Reklama

Byla jsem nahá před svým třídním...

Honza (Út, 24. 4. 2012 - 11:04)

MĚ SE STAL PODOBNÝ...Ivo, z toho si nic nedělej! Já si běžně pletu hajzly, kolikrát jsem se vlez vychcat na babskej a vůbec mi nepřišlo divný, že tam jsou jenom kabinky a žádný mušle! Jednou se mi to dokonce povedlo i v bordelu, a hned jsem sklidil vod jedný prostitutky, kerá mě tam načapala, držkovou v angličtině, abych vypad, že tady jsem na dámskejch...

Iva (Po, 23. 4. 2012 - 22:04)

MĚ SE STAL PODOBNÝ TRAPAS,KDYŽ JSME BYLY NA PLAVEČÁKU ,TAK KLUCI VYĚNILI CEDULKY NA DVEŘÍCH,A JÁ NIC NETUŠE JSEM SE SPRCHOVALA U PÁNŮ...

Honislav Všesra (Út, 17. 4. 2012 - 15:04)

mě se stalo že jsem potkal nahého santa klause, víte jak jsem to poznal, měl na pytlíku přilepený bílé vousy a čarvenou čepičku na žaludu.

Petra (Út, 17. 4. 2012 - 08:04)

no aby mi vypadla prsa,to bych se teda hodně červenala.No nejdřív jsem se styděla i cvičit v normálních kalhotkách.Ale zvykly jsme si,a je to dobrý,že sebou nemusíme tahat další hadry. Naše pani profesorka je taky hodná(kráva to rozhodně neni),toleruje opravdu skoro všechno.Při menstruaci cvičit můžem nebo nemusíme.

pepa (Ne, 15. 4. 2012 - 20:04)

Ty nestydatá krávo, to se...zase nějaká kráva která žárlí

Petra (Pá, 13. 4. 2012 - 19:04)

a ty Honzo by si cvičil jen ve slipech ?Naše profesorka taky toleruje u děvčat kalhotky,ale v podprdě by je nenechala,musí mít triko nebo mikinu.A myslim si,že ani jedna z nás by nechtěla v sedumnácti letech,aby ji vypadlo třeba při běhu prso.

Honza (Čt, 12. 4. 2012 - 18:04)

na učnáku mě jedna...Si představ, že bys kromě teplákový soupravy neměla ani kozinu a tanga...

Milada (Čt, 12. 4. 2012 - 17:04)

čtu tuhle diskusi,a nestačim se divit.Doufám,že moje dcera má na sportovní hodinu alespon učitelku.Protože nevim o tom,že by někdy nosila tepláky.

Jaroslava M. (Čt, 12. 4. 2012 - 15:04)

Vy s toho naděláte,my o tělocviku cvičíme někdy v kalhotkách,a vůbec nám to nevadí.Je teda fakt,že nás nikdo nenutí.Prostě záleží na kadé z nás.Někdy máme cvičební úbory,někdy cvičíme ve spodnim prádle jaké zrovna máme na sobě.Jen si musíme dát pozor abychom neměly nějaké erotické prádlo anebo nějaké průsvitné kalhotky,to by byl opravdu trapas.

Iveta (Čt, 12. 4. 2012 - 06:04)

to byla kráva,klidně bych si nedala napsat neomluvenou hodinu.Nemůže tě přeci nutit cvičit ve spodnim prádle,kde jsou navíc ještě kluci.Já bych si na ni stěžovala

Martina (St, 11. 4. 2012 - 22:04)

na učnáku mě jedna profesorka o tělocviku nechala cvičit před celou třídou v tangách a bílý podprsence-Ten den mě nebylo moc dobře,a tak jsem myslela,že se hodině tělesné výchovy vyhnu.Proto jsem teplákovou soupravu neměla.Jenž ta kráva řekla,že se ulévat nebudu,a abych si svlékla rifle a blůzu.Ve třídě je asi polovina kluků,a ona mě takhle zesměšnila.Skákat přes kozu v krajkových bílých kalhotkách.

Olča (Čt, 16. 2. 2012 - 18:02)

S krámama jsme cvičit...Já prožila podobnou věc. Asi v 6 nebo v 7 třídě základní školy jsme byli týden na škole v přírodě a bylo to v oblasti kde bylo hodně klíšťat a tak nás třídní učitelka prohlížela každý druhý den. Probíhalo to ve sprchách po večerní hygieně. Všechny jsme si nahaté stouply do řady a postupně nám prohlédla od hlavy celé tělo. Na závěr jsme se musely předklonit, roztáhnout půlky a zkontrolovala nám i pipiny a prdelky. Pěti spolužačkám tak klísťata opravdu za ten týden našla. Jedné pod paží jedné ve vlasech a třem právě v části okolo prciny. Takže to bylo opodstatněné. Při první takové prohlídce jsem se asi jako většina z nás trochu styděla ale zvykla jsem si a konec konců třídní pak pro nás byla něco jako taková druhá mamka. Takto, samozřejmě odděleně od holek, kontrolovala i kluky a jejich pindíky a prcky. Ti si z toho pak dělali prču, že na třídní vystrkovali holé zadky a zcela legálně :)

David (Pá, 8. 1. 2021 - 22:01)

Tak to jsem zažil něco podobného, mi jsme byli asi tak v 7 možná v 8 třídě na EKO kurzu a bylo tam také hodně klíšťat. A tak nás paní učitelka chodila kontrolovat každý den po procházce. Vždy přišla do sprch všichni většinou byli ještě v trenkách a ona si postupně volala do kabinky u srch tak za námi zavřela aby nás ostatní neviděli a začala nás celé kontrolovat když byla na těle hotová tak nám bez řečí stáhla trenky a začala se nám hrabat na penisu (který byl pořádně většinou ztopořený) museli jsme se i předklonit a podívala se nám i mezi půlky a potom nám přetáhla předkožku, aby se ujistila, že ani tam to klíště není. Protože jednou našla u kamaráda pod předkožkou a u kamarádky na kraji vevnitř pipiny klíště.

Martina (Út, 14. 2. 2012 - 20:02)

To my sme musely cvičit i...S krámama jsme cvičit nemusely, ale nás co je zrovna mněly si učitelka vzala na wc a tam jsme taky musely všechny stáhnout kalhotky a jen vizuálně nám kontrolovala pipiny jestli si nevymýšlíme. Naštěstí to byla ženská tak ve věku mé mámy tak mi to hrozný nepřišlo.

Jitka (Út, 8. 11. 2011 - 09:11)

Takhle mě učítel několikrát v kabinetu strčil prst do pipiny a stal se z něho můj manžel.

Zdeněk2 (Po, 22. 8. 2011 - 07:08)

Ne tom není nic zvláštního. Děvčata, která závodně sportují, musejí být připravena na to, že budou muset k závodu nastoupit při menstruaci. Proto i plavkyně trénují naplno bez ohledu na krámy.

adam (Út, 23. 6. 2020 - 19:06)

muj učitel videl nahou kundičku.

Petra (Ne, 21. 8. 2011 - 15:08)

To my sme musely cvičit i když jsme měly krámy.

Eva (Ne, 21. 8. 2011 - 15:08)

To je toho že jsi učiteli ukázala kundičku.

Alena (St, 20. 7. 2011 - 09:07)

Mne učitel také viděl...U nás to bylo taky tak, jen jsme se musely ještě předklonit.

Reklama

Přidat komentář