Reklama

Máte zkušenost s klukem a jste na dívky?

Robin (St, 28. 4. 2010 - 12:04)

Já mam svojí holku ale občas spim pro spestření i s kamarádem a sex se mi líbí s obouma.Akorád kouření kluka mi chutná o něco líp než lízání holky.

Honza (Po, 26. 10. 2020 - 07:10)

Tak pod kouřit čůraka mně a já tobě

Jirka (Pá, 27. 7. 2012 - 23:07)

Já jen zkoušel kouřit bratrovi, ale niak mě to nebralo.

Lukáš (St, 25. 7. 2012 - 23:07)

Když mi bylo 16 tak jsem měl asi půl roku
poměr s o dva roky starším kámošem,neměl
jsem žádnou zkušenost z holkama a on mi sli
boval,že mě všechno naučí,nejdřív to začalo
líbáním,pak kouřením a nakonec mi ho strčil
do zadku,naštěstí používal lublikant s pum
pičkou,takže to nebylo tak hrozný.Postupně
jem si zvyknul,akorát kouření mi vadilo,
protože mě to nutil polykat.Pořád sliboval
že to rozjedem z holkama a nic.Naštěstí šel za půl roku na vojnu.

jo bylo to (Po, 16. 7. 2012 - 11:07)

někdy v r. 1988, takže to kilo bylo dost peněz - pivo stálo 2,50 Kč za 10ku:-))

to jen pro vysvětlení mladým, jaký byly ceny :-)))))

já jsem (Po, 16. 7. 2012 - 11:07)

ve věku cca 21 let chlastal v hospodě s kámošema, spolužáci na VŠ. Kámoš se vrátil z WC a říkal, že je tam borec, který loudil. Všichni jsme se tomu smáli, no a po pár pivech jsem musel jít i já, byl tam cca 40 - 45 let, když jsme vedle sebe močili, koukal na mě a zeptal se, jestli si může za 100ku sáhnout, byl jsem připitej a jako študák jsem neměl moc peněz, tak jsem řekl že jo, pak mě chtěl vykouřit, za další kilo, nějak mi to nevadilo, tak to zkoušel v kabince, celkem se mi postavil, ale asi po 2 minutách jsem řekl dost, zaplatil a my s klukama vše prochlastali. Že by mě to nějak poznamenalo bych neřekl. A ani nevím, jestli bych svolil jít dál. Prostě se stalo, chlapi mě nevzrušují, gaye neodsuzuji - pokud se teda nejedná o ty opravdu open typy, které jsou i lehce agresivnější ve svém chování - vnucování se.

Ale je pravda, že někdy při šukání a představě, že by tam byl někdo třetí, tak že by mohlo dojít na víc bych to apriori nevylučoval, fakt nevím, ale to bývá pod vlivem aktuálního stavu vzrušení. Takže možná přeci jen lehce bi jsem.

Asi tak nějak.

Jakub (Po, 16. 7. 2012 - 10:07)

Jo tak já vlastně, jestli se to tak dá nazvat přišel o panictví s kámošem. Nejsem gej, ale v 14 když jsme byli na vrcholu onanie a holky pro nás byly nedostupné jsme se s kámošem tak nějak více sblížili, začalo to společnou onanií a pokračovalo to vzájemnou. Ikdyž jak říkám nejsme ani jeden gej vzrušovalo nás to a tak jsme si vyzkoušeli i vzájemně si je vykouřit a ochutnat sperma. No a to už byl malý krůček k análnímu sexu, který jsme provozovali cca 3 měsíce. Na poprvé jsme to dělali bez lubrikantu, takže celkem mazec, ale celkem se nám to líbilo, protože je rozdíl jestli si ho honíte nebo se vám sám tře v něčí díře a to že to byl zadek kámoše jsem v ten okamžik opravdu neřešil.Navíc mohl jsem se do něj v klidu udělat a tak si orgasmus pěkně užít. Ale když si vzpomenu na naše začátky, jak jsem se mu ho tam snažil narvat a ono to moc nešlo, navíc nás to oba bolelo. Jinak musím popravě říci, že když vás někdo šuká a tím vám masíruje prostatu a ještě vám ho při tom lehoulinko honí orgasmus je v okamžiku na světě. Jediné o čem jsme se hádali, bylo kdo začne první, jelikož, kdo zažil potvrdí když jsem se udělal tak jsem byl spokojený a už jsem neměl potřebu dál pokračovat a představa, že už nejsem vzrušený a teď mě bude ojíždět kámoš byla celkem nahouby. Ale rád na ty doby vzpomínám.

Spolupráce na k (Po, 16. 7. 2012 - 03:07)

Dobrý den,

ráda bych oslovila lidi, kteří jsou ochotni se anonymně, ale otevřeně svěřit se svými problémy a životními zkušenostmi.
Jedná se o autentické příběhy/osoby a rozhovory s nimi ze kterých vzniknou nejprve materiály a poté kniha rozhovorů o skutečných lidech.
Vše naprosto anonymně. Nemusíte uvést své jméno, svou adresu ani jména jiných osob. Jde mi jen o upřímnost a ochotu sdílet s jinými lidmi své zkušenosti a vnitřní prožitky.
Vítání jsou všechni, kteří zažili nebo prožívají něco o co se chtějí podělit. A chtějí, aby jejich slova nezanikla, ale vznikla z nich kniha.

V případě zájmu napiště na mail: [email protected].

tom (Po, 16. 7. 2012 - 00:07)

Jsem svalnaty a holky na mě letí. I kluci. Ale neřeknou si o to. Většinou jim navrhnu at u mě přespí. A pak to jde snadno. S klukem je sexík lepší, udělám se líp a kámoši taky. A jeden kámoš se po šuku rozbrečel. Ale bylo to dobrý. Už se do Vás zabouch kluk ?

Dastyn (So, 20. 9. 2008 - 15:09)

Jako kluci pubertáci jsme si to užívaly v místní chatce nějakej čas než jsem pochopil svou orientaci,poté jsem to hned ukončil trvalo to jen pár měsíců,ale naučil mě hodně

Jirka (So, 20. 9. 2008 - 14:09)

Já jsem to zažil prevčírem. Stalo se to na toalete. Už jsem bil a právě jse si zapínal zip, když vešel asi 40-tiletý chlap. Pustil se se mnou do debaty už ani nevím o čem, a popri tom akože močil. Když skončil naznačil mi, či nechci jít do kabínky. Šel sem protože když jsem poprvé videl gay porno postavil se mi a bál sem se jestli náhodou nejsem na kluky. Svlékl mi kalhoty, pak aj sobě.Už mi stál, protože než prišel chystal sem se udelat. Vykouřil mi ho a pritom se udelal. Chtel udelat taky mne ale byl jsem úplne stuhlej a vúbec nic sem necítil, skoušel to na mne blbými řečmi jako miluje te, jsi takovej nádhernej, ale pak sem řekl, že to nemá cenu. Pak spokojene odešel a já teď už vím, že sem úplne normální. Četl sem, že prí je normální, že se chlapovi postaví, když vidí 2 chlapi jak to delají. Dokonce se tam psalo, že chlapi, kterí geje odsuzují, mají erekci ješte časteji jako tí, kterí ich akceptují.

Muž (So, 20. 9. 2008 - 13:09)

Presne tak, ale naopak jsem to zkusil ja. Vedel jsem ze jsem gay, uz jsem poznal hodne kluku, ale vrtalo mi v hlave, jestli nejsem trochu bi, nebo co se mnou udela kontakt s holkou. Ale ani ta erekce nebyla poradna, jen tak napul, byla nejaka mekka, vonela divne a ten zensky hlas proste pro me blok a nemohl jsem dal pokracovat. Podle me to jednou uz v cloveku je a i kdyby sebevic chtel, pujde to jenom tak, jak je "nastaven od vyroby" :-). Proste predelat se clovek da snad jenom v pohadkach.

Lukas (St, 19. 12. 2007 - 21:12)

S kamaradem jsme to zkusili ciste ze zvedavosti. Bylo to zajimavy, protoze to bylo uplne jiny, nez s nasejma holkama. Oba jsme meli erekce a to je dukaz, ze nas to vzrusilo, ale aspon mne je jasny, ze to neni neco, co bych si chtel zopakovat.

Vladimír (St, 19. 12. 2007 - 20:12)

Když mně bylo asi 20 let tak v Plzni na nádraží mně sbalil tak 40tiletý homouš. Zaplatil mi pivo a navrhnul aby jsme se šli projít. Tušil jsem o co mu jde, ale šel jsem s ním dobrovolně protože jsem byl zvědavý co se bude dít. Přišli jsme za nádražím do křoví v parku a zeptal se jestli ho mám hodně chlupatýho. Tak jsem mu ho ukázal, on mně ho chtěl vykouřit ale nešlo to protože nejsem na chlapy a nepostavil se mi. Tak mně svého narval do mého zadku, když si ho vyprázdnil tak mně poděkoval a zmizel. No, teď je mi 40 a kdyby byla podobná situace, už bych to neudělal.

michal (Út, 18. 12. 2007 - 19:12)

je zajímavé že údajně každý desátý kluk měl homosexuální styk jednou v životě ale jinak je čistě heterosexuální,znáte někoho,nebo máte zkušenost,jaké to je?

Reklama

Přidat komentář