Reklama

Honění

Jakub (So, 5. 4. 2014 - 17:04)

Nuda pláže nebo vzájemná...asi si nepochopil to masírování po tém zákroku na penisu. Mamce doktorka jasně popsala a na mně ukázala, jak se to má správně dělat, aby dole pod žaludem nezůstala tvrdá jizva. Taky ji upozornila, že je to pro kluky vzrušivý, hned co zmizí boleti z rány. Ty masáže se dělaly asi 6 týdnů, mamka byla pečlivá a na penisu to není poznat, že tam nějakej řez byl. Fakt je, že mi pokaždý stál a já býval i dost vzrušený. Byl by to nesmysl, abych pak erekci před mamkou zakrýval, když mně tolikrát viděla a vlastně mi ji přivodila.

Jakub (Pá, 4. 4. 2014 - 11:04)

Ano, i dospělí masturbují...Víš, nějak není u nás důvod klepat na dveře, když jsme v bytě jen sami dva. Stud před mamkou nemám, ona přede mnou taky ne. Chodíme i na nudapláže, doma ve vedrech jsem já často, mamka někdy, nazí. A ten problém po operaci předkožky znamenal, že mi ho mamka ošetřovala a pravidelně jsem měl při tom i erekci. Ty masáže se podobaly masturbaci, bylo nutný hlavně rozmasírovat jizvu zespodu na tý uzdičce. Tam je každej kluk nejcitlivější, někdy jsem byl z toho dost vzrušenej, teda když opadly ty bolesti po zahojení rány. Od tý doby jsem věděl, že erekci před mamkou zakrývat nemusím, no a nakonec ani tu onanii. Možný ti připadáme trošku úchylný....ale je to v pohodě. A já jsme za to rád.

lubos (Pá, 4. 4. 2014 - 09:04)

Ja si to delam nejradeji v nejvetsi diskretnosti kazdy den v posteli a to od doby co jsem si zvykl spat nahy.V posteli mam tu nejvetsi volnost a chut se rychle vzrusit .Jakmile si pretahnu predkozku pres zalud tak uz citim jak mi pekne stoupa.Pak uz ho zacnu jemne masirovat a trit o perinu a postel,kdyz uz citim,ze vystriknu tak radeji prestanu a prejizdim si lehce rukou pres zalud.Tak jak to delam denne ,zjistil jsem,ze je to docela dobry trenink pro dlouhou vydrz..A pry se tim i casem penis o neco zvetsi.Slipy uz moc nenosim,mam jen jedny.Spis boxerky.Kdyz jdu,ale s postele rovnou do sprchy tak uz jsem vetsinou vzdy nahy,protoze uz tak i spim.Dobre i zdrave je pry si varlata sprchovat studenou vodou,snizi se tim citlivost.Na to vzruseni nebo-li orgasmus jsou dobre i nektere potraviny jako cokolada,smetana,cesnek aj.Pro prave vzruseni jsou take dobre vyprasky na holy zadek.Nejlepsi pro masturbaci je i skvele pocasi a dobra nalada to pak jde samo a kluk se i rychleji l vzrusi protoze i ty podminky a take samozrejme zdravi ma na nasi potenci primy vliv.

jakub maxovi (Čt, 3. 4. 2014 - 23:04)

a to si ho vyhonis vecer jen...Já nere, ze je to jen jednou za den. Psal jsem o tom těsně pred zalehnutim. Bývá to i odpoledne. Když přijdu domů ze skoly nebo z basketu, většinou se celej svliknu, rad chodím doma nahý. Casto pak následuje odpolední masturbace. O víkendu je pravidlem taky ráno, probudim se a uz je pripravenej od ranní erekce. Detaily jak se del ajak dlouho s tebou probírat nebudu.

Jakub (Čt, 3. 4. 2014 - 23:04)

Pravidelná masturbace zvl. v...Mám a mamkou moc hezký vztah, napůl spíš jak kamarád. Asi je to tím, ze jsme už dlouho jen spolu. Většina kluků by mi mohla závidět, o čem si mamka se mnou povídá. Během my puberty jsme povídali o studu, erekci, onanii, nahotě. A to mluvila i o sobě. Takze vím, ze i ona docela casto masturbuje, ze má robertka. I jsem ji asi 3x viděl, teda náhodou. Jednou si mně vsimla, pak říkala, ze se svět nezbori, ale ze má radsi soukromí. V mých 12ti, po operaci predkozky, mně pomohla to dolecit masazema a koupelema. Já opravdu nemám důvod se pred mamkou skrývat s takovou klucici samozřejmostí, jako je onanie. Mamka mi uz několikrát řekla, ze ji těší, jakou k ní mám důvěru. Nejsem exhibous, co to dělá před mamkou naschvál. Naopak jsem rád, ze si rozumíme i v takových intimních věcech.

Max (Čt, 3. 4. 2014 - 16:04)

je mi 16,5...to večerní je...a to si ho vyhonis vecer jen jednou nebo vic krat za sebou ja vtym veku to jednou nestacilo a za jak dlouho se asi udelas a uvidis jak budes starsi bude to lepsi a taky az budes mit stalou partnerku tak ti odpomuze a nebudes muset kazdy vecer sam asi z toho nekdy boly ruka ze me obcas jo zatim zdar Jakube

Jakub Maxovi (St, 2. 4. 2014 - 23:04)

A kolik ted tobe let a porad...je mi 16,5...to večerní je fakt pravidelný. Spím pak jako zabitej. Stává se už zřídka, že se objeví noční poluce. Spíš mně to nutkání z nějakýho snu vzbudí..na to mám po ruce papírový ručníky, udělám se a hned usnu. Mamka je ráda, že už fleky skoro nejsou, že onanuju každý den bere jako normálku. Stane se, že vejde do koupelny, zrovna, když jsem v nejlepším, ale ne proto, že by mně slyšela a chtěla to vidět. Chodí mi vydrbat záda.

Max (St, 2. 4. 2014 - 16:04)

Jako každej kluk jsem si...A kolik ted tobe let a porad mas takovy problem melů jsem podobny ale ne takovy taky praktikoval co ty pak se lip spi a zedne fleky a ze te nekdo vidi to je normal dela to kazdy a taky ty zvuky to asi mamku nebo nekoho v rodine napadne co delas zavreny v koupelne nebo na wc

jakub (St, 2. 4. 2014 - 09:04)

Jako každej kluk jsem si hrál s pindikem od mala, bylo to příjemný, mamka mi to nikdy nezakazovala. A přišel moment, kdy začal růst a jednou to v něm začlo pálit a cukat a najednou i něco vyteklo. Pak začaly noční poluce...a mamka nebyla nadšená, že jsou fleky v posteli, spím totiž zásadně nahej. Jednou o tom začala povídat...že je to u kluků normálka...ale že by pomohlo pravidelně se udělat před spaním. Zkraje mi to i připomněla....a je to výrazně lepší. Takže každý večer ve sprše onanuju....o víkendu i ráno po probuzení, když je ta první erekce. Mamka mně při tom už víckrát viděla....už mi to nevadí a jí taky ne.

Alina (Út, 1. 4. 2014 - 11:04)

dobřee vyprstiš mě?:O

pro alinu (Út, 1. 4. 2014 - 11:04)

allinko ja jsem spokojeny tak pojd udelame

Alina (Út, 1. 4. 2014 - 11:04)

ahoj já jsem alina každý den mám chut nekomu vyhonit ale nikdo nechce proteže jsem hnusná prý ale já sem nejkrasnějsi

zlatavy (Út, 7. 12. 2021 - 15:12)

jeste mas chut nekomu vyhonit mam to rad a nechtel bych to zadarmo

Aleš (Út, 1. 4. 2014 - 11:04)

mám problém mám ho malýho každý den si honím tak 10x abych se citil spokojeně

lubos (Po, 3. 3. 2014 - 08:03)

Je mi 18.let a honim si penis kazdy vecer a rano v posteli,je to balzam.Nejradeji ho zasunuji mezi perinu,kde si vytvorim uzkou skulinu a maly prostor a snazim se i prirazet.Ruka sevrena v pest je take slast to je citlivejsi na uzdicku.Musim mit na nem nasazeny igelitak,nybrz zkousim jak dlouho se neudelam a aby nebyla mokra postel.Problemem je,ze musim jeste trenovat,protoze uz po 30 vterinach citim,ze,vystriknu drive a nemohl bych mit sex s holkou,kdyz by mi ochabl tak rychle.Ten sacek mam odzkouseny,jen vnem svedi zalud,to pak nuti vic k honeni,ale je prilnavy proti kondomu ten klouze dolu.Jako ochrana je,ale urcite nevhodny.

Irča (Po, 3. 3. 2014 - 07:03)

pindit hoňoura je požitek to se musí umět

Jirka (Ne, 2. 3. 2014 - 07:03)

Uspokojuje mne už to,když...Ahoj Irčo,neprohodíme spolu pár [email protected]

Honič (St, 1. 12. 2010 - 14:12)

Honím dobře, honím rád.

picak (St, 1. 12. 2010 - 10:12)

Nech si to nastříkat na kozy a do chlupu na kačence ja to starý tak delám a je v sedmém nebi čauki přeji krásný dlouhý a hustý střik

www.vykladkaret (Út, 16. 11. 2010 - 21:11)

www.vykladkaretonline.estranky.cz

Reklama

Přidat komentář