Reklama

Honění

František Koude (So, 15. 12. 2007 - 17:12)

Orecho - ty moje kočko,tohle bych chtěl s tebou zažít,to by v STS Chvojkovice čuměli na palbu - pojď do toho.

orecha (So, 15. 12. 2007 - 16:12)

do pusy a pak mu dat francouzaka at i panove vedi, co za hnus to produkujou. jak se rika...o obed se podel se svym nejlepsim pritelem

Mirka (So, 15. 12. 2007 - 16:12)

Na sebe, nebo mu to normálně nech stéct na břicho. Ale hned utři, za chvíli to studí. Já mám vždy po ruce nějaké kapesníčky. Polikat to nemusíš, když nechceš.

Freda (St, 3. 2. 2021 - 18:02)

Polikat jsem se naučila ve třetí třídě, ale tvrdě podle PČP.

Návštěvník (Čt, 17. 6. 2021 - 06:06)

.

Default User Image
Babib (Ne, 24. 9. 2023 - 18:09)

Mám u sebe vnuka na prázdninách. Mladí jeli na dovolenou a tak se o něj starám. Teď v těch vedrech nosí tenký kraťasy a skoro pořád na nich má velkou bouli. Jak si myslí, že se nedívám, už má ruku v rozkroku a mastí si kulík, buď přes látku, nebo strčí ruku dovnitř a honí. Chodí spát nahý. To je podívaná, než vleze na válendu. Má už velkou přednost. Večer a ráno pod tenkou dekou, je vidět i slyšet, jak si užívá. Nacházím minimálně pět i víc výronů jeho semene. Kraťasy mu peru denně, protože to vypouští i do nich. Někdy i vidím jak tu mrdlinu pumpuje ven šulínem. U mne je spokojený, protože doma mu to zakazujou. Až jsem musela dceru napomenout, protože ona si taky užívala rozkoší hodně brzo a často. No, já v tom horku nenosím kalhotky a jak můžu, taky se potěším. Co mám dělat, když s dědou už nic není a já to pořád potřebuju. Vnuk dělá to samý co já. Jako že o tom neví.

da (So, 15. 12. 2007 - 14:12)

a nebo na sebe.na kozičky

hoonzin (So, 15. 12. 2007 - 08:12)

No přece do pusy !!!

Anonym (So, 23. 9. 2023 - 23:09)

A když není doma, tak se nesmím vyhonit... není to škoda ?Až zase zařve semeno", zařvi na ni "kunda" a pořádnĕ tvrdĕ ji vopíchej...

zvědavka (Po, 10. 12. 2007 - 16:12)

Ahoj. Chtěla bych se zeptat. Ještě jsem to nikdy nikomu nedělala, ale kdybych chtěla udělat svému příteli dobře, nevím kam ho mám nechat udělat? Do kapesníku? Ale to je nepraktické a co když třeba nemám žádný po ruce? Poraďtě mi prosím, děkuju :)

Tom 48 (Po, 24. 7. 2023 - 15:07)

Děvče zlatý na kozy do pusy postříkat kundu pa

Honič (Po, 24. 7. 2023 - 15:07)

Nechej si to výstřikat na sebe

Anonym (Po, 25. 9. 2023 - 17:09)

Já svýmu příteli honím před sexem i po něm když mu ještě stojí a líbí se mi to víc než bych si honila svou pipinu někdy se u toho i udělám.

Eva (St, 18. 5. 2022 - 08:05)

Prvý krát som mala takú ísť dilemu ako vyhoniť ale viac bolo že kde.Rozhodnute bolo park.Bolo to prvý raz, dovtedy som penis v skutočnosti nevidela nie aby som ho držala v ruke.Nechcela som aby vedel že je to prvý raz robila som sa skúsenou.Sadli sme na lavičku stiahla zips vošla rukou do rozkroku a hľadala, chlapec bol neskúsený ako ja neskôr sa priznal , priznala som sa tiež že som to ešte nerobila.Nahmatala som tam niečo mäkké stlačila som to zjojkol vraj som mu stlačila vajíčka.Postavil sa predomňa stiahol prednú časť nohavíc zo slovami od trémi sa mu nepostavil.Zvedavo som si to obzerala bol bez chĺpkami vraj sa vyholil,tak toto je mužskosť,nič moc pomyslela som si.Kázal mi ho vziať do ruky.Viac má zaujal miešok čo tam vysel, dlaňou som po ňom prešla čo bolo nad mieškom začalo narastať len čo som sa toho dotkla začalo stoho niečo žlto bielo striekať stihla som sa strieka čom vyhnúť keď to prestalo striekať vopchal to do nohavíc a povedal, keď si to robím sám vtedy sa mi postaví.Bola som zvedavá aké to je keď sa to postaví tak som mu povedala aby mi to ukázal.Poďme na inú lavičku a počkáme chvíľu o chvíľu bude stáť.Bozkavali sme sa keď povedal už stojí.Rýchlo sa predomňa postavil vytiahol penis z nohavíc teraz to bolo väčšie a tvrdé,vzal penis do dlane a prechádzal dlaňou hore dolu odhaľoval červenú hlavičku.Tak sa to robí povedal.Daj sem chcem si to vyskúšať,vzala som penis do dlane a robila to čo predtým robil on.Páčilo sa mi ako sa skrýva hlavička čím rýchlejšie som pohybovala rukou tým rýchlejšie sa hlavička ukazovala a skrývala páčilo sa mi to.Potom som cítila že som v nohavičkách mokrá takú vlhkosť mám keď sa hrám zo svojou mušličkou vtedy ale musím čakať dlhšie kým zvlhnem nevedela som že keď sa hrám na skrývačku z penisom čo sa mi ozaj páči pocitim také niečo.Zrazu som v dlani pocítila taký tik pre istotu nevie prečo som sa kúsok z lavičky odsunula a znova ťa žltobiela tekutina striekala keď bolo po všetkom vopchal ho do nohavíc.Ja som sa rýchlo ponáhľala domov už som sa tešila ako sa pohram z mušličkou.Dobre že nikto doma nebol vyzliekla som sa a venovala mušličke za chvíľu som cítila chvenie v brušku potom niečo ako kŕč a zrazu slasť a uvoľnenie.Rano som to povedala kamoške ta povedala že to bol orgazmus.Bolo to tak dobré že ešte cez prestávku som volala kamarátovi či si to môžem zopakovať.Na otázku čo chcem opakovať či nejaké učivo som povedala že sa chcem hrať na skrývačku pozorovať ako sa skrýva a odhaľuje červená hlavička.Šlo mi hlavne o to aby som si neskôr mohla privodiť ten zázračný pocit pri orgazme, bolo to lepšie keď sa predtým pohram z penisom.Suhlasil.Tak sme si to zopakovali už som vedela kam nasmerovať žlto bielu tekutinu a doma to bolo ešte lepšie ako včera stačilo prstom prejsť po škáročke a bola som hotová.

Jan (St, 4. 8. 2021 - 02:08)

Do kalhotek zkus

Jan (Ne, 30. 5. 2021 - 01:05)

Do kalhotek

Jan (Ne, 30. 5. 2021 - 01:05)

Do kalhotek

Jan (Ne, 30. 5. 2021 - 01:05)

Do kalhotek

Reklama

Přidat komentář