy plinu na noc trpí nočním pomočováním a vždy ráno je kompletně jak pocurany tak i pokadeny a na cestu dlouhou jsi říká o plenku sám tak proč mu nevyhověl a kdekoliv jse může prebalit jak venku tak i v přebalovací kabince nosíme vše sebou co k tomu patří nosí hlavně jednorázové pleny po venku ale doma na noc má radši látkové plenky. Ten problém s pocuravanim začal mít od pěti let normálně nosil plenky do dvouch let ale jen na spaní pak už plenky od trich let nechtěl tak jsme je už nedávali pak zruba dva roky mini pauza a v pěti letech začal znovu nosit plenky asi tak 15 x jsem prala jak povlečení tak i prostěradlo a také pyžamo a pak to začlo když jsem doma přišla j němu do pokojíku tak jsem mu vše vysvětlila že takhle to už nejde každé ráno prát.Tak milý hochu budu ti dávat plenky na noc a když bude plinka ráno suchá tím myslím ani mokrá a pokadeny tak pliny dávat nebudeme a když bude obojí tak v plenkách budeš každý večer a světe div se on souhlasil a ráno když vstal tak byl pocurany a tak dostal jinou čistou plinku jelikož byla sobota tak je má i přes den vždy po obědě ještě chodí spát tak plinka jse hodí a nikdy je prebalen i ve spánku anis by jsi tohoto všiml.

? (Po, 13. 11. 2017 - 15:11)

Ale až je budeš potřebovat ty tak jse to dítě bude vysmívat tobě že dítě už dávno vyrostlo s plen a ty ty plenky musíš nosit.

- (Út, 31. 10. 2017 - 22:10)

Ty vaše děti jsou pěkně rozmazlené. A hlavně pěkná prasata a pochcanci.

Žito (Po, 30. 10. 2017 - 10:10)

můžu se zeptat jake plenky...Jaké jse dají jak látkové plenky tak i jednorázové ale také podle toho kde jak jse nachází váš klučina když jsem doma tak látkové pleny a když mimo tak jednorázové buďto slip nasazovací nebo na fixační pás ten jse dá kolem pásu a pak jse plenka prelne mezi nohy je to jednoduché přebalování nejenom v leze ale i ve stoje nejlepší je když má funkční kalhoty je trochu vydet ale to bych s toho nedělal žádnou vědu když je postižený a musí mít pleny... Já menším věku asi tak 10 až 13 let jsem měl také plenky látkové dříve jiné nebyli než látkové byl jsem postižený tak jsem byl prebalovan do klasiky jako jsou látkové pleny dřívější gumové kalhotky punčocháče a legíny nebo-li gamase.

karolina (Ne, 29. 10. 2017 - 15:10)

Mám 15letého kluka a když...můžu se zeptat jake plenky používáte

jirka (Čt, 26. 10. 2017 - 19:10)

Náš syn plenu dostane po...taky jsem nosil plínu ještě ve dvanácti no a co , ale já ji nosit nemusel proto že bych se podělal ale proto že babička dbala až přezpříliš na čistotu a dávala mi ji na spaní a někdy taky v zimě když jsem šel s klukama ven sáňkovat a nebo na led.Na rozdíl od jiných se za to nestydím.Teď už ji nosím jen v zimě když hodně mrzne a musím něco dělat venku.

JancenusNormalu (Čt, 26. 10. 2017 - 00:10)

Děkuju všem lidem co zde přispěli do diskuze, velmi jsem se pobavil nad některými příspěvky a zároveň lituji některé děti :)

ONA (Ne, 22. 10. 2017 - 17:10)

Náš syn plenu dostane po každé jestli jdem na malou cestu nebo na velkou a je jedno jestli vlakem nebo autobusem minule jse nám pokadil do kalhot a pak jsem se naštvala a soupla jsem mu plenu do slipu chvíli protestoval že plinu nechce ale pak jsi zvykl když jse mu začalo chtít kadit a čůrat a teď začal nosit i silonove punčocháče a přes ně funkční kalhoty ale ono přebalování je jednoduché jsice je plina trochu vydet ale nedělá jsi s toho nic asi mu vyhovuje nosit plenky v 10 letech

Ondra (Ne, 22. 10. 2017 - 13:10)

Máte někdo skušenost s přivazováním dětských autistů k posteli?
Hlídám autistu, který má devět let, stále nosí plenky, a na noc ho přivazují k posteli. Když je připoutaný k posteli má plenu. Viz video.
https://m.youtube.com/watch?v=kham1ezniyU

Reklama

Přidat komentář