Reklama

acne rosacea

Janča (So, 10. 10. 2009 - 20:10)

taky mě trápí rosacea asi 9 let. Nejdřív mi kožní dala lék Entizol, ten pomohl a krém Sensibio forte. Docela dobrý, ale časem jsem ho vyměnila za Eucerin pro pleť se sklonem k zarudnutí. Je super. Trochu i kryje. Není to zázrak, ale dá se to s make-upem přežít. Nejhorší je přechod z tepla do zimy nebo alkohol. To jsem jak jahůdka.

Martin (Po, 10. 8. 2020 - 19:08)

Jak dlouho jste používala Entizol, on je jen na lékařský předpis.

Jana (Po, 31. 8. 2009 - 14:08)

Ahoj, stejne jako vy mam rosaceu a snazim se ji drzet pod kontrolou :-) Zkousela jsem ruzne leky az mi jedna pani doktorka poradila jist podle krevnich skupin. Zni to divne a od ni jsem odchazela otravena. Nicmene jsem si vyhledala, jake je pro mou krevni skupinu vhodne jidlo a drzim se podle toho par mesicu s dobrymi vysledky. Nasla jsem clanek, kde je hezky popsano, co ktere potraviny v nasem telem zpusobuji a je to docela zajimave. Krome zlepseni rosacei mne navic prestal zlobit zaludek. Pani doktorka tvrdi, ze kuze je obrazem celkoveho stavu tela, ze rosacea je nevylecitelna (zadna novinka, ze?), ale vzdycky se zhorsi na zaklade neceho. Casto pry to byvaji potize prave traviciho systemu. Jinak mam dobrou zkusenost s opalovacim kremem Daylong, ktery je neparfemovany a na bazi gelu (ne kremu), takze kuzi nemasti. Davam si ho i jako ochranu pred vetrem nebo zimou. Slunicko pomaha, ale ne pres poledne (nejlepsi do 11:00 a pak od 16:00). Hodne sportuji a mam pocit, ze pot taky vsechno zhorsuje. Pro tyhle pripady s sebou nosivam pletovou vodu od Biodermy (ruzova rada, taky neparfemovana), ktera plet citelne osvezi a cisti.

Zuzana (So, 24. 1. 2009 - 16:01)

Ahojte všetci viem o čom hovoríte ja s tým bojujem už 9 rokov vyskúšala som azda všetko možné. Zmenila som 3 krát kožnú. Najviac sa mi to vyskytuje ked je vonku zima a vietor. Teraz mi dala kožná mast Afloderm použivam to 2 týzdne zastavilo sa mi to ale mám to stále červené. Najviac mám postihnutý nos a líca. Má niekto skúsenosti s touto mastou? Ak áno prosím napíšte aj iné skúsenosti ktoré vám pomohli. Velmi pekne dakujem ešte sa vam ozvem

janina (Pá, 23. 1. 2009 - 17:01)

Take mam tenhle hnus na obliceji a hledam,co s tim. Na jedne strance jsem se docetla,ze je nutne si zapisovat,co za den snim. Podle statistik je castym spoustecem i neco tak zdanlive neskodneho jako jogurt nebo spenat. Nevim proc, ale kdyz to vecer nebo odpoledne snim, chce se mi rano umrit.Takze si zapisuj, co jis, dale mi pomaha zodac, na citlive oci, poceni, migreny,to vse rosaceu doprovazi. oblicej si cistim cethapilem mlekem a jarisovou vodou z lekarny.Doporucuji.Cervene tvare mi nevadi, horsi jsou pupenz. Beru diane a je to mnohen lepsi. Pouzivam make up clinique, je lehky a prirozeny. Hodne stesti...

Lucka.. (Ne, 15. 7. 2012 - 22:07)

Ahoj. Nevím přesně kam psát, ale před cca. rokem a půl jsem se oholila v podpaží nějakou pěnou na holení a do pár dnů jsem měla podpaží osypané bolestivými rudými vřídky. Nemůžu se toho zbavit. Kožní mi napsala líh a mast. Nepomohlo. Nyní mám stále podpaží plné vřídků a jakoby toho nebylo málo udělal se mi vřed o velikosti asi 2x3 cm. moc to bolí a zavazí. moc prosím o radu. pokud možno na email: [email protected] děkuju.

Dáša (So, 19. 3. 2011 - 23:03)

Lékařka mé kamarádce...Ona asi neexistuje žádná univerzální pomoc, já mám také rosaceu a zrovna Diroseal a Rosaliac mi naopak stav zhoršily:-( Je lépe raději před koupí požádat lékárně o vzorek a vyzkoušet na několik dní.

Linda (St, 5. 1. 2011 - 23:01)

Kdysi mi na dermatologii předepsali mast Retin A a docela to pomohlo. Sice jsem vypadala jako brambora na loupačku, než se ta kůže vyměnila, ale cca půl roku to bylo dobrý. Pak se to pomalu vrátilo do původního stavu.

ner (St, 5. 1. 2011 - 23:01)

věříte bylinkám? moje dcerka sice nemá růžovku, ale měla ekzém na zadečku a díky bylinkám se toho zbavila koho by zajímalo více klidně mi napište. [email protected]

Dejnička (So, 1. 1. 2011 - 18:01)

Používá ho dva měsíce a chválí si ho, už šetří na další, je to bohužel dost drahé :-(

Ikina (St, 17. 12. 2008 - 22:12)

Mam asi 5 rokov problemy s cervenymi fliakmi a zilkami na tvary(lica).Az teraz som zistila,ze je to rosacea.Minuly tyzden som bola prvy krat u dermatologicky a predpisala mi krem Rosaliac a gel Metronidazol. Este nemozem posudit ci je dobry.Mam ale stale problemy s tym,ze jeden den mam tvar sice cervenu,ale bez pupienkov a na druhy den sa zobudim a tvar(lice) mam obsipanu pupienkami,cele lica mi horia a trosku mi to upokoji zelena krycia tycinka s obsahom cajovnikoveho oleja.Neviem cim to je.Snazim sa nejest pikantne,odstranila som so svojho jedalnicka aj vsetky citrusove plody,ze vraj na rosaceu nie su dobre.Neviete mi prosim poradit? Uz neviem co mam robit.Som z toho taka znechutena.Nic sa mi nechce robit,nikde chodit a zrkadla by som najradsej vsetky vyhodila.Prosim,poradte mi.

Petr (Pá, 28. 11. 2008 - 17:11)

kreténi, člověk se tady snaží něco vyřešit, svou nemoc a vy se sem naserete s reklamou! Do prdele s váma!!! Jste nic jinýho než ubožáci, vím že byznys je byznys, ale tohle je nechutný, zamyslete se nad sebou!!!!

Návštěvník (Út, 11. 11. 2008 - 08:11)

I VÁM POMŮŽEME UDĚLAT NĚCO PODSTATNÉHO PRO VAŠE ZDRAVÍ.
Většinu zdravotních potíží, i ty, které bývají mnohdy považovány za obtížně léčitelné nebo dokonce nevyléčitelné, lze úspěšně vyléčit. U těch zbylých je možné alespoň zlepšit celkový zdravotní stav a úroveň homeostázy, zmenšit obtíže s nemocí spojené a tím zlepšit kvalitu života.
Nabízíme vám pomoc při léčení nejrůznějších zdravotních problémů a to pomocí preparátů vyrobených z čistých přírodních surovin. Jednoduchá aplikace buď samotných přírodních preparátů nebo jako součást a velmi účinná podpora vaší stávající léčby, se kterou jak je vidět moc spokojeni nejste.
Nabízíme:
* vyzkoušené a ve světě osvědčené postupy přizpůsobené každému jednotlivému případu,
* dlouhodobé zkušenosti,
* individuální přístup a konzultaci s lékařem,
* účinné preparáty (na rozdíl od

Lenka (St, 1. 10. 2008 - 16:10)

Hanele - ty jsi měla růžovku hlavně na nose? Nikde jinde? Syn to taky měl, u nás v okr. městě kožařka vůbec nevěděla, co to růžovka je, lovili jsme informace hlavně z netu a různých diskuzí. Nakonec se objednal v Praze, odstranit laserem - myslím cena asi 4tis a dost bolestivé, prý jako když mu práskaly napružené gumičky do obličeje. Přijel, měl vidět takové rudé jakoby rýhy po obličeji, za pár dní to přešlo. Pak byl na druhém zákroku, to už tak nebolelo /měl přijít po pár měsících/, pak se to zdálo být vše v pohodě. Ale teď, když je nějaký přechod ze zimy do tepla, stres...tak se to objeví stejně. Hlavně v létě je furt namazaný opalovacím krémem, na sluníčko s hlavou nechodí, stále se maže Rosaloxem. Tak uvidíme, co bude dál.
Říká, že to má dědičné po mě, já mám dost těch červených žilek po obličeji /nos, tváře/, ale není to tak moc, aby mi to vadilo.

Hanele (St, 1. 10. 2008 - 14:10)

Ahoj, lidi, mám také růžovku, lehký typ. Velmi se mi osvědčila pupalka s vitamínem E --tobolky, lze zakoupit v lékárně asi zhruba za 100kč. Dále též pivovarské kvasnice - cena 66kč. Při pravidelném užívání - alespoň měsíc - se mi stav velmi zlepšil, rudá barva mého nosu vymizela. Takže zatím jsem spokojená.

Akne ROSACEA-Ru (So, 16. 8. 2008 - 00:08)

Zajimalo by me, zda nekdo uspesne vyzkousel nejakou prirodni lecbu na akne rosacea-BYLINKY, KREMY,VITAMINY, STRAVA, popr.MORSKE RASY, NALEVY, DETOXIKACE, ALOE VERA GEL, HOMEOPATIKA atd.Funguje BIOSTIMULACNI LASER ci LAMPA???
Vyzkousela jsem ruzne druhy antibiotic+ Rosalox, BP gel, Locacid, i Azeilac Acid gel a antibiotika po 6mesicich dokazala kuzi 100%vylecit(brala jsem 4denne),ale to vydrzelo jen asi tyden a pak se to zhorsilo uplene priserne a oblicej mam zarudly vetsinou hlavne pod ocima, pupinky se zvetsily v podobe malych puchyrku, pridaly se ekzem a vyrazka po tele, no zkratka hruza. Vysadila jsem ted po vice ajk roku antibiotika uplene a ted ani na oblicej nic nedavam, vyrazka i ekzem asi po tydnu zmizely, oblicej se vsak horsi.Trpim na to uz asi 5let, posledni rok, co jsem to zacala antibiotikovat se to rapidne zhorsilo, skoro jsem nevychazela z domu, vypadalo to zbesile. neni mi jeste ani 30, takze doktori to lecili spise jako akne, nez potvrdili Rosacea diagnozu. Nejhorsi je, ze muj oblicej muze vypadat okeyish a druhy den se osipu a zflekatim cervenymy skvrnami okolo pupinku ci zilek, takze to spis vypada, ze pricinou je neco vnitrniho...hormony ci strava(nejim ostra jidla ani alkohol, maso atd...takze to musi mit souvislost i s necim dalsim...doposud jsem necetla o nicem, co by pasovalo na me lepsi a zhorsene vysevy). Uvitam jakekoli rady a zkusenosti. Mockrat dik

Akne ROSACEA-Ru (So, 16. 8. 2008 - 00:08)

Zajimalo by me, zda nekdo uspesne vyzkousel nejakou prirodni lecbu na akne rosacea-BYLINKY, KREMY,VITAMINY, STRAVA, popr.MORSKE RASY, NALEVY, DETOXIKACE, ALOE VERA GEL, HOMEOPATIKA atd.Funguje BIOSTIMULACNI LASER ci LAMPA???
Vyzkousela jsem ruzne druhy antibiotic+ Rosalox, BP gel, Locacid, i Azeilac Acid gel a antibiotika po 6mesicich dokazala kuzi 100%vylecit(brala jsem 4denne),ale to vydrzelo jen asi tyden a pak se to zhorsilo uplene priserne a oblicej mam zarudly vetsinou hlavne pod ocima, pupinky se zvetsily v podobe malych puchyrku, pridaly se ekzem a vyrazka po tele, no zkratka hruza. Vysadila jsem ted po vice ajk roku antibiotika uplene a ted ani na oblicej nic nedavam, vyrazka i ekzem asi po tydnu zmizely, oblicej se vsak horsi.Trpim na to uz asi 5let, posledni rok, co jsem to zacala antibiotikovat se to rapidne zhorsilo, skoro jsem nevychazela z domu, vypadalo to zbesile. neni mi jeste ani 30, takze doktori to lecili spise jako akne, nez potvrdili Rosacea diagnozu. Nejhorsi je, ze muj oblicej muze vypadat okeyish a druhy den se osipu a zflekatim cervenymy skvrnami okolo pupinku ci zilek, takze to spis vypada, ze pricinou je neco vnitrniho...hormony ci strava(nejim ostra jidla ani alkohol, maso atd...takze to musi mit souvislost i s necim dalsim...doposud jsem necetla o nicem, co by pasovalo na me lepsi a zhorsene vysevy). Uvitam jakekoli rady a zkusenosti. Mockrat dik

Laco (Čt, 7. 8. 2008 - 21:08)

Tak Angelo,zde je ten recept.Metronidazoli 1,0 Excipial crm Exp.orig.NoI /unam /M.F crm D.S 2krát denně na obličej.Tak to je vše.Jestli Vám můžu poradit,vynechte na chvíli vše čím se mažete,zkuste tuto obyčejnou mast a jednou týdně si vyčistěte Avonem Pure Pore Fection mastnou plet.Tu mast Vám musí udělat.Já se mažu jen večer co si opláchnu ksicht vlažnou vodou.Jestli Vám to nepomůže,tak Vám to jistě neublíží.Mast jenom lehce nanést na prsty a lehce poklepy naklepat na plet.Taky jsem přestal jíst citrusy.Vždy se mě do tý zas.... růžovky ještě udělaly tmavočervený fleky,takže jsem vypadal jak náčelník apačů.Vím jak tato nemoc zacloumá s psychikou,ale mě pomohlo pouze toto.Směji se proto Všem diskutujícím,kteří se spoléhají na kliniky s laserama a předhánějí se ,koho to bude víc stát.Přitom z neštastníků tahají jen prachy.Dnes mě to Kožak řekl jasně.Na toto onemocnění nic neexistuje.Zaleží jen na tom,jak hluboko tato nemoc narušila strukturu pokožky.Budu velice rád,jestli Vám to pomůže tak jako mě.Ozvěte se potom prosím ,s pozdravem Laco

Laco (Út, 7. 7. 2020 - 03:07)

Něpomohlo lekárka hovořila pouhá reklama tak nevěm.

Laco (Út, 22. 7. 2008 - 21:07)

Omlouvám se Angele že jsem tady na těch stránkách dlouho nebyl.Objednám se ke kožakovy a složení sdělím.Bohužel to bude trvat asi tak 14.dní.S pozdravem Laco

Reklama

Přidat komentář