Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Marika (Po, 21. 9. 2009 - 13:09)

Já nechci, ale musím. Já nevímn proč mi to máma udělala, vždycky jsem byla hodná, měla kromě češtiny dobré známky a poslouchala jsem, co se mi řeklo a ted mám plíny a ve škole se mi smějou že jsem smradlavá cigoška a doma se mi sourozenci posmívají a hlavně nechci aby mě bráchové viděli když mě máma přebaluje ale od tý doby co všechno musím do plíny mě už před nima normálně svlíká úplně do naha. Já už ji tolikrát prosila, vím že je to hodně peněz, ale proč zrovna já, co jsem provedla že zrovna já a navíc nikdo neví že to dělám schválně a máma mi pak nadává, že je zas šinavá plínka a vůbec a já dělám jne co mi řekne. Je mi 14, jsem poslední rok na škole, v devítce, udělala mi do od září a spolužáci to už ví, co se dá dělat, když kakám tak to jde cítit, ale co mám dělat, prostě i tohle musím udělat do plínky.

Pavel (Po, 21. 9. 2009 - 13:09)

Fuj, a kolik ti je roků? Takže to prostě všechno děláš do plínek, jo?

Marika (Po, 21. 9. 2009 - 12:09)

Jak ai, vzala si mě bokem, než začala škola. Měli jsme nehodu v autě, doktor říkal, že budu dobrá, ale mamka se mnou mluvila, sama řekla, že jsem velká holka, že tohle je jen mezi náma, ale že to je příkaz a udělat to musím v zájmu celé rodiny.Prostě mi zakázala chodit na záchod. Ze začátku, nž sem dostala plínky, to muselo jít do oblečení. První čtyři noci u mně seděla u postele a držela mě, dokud jsem se nepočurala a nepokakala do postele. Pak mě v tom nechala celu noc ležet a ráno předstírala, že se na mně zlobí.Než jsme šly potom k doktorovy tak jsem musela doma vypít 3 velké limonády, abych se mohla počurat v čekárně. A nikdo to neví, ani táta, souroenci - všichni si myslí, že fakt nedkážu vydržet na záchod, přitom já bych hrozně ráda šla normálně nebo měla místo plínek zase normální kalhotky, ale nemůžu.

Pavel (Po, 21. 9. 2009 - 11:09)

jak to myslíš???

Marika (Po, 21. 9. 2009 - 11:09)

U nás mamka řekla, že jsem nejstarší, že bych měla mít nejvíc rozum a že se prostě musím objetovat. Je to pár týdnu a je to peklo, kvůli patnácti stovkám, které dostanou navíc, když mají doma nemocné dítě.

JanZ (Čt, 6. 8. 2009 - 16:08)

Uvidíš sám. Nikdy si nemůžeš být jistý.

Tomáš (Po, 3. 8. 2009 - 23:08)

Janz:
Kecáš :o))

JanZ (Po, 3. 8. 2009 - 18:08)

Moc se netěš, nikdy nevíš, jestli se jich zbavíš. Já si na ně zvykl od nemocnice.

Tomáš (Po, 3. 8. 2009 - 14:08)

Já nosím plínky po florbalovém úrazu. Poškodil se mi málem svěrač. Léčení potrvá několik měsíců. Spadl jsem na tyč, který se opíral šikmo k zemi. Již druhý měsíc. A pocit? Střídavý. Začátky s tím byly děsné, lékař mi musel předepsat plínky, před propuštěním z nemocnice. Po týdnu jsem se s tím vyrovnal. Teď čekám, až budu vyléčený. A pokračovat v tréninku florbalu, teď zrovna nemůžu, budu muset vydržet. Těším se, až se jich zbavím.

To Alen.Johnson (Čt, 11. 6. 2009 - 18:06)

Alen, tady v Čechách nikdo nemůže brát vážně to, co píšeš. Prostě ti nevěříme.
Jestliže opravdu myslíš vážně to, co píšeš, budeš tu považovaná za blázna a raději se sem nestěhuj.
Myslím si, že já osobně patřím mezi velmi tolerantní lidi, tohle ovšem považuju za výstřelek století - promiň.
Ale možná se ještě někdo ozve.

Alen.Johnson (Čt, 11. 6. 2009 - 18:06)

Vážně mi nikdo neporadí ohledně té české střední školy? Byla bych vděčná za pomoc.

Alen.Johnson (Čt, 11. 6. 2009 - 18:06)

Já už bohužel další děti mít nemůžu, ale Bůh mi jich dopřál pět. Jinak samozřejmě používá se metoda plodných a neplodných dní. A dcera může být ráda, že dopadla takto dobře.

To Alen.Johnson (Čt, 11. 6. 2009 - 09:06)

Když ti víra zakazuje antikoncepci, jak to řešíš ty? Taky máš plenky? Nebo každý rok nové dítě?
Chtěla bych vidět čtrnáctiletou holku, která by si tohle nechala líbit.
No jako vtip dobrý, ale už to stačí.

Marie (Čt, 11. 6. 2009 - 08:06)

Že vás to baví dopisovat si vtipálkem, který se baví na tom, že jste mu naletěli. To by bylo tak na soud a 4-5 let za sexualní zneužívaní a za ochranu práv dětí.

Alen.Johnson (Čt, 11. 6. 2009 - 07:06)

Pochopitelně to myslím vážně. Myslím si, že jsem se jako matka zachovala správně a ochránila děvče před její nezodpovědností. Antikoncepci nám víra zakazuje, ale taktéž předmanželský sex. Ten její byl sice za účelem zplození dítěte - ale jakým? Aby vyhrála sázku se spolužačkama! To prostě nedokážu pochopit, nečekám od holky v tomhle věku rozum, ale tohle bylo vážně moc. Její nejlepší antikoncepcí jsou teď právě ty plenky, sama se za ně tak stydí, že si drží kluky od těla a ten její tehdejší přítel ji díky bohu opustil.

To Alen.Johnson (St, 10. 6. 2009 - 23:06)

Nejhorší je, že mi připadá, že píšeš naprosto vážně.
Opravdu považuješ za správné takto zlomit osobnost svého dítěte?
Slyšela jsi někdy o antikoncepci?
Také máme v Čechách poměrně dost dobrých lékařů-psychiatrů.
Jsem z tebe zděšená.

Návštěvník (St, 10. 6. 2009 - 23:06)

alen je nejaky uchýl,

Alen.Johnson (St, 10. 6. 2009 - 11:06)

Ne, opravdu, nemáte s tím někdo zkušenosti? My už v ČR nežijeme hodně dlouho. Bývá na středních školách nějaká sestra, zdravotní dozor

Milan (St, 10. 6. 2009 - 06:06)

Alen ty musíš bejt chlap a mastit si brko.

Alen.Johnson (St, 10. 6. 2009 - 06:06)

Chtěla jsem se zeptat ostatních diskutujících, jestli nevíte, jak to chodí na středních školách v ČR - co do podmínek pro inkontinentní studenty. Plánujeme výhledově návrat do ČR, ale nejstarší dcera nosí plenky, do kterých se počurává a pokakává a především to druhé jí dost komplikuje možnost se rychle sama přebalit. U nás chodí ke školní sestře, ale tady takový zdravotní dozor prostě mají přímo ve škole, není to na nějaké české podobné? Ideálně nějaké křesťanské gymnázium.

Reklama

Přidat komentář