Reklama

jde dělat něco s velkými prsními dvorci?

šádilak (St, 13. 2. 2013 - 00:02)

tak mu je ukaž a uvidíš...tak Dobře.. ! a Děkuju .. ! ;)

!!! (St, 13. 2. 2013 - 00:02)

tak mu je ukaž a uvidíš jak bude reagovat,ale myslím že uspěješ...a nestyd se,ale jen ukázet nic víc

šádilak (Út, 12. 2. 2013 - 23:02)

na to jsi mladá aby jsi...ale on mi na ně chce pořád sahat.. a já se stydím nebo spíš bojím co na to řekne.. ! :(

!!! (Út, 12. 2. 2013 - 23:02)

je mi 14 ! a nelíbí se mi...na to jsi mladá aby jsi někde své prsa ukazovala.Až budeš mít na to věk,tak bude vše ok,a navíc velké prsní dvorce jsou moc hezký,to ti pochválí každý chlapec

cákal (So, 14. 11. 2020 - 02:11)

Ježíš marjá, co si napsal za blbost, jakých 14 let, mě bylo třináct a za zahradou jsem načapal holky, byly nahatý a roztahovaly si pinďulky, asi trochu masturbovaly. Když mne viděly řehtaly se a ne aby ty kundy schovaly, pořád je na mne vystrkovaly a musel jsem si sundat kalhoty, oni mi očumovaly a měly ze mne legraci, jako že ho mám malýho. Přitom dneska mám bimbasa 17 cm, je to macek, většího bych ani nechtěl, a nějaký prsní dvorce by mne nemohli rozházet. První styk jsem měl už ve 13 a zrovna jednou z těch roztahovaček pind.

šádilak (Út, 12. 2. 2013 - 23:02)

je mi 14 ! a nelíbí se mi moje prsa .. :( protože jsou povyslá a mají strašně velký prsní dvorce.. a bojím se jak na to bude můj kluk reagovat .. :(

Puta puta ná ! (Čt, 17. 1. 2013 - 11:01)

Kdapák, ty když jim do té palice něco vleze tak je to horší než podebraná pata.Nevidí, neslyší, jenom aby prosadily to co si do té jejich hlavinky vzaly. Jest-li je to dokonalá kravina je nezajímá, hlavně že prosadí svůj názor.Že toho obyčejně po čase litujou¨ale nikdy nepřiznají. Hlavně, že to udělají na truc mužům!

Rišo (St, 16. 1. 2013 - 20:01)

ahoj, muzes jit urcite na...Vy ženy ste sa asi zbláznili!!! To čo my muži na vás najviac obdivujeme a po čom túžime, vám naopak najviac vadí! Velké dvorce, vypuklé dvorce, to je jedno, je to prekrásne, že nie ste všetky rovnaké a to je na vás najviac vzrušujúce!!! Bože, čo by som ja dal za to mať doma na žene veľké a navyše aj vypuklé dvorce!!!

iva (St, 22. 7. 2009 - 13:07)

prednost?..z toho se prednost neda udelat..jenom to boli...a holka si nemuze dovolit ani vyjit bez podprsenky,,i kdyz nektera tricka k tomu primo vybizeji...to je jenom utrpeni..mit penize tak du na plastiku hned..

chlapeček (Po, 9. 3. 2009 - 18:03)

Jíťo,moje žene má taky velké dvorce,mě se to líbí - hezčí než malinké

! (St, 26. 9. 2012 - 08:09)

Ale jó ,jen si je nechte upravit, ale počítejte, že mužský z 90% při první příležitosti vás vymění za mladší s přirozenejma prsama a hlavně né zalátanejma a znetvořenejma nějakými ošklivými stehy.Nic příšernějšího snad ani není.Ale vy si v tom libujete! Hlavně že se v tom cítíte dobře!

Katko (St, 26. 9. 2012 - 02:09)

Na jednu stranu máš pravdu.Ale spíš sneseme povislá prsa v přiměřeně k věku, než zjizvená prsa po nějakých úpravách. Někdy mě to připadá, že to vše děláte nám naschvál.Když se to mužům líbí, tak schválně se toho zbavíte. I za cenu znetvoření.Nejhorší opravdu jsou stehy na prsou a nevěřte nikomu, že se to časem ztratí.Nikdy se těch stehů nezbavíte!! A není nic ošklivějšího zalátaný prsa jak pytel od brambor!

Katka (St, 26. 9. 2012 - 00:09)

Tak se nech vyšetřit...hm, jako že jsme slepice, to si zrovna nemyslim... chápete význam slova komplex? jasně, že prsa na potkání neukazuju, ale mě samotný se prostě nelíběj a to je to podstatný... zvlášť když jsou na nás dnes a denně vyvalovaný dudy ze všech stran... a chlapi se můžou uslintat.. a vždycky vypadaj stejně, obrovský, pevný a s malejma vytrčenejma bradavkama... jasně, že je to retuš, ale to je prostě standard a ideál krásy, kterej v naší době zrovna platí... to je jak kdyby jste si libovali, že ho máte malýho a křivýho, kdyby na vás ze všech stran a na všech plakátech a reklamách útočily obrovský super klády...:P :D :D

Pepe (Čt, 5. 1. 2012 - 15:01)

To je prostě nádhera velké dvorce a pokud jsou ještě velký bradavky tak to je to nejhezčí co může být! Cumlal bych celej den! Nikdo by mě od nich neodtrhul!!

Linet (Čt, 5. 1. 2012 - 09:01)

Máme absolutně stejný...Terezko,vubec si to takto neber. Jen Ty sama musíš se naučit přijmout svá prsa,a začít je mít ráda! Já pracuji v erotickém průmyslu a sama mám velké prsní dvorce,a ještě je nemám ani stejné. A přesto je miluju,jsou krásné a zdravé,nestěžuji si,a jsem úspěšnější než kolegyně se silikony a nebo z jizvenými dvorci! Věř tomu je to tak,jsem žádaná protože produkce vidí jak zářím sebevědomím a nic neřeším na svých dvorcích,a proč bych měla? Vždyt jsou krásné :-)

Patrik (St, 28. 9. 2011 - 13:09)

Tak se nech vyšetřit...Terko vubec se ničeho neboj. Mám holku a ta si myslí to samé, ale přitom je to tak krásné. Většině kluků včetně mě se to líbí, tak se neboj. Pořád mám menší bradavky než moje holka, která má malá prsa a velké bradavky to je žužo mazlit se při sexu s takovýma bradavkama.

!! (St, 28. 9. 2011 - 10:09)

Tak se nech vyšetřit bláznivko bláznivá.To si jenom vsugerováváš a přitom ani nevíš co se komu líbí! Ježíš Mariá, víš kolik žen před tebou měla prsa taková jaká jim narostla a byla šťastná a spokojená celý život.Vy dnešní slepice, že vás tak musím nazvat protože to je nejvýstižnější, hledáte jen na sobě i sebemenší chyby a na všechno máte hned výmluvu proč a kdo za to může! Co by ty ženy co mají nemocná prsa a kolikrát jim je musejí odebrat za taková dali a jak by byly šťasné mít zdravá prsa!

Terka (Út, 27. 9. 2011 - 22:09)

ahoj, muzes jit urcite na...Máme absolutně stejný problém, naprosto identický, mám z toho strašné komplexy.. stydím se kdekoli slékat i v dámských šatnách, natož před klukem. Mám malá prsa, dvorce velké a nafouklé a ploché bradavky..:( když je mi zima, tak se to vše celé zcvrkne a vypadá to hned krásně, prso je kulaté, né špičaté.. kéž by to tak bylo pořád..

Zuzko (Pá, 25. 3. 2011 - 14:03)

to si je radši necháš zohavit nějakejma jizvama? Vždyť to je to nejhezčí když má žena velké dvorce!A ty raději již na dosmrti chceš mít nevzhledné stehy?Ty se nikdy nevstřebají, tak aby nebyly vidět.Jednou budeš sama sebe nenávidět, že si se nechala takto poznamenat na celý život. To už ti ale nikdo neřekne, že si nechat zmenšit prsa je stejně pofiderní a většinou do tří let je ty ženy mají zase zpět, ale již zůstanou jednou pro vždy zjizvené!!!

x_x (Čt, 24. 3. 2011 - 21:03)

Ahoj, mam taky dost velký...Buď ráda, za to co máš. Je to otázka psychiky a ne velkých dvorců.

Reklama

Přidat komentář