Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Luboš (St, 7. 10. 2015 - 14:10)

Tanga,či volné trenky jsou...To se může klidně stát a co na to tělocvikářka?

Honza (Ne, 4. 10. 2015 - 11:10)

Kebab ve městě, ale nějak mě nesedl a skončil v kalhotách :-(

Irča (Čt, 1. 10. 2015 - 13:10)

Tanga,či volné trenky jsou pohromou co je známo a jak Ivoš píše.Sice jsi měl ty dívčí modré trenýrky plus punčochy i spodní kalhotky což někteří kluci co vím nosili taky takto viz moji bráchové,ale já měla tyhle trenýrky také plus spodní kalhotky kvůli světle modrému odstínu,ale mně to nepomohlo pranic a navíc při hodině tělocviku.Měla jsem to všude a oproti tobě i řídší.Takže kalhotky pod trenýrkama mi nebyly nic platné plus ostuda před spolužačkama a tělocvikářkou ve svých 18 létech na učilišti.Stát se může cokoliv a říkat že se mi to nemůže stát je nesmysl

Honza (St, 30. 9. 2015 - 20:09)

Uhodnete proč?Neuhodneme. Prozrad' nám, proč.

JJJJ (Ne, 27. 9. 2015 - 23:09)

Před chvilkou a přímo do plínky

Brzy se poserem (Ne, 27. 9. 2015 - 22:09)

Uhodnete proč?

Muk (Ne, 27. 9. 2015 - 15:09)

Prase je prase a máma mu zo žere.

honza (Ne, 27. 9. 2015 - 15:09)

Asi to psal na tabletu nebo na mobilu nějaké klávesnice dělají chyby tak je lepší si to kontrolovat a jestli jeho máma ho podezírá že nechce chodit do školy tak to oklame mámu a ve škole nedostane trest a budou ho litovat tomu já říkám dobrej tah ale dal se udělat líp

Petra (Ne, 27. 9. 2015 - 13:09)

Neříkej, že s takovým pravopisem chodíš už do školy. A jakýpak to byl test? IQ test?

petr (Ne, 27. 9. 2015 - 11:09)

Já jsem před týdnem měl ve skole mít test na který jsem nechtěl 4 hodiny než mi zazvonil budík tak jsem si dal projímadlo dvojtou dávku ráno a máma začala dělat snídani a říkala že zachvilku budou tousty a jájsem furt čekal netrpělivě kdy to namě přijde a najednou bolest břicha a zatlačil jsem slipy se naplnily a já jsem šel do kuchině skleslý a mámami to omluvila a já jsem se šel dát do pořádku než jsem se šel vysprchovat tak jsem to komplet pustil ta boule se zvěčila a další den sem ten test zvladl na 1 jinak bych to nnezvládl

Ivoš (St, 16. 9. 2015 - 15:09)

Tak to máš pravduJindřichu.Volné trenky či tanga je malér.Bud slipy nebo ty dívčí-dámské modré trenky s gumičkama v nohavičkách.Jsou lepší než slipy nejen kvůli takovýmto nehodám ale celkově vůbec na nošení.Ale měl jsem tu nemilou čest mít v nich fest naděláno.Vešlo se do nich toho dost a díky punčocháčům a kalhotám to nebylo všude na to množství.Podruhé v létě venku,ale měl jsem pod nima navíc kalhotky,tak to taky se ustálo.Krom ostudy a posměchu to ušlo.Partnerka to měla s tangama a bylo hotovo.Sukně ani štrample jí moc nebyly platné.Lepší je když se to nestane nikomu není oč stát

dalibor (Út, 15. 9. 2015 - 11:09)

Skúsenosti mám na rozdávanie, stači spomenúť ranné vetry, mierne pokrčiť kolená a namiesto hukotu, zapraskanie a v spodkoch je poriadný šúlec, čo si tam nechcel mať, poprípade sa vraciaš domov po fláme v krčme, náhle nutkanie a než sa spamätáš, na ihrisku je blato. Pokiaľ nosíš slipy, máš pokoj, no v trenkách, o zábavu postarané o niečo viac.
Inak je všeobecne známe, že v spánku sny s nami dokážu pekne zatočiť, mať pocit, že sme práve na wc a robíme patrične úkony je bežné a po prebudení zistíme, že to nebol iba sen, čo od reality nemal daleko... Pokiaľ v tej posteli si sám, to tragédia nie je, ale s priatelkou, ver, že sa s nej stane bývalá a rozkecá to medzi babami, ked sa pokakáš vedľa kámoša, ten má dôvod na urehotanie sa k smrti a bude hľadať dajaký chlast na oslavu "nehody" lebo jemu sa to stalo tiež - niekedy! ako mne sa to občas stane a preto nosím jednorázové plienky s gumovými nohavičkami. Od tej doby je mi takáto "nehoda" ukradnutá.

jindřich (So, 12. 9. 2015 - 23:09)

Tomáši to je lepší mít slipy než volné trenky to by jsy měl komplet v kalhotech

Tomáš (Pá, 11. 9. 2015 - 15:09)

Nechtěl jsem nic hrotit, ani...Nemáš tak docela pravdu. Taky přispěji se svou troškou do mlýna. Na začátku léta se mi stal podobný malér. Akorát mě to přepadlo cestou domů v MHD. Na rozdíl od Tebe jsem byl dost dlouho v klidu, protože jsem snad nikdy neměl problém to vydržet i když se mi někdy dost chtělo. Jenže tentokrát bylo vše úplně jinak. Zhoršovalo se to tak rychle, že jsem začínal plánovat, že vystoupím na okraji naší čtvrti a tam si někde stranou ulevím, aby mne to pak nedostalo mezi domy na ulici. Nakonec se to zvrtlo tak, že jsem musel ven už na konci čtvrti sousední a jen jsem se modlil, aby další nápor nepřišel, než někam zalezu. Abych to nakonec na poslední chvíli neprohrál.
Nemohl jsem si za té situace nevzpomenout, jak podobný malér postihl asi dva roky předtím mojí bez diskuse nejbáječnější kamarádku, když jsme spolu byli na jinak velice pohodovém a příjemném vandru. Dobře jsem si vybavoval, jak to po nekonečných minutách zoufalého boje prohrála doslova pár desítek vteřin od záchrany. Asi jsem jeden z mála chlapů, kteří v reálu zažili jaké to je, když se pěkná mladá holka posere do kalhot. A pak s tím ještě musela notný kus cesty k vodě, kde jsme tábořili. Vůbec nechápu, proč tahle tématika je na webu tak navštěvovaná. Nic pěkného nebo vzrušujícího na tom není. Kamarádka byla na prášky a úplně nejvíc si z toho pamatuji, jak strašně smrděla.
Modlil jsem se ovšem asi málo, protože mne to znovu přepadlo, už když autobus zastavoval. Stál jsem už dveří a zoufale zatínal půlky, abych vydržel, ale už to bylo marné. Jak jsem slézal po schůdkách, tak jsem akorát cítil, jak mi povoluje prdel a do slipů se začínají hrnout hovna. Nešlo udělat fakticky vůbec nic. Zkrátka jsem se posral a to tak že ukrutně moc. Nebyl to přitom ani průjem. Byla to taková mazlavá kaše. Ovšem kolik se jí ze mne v několika takových vlnách vyvalilo, tak to se dá jen těžko popsat. Už vím, co to znamená, když se řekne, že někdo měl plné kalhoty. Já je plný měl. Boha jeho, já byl zřízený jak mimino. Nejen že jsem měl zadělanou celou prdel až nahoru, ale ještě navíc spousta té břečky šla mezi nohy a dopředu. To bylo snad úplně nejhorší. Varlata jsem měl v té kaši úplně celá a cítil to až na penisu. Hrozný pocit. Zhnusení, potupa, bezmocnost, těžko popsat. A domů kus cesty. Jak "pěkně" se s takovým nákladem jde, nemusím snad líčit. Šel jsem jak robot.
Jenže pak se to celé překlopilo přesně tak, jak píše Zuzka. Najednou jsem si uvědomil, že ta všechna ta hrůza je pryč a mně je najednou nádherně. Nedokáži to popsat proč. Úplně jak kdybych dostal nějakou injekci náladovku. Ale co byl ještě větší šok, bylo zjištění, že mi ten výkaly zamatlaný penis začíná tvrdnout. Snažil jsem se to potlačit. Opakoval jsem si, že je to hnusné, že se mi to přece nemůže líbit natož vzrušovat. Já to tak cítil, ale ten můj bojovník měl na věc jiný názor. Vůlí to opravdu překonat nejde, v tom má Zuzka pravdu. Za chvíli už jsem ho měl tvrdýho jak kámen a začínal cítit známé napětí ve varlatech. Všechna snaha se uklidnit byla marná. Během chvilky jsem se do těch posraných kalhot vystříkal, ale tak mohutně, že udělat to do holky, tak jí to snad půjde ven i ušima. Přesně jak píše Zuzka, byl jsem z toho v šoku nadvakrát. Prvně z toho jak ukrutně jsem se posral a podruhé z toho, že jsem se vzrušil do té míry, že jsem se v tom nakonec udělal.
Byl jsem z toho dost vedle, ale naštěstí mi pomohla právě ta má kámoška. Jako vrba byla příhodná hned ze dvou důvodů. Zaprvé měla za sebou ten malér na vandru, který zůstal mezi námi, a tudíž jsem se nemusel bát se svěřit. Ale hlavně se zabývá psychologií a o problematice sexuálního vzrušení toho ví docela hodně. Od ní se mi dostalo dost podrobného výkladu o tom, co všechno souvisí s tím, co jsem zažil. Orgasmus za takové situace není nic výjimečného a rozhodně neznamená, že by člověk byl na dané praktiky úchylný. To já nebyl nikdy. Stalo se mi, že jsem na podobné věci narazil jak admin na počítačích, které jsem udržoval. Nikdy jsem nechápal, co se na tom komu líbí. A od toho kamarádčina maléru to chápu ještě méně. V reálu na tom fakt nic vzrušujícího není.
Přesto se mi při mém maléru stalo, co se mi stalo. Dneska už nemám čas, ale pokud si jej najdu někdy příště, tak zkusím napsat něco o tom, jak mi to vysvětlovala kamarádka. Prozatím potvrzuji, že pravdu má spíš Zuzka.

Danek (Čt, 10. 9. 2015 - 21:09)

Nechtěl jsem nic hrotit, ani...No jen nějak nevěřím tomu, že bys měl až takový strach z ,,počínající úchylky´´ že bys o sobě obvoďakovi a psychiatrovi vykládal, jak ses podělal do gatí a jak se ti to líbilo. Sorry to nikdo normální neudělá.

Martin (Čt, 10. 9. 2015 - 20:09)

No myslím, že Zuzka to tady...Nechtěl jsem nic hrotit, ani se strapňovat, ale, měl jsem strach z počítající úchylky, to, že se člověk pokadí a takto reaguje, to není normální.
Ano, obvoďák to samozřejmě ví, svěřil jsem se mu s tím a on mi toho psychiatra doporučil.
To, co tady říká Zuzka se nezakládá na pravdě, tělo by takhle reagovat nemělo.
Na sexuální podněty, neříkám, ale na to, že se pokadí, tak to nevím a navíc, že se mi ta myšlenka vtírá, připadám si jaksi nepatřičně.
Nechci na Zuzku nijak sočit, ale, v tomto asi pravdu nemá
To, že se to příjemné vrací není vůbec normální a já jsem rád, že se něco zachytí v zárodku.

Danek (Čt, 10. 9. 2015 - 19:09)

Ano, mě to bylo také...No myslím, že Zuzka to tady nahoře dostatečně vysvětlila a ty to jen zbytečně hrotíš a ještě se ztrapňuješ před psychiatrem (tím pádem o tom ví i tvůj obvoďák, protože k psychiatrovi tě musí poslat on).

Martin (Čt, 10. 9. 2015 - 15:09)

Teda mě úplně stačí, že...Ano, mě to bylo také trapné o tom s psychiatrem mluvit.
To, že jsem se pokadil, stalo se, ale, aby mne provázely ty příjemné pocity, které jsem při tom zažil, tak to je na psychiatra a je třeba se toho zbavit. Ne, že bych si to chtěl zopakovat, ale, ty myšlenky na to příjemné se vtírají. Myslím si, že to není dobré a pro to je třeba vyhledat lékaře.

Martina (Čt, 10. 9. 2015 - 14:09)

Tak já jsem již měl...Teda mě úplně stačí, že o té mojé nehodě ví několik lidí, neumím si vůbec představit, že bych o tom nějak detailně měla vyprávět psychiatrovi. To bych se asi hanbou propadla.

Martin (Čt, 10. 9. 2015 - 13:09)

Lukáši, modli se, abys...Tak já jsem již měl "tu čest" něco podobného zažít.
Vracel jsem se vlakem domů. Po vystoupení jsem cítil škrundání v břiše, asi mi něco nesedlo, dal jsem si hranolky a tatarku v jídelňáku.
Domů to mám kilometr a půl. V půli cesty jsem již věděl, že to prohraju, ale silou vůle jsem zatínal, co to šlo.
Nakonec se to začalo drát samo a já tomu dal volný průběh a bylo toho hodně.
Náhle navzdory situaci jsem pocítil i něco, co se nedá popsat, neco, jako vzrušení.
Jak popisuje tady Zuzka, dokonce se mi ztopořil úd.
Doma jsem se pak dal do pořádku, ale na ten zážitek jsem dlouho nemohl zapomenout, až jsem se rozhodl, že navštívím psychiatra.
Ten mne vyslechl, řekl mi, že si mne pozve příští týden, tak, že ona to počínající úchylka může být a raději to zarazím včas, než, aby k něčemu došlo.
Nejhorší na tom všem je, že se mi tento zážitek vybavuje, ale ne v tom směru, že se mi stal trapas, ale do mozku se mi nějak propálil ten příjemný pocit a s tím musím sám v sobě bojovat, aby to nepřerostlo v nějaký problém.

Reklama

Přidat komentář